176876
banner
  • Moby
    A gears _majdnem_ végtelen számú hardverkombinációra jelent meg. Egyetlenre nem. PS4 a neve.
    Milyen exkluzivitásról beszélünk pontosan?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.15. 12:49:53
  • darkSectorxxx #171852
    Hát ja, te sem változol már meg. :D

Persze várható volt.
    CoD-ból is eladnak milliókat. :D
    Fórumokon megy 10 emberből 9 azt mondja, hogy szar, meg soha nem venné meg.
    Mégis elfogy valahogy. Sok a légy.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.15. 12:09:30
  • Harlekin
    Bocs! Ismerhetnél annyira, hogy ez így fog történni...
    Konkrétan a mai napig nincs hivatalos infó, hogy mennyi konzollal indított MS és ebből milyen arányú volt az eloszlás.

A feltevések és hírek a készlet alakulásról, mind, mind az előrendelések mennyisége és a spekulát múltba vissza vezethető infók összességéből adódott. Ennyi még a "nagyon " közeli bennfentesek is csak (jósoltak)
  • darkSectorxxx #171850
    Francba....pedig olyan jól jött ki amit írtam. Most meg értelmetlenné vált.... De utállak...:D

(amúgy ezt én is tudom, csak a panaszkodásnak így lett volna értelme... :D)
  • Harlekin
    Nem azért limitált... Azért limit, mert nem lesz folyamatosan. Bizonyos darab lesz! Ez lehet 10 meg 1000000. Hogy értsed VÉGES darabszám. Ez nem csak kezdésnél van így rengeteg ilyen van időszakosan is...
  • darkSectorxxx #171848
    De én is day1 játszottam, viszont kivételek erőítik a szabályt, mégis az exclusive-ok 90% nem ez, míg multi címeknél meg fordítva...

Vagyis azt mondod barki tudna csinálni Gears-et ha szeretne? Semmi köze az excluzivitás? Hogy.
    Azért az hogy pc-n elérhetővé teszik, ettől még a bánásmód kiváltsággal jár, mert van pénz meg idő...:)
    Optimalizálni lehet több gépre is, csak nem multi központúság terén.
    Ha így veszed Uncharted is 2 gépre van Sima meg Pro.
    Ahogy Gears meg 3-ra...csak éppen van támogatva. Az ex sokazor nem feltétlen a kizárólagos 1 gépre értelmezhető.

Nekem az ex azon része érdekel, ami miatt nem Mass Effect Andromeda-k lepik el a piacot. :)

És igen, idő az mindig van, csak ütnek közbe ostorral. Én is ettől tartok, hogy csak szándék kellene. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.15. 11:16:22
  • Moby
    Az idő az mindig van, a szándék ami sokszor nincs :)

/de arra is emlékezem milyen állapotban jelent meg az exkluzív bloodborne-od, ha te már esetleg nem emlékeznél :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.15. 11:06:22
  • darkSectorxxx #171846
    Persze peccselgetni lehet, ez is azt igazolja, hogy idő nem volt rá....
  • darkSectorxxx #171845
    Ezt én is tudom. Magyar felirat sincs a játékokhoz, de akkor is ez jelent valamit 55% egy limitált gép....nem azért limitált mert kevés van belőle? Fuck.... :D
  • Moby
    Egyébként én vagy 150 órát toltam FH3-ba pécén a gyerekkel, aztán most felraktam X_re, pontosan ugyanott folytattuk, minden mentést, eredményt, mindent átpakolt boxra, és azon is tökéletes.
    Jó, ezt nem a core team csinálta, a playground meg lehet elfelejtette, hogy ők most nem exkluzívat csinálnak :) Az is tény, hogy a pécé verza többedszeri peccselés után lett ilyen, de eljutott, és még ez is sokkal jobb annál, mintha mindörökre túsz marad. (A target platformon úgy tudom sosem volt baj vele)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.15. 10:50:50
  • Moby
    Nade ha jól értem most azt kívánod, hogy legyen külön exkluzív sima one-ra, S-re, és X-re? Amik a másik xboxokon ne jelenjen meg, mert csak így elvárható a minőség?
    Biztosan ezt kívánod? Tuti?
  • Harlekin
    Magyarország????
    Magyarország NEM LÉTEZIK a konzol piacon!
    Magyarországot úgy képzeld el
    A konzol piac egy nagy kávét szállító hajó tele zsákos kávéval. Magyarország valahol a zsákos kávék raklapja alatt pár szem kávé ami kipotyogott a lyukas zsákból.... És TI mindig Magyarországgal példálóztok, meg takaróztok, meg jöttök az SG-n ez a tendencia...
  • LMNO
    "A Forza meg már eleve nem exkluzív, és mégis olyan minőségre, mintha az lenne."
    Hát pont hogy nem. Nagyon meglátszik rajta, hogy már több gépre kell kiadniuk (2 box + PC) - első nap megvettem, sima Xbox One-on csontra fagyott. + tele van buggal, villódzó textúrák, beragadó hang - ezek nem voltak jellenzők régen. A Forza 4 atomstabil volt, mert csak 360-ra jött ki és kész. Na ez a nagy előnyük az exkluzívoknak.
  • darkSectorxxx #171840
    Hogyne, kezdve a Gears, Forza, Alan Wake, QB, Recore játékokkal....az is mind ps.... :D
    Egytől egyig azok amúgy....

Xboxot is azért vettwm meg anno mert unatkoztam.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.15. 10:29:47
  • darkSectorxxx #171839
    Bénák. De akkor csak valszeg én vagyok sasszem, hogy látok eltérést az anyagokban. :)
    Valóban szart a szarral, de az egyik szar mindig szarabb mint a másik. 2 egyforma szar nincs.
    Még 2 tojás sem egyforma. ;)
  • darkSectorxxx #171838
    Bocs de nem a fölényre írtam. Hanem csak mellékesen megjegyeztem, hogy eszembe jutott ez a készlethiány téma...
    Vagyis grat a népazerűségnek, csak mellékesen kitértem erre is. Ami nem a konzol hibája, csak fura, vagy csak magyarország van megint az uccaók közt...

Ez várható volt.
    Mivel 4k olcso multi gép, még pcsek is valszeg rámentek.

No man sky-ból is eladtak sokat az elején.
  • Harlekin
    Itt egy függő van!!!
    Te!!!
    az exekel meg a ps 4 el!!!!

Úgy véded mintha az életed függne tőle...
  • Moby
    Olyan képet valóban nem tudnék dobni, amiben neked jobban tetszene. Arról meg nem álmodom, hogy ez a beszélgetés valaha felülekerekedik a "szart a szárral" esetén, attól sokkal jobban ismerlek, és elfogadtalak nehezen ilyennek. Épp ezért nem próbálkozok vele. Mindkét játok szerettem, a BB-t sokkal jobban. De a BB-nél sem jelentett semmilyen előnyt az exkluzivitás, sajnos még a sony segítsége mellett sem. Egyszerűen a from programozói túl bénák. És nyilván nem segített sokat a das3 multiplatformitása sem, az is pontosan olyan borzasztó helyenként konzolon. Pécén meg kompenzálta az alkalmatlanságukat az erős hw.
  • darkSectorxxx #171835
    Oké ember rá vagy függve erre a felbontásra meg ca-ra... :D
    De basszus, nézd meg mögötte mi van?

Igen fps az nem tökéletes, Das sem, ps4re legalábbis...
    De szivatsz engem, mert te is látod, csak szivatsz. :D
  • Harlekin
    Ez a marketing része volt! És ezek szerint bevált! És ebből rohadtul nem derült ki, hogy mindenki valóban megkapta! Lehet mind a 100% a limitet rendelte, sőt hisz nem volt ár különbség.De megelégedett a simával is....Arról meg nem is beszélve, hogy nem lehetett végig a limitet rendelni.Tehát lehet ezt csűrni csavarni a lényeg akkor is az hogy agyon verte a ps4 pro-t. Ami nem feltétlenül jó....
  • darkSectorxxx #171833
    Hát nekem felnyom mindent ha van live előfizum, legalábbis régen asszem csak live-al ment, de automatán, pc-n így dobom át a képeket, belépsz az xbox appba, és ott van minden.

Konkrétan az ondrive appot pc-n nem tudom mert más accom van win 10-en.
  • Moby
    >mert valszeg neked pl a Das szebb, nekem meg ez.

Még szép, hogy szebb. Az egyiket 4K ultrán toltam 60fps-ben. A másikat meg csapkodó frametimeal, kikapcsolhatatlan CA mellett.
    Vajon melyik lehetett a simára polírozott exkluzív a kettő közül? :D
  • darkSectorxxx #171831
    Most nem a 4król van szó, hanem olyan dolgokról, mint az anyagok, vagy fények a játékban, vagy éppen csak az art.
    Nem kell itt tech feltétlen.

A minőség nem mindig felbontás jelent.
    Ha nem dobok screen-t igazad van az sem számít, mert valszeg neked pl a Das szebb, nekem meg ez.
    Ahogy az order-ben is az anyagok olyanok, amilyenek más játékokban csak szeretnének lenni.

A Doom is ettől szép, az ami van benne az szép, a fém az fém, stb, a fények, mehet az nekem egy 720p-s tv-n is, akkor is olyan lesz, amire te gondolaz a ps pro téma az más, az egyazon játékon bellül téma és nem ignoráltam a minőséget, hanem.
    Soha nem vontam kétségbe a pro-t. Csak az én szememben másnak van jelentősége.
    Inkább legyen jobb anyagminőség egy játékban, mint egyel nagyobb felbontás.
    Pro-t is enchanced módba tólnám, ha vennék.
    Ha lenne 4k-s tv akkor is inkább a plusz effektekkel nyomnám....
    Én nekem az többet ér.

De itt most másról van szó.

Scree háború nem lenne amúgyse, mert egy képet se tudnál dobni, amiben ezt megközelíti a Das, tudom mert beleöltem 300 órát...pc-n is játszottam. Ot sem javít ennyit a hardver. :D
  • Moby
    Dehamár screenshotok: azt be lehet állítani, hogy amit lövök, azt tolja már fel egyből a onedrivera?
  • Moby
    Nem fogok belemenni screeshot warba. Felesleges. Arról nem beszélve, hogy ez a műkapálózásod a minőségért is kb annyira invalid, amennyire ignorálod az exkluzívakból is az elérhető minőséget: tökéletesen. A pró nem létezik. A pró hülyeség, a 4K is fullhd, ésatöbbi. Neked nem minőség kell, csak a tudat, hogy a játékod exkluzív. Ha a tudat megvan, te már egyenesben vagy. Na ezt bármilyen játéktól megkapod: nyomtatsz ilyen matricákat :)
  • darkSectorxxx #171828
    Hogyne.

A Das 3 is sűrűn szokott így kinézni. :)

• Moby
    Nincsenek csillagok együttállása, sem misztérium, és az exkluzívoknál sem történik meg többször, mint bármi másnál. Csak hálisten kurva kevés van belőlük, és jó nagy a fókusz rajtuk. Remélem a számuk a jövőben csak csökkenni fog.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.15. 09:52:48
  • darkSectorxxx #171826
    Persze, a Duke is 11 évig készült, nem elég egy változó, mindezek csillagok állása együttesen kell, ami az exclusive-oknál szokott megtörténni mindig.
  • Moby
    A játékok(és minden más) embernapban készülnek, nem naptári napban. Hogy mi hány naptári nap, az tökéletesen irreleváns. Teljesen. Semmihezsemmiköze.
  • darkSectorxxx #171824
    De készült is évekig arra a 2 platformra.

Ha ez menne a multiplatformokkal, akkor lenne még több.
    Microsoft mind2 a Play A rendszer esetében....
  • Moby
    Semmivel nem szebb a BB, mint a DaS3. Más artban, technóban semmivel nincs felette.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.15. 09:44:20
  • darkSectorxxx #171822
    55% p.s. edition, ami vicces, hogy azt mondták nincs belőle elég pl nálunk, hogy jusson az előrendelőknek. :D
  • Moby
    De aaaa gears is "multiplatform" helóka...
  • Harlekin
    az-egyesult-kiralysagban-jobban-kezdett-az-xbox-one-x-mint-a-ps-4-pro
  • darkSectorxxx #171819
    Hogyne, persze, nem fekete vs fehér, vannak függvényei a dolognak.
    Pont az a téma, amit tegnap mutattál, pl a gears vs akármilyen unreal játék....
    Másnak miért nem megy?
    Idő lehetne rá, mégse megy.

Bloodborne is a Das engine-t hasznalta, mégis sokkal szebb, független attól a fura effekttől, minden téren.
    Elég egy laikusnak a pályát megnézni...vagy bármit, a Das-ban kapásból a pályák kidolgozottsága messze van a BB-től....

Ez mikor lesz Das-ban?
    Van pár hozzávetőleges példa.
    Tomb Raider is az xbox timednek köszönhetően lett az ami...
    GTA 5? Stb...
    Mindig valamiért akkor jók a portok, ha minnél később jönnek....
    Ez a tapasztalat legalábbis.
    PS4-re is brutális az eltérés a szokásoshoz képest a TR-ben még íg is....
  • Moby
    Nem, szerintem nem ez viszi el. Ez egy technikai kérdés, amit a fejlesztők fognak megoldani, de a legyártott tartalom, assetek, motioncap, stbstb, ergo a munka javát egyszer kell elkészíteni. És azok minősége nem függ attól, hányszor használják fel őket. Ebben szerintem nagyon torz a kép. Az erőforrások optimális felhasználása egy dolog. Hogy MIRE használom fel, az meg egy egészen más dolog, és a kettő között nem is feltétlenül van szoros összefüggés, ahogy azt tegnap a ps4 topikban beszúrt képeimmel is utaltam rá.
  • darkSectorxxx #171817
    Valóban ez sok dolog függvénye.
    Mégis azt gondolom, ha a melóhelyen 3 óra jut arra hogy egy dologgal foglalkozzam, akkor az nem lesz soha olyan, amivel 9 órát foglalkpzhatok...
    Alhatok is ebből 6 órat, de a lehetőség ott van....
  • Harlekin
    3 tény van ami releváns

1 mindenben erősebb!
    2 erősebb mint a ps4 PRO és ki is használja már most!!!!!
    3 4k nélkül is full hd ban sokkal jobb!

Ennyi.... minden más maszlag, meg kimagyarázás ez a 3 TÉNY amire szükség van!
  • partizan182
    Szerintem itt senki sem olyan gyökér hogy azon sirankozna hogy az exkluzív játékát más is játszhatja. Ha top minőséget szállítanak multiplatformon az a legtutibb. Amit én jatszom ott azt látom hogy az ex csiszoltabb mint a multi, de ez kizárólag a saját szűk perspektívám.
  • Moby
    Egyébként az X azzal lehetne igazán killer, ha összeházasítanák a Oculus Rifttel. Mármint rendesen, nem úgy ahogy eddig. Nem sok esély van rá, meg arra sem, hogy a MS csinál hozzá saját headsetet, de azzal odabaszós lehetne.