990
-
#110 Én is úgy hallottam hogy bevetésen nem volt! -
lammaer #109 Én azt olvastam róla, hogy bevetésre nem került, és csak valami nagyon kezdetleges prototipus volt, amit utána az oroszok fejeztek be a múzeum kedvéért. -
#108 szövetséges vid -
#107 Haználták, de minimális jelentősége volt. 1 db eljutott belőle az orosz frontra is, bár nem tudom milyen sikerekkel harcolt. A tank ma is látható az Oroszországi Kubinka múzeumában:
http://www.tankmuseum.ru/ -
#106 Hát ha már a magyar verzióval játszanék, akkor ez tényleg hasznos tipp lenne, de angol verzió lévén szó, így kézbe kell(ene) vennem a vaskos angol-magyar szótárt. -
#105 Egy lövésel egy tank?
Akkor ez azt jelenti, hogy nem érdemes a Királyba tenni, hanem megfelel neki egy mezei Panther is? -
#104 A Panther egyből megvolt, de csak véletlenül. Jó nagyra sikerült az egység kijelölő négyzetem és meglepetésemre előmászott a panther az álca háló alól :-) -
Ramza #103 Nem, bocs, rossz helyre nyomtam, a Maus-ra írtam. -
engine #102 #98-ra reagált Ramza.
Neked valószínű ugyanaz a bajod mint Nekem volt. Kevés a helyed a C meghajtón - kb. 600 mega kell neki, nem tudom mire.
Plusz a megadott könyvtárba dob 400 megát.
Szóval takarítani kéne a c-ről és menni fog. -
wid22 #101 Nekem irtad? Nem tudok angolul sajna nem tudom mit kéne csinálni. Ezért kértem konkrét segitséget. -
Ramza #100 Még jó, hogy vágod a játék hátterét :D -
wid22 #99 Tudnátok segiteni. Nekem a demo se megy föl.
Kiválasztom a könyvtárat vagy hagyom a programfájba telepitse akkor is elmegy odáig hogy kiirja a particiokat és OK de nem megy tovább visza megy oda ahhol könyvtárakat választhatok pedig van 5GB helyem szerintem az elég.
A gépem 2x512 Ram 3200+ proci Geforce 6600GT
Tudja valaki hogy milehet a gond? Kösz a segitséget -
#98 Maus...hmmm még jó hogy nem is használták a WH-ban... -
Ramza #97 Ha a skilljeik fölé viszed a kurzort, feljön tooltip-ben a képesség leírása. -
#96 öregember csak elmondja, h hol a ruszki bázis.
valamint az mondja, h a keleti széllel benzi szagot érez.
a bázisunknál van egy álcázott Panther, ti észrevettétek?
én csak második nekifutásnak.
megszereztem a Vaskeresztet (tölgyfalevél és kard), elsőre csak a Bronz Medált sikerült.
márcsak a többi medál miatt is végigviszem még párszor. -
W B #95 Azt hagyd a gyárnál, és valamivel gyorsabb lesz a gyártás.
A mit a Király Tigrisbe tetél annak van egy olyan képesége: Egy lövésel egy tank.
A másik a mérnök. -
#94 Újra végig vittem a demo-t. Mostmár jött a vonaton a Maus. A másik hídon áttörve, van egy csomó üzemanyag szállító autó. Azt kell mellé vinni és már működik is. Személyzet van benne, így az nem kell. Csak az a gond, hogy mire ez megvan, már alíg van ellenség, csupán az utolsó orosz főhadiszállás van hátra és vége.
Van egy olyan melléküldetés, hogy keresd meg az öregembert.
Na én megtaláltam a dombtetőn, de semmit nem tudok vele csinálni.
Tisztek szerepére rájöttetek már?
Én az egyiket beraktam egy sima tigrisbe, az onnantól kezdve javította magát, ha találat érte és ami a legfontosabb, tud távirányítású lánctalpon közlekedő robbanószert (most nem jut eszembe a neve) eljutatni az ellenség tankjai mellé.
A másik tisztem is harckocsiba raktam (királytigrisbe), így annak 25%al megnőtt a sebzése. Hihetetlenül brutális lett.
Volt még egy infranti tisztem, de nem jöttem rá, mik is a pozitív tulajdonságai és hogyan lehet használni. -
Dexantreal #93 vajh,lesznek-e akkor magyar egységek a wermachtban? sry,ha rosszul írtam volna a nevét...mindig keverem,hogy w/v... -
W B #92
Ezek szerint még hazánkban is harcolhatunk -
W B #91 Akkor lehet, hogy még harcolhatunk magyaroszágon? hm.
De már személyzettel kaptam meg. Na és sikerült irányítani! Kegyetlen egy tank. -
Ramza #90 Valószínűleg nem volt benne személyzet, azért nem tudtad irányítani üzemannyaggal sem. Érdemes beletenni legalább két embert, mert ugye egy kell az irányításhoz, legalább egy pedig a tüzeléshez.
Wien: a hivatalos oldalon írták, hogy ez egy olyan demó, aminek a pályája nem lesz benne a végleges játékban, viszont sztoriban illeszkedik két küldetés közé, és be is lehet majd varrni oda - gondolom itt nyer majd értelmet a Bécs tábla. -
W B #89 Nem üzemanyag nem kell, de hogy a Maus-t tud irányítani kell üzemanyag. -
#88 Én nem találkoztam Maus-al, de még vasútállomással sem, de lehet, hogy annyira figyelmetlen voltam, hogy nem vettem észre a sineket :-)
Minenesetre a folyamatos támadások miatt nem igazán volt időm nézelődni.
Az üzemanyag is fogy a járművekből? Mert ezt sem vettem észre. Azt mivel lehet utántölteni? Ha jól láttam, akkor a javító kocsi mnostmár lőszert is oszt, így nem kell lőszeres kocsi, de lehet, hogy a nagy kapkodásban ezt is elnéztem, mivel én folyton az elfoglalt orosz bázison javítattam a tankjaimat és ott lőszert is kaptak az egységek. -
#87 Végre kipróbáltam. Nagyon tetszik. A panzersek után kicsit fanyalogva kezdtem neki, de kellemesen csalódtam.
A grafika kicsit hajaz a Soldiers-re, de nagyon tetszik. Még nem volt időm aprólékosan kitapasztalgatni mindent, csak nekiálltam és a tankjaimmal lerohantam az oroszokat. Újrajátszásnál már több figyelmet akarok fordítani a gyalogosokra és a tisztekre. -
W B #86 Megoldotam. Jött a Maus!:) Vittem neki üzemanygot, de nem indult, hagytam a fenibe.
De mért az a vége, hogy: Bécs(Wien) 50km? Amikor nyertem? -
#85 ez egy jó játék.
az a kis rpgs beütés, nagyon jót tesz neki.
officerek nagyot hajítanak a tank személyzet képességein.
remote little tank állati.
:)
sturmtiger odabaxx!!
no meg a tactikai/stratégiai bombázás.
W B!
azt a két füstölgő tankot? -
W B #84 Kéne segítség!
A Demóban a vasúton lévő ruszki tankokat hogy tudom eltávolítani? Mert ha sikerül akkor elvileg jön egy Maus
És honan tudok erőforást szerezni? Rá áltam a Tigris gyártásra de apadnak a készletek -
W B #83 Na! 1sturmtiger, 1tiger, 1kingtiger, 1panther, egy lőszerszálító kocsi, és pár gyalogos, 3 tiszt. Ő-Ő honnan szerzek javító csotrogányt?
A másik, a menü fantaztikus, Amikor az Egér(Maus) elment a berlini kapu elöt majd nem kiköptem az üdítőt a mi a számban volt. -
#82 tess
http://www.hardwired.hu/#news_15352
bocs de nem tok linkelni,de nem is érdekel -
W B #81 Tudnátok adni egy normális linket ahonnann letölthetem a demót? -
#80 nem rossz,de mi az a tommy a mellék küldiban vmi fegyver?gondolom nem tommy gun:)
én nem találtam meg
tök zsír lenne,ha olyan rts-t csinálnának,ami ilyen comic szerű,mint a menűje -
zoltang #79 Jó rövidke a demo. (1 pálya) A ruszkikat jól elvertem.
A játék-menü elég látványos lett szerintem. -
#78 Hát ja sajnos nem is törik fel ,de lehuzogatással gond nélkül fog menni.
Már jön lefelé remélem fasza lesz. -
zoltang #77 Ja és PRO verzió. -
Newfronter #76 Hát hogy ne lehessen a demó által feltörni a fullt... -
zoltang #75 "Jó kis" StarForce 3.7.16.04 van a demón! (Minek a demora védelem, pláne ilyen?) -
zoltang #74 Nem kell regisztrálni. -
W B #73 Megy annyuk. Nem regisztrálok! -
W B #72 Na akkor honan? -
Bankrupt #71 Várom már a 05.30.-at.