176876

-
Engem a Forza7 miatt erdekel a One X,multiplatformra meg nincs PC-m,csak egy PS4 slimem,azon meg mar nyilvan nem fog ugy mutatni egy uj COD vagy Project Cars,vagy barmi,mint majd a One X-en. Szoval nekem csak ez johet szoba,a 165k az alapgepert belefer. Pro-n is gondolkoztam,a GT Sports miatt,de inkabb a Forza7 mellett tettem le a voksom,az jobban erdekel. Remelem nem csalodunk a gepben,de meg messze van nov. 7,addig barmi lehet :D -
Gamepass szeptember frissítés.
- ReCore: Definitive Edition
- Metro: Last Light Redux
- Fable II
- Garou: Mark of the Wolves
- 10 Second Ninja X
- Hue
- The Bridge -
Sea of Thieves cross-play play lesz Xbox One - PC day1-től
egy világban, mindenki. Egymással, egymás ellen.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.21. 13:55:30 -
Gyuszopapa #171210 Köszönjük Emese. -
-
Azok után, hogy az Xbox One-omat eladtam kihasználatlanság miatt, szinte biztos, hogy nem kell az X. Pedig amikor bejelentették, azt mondtam, hogy kell!
De minek? Nulla játékkal a hardver csak porfogó, a multiplatform címekre meg ott a Pro. -
a fejlesztők megerősítették, hogy nemcsak az időjárás, hanem a napszak is dinamikus lesz a játékban, aminek technológiáját természetesen a Forza Horizon 3-ból vették át, hogy minden helyszínen élethű égbolt és felhőzet legyen. Bár eső nem minden helyszínen lesz, éjjeli vezetés valószínűleg igen.
A Forza Motorsport 7 teljes pályalistája:
Brands Hatch
Circuit of the Americas
Daytona International Speedway
Dubai Circuit
Homestead-Miami Speedway
Maple Valley Raceway
Autodromo Internazionale del Mugello
Nürburgring
Rio de Janeiro
Sebring International Raceway
Silverstone Racing Circuit
Circuit de Spa-Francorchamps
Suzuka Circuit
Virginia International Raceway
Yas Marina Circuit
Bernese Alps
Mount Panorama Circuit
Circuit de Catalunya
Hockenheim-Ring
Indianapolis Motor Speedway
Sonoma Raceway
Mazda Raceway Laguna Seca
Le Mans Circuit de la Sarthe
Lime Rock
Long Beach
Autodromo Nazionale Monza
Test Track Airfield
Prague
Road America
Road Atlanta
Top Gear
Watkins Glen
-
Gányolni ilyet nem fognak, mert a burkolata is más és vertikális állvány is jár hozzá. -
Hát most mondanám hogy belenéztem itthon a varázsgömbbe és onnan tudtam hogy ez lesz, de nem. :DDDDD
Egyértelmű, hogy ezek nagy része csak bontatlan modba fog keringeni az ebay-en. :D
Sőtt már gyanítom hogy hamisítványok is lesznek, ha szereznek dobozt, akkor a gépre elég egy matrica, aztán utána hogy bizonyítod, hogy nem PS? Hiszen ez is egy Xbox X. :D -
Ebay-en már most vannak 180-200k-ért. :D Sőt, 300k-ért is láttam már. -
Kereskednek majd vele jóhogy megveszik, egy árban van a simával, utána meg neten 100 miliókat kérnek érte, ha nagy lenne a szám én is vennék azt eladnám, csak most annyi lovém nincs hogy benne feküdjön 160k. -
Amazonon már elfogyott. -
Mostmar a konzolvilagon is van kiirva ar az X-re,164990. Akkor ez lesz a valos ara megiscsak,elo is rendeltem biztos ami biztos -
Gyorsan, mielőtt elfogy!
-
Aki eddig kivolt az Xbox X miatt, megkapja a hőn áhított Skorpió névvel. Lehet előrendelni...... ( dehogy fogja )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.20. 22:31:34 -
-
Ez jóságnak ígékezik.
-
Augusztus 29 és valóban ingyen kapják az alapjáték tulajdonosai:
"ReCore Standard Edition owners will receive a free update."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.20. 21:35:38 -
Xbox @ Gamescom Live
2017. augusztus 20. (vasárnap) 21:00 órától
Nem hagyományos „konferencia”, inkább beszélgetős műsor. A két házigazda, Graeme Boyd és az Xbox Németországtól Maxi Graeff mutatnak be játékokat, beszélgetnek fejlesztőkkel, de lesznek új hírek és bejelentések is. Azok, akik Mixeren nézik majd az élő adást, meglepetésekre és ajándékokra is számíthatnak. -
-
Ez jó hír. Alapjáték megvan a megjelenés óta - telepítve is van, csak annyira bugos és unalmas volt, hogy képtelen voltam 2 óránál többet játszani vele a megjelenés óta. Talán ez az update kicsit helyreteszi majd a dolgokat. -
partizan182 #171192 Na ez dícséretes, illetve elvárható ebben az esetben.
@Totti: nem a junitivel volt gond hanem hogy kiadták félkészen. -
Plusz infó, hogy akinek megvan alapjáték ingyen kapja update-et. -
KB ja. -
Mire? arra hogy futnak még egy kört egy olyan játékkal ami valszeg nem fogyott megintcsak jól, de hátha még lehet menteni a menthető. Nincs játék, nincs semmi, de ami meg van és beletesznek valami kreativitást, hiánypótló stílust és alkotást az meg le van szarva, mert nem 9 pontos mestermű. Persze ez nem menti fel a fejlesztőket, érthetelen hogy miért egy olyan motorral csinálták, ami konzolokon híresen gyengén megy ( kivéve kb az Inside ). Ide kellett volna egy UE4, nade ez van. -
Az durva hogy erre van energia. -
Micsoda? ha Xbox Xen fix 30 frémmel fog menni, végre nekiállok. Nagyon jó volt addig amíg értékelhetően ment. Bár lehet a Unitynak ez erő nem fog semmit sem számítani... -
Ez egy vicc. -
"After multiple leaks, the Microsoft Store has revealed that ReCore Definitive Edition will launch for Xbox One and PC on August 29 for $19.99.
ReCore Definitive Edition includes the new “Eye of Obsidian” adventure and “T8-NK” Corebot frame. The game is also enhanced for Xbox One X and has HDR support."
Forrás -
Nagyon jól kidolgozottak az arcok,Vettelé és Arrivabene arca brutál élethü! Sima preorder -
Temérdek rész után végre eljutottak odáig, hogy a harc még talán jó is lehet és nem pedig unalmas, de csilivili zsonglőrködés,meg pózerkedés -
Harcról beszélnek. Jónak néz ki.
-
Nincs adat.
-
amugy a gears4 is szarul fogyott??
nagyon parazok, h a megszokott 2-3 evente adagolt kampanyok nem jonnek tobbet.... nekem a halo es gears kotelezo kor. oke, nem utnek akkorat mint anno, de jobbak mint... hat, mamar alig vannak ilyen cimek, talan majd most a wolf. -
Egy hét!
-
ez is valami...
de meg mindig szanalom, amit game library cimen a konzolok nyujtanak :( -
HUN BECSEHELY #171177 Akkor a 6-lesz.Majdnem megvettem,de gondoltam megkérdek valakit,akinek régebb óta van ONE -
Hatban benne van kb minden ami az ötben és szorozd meg min. 2vel. Valamint éjszaka, eső is. Egy komplett csomag tengernyi tartalommal. -
HUN BECSEHELY #171175 Köszi -
Forza 6ot vegyél. Ötöt 2013ban kellett volna, most már nincs semmi értelme.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.18. 18:37:19