990
  • fureszlap
    nekem már az is gyanús volt, hogy az image amit leszedtem 2,88G, míg a kitömörített fileméret 4G körül van(nemtom pontosan).

starforce miatt persze nem megy, pedig alapból nincs semmi optikai meghajtóm.
    hát, várunk... de remélem nem szedtem le feleslegesen
  • Rusy
    Jaja nekem sem megy, ki akartam azért próbálni milyen, de biztos hogy nem lez olyan jó mint a panzers
  • Newfronter
    Ja értelek :)
  • Serpa
    én a demora gondoltam.
  • Newfronter
    :O
    Neked hogy megy? Írd le pls!
  • Serpa
    nem akar multizni vki?
  • Rusy
    nincs nagyon szinkron, sem történet, csak minél hamarabb le kell nyomni az ellent, szerintem nem lesz olyan jó mint a panzers
  • zoltang
    Én is leszedtem ezt a CRIME változatot. A telepítés nélkül látszik, hogy az mds fájl nem megfelelő (csak 4,21 KB). Ha valaki csinál egy tökéletes másolatot, akkor annak az mds-e (kb 40-50 KB várhatóan) jó lehet ehhez is szerintem.
  • lammaer
    Affene... mindjárt kész van a letöltés :( Mostmár azért lehúzom, háthaí csak egy krekkelt exe kell majd...
  • Newfronter
    Nem bizti, ha lesz egy másik release és mini-image, vagy netán crack akkor nem felesleges.
  • grebber
    Bazz akkor feleslegesen szedtem le :(
  • Newfronter
    Végülis nincs release, visszavonva. Senkinek sem működik, nukeolták.
    Várunk...
  • Axon
    A magyar szinkron miatt biztos kurv@ nagy lesz. Ha jól emlékszem a panzers2 hun pack-ja is volt vagy 400 mega.

Azért ha leszedi valaki ezt a verziót és kipróbálja, nyomjon valami véleményt ide.
  • grebber
    Most nemtom mit tegyek leszedjem a mostani verziót vagy várjam meg a magyart?
    Mekkora lehet a nyelvi fájl?Mert akkor leszedem a mostani azt a nyelvi fájlt elkuncsorgom vkitől.
  • grebber
    Ha lenne tesód (ha van akkor jó hogy engedi neked) tudnád hogy nemnagyon lehet igy lehuzogatni :(
    Mert ha kivan huzva kössen vissza kurvagyorsan mert DVD-zni akar.Ha meg bevan kötve 5 évig nem néz semmi dvd-t.
  • Thanatos
    nem kell huzogatni, vagyis nem azt... :P egyszer elhuzod és kész :P
  • Dexantreal
    ok,thanks
  • Serpa
    ha jól tom, június első-második hetében jön.

bizta, h sf-al.
  • Dexantreal
    a magyar mikorra várható?meg esetleg starforce nélkül....
  • Serpa
    kijött.
    Rush_For_Berlin_SFCLONEDVD-CRIME

én megvárom a magyar nyelvűt.
  • Örm
    Hello!
    Láttam egy ftp-n játékot sfclone verzióban!
  • Dexantreal
    ok,thanks.Majd lehet,hogy akkor lekapom a demot,annyira egyenlőre még nem érdekel..én War Front: Turning Pointot várom nagyon és azt tutti meg is veszem majd
  • Deajka
    Miért nem tesz jót a gépnek?
  • grebber
    Nem ám föleg ha ez sokszor csinálod meg végülis nem is hal be tőle a lehuzogatástól se a vinyó se a dvd rom.
    Kurvára de nem tesz jó a gépnek az állandó huzogatás.
  • lammaer
    Nem tudom, miért olyan nagy kaland lehúzni egy DVD olvasót/irót a gépről. Nekem kettőt is sikerült... nem nagy ár a Starforce átveréésért....
  • Serpa
    a full eleinte sztem az lesz, ha SF van rajta, de a demoval nem kell tökölni, működik ...
  • Dexantreal
    de Serpa...most ez a géjm olyan,hoyg lehúzogatós? :S mármint meghajtó vagy mittoménmi..mer akkor nem szarakszok vele..a Blazinget is azé vettem meg
  • grebber
    Hát még nem mindenki mondott le sfról :(
  • zoltang
    Rush for Berlin (version: 1.0.0.10):
    Starforce 3.7.16.04
  • Serpa
    LAN, DIRECT IP vagy Gamespy -on keresztül tudsz játszani.
  • Bankrupt #120
    Ha lesz időm feltétlenül kipróbálom!
  • Serpa
    ahhoz képest, h 4en voltunk egy mapon elég szépen futott, lagzás nem is volt.

kb 15perc alatt le is ment egy kör, ez alatt 2x ugrott fel 1 ablak ,1 secre, h épp tölti az adatokat a többi usertől.
  • Serpa
    MP demo
  • Serpa
    nem'tom.

a karaktereket, egységeket miben készíthették el?
  • Axon
    Nem tudod milyen védelem lesz rajta?
    Ha nem starforce, akkor valószínűleg már pénteken lesz tört verzió is :-)
  • Serpa
    szerdán jön a multidemo, pénteken pedig megjelenik a teljes játék, angol.
  • spatrik
    A német kampány óriási poén lesz.Visszaverni a ruszkikatEnnél szebb álmot.
  • M@TriX
    #112?
  • Bankrupt #112
    GAMEKAPOCS - Aranyon a Rush for Berlin
  • zoltang
    "Rush for Berlin GOLD
    [2006. május 16. @ 19:09 - ZeroCool]
    A Paradox Interactive és a Deep Silver leveléből megtudtuk, hogy a hazai fejlesztésű Rush for Berlin nevezetű valós idejű stratégiai játék teljesen elkészült, és megindult a gyártósor felé. A játékban az 1944-45 közötti második világháború eseményeibe csöppenünk. Ha úgy gondolod, esetleg csekkold a hivatalos oldalát itt, ha inkább a demót próbálnád ki, itt a helyed."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=22189