176915
banner
  • Macccy
    Egyszer majd megérted, a hejesírás mijért fontos ... :)
  • Harlekin
    Nyilván akaratlanul érthetően MUSZÁLYBÚ
  • Macccy
    Nemistudom. Nagyonnagy HALO rajongó vagyok, próbálom látni ebben is a minőséget, de egyelőre csak a zene ami csodás, a többi nem jön be.
  • Totti5
    Amit tudok azzal nincs gondom ( ha a Fanatec teljes support megmarad!!! ) de mivel semmit nem tudok, majd az E3 után lehet érdemben nyilatkozni.
  • Ragnar360
    katt!
    na ilyen van. ez kábé saját magának az ellensége árba szerintem. 65-66k kérnek érte itthon. Szép stabill full hdba tolja a képet, IPS panel és az is faszság, hogy játékra nemjó az ms miatt. átlagba 5ms-t tol. ettől akadtak jóval drágábbak nagyobb ms-el.
    2 hdmi, usb port, scart, komponens, 3d monitor/tv kártyaolvasóval. a szemüveg is gecijó amit adtak hozzá, a szemed bele se fájdul. Az igaz, hogy a 3d-je passzív, tehát ergo konvertál, mindnet felkonvertálhatsz mégha az nem is lesz olyan, mint egy rendes 3d anyag ugye.
    katt!! na közbe már van egy nemtúl jó de magyar videóteszt is. 9/10-t kapott ha vkit csak ez érdekelne:D

Rövid használat után is csak ajánlati tudom, pc-re, konzolra és még tvre is tökéletes, gecjó képe van:) 65k-ért.
  • DarkSector
    Elképesztő hány megrendezett CG-re írtátok már hogy elképesztő, és az ingame meg ...:D
  • Totti5
    Elképesztő mennyi árad belőle az igényes scifi hangulat. Hiába Bungie. Zene motívumait le sem tagadhantnák!

• arty
    gyorsan rohanjunk csr elitet venni 600 euróért - hogy aztán az se menjen box1-en :DDD
  • arty
    Rettegek, mert ismerem az MS-t.
  • arty
    ezek mondták, hogy xboxon és ps3on 1080p játékok lesznek?

jah, lett 1-2, mutatóba :)

nagy felbontáshoz hatalmas ramsávszél kell, ami az xbox one-ban nem áll rendelkezésre.
  • arty
    a vganak a pécében helyi memóriája van és az xbox vánnál 2-3x gyorsabb.... nem nyul a system ramhoz, mivel a lokál sem elég gyors :)
  • Macccy
    Hmm, na most ezzel az "Xbox nyelve" dologgal akarva vagy akaratlanul egy érdekeset mondtál: ha az PowerPC alapú nemtommi volt, AIX szerver :) ... és ugye ez meg Windows gyakorlatilag ... háát :/
    De biztos lesz átalakító, reméljük. Moby te vagy a hardware geek, mit tudsz erről mondani?
  • Macccy
    A Mizo reklámban a tej adó vidám bociknak mi a frászért van férfi énekhangja?! ... Uhh-oohh :|
  • Ragnar360
    Totti: összességében eddig hogy vélekedsz az Xbox ONe-ról?:) egy-két szóban pls.
  • Ragnar360
    jaja de mind1:) mert a kérdés akkor is még adott:D
    a monitor ajánlott felbontása is 1080p ettől többet nem is tud, de ez tudja, régebben sok monitor nemtudta még a full hd-t, widescreennek meg kb mindegyik wdiscreen ;)
  • Harlekin
    1 dolog viszont biztos,ha nem fog menni vele akkor biztosra vehető,hogy lesz hozzá valami átalakító...
  • DarkSector
    Hát ez majd szerintem zsákbamacska...nem lehet tudni milyen szoftverek lesznek a boxban miket támogat, nem lenne ucsó bill+egér, játékhoz, vagy netezéshez.
    Nem mintha akarnék tv-n netezni.
  • Harlekin
    De ha az usb-s cuccokat támogatná akkor támogathatná a saját régi vezetékes kontrollert is függetlenül attól hogy a kontroller "kommunikál" a kinectel.Na most ha a saját régi eszközük ezt nem fogja tudni akkor nem tudom mire számíts...
    Mert ugye hiába van 1000 féle usb-s kormány nem mind tudja az xbox "nyelvét"...
  • Macccy
    Nyilván USB megy ... nyilván ... nyilván (?) :)
  • Totti5
    Kontroller meg a wireless dolgok nem érdekelnek, azok teljesen érthető.

Engem csak a highend Fanatec kormányom érdekel.
  • Macccy
    Neee nee ne hasonlítsd egy TV 32-42 inch átlójú képét egy 20-24 inch átlójú monitor képéhez. Főleg ha még nem is 16:9! Egy monitoron a képpontsűrűség hatalmasat dob a kép "minőségén" ahogy én is befostam mikor megvettem az iPhone- t ami ugye 326 pixel/inch! Nem mindegy!
    Egy 32" képátlójú FullHD LCD tv 68 ppi, egy 40" átlójú mégrosszabb, 55 ppi!
    Egy átlagos 22" LCD monitor (1680x1050) natívan 90 ppi ... minusz a skálázás persze, de az a tévénél is ront kicsit.
  • DarkSector
    Xbox 360 sem támogatta a Classic cuccokat, annyira nem lep meg, sőtt PS esetében is igaz. :D
  • Totti5
    Nem támogatja a 360-as kiegészítőket az Xbox One

Az Xbox 360-as kontrollerek és egyéb kiegészítők nem lesznek használhatóak az Xbox One-nal, erősítette meg a Microsoft. A Joystiq-nak küldött közleményben kitérnek arra, hogy a teljesen a nulláról újratervezett konzol nagyobb sávszélességű adatátviteli technológiákat használ, így például a Wireless Controller is jobb minőségű hangot tud majd közvetíteni a headsetből, és hasonlók. Ráadásul szintén az új technológiáknak köszönhető, hogy a Kinect meg tudja találni az Xbox One kontrollerét.

Fanatec kormány mennyire tartozik ebbe bele? mert rájuk küldöm az atomot, ha a Forza 5öt nem tudom a kormányommal játszani, de itt gondolom a vezeték nélküli dolgokról van szó elsősorban. USBnél ez lényegtelen.
  • Ragnar360
    na és most ugye VGA és HDMIről van szó. anno láttam boxot monitorra kötve, most nemtudom h csak sima VGA kábel volt vagy VGA-DVIs volt, mind1 nem lényeg. Ha jól emlékszem 1080i-be tolta skálázva és elég jó képe volt, jobb volt mint egy tv-n a 1080i. Na de persze akárhogy nézzük, néztük nem volt olyan mintha egy jobbfajta tv-n lenne az egész.
  • Ragnar360
    szokás szerint adja:)

Maccy: oks:) amúgy HDMI nyilván a legjobb és majd számítunk mégszebb képre, mégha igy se csalódtunk;) anno komponensel toltam még mikor nem is volt HDMI-s a box, az se volt rossz annyira. Akkor mikor bejött és elterjedt jobbna a HDMI sok diskurálás ment (és jó is hogy elterjedt, mondjuk az geciség h sok mindenhez nem adnak HDMI kábelt alapból) és az köztudott volt, hogy pl a feketét jobban kihozza a HDMI meg ilyen apróságok.

Nagyon jó kis minőségi interface és jó szabvány is egyben. Sok mindent le is egyszerűsít.
  • DarkSector
    CoD motorjával kapcsolatos téma lezárása érdekében!

Ez az előző generációra szól:

Ahogy Totti kollega fejtegette, a multi végett és már én is párszor írtam, a multiban nem a látvány a minden, volt egy tök jó motor, ami lehet csúnya volt, de gyors, korrekt irányítást biztosított, és a multiban csak percekig érdekli a játékosokat a grafika, nem baj ha van, de egy multiban egy idő után nem ér önnmagában semmit.

Ahogy régen cod4-ben is lebutították a játékot, egészen mostanáig csak legyen fps.
  • Macccy
    Én olvaslak ám, nem hagyunk hátra senkit!! :) De őszintén dunsztom sincs, kábel kábel, röhej hogy egyáltalán ennyi féle van. HDMI-vel nagyon nem tévedhetsz ...
  • Totti5
  • Ragnar360
    ?
  • Totti5
    Egyszer ajd megérted ( meg a többi hater ), hogy 60 fps óriási áldozatokat kívánt meg. Amit csináltak, az így is teknó bravúr és még így is tartották ( a lehetőségekhez képest ) a lépést az aktális 30 fps se csilli villi konkurenciéval.

720P-vel szar lett volna az fps, akkor már lehetett volna 30 azzal biztos suhant volt, de nem az volt a cél. Amúgy meg pont a COD volt az ahol a képminőségre nem igen lehetett panasz hiába nem volt 720p. Persze fogásnak mindig jó. Elképesztő miket olvas az ember.

Kedvencem tegnapról a többségnek nem tetszik. Kérdeztem az illetőtől hogy a 20 millió eladott példányhoz vizsonyítva mi a többség? ha nem utaálná az a "többség" ennyire nyilvánosan, akkor 60 millió menne el belőle?

Persze a "kutya érzelmileg zsarolja a vásárlót" a legjobb amit ebben a genben láttam mint fikaaalap!
  • Macccy
    HÁLÓ 4 natív 720p volt, meg is ütött rendesen a grafika ... És fix 30 fps és post process AA ... Azé nem egy hihetetlen dolog ez mint azt bizonyították.
  • Macccy
    Előre tudom, és a QTE -kért, a béna irányításért, a jégsapkák olvadásáért és a Golf áramlat lassulásáért valamint a szén-dioxid szint folyamatos emelkedéséért is a konzolok tehetnek. Az írógép pedig a legjobb játékra ... :D
  • TDC Geronimo
    Mostani is illett volna, ha legalább gen végére eléri natív 720p-t, de nem tette :p
  • Totti5
    Remélem.
  • Macccy
    Illene neki, különben nem veszik a hardvert a pistikák! :)
  • TDC Geronimo
    Honnan tudod, hogy 1080p lesz? Erre nem mernék egy nagyobb összegben fogadni.
  • Totti5
    1080P 60 fps kezdőcímnek? állam a földön lesz. Aztán ugyis generéciós különbség lesz a következő részek és ezen részközt. Ugyan úgy mint a Call Of Duty 3 és mondjuk az MW/Black Ops esetében.
  • Ragnar360
    Mennyi különbség lehet egy VGA kábel 1080p között és egy HDMI 1080p között?
    Előbbi is elég szép, de azért 1-2 dolog nem olyan ahogy kéne.
    Pl: körvonalazódások, fehér jobban rikít ilyesmi.
  • grebber
    Ezzel az új nextgen vs pc dologról hamarosan lesz egy cikk Abu85 részéről,melyben kifejti miért is kell majd PC-re butítani a game-eket.
  • Moby
    Ezeknek az elbaszott projekteknek megvan a saját meséjük. Mindnek.
    Szart sem segít rajtuk. Elbaszni bármit el lehet, a kiadó mindig bele fog ugatni, ésatöbbi.
    Néhányan ugyanilyen feltételek mellett is tudnak időre, kiemelkedően teljesíteni.