176876

-
Milliók sírtak, milliók szomorkodtak, milliók estek letargiába amikor az MS felmondott a Platinumnak és leállítatta a legjobban várt játékot a Scalebound-ot ( legjobban várt LOOL )
De, most! kéremszépen, milliók szemében öröm könnycseppek, hisz úgy fest hogy találtak egy studiót és a Scalebound tovább él, tovább fejlesztik!
Remélem ez milliós eladásokban is megfog látszódni és nem csak a siránkozás fújta össze az internetet egy kis MS fikára.
Mindenesetre E3on lehet újra bejelentik.
-

-
A Horizon 3-at kiveséztem már, csak a Hot Wheels kiegészítőre gondoltam :). A válaszod mindenre kiterjedt, totál így vélekedek a stuffról én is. Egyébként köszi. -
-
Jön a The Witcher élőszereplős TV sorozat Netflixre. -
Köcsög banda. -
TomStorm #170807 Ezt most nem értem.Konzolvilágnál Elite kontrollert kosárba teszem írja hogy Gears of War 4 ajándék(adja automatikusan) de fizetésnél rászámolja -
Hunt: Showdown - ütős traileren a Crytek készülő játéka
Imáim meghalgattattak!
HÁNYSZOR, de hányszor emlegettem embereknek ezt a játékot!
Végre lesz valami!
"Emlékeztek még a Hunt: Horrors of the Gilded Age-re? Bevallom őszintén, nekem is utána kellett néznem a Crytek 2014-ben bejelentett játékának, ami akkor még free-to-play címként készült. Arra az évre egy bétát is terveztek, ezt azonban határozatlan ideig eltolták (ennek lassan három éve) és azóta egy szót sem hallottunk a projektről.
Úgy látszik ez idő alatt rendesen belenyúltak a dologba, aminek még a címét is megváltoztatták, így a játék immár Hunt: Showdown néven érkezhet. A játékmenetről egyelőre nem sokat tudunk, de a kooperatív oldal elég biztosnak tűnik."
-
-
"Egy éven belül érkezik az új Assassin's Creed
A Ubisoft megerősítette, hogy jövő márciusig biztosan megjelenik a következő rész, amiről hamarosan le is rántják a leplet."
-
Hegesszék csak a Horizon 4et valami brutáljó mappal!
Crew 2... kérek bele jó fizikát, időjárást és mindent és akkor jó lesz. Remélem nem a 2szer nagyobb mint az egy megalománia lesz, inkább kompaktabb de minőségibbet. -
UBISOFT E3 Games!
South Park: Fractured but Whole
Assassins Creed (2017)
+
-
én látatlanban leírtam, s bár ki fogom próbálni, de szkeptikus vagyok :) nekem ez már "túl könnyed", hogy finom legyek :D (mármint a téma)
és ne kérdezd meg, hogy akkor mi jöhetett volna a kiegbe... fogalmam sincs :D európai tájak :D
---
elindult a bw compat sale: MÉDZSÖRNELZON
ÉS BENNEVAN!!!! ->
(kólofdutyik nevetséges áron mennek, szokás szerint, ill. mostanra a rokszár játékai is keményen drágultak)
totti! FC3 1200ft, 4P coopal! ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.05.16. 19:07:46 -
Mivel ugyan az a fizikai motor van alatta mint a Motorsport részekben
bőven bőven a piac legjobb autós játéka. Persze egy kicsit áramvonalasítva van, de segítségek kikapcsolásával komoly kihívást nyújt és az autók úgy viselkednek ahogy kell nekik. Egy kicsit több a tapadás, egy kicsit jobb a kanyarodás, egy kicsit jobb a fék, de alapjaiban ugyan olyan mintha a Forza 6-ot irányítanád, csak nem épített pályán. S minden más, a tunning, beállítás, tesztreszabhatóság. Óriási tartalom, rengeteg autó, hosszú kampány. Alap játék is hatalmas önmagában + van egy havas új nagy terület és ez a Hot Wheels ami szintén egy külön terület.
Horizon egy élmény, az autózás, autók élménye határok és korlátok nélkül gyönyörű helyeken.
Forza Horizon 3 - BMW i8 - Career Race - Hot Wheels Expansion
Forza Horizon 3 - Honda Civic Type R - Career Race - Hot Wheels Expansion
Forza Horizon 3 - Ford Focus RS - Career Race - Hot Wheels Expansion
-
Értsd ezalatt azt, hogyha inkább a kvázi (nem Forza 6) reálisabb autókát kedveli az ember, akkor azért ez eléggé valóságtól elrugaszkodott móka, nem? -
Totti! Saját tapasztalatod milyen? "Hárompálcás" szar, vagy "éri" kategória? -
Raiders of the Broken Planet 2. zárt béta május 20-án 9:00-kor indul. -
"mai napon fog megjelenni Xbox One-ra és PC-re a Phantom Dust újrahangszerelt változata - méghozzá teljesen ingyen."
-
TomStorm #170795 60-70ezer Ft között.Új ár alatt 20 ezerrel(ez maga a konzol).
Account-ra lehet vevő lennék,máshol úgyse tudod eladni,nem is szabad hirdetni! -

-
-
Nekem 20k-ért. :) -
abel0317 #170791 Hali egy one s-t ami fél éves kb,.gari van még 2019ig profillal együtt amin van kb 50játék(bf1, dying light, mordor, összes halo stb stb.) Reálisan mennyiért lehetne árulni? -
Oké, hogy nem valami más, de a Forza 3 Hot Wheels kieg nagyon fun. Trackmania FIZIKÁVAL! őrület hogy kormányozni, fékezni, driftelni kell és nem csak reflexből csapatni a ragasztót ( jó a Trackmania is! ) . Csodálatosan szép és igényes. -
Azon filózom mit játszanék vele. :D -
kinekt, 9 ezerért, házhoz
(game.co.uk, használt)
(xbox one s és pc esetén kell neki áram-adapter is!) -
TomStorm #170787 PayPal Store fizetés nincs? -
Még mielőtt jönnének a fosfelbontású, 15 éves telefonnal, 360pben lefényképezett Halo 6-ból kiszivárgott képek ( LOL ), 343 bejelentette, hogy idén az E3on biztosan nem lesz még. -
-
TomStorm #170784 Slim lett a végén.Elég sok extrával adták és bár kicsit tartottam tőle de meglepően tetszik élőben!
Elite-t nem tudták küldeni(de szóltam is hogy vegyék már le akkor honlapról mert így kicsesznek a vevőkkel)máshol meg nincs.
Slimért meg átugrottam a boltba és megvettem(akcióban is volt).
Majd egy Elite kontrollert egyszer beszerzek ha az van újonnan valahol -
TomStorm #170783 Az annyira nem.
Viszont Halo mindenképpen!Abból melyiket érdemes beszerezni ha nem vagyok jártas Halo világába? -
Horizon 3at ki ne hagyd, ha érdekel az ótókázás. -
TomStorm #170781 És ilyen címek várnak mint Sunset,AC Syndi,Fifa 17,WD2 amikre emlékszem,hogy sógorom felsorolt mivel ugye megosztja nekem!
Aztán nekem is van régről account-om amire rá is nézek mik vannak rajta de GTA5,Alien,W3 biztos,ezekre emlékszem -
2013as Xboxom azóta nyeli a port, és semmi hangja. Legkultúráltabb konzolom ami volt eddig. PS4 Pro meg, olykor a 360as FAT érát idézi ( nyilvén annál jobb!!! )
Elite kontrollert imádom, kiváló műszer.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.10. 18:09:11 -
TomStorm #170779 Remélem nem fog ordítani mint a fos PS pro.Az ment a levesbe..
De az elite kontrollert várom legjobban,hogy kezembe kerüljön:) -
TomStorm #170778 Ja akkor elnézést!
Más:Új Elite pakk megrendelve,péntekre itt!
És ha már a név kötelez akkor Elite-hez Elite Dangerous szintén behúzva:) -
G18XM8 #170777 Üdv! Eladó kihasználatlanság miatt egy vadonat új xbox one s 1 TB játékkonzol 3 hónap live előfizetéssel plusz gears of war 4 játékkal. Dobozában tartozékaival. Egyáltalán nem használtam. Ki mennyit adna érte? -
Utolsó darabok! Hajrá! :)
576 Konzol, mielőtt valaki kérdezné
-
Ki mondott ilyet, hogy a Prince of Persiának Egyiptomban kellene játszódnia? Az AC első része anno PoP-nak indult, csupán ezt mondtam. -
TomStorm #170774 Prince of Persia miért játszódna Egyiptomban?
De ahogy írtad AC-nek simán jól állna egy ilyen múlt-kor