176915
banner
  • Totti5
    Naszóval a restart sem oldotta meg. Jön a videó. Komikus és egyben elszomorító. Ilyennel még nem találkoztam konzolon.
  • Myselor
    pff.na az ilyen bug elég durva:)
  • Totti5
    Metro LL. Lopakodok, 20 katona mellett elmegyek, teljesen büszke vagyok magamra hogy milyen jól kihasználtam a béna lopakodást és a hülye AIkat. Aztán véletlen úgy álltam hogy szembe egy őrrel a fényben. Semmi reakció. Egyszerűen befagyott az AI az összes úgy volt már egy ideje... Semmire nem reagáltak. Egyiket megakartam őlni, erre én is befagytam.

Pálya restart. Valahogy most nem tudom sajnálni a fejlesztőket, hogy milyen embertelen körülmények közt dolgoztak ( NOT ). Attól hogy nem csilliárdból hozták össze, még nem kellene benne lenni gamebrake hibának.

• arty
    nagyon tetszetős :)
  • Muttley
    aki már tolja,
    jöhetnek az első benyomások :)

• Tinman #136655
    Kéne!

SG-s kedvezmény Zsoltitól nincs? :-)
  • ABTeam2008
    Zseniális cucc, vegyétek! :)
  • davidka003
    Persze most nem rólad van szó, mert te is szoktál vásárolni rendesen.
  • davidka003
    Annyira felcsesz a torrent oldalakon az emberek hozzáállása. Nem az a baj, hogy valaki leszedi a warezt hanem, hogy írják, hogy jó nagyon de amúgy egy forintot nem fizetnének érte. Én se veszek 0day játékot de azért a jobb játékok fent vannak a polcon olcsóbb áron. Én már komolyan szarul érezném magam ha minden csak warezban lenne meg.
  • Totti5
    Szerdán jelent meg a ( magyar ) Zen studoi új játéka a Castle Storm. Valaki nézte?

Metacritic 82%, csupa kimagasló pont
  • Totti5
    Kint a Remember Me demó ( nehogy a demók közt keressétek... ). Megnézzük hogy érdemes e a későbbiekben pénzt áldozni rá.
  • DarkSector
    Erősen megéri, ha kapós részedre ez a stílus.
  • davidka003
    Vegyed. Duplát is megéri BŐVEN.
    Van benne co-op meg jó multi is.
  • Mr Manson
    Ghost Recon: Future Soldier 600pontért milyen XBOXra?
  • DarkSector
    Ja persze és ezekután majd nyitott leszek arra a vádakra hogy platformfan vagyok.

PC pártiaknak konzolos voltam eddig, a PS pártiaknak Xbox fan, most majd kiderül ha meglesz a 3 platform akkor mit kapok a nyakamba. :D

Viszont ha t-homokosoktól nem tudok szerezni, akkor kész, később már nem veszek, mert akkor kicsúszok a platform idejéből, így is itt a gen váltás sokat filóztam.
    De vagy most vagy soha.
  • DarkSector
    Nem mintha számítana, de a 2 konzol annyiba kerül/kerülne majd mint amiből a PC-met megvettem, kb 120k :P
  • DarkSector
    Hát úgy van hogy lesz egy kis melom, amiből a részletfizu összejönne, 1 vagy max 2 hónap és meglesz a 6 hónap t-home hűség, és akkor vehetek részletre.
    Mert Nextgen odébb lesz még mire eldöntöm melyiket, meg lesz elég zseton, addig 60k-ért lenne ps3. Persze 2499-es részletekben. 24 hó az pont 60K

Így nem annyira gáz hogy nem egyben fizetem.

és akkor nem kell válogatnom mivel hol tudok játszani, kijön egy játék oszt minden platform meglesz ps3-x360-pc, pár évig még biztos támogatva lesz, vagyis annyit megér, oszt később max eladom ha kell a lóvé, Nextgen-t 2014-ben max talán a végefelé ha vennék de lehet csak 2015-ben ezért vállalom valszeg be addig hogy legyen PS3-(is)

:D
  • DarkSector
    Úgy értettem hogy stílusban és feltehetőleg minőségben tartalomban GT/Forza szerű, nem ara gondoltam hogy versenyeztetni őket látványban, hogy milyen ...:D

Csak hogy NORMÁLIS nem F2P GT versenyatus játék nem létezik eddig PC-re, talán ez az lesz, ha meg multi cím, az sem baj, lényeg hogy ezt a szintet PC-re is hozzák....:)
  • arty
    miért, fogsz?
  • Totti5
    Cars nem a Forza és nem a GT ellenfele senem a PCs megfelelője. Először is PCre kellene kiadni ami 2014 jelen állás szerint. Utána konzolra elkészíteni, ami 2014 végére? talán... el is készül. Mire is? 360 PS3 és WiiU. Egy évvel a nextgen után. Teljesen FAIL kategória, komlytalan. Aztán hiába hoznak össze valami portot, azt el is kellene adni, ahhoz egy kiadó kell, azt reklámozni kellene erősen, mert különben ugyan arra a sorsra jut mint a Race Pro. Akkora bukta hogy egy életre elvette a Simbin kedvét a konzoltól, de maximálisan megérdemelték, mert azokat is nagy ívben leszarták akik egyátalán adtak esélyt a játéknak.

CARS autók terén, tartalom terén kb annyit hoz majd mint a Shift 1-2. Annak az alapjain nyugszik, kb azt fogja tudni, csak normális, szimes fizikával és persze full DX11 supportal, így grafban PCn, ennél szebb nem lesz egy ideig ( persze ki tudja hogy a nextgen miltiplat CODIe játékok mit fognak mutatni ).

• DarkSector
    Ki is volt nemrég az aki azt mondta hogy nem fogok úgysem venni PS3-at?
  • DarkSector
    Ja erre céloztam.
    Gondolom a Forza GT-knek amolyan ellenpárosa pc-n, mert a stílusban nincs másik ami megközelíteni a 2 másikat.
  • davidka003
    Jó gép kell majd hozzá szóval mondhatjuk nextgennek is, mert jól néz ki.
  • DarkSector
    Na izé értelek, pc, de úgyértve hogy azért PC-n is látni mi az ami egy úgymond következő generációs motor, következő generációs kinézettel rendelkezik.
  • davidka003
    Ha a PC-t annak tekintjük akkor ja.
  • DarkSector
    Tegyük hozzá hogy az a Cars nem nextgen cím?
  • Totti5
    Forza hangjai élethűek, de több erőt még mindig elbírnának, több effektek ( belső, külső zajok, kipufogó ).

CARS SLS az egyenesen brutális. Kétlem hogy ennél jobb lehetne.
  • Macccy
    dekurvaszépez a műszerfal varrás!

Nem vagyok híve az ilyen kitekert hasonlítgatásnak, de tény hogy végülis akad benne logika ilyen formán.
    Viszont szerintem is teljesen jók a Forza hangjai, tehát a dolog eldőlt ... Wackor meg majd feltolja a basszt a mélyládán!
  • Totti5
    Mondom hogy nem értem.

Felmegyek jutubra is trillió hanganyag van minden autóról HDban is. Csak a hang. Hallom. Egy azon autó mindegyik videón ugyan úgy szól, így amelyik játékban nem olyan a hangja az nem jó ( GT5 pl ).

Tökéletes hanganyag hogy hogy kell szólnia:

Ez pedig tökéletesen ugyan olyan:
  • DarkSector
    Miféle Heroes?
  • davidka003
    Nekem már fel is adták. :D
    Gyorsan dolgoznak.
  • Macccy
  • davidka003
    Már el is fogyott. :D
  • davidka003
    Meg is rendeltem, el ne fogyjon közbe. :D
  • Macccy
    Ez annyit megér ... !
  • Macccy
    Értelek, de akkor az nem kizárt - ellenben valószínű - hogy mesterségesen feljavított, effektezett motorhang készlet. Amivel csak annyi a "bajom" mint az NFS -el úgy általában: mesterkélt és árkéd, amit a tyű és a wow faktorral próbálnak eladni.

CoD hasonlóan, az ha a hangja fel van pumpálva példa képpen egy pisztolynak, fel van tolva az EQ -ban a mélyhang az égig, attól az nem valóságosabb, csak Hollywood -i! Ha jártál már lőtéren tudod mire gondolok, azok a fegyverek sem robbannak, inkább csattannak ... Kivétel gondolom a "BAR puskám"
    Nem csinálok úgy mintha fegyver szakértő lennék, mert nem vagyok, ezt is csak tippelem, hogy mivel a felvétel az 'így készült' videók tanúsága szerint megtörtént, így inkább a BF húzta föl mesterkélten és nem a CoD rontotta le szándékosan.
  • davidka003
    Far Cry 3 Zavvi 15 font.
  • Waczkor
    Erőtlen,steril.
    Meg lehet nézni egy nfs-t mennyivel erőteljesebbek a hangok.
    Így van nem ültem még ilyen autókban,de forzaban ami hangok vannak lehet hogy egy az egyben fel lettek véve,de mivel játék közben nincs alattad az autó így jelen állásban SZERINTEM erőtlenek,nem sokat adnak vissza,függetlenül attól hogy szép meg stabil a graf és jó gém.
    Kész.Gthez képest még így is sokkal jobbak,de szerintem bőven van még mit csiszolni.Egy játékban máshogy kellene szólnia pont azért hogy jobban visszaadja.
    Érdemes lesz majd megnézni az új nfst most hogy ismét lesznek Ferrarik sok év után.Persze ott lesz majd az új forza amiről még nem sokat tudunk.

Cod hangokhoz meg csak annyit hogy mindaddig nincs velük gond amíg el nem kezdi az ember tolni a bfet,utána kész kínszenvedés hallgatni ugyanazt a játékfegyver puffogtató hangot 128 részen keresztül.
    Mondom ezt úgy hogy cod4et rengeteget toltam,mw 1-2,black ops 1-et szintén.
    De sok bf3 óra után ingyenes hétvégén képtelen voltam tolni a black ops 2-t.

Azt pedig pontosan tudom hogy én a 26 évemmel kiöregedett játékosnak számítok és nem én vagyok a cod célközönsége,de akkor is kurva gáz volt ahogy előadták a halas dolgot.Ennyi többet nem kívánok ez ügyben szólni.
  • Macccy
    Azt tisztán látom, hogy nem érted. Az igazihoz hasonlítom nyilván, ha nem az lenne a cél, akkor lehetne akár a Jetson család csészealjának is a hangja alápakolva, nem? Tyü-tyü-tyü-tyü-tyü-tyü ...
    Nem mindegy hol, hogyan, milyen eszközzel, milyen környezetben van felvéve az autó hangja és nem mindegy hogyan hallgatod a játékban sem (cockpit vagy external kamera). Vagy akkor most mi nem tetszik annak, akinek nem tetszik? Az hogy nem olyan a hangja a 350Z -nek, mint a Lumia610 -zel felvett floridai éjszakai gyorsulási versenyen?

Youtube videó nem referencia semmilyen módon.

De ígérem törekedni fogok rá, hogy mihamarabb megrezegtesse a herémet egy Porsche GT3 és be fogok róla számolni mennyire hasonlít a hangja a Forzában hallotthoz!
  • Totti5
    Nem értem. Videón ugyan azt a hangot hallod mint a játékban akkor az élethű, mivel a játék is csak egy video. Az igazihoz hasonlítod. Amit a valóságban ad egy szörnyeteg hogy pl heréd is bele remeg egy porsche mellett állva a motor/ kipufogó cégektől, azt a játék sohasem fogja tudni visszaadni, ezért tökéletesen elég a youtube, ahol minden létező módon meg lehet vizsgálni az autók hangját.