176876

-
Újra?
Nem kell újra, tudod azoknak legyen meg a lehetőség akik esetleg hajlandóak lennének, ez olyan felfogás mint pc-n amikor fújolnak a kontroller használattól, persze egér+bill-el is mehetsz forzában pc-n multiban csak utána ne sírj.
Gyerekek nemár. -
Csinálják, single playerben. Lehessen egérrel is. Multinál meg vagy szétválasztva vagy tiltva. Meg lehet csinálni jól ezt, de nyilván nem 1:1ben, mert az senkinek nem jó és HCbb játékok esetében nem is nagyon lehet 1:1ben, mert sokszor más az UI, mások a funkciók konzolon / PCn makrók ugye kilőve egy Diablóban meg a többi. -
Jinchuu #170490 Egyetértek. Jó nagy szivás ez, mert nekem nincs kedvem újra egér bill kombóval játszani, már pedig fps játékokban elég nagy hátrányom lesz velük szembe. :( -
De basszus, ha alapon támogatja, akkor eleve azok akik ilyet meg tudnak venni, azok ellen kapsz lehetőséget, hogy alapon te is egyelő légy velük, nem kell megvenni azt a szart, és akkor max single-ben fotel-kontroller, multiban meg miért is bohóckodnál? -
Az ami most is a 3rd party egér+bill fosokkal. Nem akarok ilyenek ellen multizni. -
Mi a baj ezzel? -
Kurva nagy
-
Spencer bill+egér támogatást akar a konzolnak! Yeah.
2 kérdésem van....
Miért csak Xboxon jut valakinek eszébe, és miért nem 15 évvel ezelőtt? -
bunny #170484 Gondoltam megosztom, pár hete ONE töltőkről kérdeztem. Azóta megjött a SPEEDLINK TWINDOCK ebay-ről németektől. Nos ez a töltő gyk. 2-2db ceruzaakksit ad egy műanyag burkolatban + az állványt ami ezeket tölti. Szóval akinek akad otthon ceruza akksija töltővel, pénzkidobás venni egy ilyent imho (erősebb akksikat is lehet venni), ha nincs akkor az a kb. 6 rugót végül is megéri, de semmi extrára ne számolj. -
Az Eurogamer értesülései szerint a több régi Eidos-franchiset birtokló japán Square Enix a Deus Ex: Mankind Divided nem túl meggyőző eladásai láttán úgy döntött, egy időre a sarokba állítja Jensen ügynököt, és az is kérdéses, hogy a trilógiának szánt új Deus Ex sorozat kap-e valaha lezárást -
Na ennyire vágom a SB témát. :D Arra emlékeztem hogy nagyon közel volt egymáshoz a két dolog. Akkor tippre SB előtt kerül be. -
Tavaly 5 nappal előtte volt
Madden 16 Ea Access Vault: Február 2
Super Bowl 50: Február 7
Remélem idén is tartják,alig van már a trialból :D -
Ugyanakkor amikor az előző. Super Bowl napján valszeg. -
Vannak már pletykák hogy mikor jön a madden 17 a vaultba? Hétvégén Super Bowl és mindig ilyenkor szokott jönni -
Tud valaki ajánlani olcsó 12 hónapos live-ot? cdkeys.com-on elfogyott -
köszi! -
Semmi baja nem lesz. -
mennyire bölcs döntés a guitar hero live kis usb stickjét a gépbe bedugva tartani? (vagyis, hogy állandóan áram alatt van)
lehet emiatt baja? -
Dead Rising 4 Play for Free with Limited Timed Trial
For those that have yet to face the horde in Dead Rising 4, we’re excited to announce the availability of a 60-minute timed trial experience for Xbox One. The trial will allow new players to earn achievements and carry saved game progress into the full game should they decide to purchase at the end of the trial period. Players can experience both single player Story Mode as well as Multiplayer during the trial period.
The timed trial experience will be available beginning Jan 31.

-
Shadows of the Damned, Alice: Madness Returns Is Xbox One Backwards Compatible -
Ez Xbox topik. Lényegtelen. -
plusz pc...jó az. :D -
-
Ace Combat 7 jön Xbox-ra is.
-
• OVER 50 OF THE MOST BREATH-TAKING OFF-ROAD CARS EVER BUILT – Including Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI NR4 and Audi Sport quattro S1 E2
• 5 INCREDIBLE RALLY LOCATIONS WITH MILLIONS OF ROUTES – Australia, Spain, Michigan, Sweden & Wales
• THE OFFICIAL GAME OF THE FIA WORLD RALLYCROSS CHAMPIONSHIP – Race at Montalegre, Lohéac Bretagne, Hell, Holjes & Lydden Hill in a multitude of different series
• LANDRUSH – Short-course dirt track racing in Pro Buggies, Pro-2 Trucks, Pro-4 Trucks and Crosskart vehicles in California, Nevada and Mexico
• JOYRIDE – Laptime challenges, smash challenges, free-play area and send challenges to friends
• DiRT ACADEMY – Taking place at the DirtFish Rally School in Washington, USA, learn the skills, techniques and practice to become the best!
• CAREER MODE – create your driver, compete across the disciplines, gain sponsors and build your team with clear goals and rewards
• COMPETITIVE GAMING – Daily, weekly and month-long challenges against fellow players from around the world
• NEXT GENERATION OF RACENET – Live ladder, leagues and tournaments, cross-platform leaderboards, enhanced CREST telemetry system
• TUNING – Tweak your set-up based on vehicle, track and weather conditions to best suit your racing style
• DAMAGE & REPAIRS – Wear and tear is faithfully recreated with an improved and realistic damage model. Damage can be repaired by hiring Engineers to work in the team’s Service Area between stages but with a finite amount of time available.
-
Codemasters have announced the successor to their DiRT Rally title as DiRT 4 will be the next rally game in line from the British developer.
DiRT 4 will be coming to the PC, Playstation 4 & Xbox One in June 2017.

-
Köszi! -
Melyik videóban?
Amúgy kötve hiszem hogy így értette, ahogy írtad. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.26. 16:49:30 -
Egy pár évvel régebbi podcastjükben ugyan ez a faszi mondta, hogy az upscalelt subhd genny és a natív 1080p közt nincs szemmel látható különbség. Ennyire is érdemes komolyan venni ezt a videót. 
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2017.01.26. 16:45:38 -
MInimum 3.0-ás USB és 256GB-os méret. Ez a kritérium. A linkelt HDD ezen jóval túlmegy, szóval igen, használható. -
Üdv! Ez a HDD megfelelő lenne a One-hoz? Úgy olvastam hogy a lényeg az, hogy USB 3.0-ás legyen, több kritériumról nem tudok.
Előre is köszi a választ! -
Május 5.
-
Ja értem, akkor most nem is vitázunk, mert igazából nem is mondtad hogy nincs igazam. :D -
Láttam őket 3Dben. 2Dben ezek nem érdekeltek sosem. -
És mégis. :D
2D-s filmekben szar, nem pedig pocsék, most ebben igazad van, szarok. Ez a helyes megfogalmazás, nézd meg pl a Fűrész 7-et, vagy a Végső állomás 4. részét. Tiszta gáz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.25. 17:47:20 -
A címből kiderítetted, egy tagról vagy 2-ről hogy mifánterem, de egy játékot ne ítéljenek meg míg nem játszák végig? :D
Értem. -
Nem.
Amíg filmre rá lehet húzni a 3Dt, a játékra a VRt nem. Két teljesen más dolog, máshogy működik.
Csak az lesz VR tartalom ami arra készül.
3Ds effektek nem "pocsékok" 2Dben, csak látod hogy az 3Dben kelti ki a megfelelő hatását. Az megint más kérdés, hogy egy film a 3Dt mire használja. A jó 3D nem az amikor 10 alkalommal a másfél órában valami az ember arcába megy. Az a kókler mód. A jó 3D amikor az egész film végig térbeli élményt nyújt, minden jelenete. -
Mivel hazudik, ferdít, nem mond igazat, nem felkészült nekem annyi pont elég hogy lássam a címet és válaszoljak, akármilyen nagy szakértést csinálnak.
-
Szerintem fordítva, a VR csak széjjebassza a HC játékokat. :)
mint amikor a filmek 3d-sitődnek, az effektek 90% pocsék lesz 2d-ben.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.25. 16:54:31 -
Miért? Ennyire szeretnéd a Microsoft bukását?