990
-
HUN collectors nem is lesz.
:( -
Bankrupt #189 Megérdemel a topik egy bannert, nem?
Ha berakatjátok, írjátok oda hogy linkeljék be vele www.rushforberlin.hu-t. -
Dexantreal #188 thanks . Mivel levok égve, még nemtom megveszem-e, de elsődleges célpont nekem a War Front: Turning Point
. Az is magyar fejlesztésű, csak sokkal késöbb, nyár vége felé jön ki. Azt mindenképp megveszem... ha közbe szert teszek1nagyobb összegre, ígérem, megveszem ezt is
-
Nem. A collectors nem kapható magyarországon ha jól tudom. -
Gondolom nem a Collector's Edition. :( -
7990 lesz a cd galaxisban! -
Dexantreal #184 mennyibe került a cucc?:S mer lehet,h megveszem,csak levok égve -
Ok. Akkor hajrá! -
Bankrupt #182 Mivel magyar fejlesztésű játék, nem tolok ki szegény fejlesztőkkel, sokat szenvedtek vele :)) A játék képekből és leírásokból tetszik. És állítólag valós türténelmi eseményeket dolgoz fel, ez még egy ok. :) -
Érdekelne, hogy miért! -
Bankrupt #180 Asszem amúgy 3-4 év óta ismét meg fogok venni eredetibe egy játékot :))) és nem titkolom, ez lesz az! :))) -
Ezek mind az enyéim...
ÉS szeretem a játékot.
És a 2 vh is érdekel. -
Bankrupt #178 Hát... de remélem csak a játékot szeretik, akik ilyeneket gyűjtenek, nem pedig amiatt, amit ábrázolnak. -
Egy kis RFB egyveleg:
-
Dexantreal #176 jahh...lol..én se tudtam mi az az ET -
Enemy Territory (fps) -
lammaer #174 Hát... azért emlékszem a settlers 3-ra, nagyon sokáig nem volt olyan crack ami kiirtott volna belőle mindenféle védelmet. Mennyit szivtunk vele, hogy a vastelep malacokat gyártott :)
Ha elszórva a teljes játékban beleraknak 10-15 ilyen apró csalafintaságot és a játék tényleg jó, akkor idővel szvsz sokan elmennek a boltba hogy végre nyugodtan játszhassanak vele. Nem nyilvánvaló dolgokról van szó (kiirja hogy tedd be az eredeti CD-t), hanem olyanokról amelyek egy kicsit változtatják a játékmenetet (csak épp annyira hogy a warezoló kolléga hülyére idegelje magát), akkor az 5 perces krekkek nagyot buknak. Ez szvsz a legjobb védelem....
-
lammaer #173 Mi az az ET? -
Ja, azt majdem kihagytam, hogy a CVD benyalhat, a Stormregion meg mondjon le. :)
Ja, es mar csak ok hasznalnak starforce-t, megbukott, ahogy megmondtam ket eve mar. (halisten igazam lett). Halabol meg csak letolteni se vagyok hajlando ezt a jatekot, nemhogy megvenni.
Helyette jatszom ET-vel, ami ingyenes es legalis. "oszt jonapot" -
Ez a jatek is megy a levesbe a panzers utolso reszevel egyutt. -
Rusy #170 hát igen tényleg elég az off-ból ez a jövő a clone verziók :D
mostmár valószínűleg megvárom a magyart nem kínlódok ezzel, igaz nem tetszik ez a rush dolog hogy időre gyorsan de azért kipróbálom... -
Na elég az az offból még annyi hogy a Godfathernél volt crack (azóta nem is fogalkozok vele mert mini imgae-el normális)de a crackel nem lehetett kiszálni a kocsiból :D -
Rusy #168 igen igen ez nekem is új volt hogy a godfatheren is ez van, ezekszerint a securom mellett -
Godfathernál aztán hatalmas a védelem nem is kell crack csak simán kis mini image azt kész. -
Rusy #166 jaja nem azt akartam mondani hogy lehetetlen csak egy kicsit hosszabb :D -
Newfronter #165 A klónok mennek simán, Reloaded 5 perc alatt töri. Max lesz proper crack. :P -
Rusy #164 jaja de csomó szar rész lesz a játékban jól át kell nézni, sőt az újabb pláne
"A CDV bejelentette, hogy lecseréli a játékainak másolásvédelmét a TAGES rendszerére, amely először a Glory of the Roman Empire című játéknál fog debütálni, mely június 26-án jelenik meg Amerikában.
Az utóbbi időszakban több másolásvédelmi eljárásról is kiderült, hogy inkább a legális vásárlók érdekeit és játékélményét sertik, mint hogy megakadályoznák a programok feltörését és másolását, így a CDV most úgy döntött, a TAGES rendszerére vált, amelyet úgy lát, hogy egyensúlyban található benne a védelem és a használhatóság.
A TAGES egyike azon rendszereknek, amit már a Settlers-nél vagy legutoljára a Godfathernél tapasztalhattak a kalózmásolatok birtokosai, hogy a kód annyira beleépül a játékba, hogy a feltört, másolt verziók nem ugyanúgy működnek, mint a boltokban kapható legális példányok. Ez egyben azt is jelenti, hogy a másolásvédelem feltörése sokkal több időbe és energiába kerül az ezzel foglalkozó crackereknek, hiszen meg kell keresniük a kódban azt a részt, amely a másolásvédelem miatt másként működik." -
Newfronter #163 A leggyengébb védelem a tages :D -
Rusy #162 a tages még durvább mint a starforce, pl splinter cell 3 starforce plusz tages, 2 év törés, az valami olyat csinál hogy ha másolod elkúr a játkban valamit, ha van benne 20 vagy 30 ilyen elrejtve mire mind megtalálják sőt egy csomó krekkfix csak szidod a játékot, hogy mér szar közbe a másolás miatt van -
Én isleszedtemde remélem egy feltört jó crack megoldja majd ! -
Dexantreal #160 ja bazzeee ...de ezért le se szedtem bazzeeee
-
Newfronter #159 de nem indul bazzzeee -
Dexantreal #158 kijött bazzzeeee ...de starforce baazzeeee
....
-
alig játszik magyar, mindig csak a németek zavaros szövegét olvasom a chatben.
:( -
vodMarci #156 Most már sok cég leáll a StarFossal.A CDV is,ami majd a War Frontot fogja kiadni,bejelentette,hogy nem StarForce-val,ha nem valami Tages védelemmel lesz ellátva a game.Sokak azt mondják,hogy a Tages az semmi. -
Newfronter #155 A másolásvédelem átveszi a géped felett az irányítást, és ha észreveszi, hogy nem legális a DVD, akkor a demót is letilthatja. De hogy ez történ azt nem tudom.
De ez van, ilyen a StarForce.
Esetleg próbáld meg letörölni az SF drivert, utána felrakni. A hivatalos oldalán ott van mind2 progi! -
leszedtem, de nem megy. mikor betölt hibaüzivel kiszáll. úgy ahogy az SP demo is. pedig az ment egy darabig aztán hirtelen elkezdte... mind1, ezért nem szutykolok a windowsssal :| a teljesért viszont már megtenném -
szedd le a mpdemot, azzal is ellehet lenni 1-2 napig. -
mivel mostanában semmivel nem játszottam, nem követtem figyelemmel az eseményeket. sry. -
Hát akkot igencsak kevés SF3-as game-el tolhattad mert a védelem miatt lehet annyira betömöriteni!