990
-
westmoreland #990 Az, hogy mik a titkosak, le van írva itt, de a második kérdést, gondolom csak viccből írtad. -
#989 Üdv!
Valahol le vannak írva hogy az RfB-ben meg az RftB-ben mik a titkos küldetések és hogy hogyan lehet megcsinálni? -
westmoreland #988 [IMG][/IMG] -
westmoreland #987 [IMG]http://kepkezelo.com/images/98l736exgxgheywschuj.jpg[/IMG][/URL]]van pingvin -
westmoreland #986 [IMG][/IMG] -
Fifus #985 Amennyien játszanak vele, szerintem nem a te hibád, hogy imba szutyok. -
#984 Hali
Kampányban játszottam pár pályát, azzal úgy annyira nincs is gondom, de csináltam egy multit, betettem 2 easy computert ellenfélnek egy szigetes pályára orosszal, és beállítottam minden cuccomat egy híd elé védekezni . ISU-152, SU-100, IS-2-esek, T34-85-ök, pár gyalogos nézelődni, meg egy Katyusa hátulra . Megjött az amcsi, 2 tankja fért el a hídon egyszerre, gondoltam csúnyán szét lesz lőve . Egy kisebb tank és egy T28 állt be a hídra, a kisebb nem sokáig bírta, a T28 viszont az ISU-ból és a Katyusából is kapta rendesen, IS2-ket is ráállítottam, de gyakorlatilag szépen egyesével minden tankom röhögve kilőtt, én pedig azon agyaltam, hogy belevágjam a billentyűzetet a monitorba, vagy mi is legyen most .
Kapott még egy esélyt, elindultam némettel, Királytigris, 2 Panther, nagy baj nem lehet, most én támadtam . De az előbbi esett játszódott le újra, különösebb veszteség nélkül szarrá lőtt mindenemet, a KT mintha egy darab ócskavas lett volna ...
Namost a kérdésem: ez tényleg ilyen irreálisan hülyén balanszolt nyerhetetlen szutyok, vagy én csinálok valamit rosszul ? -
westmoreland #983 Rush for Berlin Fansite Hungary
Ott próbáld meg, itt már senki sem jár! -
dobiadam #982 sürgős lenne -
dobiadam #981 Helló tudna nekem valaki segíteni. mindent megcsináltam, feltettem, eírtam a kódot, a rendszergazdai jogosultságot is beállítottam meg crackeltem is de ezt írja ki: invalid player profile tudna valaki segíteni kössz.
-
Fifus #980 Milyen verziójú az a GOLD? -
#979 Vistán és win7-en lehetnek problémák az indításnál az eredeti verzióval. Én is megvettem az eredeti verziót, de egy idő után bemásoltam neki a crack-et, mert utáltam állandóan bepakolgatni neki az eredeti lemezt. -
#978 Megvettem eredetiben a GOLD kiadást, erre feltelepítem és kiírja,hogy rakjak be eredeti lemezt mert Error van... Frankó... -
Fifus #977 Nem tudok ilyen problémáról, két éve vettem, akkor már volt SP3. -
#976 Most olvasom hogy egy alternatív mappát kell neki megadni,na majd kipróbálom. -
#975 Ezt én megvettem eredetibe aztán fel sem tudom installálni.Itthon vettem csak észre hogy csak SP1-es XP-re lehet.Nekem meg SP3 van,beszívtam,azóta is a polcon porosodik,csak ezért nem fogok oprendszert cserélni. -
Fifus #974 Jöhetnél multizni. Jagdfliegerrel, egy régi RfB fannal régóta toljuk. Nemrég fedeztük fel a RISK módot... -
Fifus #973 A Bomb-bal lehet multizni, ami szerintem meglepően jó. -
#972 ma este nekem war van world in conflictban :S -
Fifus #971 Ma este? Akármikor ráérek, ilyen sincs sűrűn... -
#970 csak mi ketten írunk ide :) -
Fifus #969 Még a végén feléled a fórum. -
#968 holnap megpróbáljuk majd megint, délelőt újra rakom a vistát, eléggé romon van, amúgy jó ez a játék multiban is, régen játszottam a panzersekkel multit, de ez valahogy sokkal jobb :) -
Fifus #967 A Siegfried-en az elején védekezni kell, aztán együtt nekimenni az első ellátóig. Oda elég komoly erő kell, és gyors mozgatások. A hátországban hagyni egy-két unitot, Priest-et. Titkos küldetés például a rádióállomás elfoglalása, de amúgy sem árt. Egyedül nem tudok végigmenni rajta, a nehéz AI is elvérzik. -
Fifus #966 Nekem ment. 29 percig húztam, köröztem a Maussal, mint a veszett egér. Óriási ereje van a hadmérnökkel.
Mindenesetre legközelebb egy rövidebb csörtével kezdjük.
Szerkesztőt próbáltad már? -
#965 hmm, nekem valamiért szétfagyott a játék..., nem igazán értem, most meg már el se indul, menüben kifagy....
lehet hogy rakhatom újra a wint..:S:S -
#964 Fifus ha van kedved akkor megpróbálhatjuk a coop-ot, online vagyok, [HUN]azooka néven -
Fifus #963
24 perc a Siegfried Line-on, a nehéz AI hamarabb beadta a kulcsot... -
#962 ok leszek én is 8 körül, kieggel leszek -
Fifus #961 HUNFifus leszek nyolc-kilenc környékén -
#960 Köszi a segítséget!
Ma este nekem nem jó, talán majd holnap. -
Fifus #959 Este egy kooperatív? -
Fifus #958 A kieg 2.00-val üzemel, nincs hozzá jav. -
#957 ez eddig jó, az RfB-hez megtaláltam nagy nehezen az 1.23-as patchet, viszont a kieghez sehol nem találok 2.0-át...:S -
Fifus #956 Amúgy meg Fan Site -
Fifus #955 RfB-hez az 1.25-ös a legfrissebb, de az multira alkalmatlan, az rftb-nél a 2.00-nál nincs újabb, de azzal szuperul játszhatunk. -
#954 Üdv, valaki tudna adni egy linket ahonnan le lehet tölteni a játékhoz a patcheket? Magyar RfB és RfTB-hez kellenének a patchek, csak a hivatalos oldal ugye megszűnt és nem tudom honnan lehetne a patcheket leszedni :S:S -
Fifus #953 Németországban nemrégóta kering egy 2.10-es verzió-sajnos. Ez betesz a multinak. -
Fifus #952 ebben a pillanatban is négyen nyomjuk. A 2.00-val lehet multizni, az a gold verzió, vagy rftb -
Vardar #951 Sziasztok!
Szoktatok még játszani a játékkal? Patchek honnan, hogy tölthetőek le?