176915

-
Haggggyaaaad, játssz inkább Forza 4 -et, ha még nem tetted. Pár napja megint újrakezdtük haverral a futamokat, 11 AI versenyző társaságában. Ahhhh mennyire jó. A hideg kiráz, a bré megkeményedik amikor dübörgő 5.1 -gyel tolom, lesodródok a kanyarban a kavicsra, aztán mikor jövök vissza és felfut a jobb oldali két kerék, a gumik megragadják a meleg aszfaltot és a 700 lovas Audit megpróbálja elcsavarni a nyomaték a kavicságy felé. Közben meg pontosan remegi a kontroller a kerékvető csík összes redőjét! Waaooooo -
a patchek okoztak egy csomo hibát :) -
Grid 2-őt pc-n kipróbáltam.
Hát nem mondok semmit inkább.
Csak kérdezném hogy itt boxon is béna a kormányzás? -
Pici off,másik topikból:
Nekem nincs bajom a One dizájnjával de azért ez jópofa:)
-
Nem bugokról beszélek hanem hibákról. :D
Vagy értsd úgy hogy van mibe belekötni. -
Azért vannak a patch-ek. :DDD -
Hibái is vannak de baszottjó játék. -
magyar youtube-s review-ben kicsit lehúzták, de bejövős így ránézésre, thx :) -
LOL? Dupláját is. Filmszerű singleplayer, rohadt jó multi. -
Megéri? -
Crysis 3, Dead Space 3
£16.98 Zavvin. -
Gold akció:
Ghost Recon: Future Soldier 1990 Ft -
az újságban
jó pénzért
sok minden elfér... :) -
A használtjátékokkal kapcsolatban. Megvenni készülök a gta4-t ?. Használt. Amikor berakom a gépbe egyből mehet a játék vagy aktiváltatni kell az új gépbe. Hogy működik ez a dolog? -
Nem lesz Pc-re. -
Gostmen55 #136565 Köszönöm a válaszokat. Még egy kérdésem lenne. Hogyan lehet pendrájv-ról HDD-re másolni a mentéseket? mert azt használom vinyónak, csak már felgyűltek a játékok és kellene a nagyobb tárhely. :)) -
Rayman Legends lesz pc-re vagy nem? -
Használd ameddig nem nagyon zavaró teszem azt,hogy kocsi nélkül versenyzel... 
Ha szerencséd van kibír(sz) még 200 napot...
Majd kuka(ha beszarik) és vegyél 1 új XBOX ONE-t!!!Mert vele eljőőő a csoda a megváltó és a régen várt áhított Kánaán.

Viccet félre téve használd majd kukázd ne költs rá semmi esetre se... -
Aha értem.
Nekem fagyár igazából 3led előtt volt.
és 1-2 játékban, amik vagy beta-k voltak, vagy gyárilag patch nélkül voltak bugosak. -
Gostmen55 #136561 Mind két Forza fel van/volt telepítve és akkor is ugyan ezt csinálta. Hirtelen csak lefagyott,és újra kellett indítani. -
Hát igen így kivülről én sem tudom volt-e 3 ledes csak olyan régi a premium hogy valószinűsítem hogy áteshetett rajta, enyim is volt, máig stabilan fut.
A tálcacsere, azt nem tudom mire volt, de előfordulhta hogy köze lehet ehez, tudod telepíteni a játékokat, úgy sem tölti be rendesen? -
Gostmen55 #136559 Nálam kb 4-5 éve van és annyi baja volt, hogy a cd-tárat ki kellett cserélni ( kop-kop.) És nem hinném, hogy volt 3led-el kezelve. De mivel nem értek annyira hozzá,nem kötök bele. :) Köszönöm a választ. És valamit tenni lehetne? Bár már olyan régi,hogy már nagyon nem lehet. :)
-
Aha, hát a premiumos gép, meg hogy régi és többkézalól van nem annyira jó kezdet, nem az hogy haverod átbasz, hanem egyszerűen már régi. :S
Gondolom 3led már akkor volt 1x. -
Gostmen55 #136557 Egy sima régebbi premium gép, egyik barátomtól vettem és már pár éve nálam van és jól szolgál. :) Xenon/Zephyr alaplapos. -
Uh 3led közeli élmény.
milyen a géped? használtan vetted? Buherált? -
Gostmen55 #136555 Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy az only xbox játékaim ( Gears os war, Forza Motorsport 3-4. ) játék közbe leáll, széthajtja a lemezt,és a Forzánál a pályáknak egy részét,és az autók egy részét nem tölti be. Van valami megoldás,tipp ezzel kapcsolatban? -
Kell. -
Tcsm #136553 Bocsánat a nem ide kapcsolodó kérdésért de tudni szeretném, hogy az xbox live-on ahoz, hogy egy játékban(pl.Halo 4) multizzunk kell fizetős tagság vagy elég az ingyenes is? -
Viccen kívül PONTOSSAN tudom miért rendelik annyian elő, ha télleg olyan sokan előrendelték. (vagy legalábbis ezzel tudnám kapásból magyarázni a jelenséget)
Ha tippelnem kéne, jórész a Remedy -> Quantum Break + 15 Exclusive megszellőztetése sokat nyom a latba, kinect de vagy használtjáték oda.
Nemtudom érezted/éreztétek a Quantum Break-ben az Alan Wake-es kis utalást? azzal a Hajó+Híd jelenettel? Így kezdődött az Alan Wake is. :D
Lehet az csak véletlen, de ténykeg így van. :D -
Eddig jó. :D
Jön minden platformra? :) -
Shinji Mikami's The Evil Within -
Ez mi? -
-
biztos a sok károgó rendelte elő hogy hazavitel közben kamerák előtt bassza a földhöz és ugráljon rajta. -
'A brit (játék)kereskedelmi szaklap, az MCV például arról ír, hogy az (egyébként amerikai) Blockbuster áruházlánc angol üzleteiben rekordszámú előrendelést gyűjtött be az Xbox One az elmúlt egy hétben - annyit, amennyire a cég 24 éves történetében nem volt még példa." -
Hehe....:P -
Szinte az egész játék unalmas volt, "középszar", az volt a sajnálatos inkább. Ott az elején nem az volt a gondom vele, hogy hirtelen felkel a székből Haytham és végigmászik a Royál operán, hanem hogy nem úgy folytatták, hogy mikor megböki az ismeretlen illetőt, akkor ugrott volna vissza időben a történetünk elejére a játék, hogy megmutassa hogyan jutottunk el arra a pontra. A filmeknél az ilyesmit nagyon bírom! Helyette csak "Oh, I knew you would come ... (bök) Aaahh ... HEEELP ... Get me to my secret society, driver bastard!"
:| -
Ezen alapon a játékok 99% értelmetlen baromság és mégse mivel játék...
-
Tcsm #136542 oké értem köszi a választ -
Ha kell neki frissítés azt úgyis felteszi.
De gondolom warez érintettségű a kérdés, azzal viszont rossz helyre jöttél.