990
-
#150 nekem már az is gyanús volt, hogy az image amit leszedtem 2,88G, míg a kitömörített fileméret 4G körül van(nemtom pontosan).
starforce miatt persze nem megy, pedig alapból nincs semmi optikai meghajtóm.
hát, várunk... de remélem nem szedtem le feleslegesen -
Rusy #149 Jaja nekem sem megy, ki akartam azért próbálni milyen, de biztos hogy nem lez olyan jó mint a panzers -
Newfronter #148 Ja értelek :) -
#147 én a demora gondoltam. -
Newfronter #146 :O
Neked hogy megy? Írd le pls! -
#145 nem akar multizni vki? -
Rusy #144 nincs nagyon szinkron, sem történet, csak minél hamarabb le kell nyomni az ellent, szerintem nem lesz olyan jó mint a panzers -
zoltang #143 Én is leszedtem ezt a CRIME változatot. A telepítés nélkül látszik, hogy az mds fájl nem megfelelő (csak 4,21 KB). Ha valaki csinál egy tökéletes másolatot, akkor annak az mds-e (kb 40-50 KB várhatóan) jó lehet ehhez is szerintem. -
lammaer #142 Affene... mindjárt kész van a letöltés :( Mostmár azért lehúzom, háthaí csak egy krekkelt exe kell majd... -
Newfronter #141 Nem bizti, ha lesz egy másik release és mini-image, vagy netán crack akkor nem felesleges. -
#140 Bazz akkor feleslegesen szedtem le :( -
Newfronter #139 Végülis nincs release, visszavonva. Senkinek sem működik, nukeolták.
Várunk... -
#138 A magyar szinkron miatt biztos kurv@ nagy lesz. Ha jól emlékszem a panzers2 hun pack-ja is volt vagy 400 mega.
Azért ha leszedi valaki ezt a verziót és kipróbálja, nyomjon valami véleményt ide. -
#137 Most nemtom mit tegyek leszedjem a mostani verziót vagy várjam meg a magyart?
Mekkora lehet a nyelvi fájl?Mert akkor leszedem a mostani azt a nyelvi fájlt elkuncsorgom vkitől. -
#136 Ha lenne tesód (ha van akkor jó hogy engedi neked) tudnád hogy nemnagyon lehet igy lehuzogatni :(
Mert ha kivan huzva kössen vissza kurvagyorsan mert DVD-zni akar.Ha meg bevan kötve 5 évig nem néz semmi dvd-t. -
Thanatos #135 nem kell huzogatni, vagyis nem azt... :P egyszer elhuzod és kész :P -
Dexantreal #134 ok,thanks -
#133 ha jól tom, június első-második hetében jön.
bizta, h sf-al. -
Dexantreal #132 a magyar mikorra várható?meg esetleg starforce nélkül.... -
#131 kijött.
Rush_For_Berlin_SFCLONEDVD-CRIME
én megvárom a magyar nyelvűt. -
#130 Hello!
Láttam egy ftp-n játékot sfclone verzióban! -
Dexantreal #129 ok,thanks.Majd lehet,hogy akkor lekapom a demot,annyira egyenlőre még nem érdekel..én War Front: Turning Pointot várom nagyon és azt tutti meg is veszem majd -
Deajka #128 Miért nem tesz jót a gépnek? -
#127 Nem ám föleg ha ez sokszor csinálod meg végülis nem is hal be tőle a lehuzogatástól se a vinyó se a dvd rom.
Kurvára de nem tesz jó a gépnek az állandó huzogatás. -
lammaer #126 Nem tudom, miért olyan nagy kaland lehúzni egy DVD olvasót/irót a gépről. Nekem kettőt is sikerült... nem nagy ár a Starforce átveréésért.... -
#125 a full eleinte sztem az lesz, ha SF van rajta, de a demoval nem kell tökölni, működik ... -
Dexantreal #124 de Serpa...most ez a géjm olyan,hoyg lehúzogatós? :S mármint meghajtó vagy mittoménmi..mer akkor nem szarakszok vele..a Blazinget is azé vettem meg -
#123 Hát még nem mindenki mondott le sfról :( -
zoltang #122 Rush for Berlin (version: 1.0.0.10):
Starforce 3.7.16.04 -
#121 LAN, DIRECT IP vagy Gamespy -on keresztül tudsz játszani. -
Bankrupt #120 Ha lesz időm feltétlenül kipróbálom! -
#119 ahhoz képest, h 4en voltunk egy mapon elég szépen futott, lagzás nem is volt.
kb 15perc alatt le is ment egy kör, ez alatt 2x ugrott fel 1 ablak ,1 secre, h épp tölti az adatokat a többi usertől. -
#118 MP demo -
#117 nem'tom.
a karaktereket, egységeket miben készíthették el? -
#116 Nem tudod milyen védelem lesz rajta?
Ha nem starforce, akkor valószínűleg már pénteken lesz tört verzió is :-) -
#115 szerdán jön a multidemo, pénteken pedig megjelenik a teljes játék, angol. -
spatrik #114 A német kampány óriási poén lesz.Visszaverni a ruszkikatEnnél szebb álmot. -
#113 #112? -
Bankrupt #112 GAMEKAPOCS - Aranyon a Rush for Berlin -
zoltang #111 "Rush for Berlin GOLD
[2006. május 16. @ 19:09 - ZeroCool]
A Paradox Interactive és a Deep Silver leveléből megtudtuk, hogy a hazai fejlesztésű Rush for Berlin nevezetű valós idejű stratégiai játék teljesen elkészült, és megindult a gyártósor felé. A játékban az 1944-45 közötti második világháború eseményeibe csöppenünk. Ha úgy gondolod, esetleg csekkold a hivatalos oldalát itt, ha inkább a demót próbálnád ki, itt a helyed."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=22189