176876
banner
  • darkSectorxxx #170893
    Elég lesz?
  • Totti5
    Microsoft gives more memory to Project Scorpio developers
    9GB of GDDR5 memory for games, 3GB reserved for the system.
  • Totti5

• darkSectorxxx #170890
    Miért a windows-on futó összes játék megjelent xbox-ra? :)

Windows store felület az nem egyenlő a PC platformmal.
  • TomStorm
    Ha Hellblade jön Windows-ra akkor Xboxra mi a francért nem??
  • Ulthane
    Rosszul tudod. 30 nap után a cím nem játszható, akkor sem, ha él az előfizetés. Azaz, egy játékra maximum 30 napod van.
  • Totti5
  • Totti5
  • Totti5
  • Totti5
    Gears of War 4 trial közeleg június 9-15

10 órán át.

Single player első fejezet.

Teljes multiplayer és horda mód.

• arty
    na most legalább megértettem, hogy hova tűnt a beam... vajon ebből már a B-vel vissza/ki tudok végre lépni dash-ra? ;)

majd egyszer kipróbálom.... elmondhatatlanul nemérdekel mások sztrímelgetése (amennyire mégis, elég volt az app), erős tulzásnak érzem a külön lap ennek szentelését :(
  • darkSectorxxx #170882
    Uh akkor te is csak hétvégén, mert én is így terveztem. :D
  • darkSectorxxx #170881
    Én is néztem, követtem nyomon...fasza. :)
  • Totti5
    Hétvégén ki fogom próbálni, de előtte helyet kell csinálnom mert 2 terra csurig van.
  • Totti5
    Mixer, azaz a volt Beam azaz az MS stream szolgáltatása.

Az első pont különösen érdekes.

Kooperatív stream.
    A világon elsőként itt lehetséges egyszerre többen, akár négyen is streamelni ugyanazt a játékot, amit a nézők osztott képernyőn nézhetnek. Xbox One-on nagyon egyszerűen meghívhatók a barátok, akik egy gombnyomással csatlakozhatnak a közvetítéshez. Nézőként pedig ez azért jó, mert nem kell lapozni a csatornák között, egy helyen nézhetjük négy játékos tevékenységét.

Channel One.
    Egy új csatorna Mixeren, ami a nap 24 órájában aktív, és folyamatos műsort biztosít, legyenek azok élő események, megjelenés-partik, új játékok videói, tippek és trükkök, e-sport bejelentkezések és közvetítések, és sok más.

Dedikált Mixer lap Xbox One-on.
    Egyelőre csak az Insider program résztvevői, később azonban mindenki számára megjelenik az új Mixer lap az Xbox One Dashboardon, ahol egy helyen válogathatunk az aktív és a legjobb közvetítések között. Így könnyű lesz megtalálni a kiemelt csatornákat és a legnépszerűbb játékokat.

Mixer Create béta iOS és Android telefonokra.
    Az új alkalmazással a telefonunkról is streamelhetünk – egyelőre csak saját magunkat, később viszont telefonos játékokat is, illetve közösen lehet majd streamelni Xbox One és PC játékosokkal együtt.
  • darkSectorxxx #170878
    Te próbáltad már a Game Pass-t?
    Fasza? Téleg mennek a játékok limit nélkül?
  • Totti5

• arty
    egyelőre netflixes működésről írnak... és én havi forgásra tippelek (persze biztos lesznek címek, amik tovább maradnak) - biztosat még tán az MS sem tud :)

szerintem lesz olyan időszak, amikor még magamat is el tudom képzelni előfizetőként... pl egy kihagyott, 10-12 órás codot lenyomni, perfekt!
    és azt még akár utolsó héten is :D (lásd: bf1-et az ingyenhétvége alatt lőttem végig :D thx EA!)
  • darkSectorxxx #170875
    Jó csak az előbb hördültél fel. :D
  • Totti5
    Tudjuk hogy változik a kínálat, nem ez a kérdés.
  • darkSectorxxx #170873
    Ezt írták a cikkben is hogy van amit kivesznek és helyette beraknak újat, ha ott hazudnak, akkor visszaszív.
    Én csak abból indulok ki, amit olvastam, hiszen nincs más ellenkező hír eddig tudtommal.

Ha meg nem lenne rá valami indok feleslegesen nem fogalmaztak volna így szerintem. :D
  • Totti5
    Ne menjünk ennyire előre. Mikor veszik ki? hogy veszik ki, mit vesznek ki? Aki letöltötte és nyomta annak meddig lesz benne? annak egyátalán eltűnik? simán lehet hogy változik a kínálat, de amit valaki leszedett az ott van addig amíg él az előfizu és nyomhatja... én nem tudom, de mielőtt kombinálunk a szolgáltatás működésével tisztában kellene lenni ( én nem vagyok ).
  • darkSectorxxx #170871
    De jópofa, néztem van win10-re app, a Gold játékokhoz, illetve egy katalógus a Back listához. :)
    Hasznos kis cucc.
  • darkSectorxxx #170870
    Jogos, én sem értem ezt a kiveszek-beteszek....de ettől még logikus ha haó eleje felé nyomatsz és akkor tudod hogy hó végégig ott vannak a játékok és mint a GOLD-nál ha kövi hónapra csere, akkor játszhatsz azokkal is. :)

Nekem megérné, ha nem vásároltam volna fel a paletta 70%-át már ps4-re. :)

De 1 hónapra kipróbálom majd azért.

Meg ha végig tudod játszani a single részeit a játékoknak, akkor meg egyértelműen best buy, mert sok mai single egydélutános. :)
    És gecisokat spórolsz.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.29. 17:13:13
  • arty
    remélem annál azért jóval olcsóbban nyit.... (bár nincs tervben, mióta a forza pécére is be van lengetve. ms rendesen halálspirálba került (nálam biztosan): rosszak a hw eladások miatt a gémeladások -> xbox anywhere -> mégrosszabb hw eladások -> a.) store beindul és nekik végülis mindegy mire adnak el b.) bukó. nekem spec egyik kimenetel se tetszik.)
  • arty
    igen, ha nem demóként tekintesz rá, akkor jó ajánlat (sőt! brutálisan jó! 2500/hó az simán jobb, mint megvenni, letolni, eladni...)

viszont a rendszer maga számomra még az access/gold-nál is rosszabb: hiába vagy éppen előfizető, lehet hogy a legrosszabbkor húzzák ki alólad az éppen játszott gémet... így viszont hóvégén (vagy amikor a váltás lesz) elég nagy lenne a nyomás a még éppen be nem fejezett játék letolásán - ez szvsz megöli(-né) a játszást :)

viszont a demón spórolás valszeg fordítottan működne: elköltesz 2500-at ÉÉÉÉS még többet olyanra, amire "demo" nélkül egyébként nem is akartál volna (és ez egyrészt jó, mert ismeretlen címeket fedezel fel, de másrészt a pénztárcádnak abszolutértéken biztosan rossz)
  • darkSectorxxx #170867
    Jesszusom de multiznék egy ilyennel. :D
    Nem tudtam mi hiányzott, ebbe kéne kibaszni valamit, multi vagy coop.....

Persze van Battlefront, de az egy tenyérnyi nyomorult mapon.
  • TomStorm
    Nem is tudtam van belső nézet!Mondjuk már Third-be is tetszett de így meg is veszem:)
  • TomStorm
    Ezek a marha kérdések le is játszótnak a fejedben vagy csak random nyomod a hülyeséget?
  • darkSectorxxx #170864
    Szép is lenne ha csak a közelébe i és érne ehez. :)
  • Totti5
    Még csak megközelítőleg sem.

A gép lesz ( feltételezhetően ) max 200 ezer.

Ahhoz mérten lesz benne erő.
  • Igazember
    A scorpioba szerelt CPU erősebb mint egy INTEL Core i7-5960X 3.00GHz proci vagy kb milyen szinten van? És a GPU-ja van olyan szinten mint egy GeForce GTX 1080Ti ?
  • darkSectorxxx #170861
    Oksa hiszem ha látom az akkor és most videókat. :D
  • Totti5
    De.
  • darkSectorxxx #170859
    Nem fog ez így kinézet screenshots.
  • Totti5
    Megjelent, már nem EA.

• Totti5

• TomStorm
    Mafiához jött 7GB update.Egész vállalható lett,folytatom
  • TomStorm
    Jó bizony!Ez nekem való.

WD2-t viszont félredobtam.Aztán nem tudom mi lesz a sorsa de így első nekifutásra háát nem.

Most Wildlands beszippantott:)
  • Totti5
    Tartalmas, gyönyörű, élvezetes gunplayyal. Ha tudsz szerezz hozzá coop társakat úgy az igazi.