Rush for Berlin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
-Akkor kapsz tapasztalatot, ha gyilkolsz egy adott unittal.
-Töltény csak az elsödleges fegyvereknél van (tankágyúk, lövegek, etc.) A tankokon lévö géppuskák és a gyalogság fegyverei végtelen tölténnyel rendelkeznek. Töltényt Depot-ban vagy töltöautóval tudsz szerezni.
-MI van.
-Szerintem jó játék lett.

Þór vígi þessi rúnar

ReTeK
aki játszik vele pár sorban leír6ná véleményét

tapasztalati rendszer, töltény, üzemanyag, MI. ... stb van ?
mihez hasonlít egyszóval milyen

amúgy izé...bocs a hülye kérdésért...de pár perce felhívtam a cdgalaxist,hogy megvegyem a cuccot...oké, meg is volt minden, ami kellett és mondta, hogy visszahív pár perc múlva adat egyeztetés céljából? na de mennyi az a pár perc?^^

asszem elkell mennem majd a két lábacskámon.. csakhát most beteg vok

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Játszik ezzel rajtad kívül valaki ? :-)
Van a fórumban napi két hozzászólás. Még jó, hogy nem minden játék rendelkezik nehezen feltörhetõ védelemmel, mert kihalna a Játékosok fóruma 😊
Jaj, tényleg mellénéztem, a Blitz1-hez jött a kieg. Persze én csak akkor jöttem rá, amikor fel akartam rakni...

The FlashBack
<#eljen>

elite

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Király<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Axon
De, pontosan erre. Kihozták a maximumot a megjelenítésbõl és úgy általában minden egyébbõl (látótáv, lõtáv, mozgás, stb.) is.

Serpa
adagolhatnád a képeket ...
😊

elite
Nem, németekkel is lehetsz <#taps>

Serpa
nem erre a részre írtad, h nagyon aprolékosan kidolgozták?

Egyébként singleben scak megin a "jó fiúk" vannak?<#rinya> Vagy lehet tolni a fritzekkel is? Mellesleg most kaptam 16ezret névnapra,szal megyek jövõ héten megvenni<#eljen>. Maradékot meg elteszem War front: Turning Pointra<#eljen>

elite
Na, végre változott a véleményem. Csak az elsõ 2 pálya volt szokatlan, most már király lett a játékmenet.
Soros problémám most az AI-val van.
Tigris õrzi bázist. gyalogossal meglátom, õ nem lát. Elkezdem lõni T34-essel, és csak jámboran álldogál amíg szét nem lövöm. Azért ez elég buta dolog...
No majd ha végeztem a Campaignokkal akkor majd multiban lesz az igazi.<#wink>

A wanadoo lévõ verziót nemnagyon lehet elindítani<#szomoru1>
én is eredetibe fogom megvenni majd valamikor (majd 1 hónap múlva születésnapomra). A Panzers Phase 1-2-õt is eredetibe vettem meg még anno, ennyit igazán megérdemelnek a magyar fejlesztõk.

ok,thanks<#wave>. Csak az1nincs meg..de talán majd leszedem. Nemtom

Hogy valami RfB is legyen: már70%,hogy jövõ héten mglesz a géjm eredetibe<#eljen><#eljen><#hawaii>

Axon
Ez a Blitzkrieg 1 utolsó hivatalos kiegészítõje és ûberfasza. Talán a legjobban sikerült kiegészítõ.

ok

DonPapa
nem a 2-höz van

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

egyébként erre gondoltál?

Blitz-Krieg Mission Kursk-PLEX

tutti,hogy ez a Blitzkrieg2höz van?:S

ah..én a fejlesztõk miatt veszem meg majd, ha végre összejön a dolog,mer yo látni,hogy a magyarok is csinálnak igen klassz játékokat. Ráadásul olyan témában amit szinte mindenkit érdekel.

Türelem kérdése az egész... idõvel mindent megtörnek, és addig szerintem bõven van játék, amivel elfoglalhatja magát az ember. Pl épp most jött ki a blitzkrieg 2 kiegészitõje. Azt lehet tolni, meg egy tonna más progit. 😊

Persze ha valaki türelmetlen (vagy becsületes 😊 ) az jobban jár, ha megveszi. A fejlesztõk is megérdemlik a pénzüket. Ha jó a játék, persze.

aha...sztem kövi héten beszerzem eredetibe inkább

mozesapo
A korrekt árképzés max 4e FT lett volna a magyar verzióra. Csak magyar és akkor a külföldiek nem innen vennék meg. 8e-ért egy picit drága.

grebber
Az egyetlen müködésképtelen verzió angol!

Next PC upgrade: 2022

áhh,kurva nagy lehet a géjm...<#rinya>..és nincs meg. Egyébként,ha a warezos verzsönhöz lesz crack(ha esetleg lett volna,sry,csak táborba voltam),akkor az a verzsön is magyar,vagy csak amit a boltokba vesz az illetõ?:S

elite
Jah, jah... Este viszem tovább. Azért is megszeretem.
De a gépigénye azért brutális...

Serpa
alkonyzónában jársz? ^^

elite
<#mf1>

Fúb+
Legközelebb méretezd már le...

Kimondottan kevés küldetés megy idõre, néhány pályán belül van olyan, hogy egy-egy küldetésre adott idõ áll rendelkezésre, de többségük normal fokozaton elég könnyen teljesíthetõ.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

elite
Egyelõre éppen ez zavar engem is <#duma>

Olvastam, hogy elég sok küldetés idõre megy.
Mennyire sikerült ezt frusztrálóra megvalósítani ?
Mert én attól félek, a sok idõre menõ küldetés könnyen meg tudja utáltatni a játékot...
elite

elite

elite

Serpa
képeket szúrnál?

Ugyan már, nem vagyok én olyan kötekedõs. Ha periszkóp, akkor periszkóp.

Jól tudom hogy még csak az eredetit megvásárló kollégák tudnak nyomulni a játékkal?

elite
Háááát... Egyelõre nem az igazi nekem ez a játék.

még aztán hamar kijön a kiegészítõ 😊

ték

The FlashBack
de rákapott mindenki a témára😊

"Kiegészül a Rush for Berlin - Fuss a bombáér'
<2006. június 08. @ 11:09 - Berkenye>
A Deep Silver bejelentette, hogy a napokban megjelent Rush for Berlin címû háborús stratégiai játék kiegészítõje már javában készül a hazai Stormregion berkeiben. Egyelõre annyit tudni róla, hogy Rush for the Bomb alcímmel rendelkezik, és valamikor idén a negyedik negyedévben jelenik meg. Továbbiak várhatóak hamarosan."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=22514

Más szögbõl.
Axon
A könyvben volt egy rajz a belsejérõl és a soför elhelyezkedésérõl, de nyílásra nem emlékszem.
Ha jól tudom, akkor a JgTigeren is már csak periszkópok voltak, szám szerint 6 db.
Tudom most azt fogod mondani, hogy ezen az sincs :-)

Hát, megkérdezném másoktól, hogy így gondolják-e ? :\

Pedig láttam már párszor a képet, de most tûnt fel, hogy egy ganyi kilátásra szolgáló nyilás nincs rajta. A sofõr vajon hol tekingetett ki rajta? Vagy ennyire prototipus volt?

AnuluWork
Na erre emlékeztem én is, csak a múzeum neve nem ugrott be.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Axon
Sikerült :-)

Axon