Rush for Berlin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nahh beengedeeet gamespyraaaaaaaaaaaaa<#worship>...mi a legújabb, aktuális patcha géjmhez, vagy még nincs és az1.0 a nyerõ?:S Ha van új, akkor navigáljatok el pls.....:S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nahh, ez a Rush for Berlin nem semmi, le a kalappal a készítõk elõtt<#eljen><#worship><#worship><#worship><#hawaii>. Nagyon yol megcsinálta ezt a magyar scapat. Orosz kampányba vok és most volt Szebasztopol asszem, vagymi:S..és hát tök yo az egész. Már várom a német kampányt<#hehe>. Aki meg akar ípé alapján multizni, az szóljooooon!!

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Valaki multi ípével?:S

Carlos
Guild Wars

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Átlagos stratégia számomra semmi extra!

Next PC upgrade: 2022

yolvanna...honnan tudjam én?😛

Serpa
talán guild war ...

np...de mi az a GW?

Carlos
Most GW-zem. Sorry.

Þór vígi þessi rúnar

lapján=alapján...szal tod..bepötyögöd az ípét,ahova csatlakozol és hajrá

jössz IP lapján multizni? Neked asszem eredetibe van:S

nemtom:S és szerintem nem volt róla szó még itt a topikban

Carlos
LOL lenne...

Þór vígi þessi rúnar

Rohamsisak
Lehet hogy marha kérdés és lehet hogy már volt róla szó, de ennél a game-nél nem jön be az a csel hogy a demo exe-ével lehet indítani gond nélkül a teljest, mint pl.: a BIAEIB-nél?

nahh, mivel újra lett rakva a gépem végre, elkezdtem tolni ismét RfB-t, akkor régen, mikor megvettem, összvissz2napot játszottam vele. Most sokkal jobb a helyzet: nem szaggat, megy simán, de...

Továbbra se enged gamespyra, merhogy a kapcsolat megszakadt, vagy nincs internet kapcsolat...mittomén,vmi ilyesmi:S...szal akar vki IP alapján egyet ellenem játszani a napokban? Nekem eredetibe van meg

itt egy lista az összes használható lemezrõl!!!http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediadvdridsearch=RICOHJPNW11%20

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Rohamsisak
Hol? Magyarul az melyik menüpont?

ricoh milyen lemez?
és az íróból megy?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Hello mindenkinek!!
Elindul a játék!!! (sikerult ricoh lemezt szereznem )
a 420-as hozzászólás alapján.
Nekem ND-4551 íróm van.

köszi mindenkinek, aki segített.
szerintem nincs foprmázva, azt az erease full menüpont alqatt kell az alcoholban, amúgy ez dvdíróból megy vagy olvasó kell neki?

Rohamsisak
Légyszi valaki segítsen abban hogy amikor az alcohollal a képrögzítés varázslót elindítom , mindent beállítok, rákattintok arra hogy INDÍTÁS ezek után bejön egy ablak ott kiírja hogy a folytatáshoz helyezzen be egy üres lemezt, betszem a lemezt de semmit nem csinál, hiába teszem be elõtte vagy utána tökmindegy, akkorse, pedig felismeri, kiírja a nevét az ablakban, de nem tûnik el az ablak! Légyszi segítsen valaki! Köszi!

Serpa
na és neked hogy teccik?

ja és csak az RW jó? +-RW?

Milyen íród van?

Axon
Köszönet annak aki megosztotta velünk, bárki is legyen az!

elite
Szervezhetnénk egyik este egy multiplayer partit. Direkt IP címmel... <#wave>

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

grebber
Tökéletesen megy igen!

Szivesen bár nem az enyém az érdem.

Mûködik.

Grebber: Köszi. <#eljen>
elite
És mûködik?

grebber
Nos ismét megnyilvánult az a tény, hogy léteznek RENDES SEGÍTÕKÉSZ emberek a földön.

Megkaptam a magyar nyelvi fájlt és megosztom veletek.

RfB HUN pak

Eutpn is köszön akitõl kaptam!!

majd én...kövi hét elején kapom meg a gépem<#eljen>

Amikor kiírom lemezre, akkor az alcoholban bekell X-elni a szimulálást?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Serpa
olvassák??
nem is tudtam.

az elsõ Soldiers kap egy kiegészítõt õsszel.

grebber
Igen nemsok ez.
Valaki volt olyan rendes hogy a Settlers V magyarítását tette fel ami volt vagy 4xx MB.

elite
Ezt a sovány 160 megát? LOL

grebber
Végülis igazad van valamilyen szinten.Csak sajna a másik dolog amit soha nem fogok megérteni a nemsegítek senkinek készség mert nemvetted meg a gamet (LOL)

csupán 126MB az egész.No mindegy majd csak lesz egy rendes segítõkész ember.

http://nitroforce.atw.hu/alc.JPG

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

elite
Én a helyedben nem feszegetném a kérdést. Örülj, hogy egyáltalán tudsz játszani vele...

Na írok megint. Kiírtam, elinditom a jatekot, végigmegy a check disc, és nem ir ki semmit utána, semmi hiba,de viszont a jatek sem indul. DVD-RW Sony 1x-4x(sárga tokos) ra irtamki. Mit csináljak?

grebber
Senki nem töltené fel a nyelvi fájlt?

Bocs, sikerült, csak új volt a lemez, és megkellet formázni

Hi! Ha neroval kiirom az nemjó? Mert alcohol azt irja ki, hogy nincs lemez a meghajtoban, hejezzen be egyet. Persze az bent van...

rage
Azért nem írják, hogy ilyen meg olyan jó, mert a legtöbb ember nem tudja elindítani a SF védelem miatt. Szerintem, az ide írogatók közül megvettétek kb hárman, s közületek max egy embernek tetszik 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

alma2
ahhh, ezt is olvassak a fiuk, szoval felesleges.
De mar teljesen olyan erzesem volt, mint c64-en a shoot'em up szerkeztoknel
kicsereltel harom sprite-ot, ket loves szinet, aztan mar kesz is az uj jatek.
Ok irtak a panzerst is, vagy tevedek ? 😊 le se tagadhatnak ugye. aminek tobb resze is megjelent, ezt siman vehetnenk az x-dik reszenek, es meg mindig total gyerekcipoben jar, idegesito gyermekbetegsegekkel.
Most rakerestem sok helyen 90 %-ot is kapott, ugy latszik csokken az igeny a jo jatekok irant, vagy csak nekem no az elvarasom 😊
Csak az a fura itt a forumon miert nem olvasom azt, hogy ilyen, meg olyan jo... letehetetlen stb.
Par honap ki jon soldiers masodik resze, ami szamomra meg az arat is meg fogja erni, hamar elfeledem ezt a kisiklast reszemrol.
Na de nem "fikazom" tovabb, akinek bejon tolja ezerrel...

szerintem

Serpa
írd meg a hivatalos oldal fórumába.
legalább elite nem lesz 1edül.

grebber
Valaki aki megvette magyarul tegyel már fel a nyelvi fájlt!!!!!!
Az angol verzió-é az "en.pak 126,9MB" gondolom a magyar verzióban ez valami hu.pak ha nemtudom.

Kérem aki megvette nézze meg és töltse fel valahova!!

elite
Szerintem meg a sebességgel áll hadilábon... Gepard helyett én Lajhar-nak nevezném az engine-t.

mozesapo
Nem tudom, de a demo 1024x768-ban egy ati9800pron, elég tûrhetõen futott, jó nem maxon, de ez van. Úgy látszik hadilábon áll az nvidiákkal a progi.

elite
Akkor nem csak nálam akadozik és lassú!

alma2
eddig birtam, 1 orat. level 3 4000+ proci 7800 gt akadozik 5 tankkal, osszevissza ugralnak az arnyekok /bar ez lehet grafkartya driver is talan/
total buta ai,annyira, hogy mar fajdalmas.jarmuvek megcsak veletlenul se csinaljak azt ami parancsot adok nekik.Cut-scenek jatek kozott idegesitoen osszevissza ugral,ahh nem is reszleteznem tovabb, erosen b kategorias jatek.De huzzatok le meg 10 bort errol a temarol, enginerol, kidolo villanyoszlopokrol elszakado vezetekekrol stb, hajra magyarok...
Bar nem akarom senkinek sem elvenni a kedvet, mas jatekok is bugosak stb, de ez most nagyon felbosszantott 😊

szerintem