Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
7882 hsz
Hi all!
Nemtudtok valami errõl a árcsökkentésrõl? Azt hallotam, hogy jövõ hónapban 35e FT lesz a Wii.
Nemtudtok valami errõl a árcsökkentésrõl? Azt hallotam, hogy jövõ hónapban 35e FT lesz a Wii.
PS3 ID: SDani456
Sziasztok!
Van egy eladó teljesen új Argon chippes dobozos Nintendo Wii-m egyéb extrákkal, ha vkit érdekel privát üzit küldjön vagy pedig [email protected]
Ára. 65.000,-
Van egy eladó teljesen új Argon chippes dobozos Nintendo Wii-m egyéb extrákkal, ha vkit érdekel privát üzit küldjön vagy pedig [email protected]
Ára. 65.000,-
szep<#eljen>#eljen>
The video above showcases High Voltage's Quantum3 gameplay engine ...
Lap alján, érdemes megnézni. Van még tartalék ebben a gépben ... meg a programozókban is. ;)
Lap alján, érdemes megnézni. Van még tartalék ebben a gépben ... meg a programozókban is. ;)
Már ezeket kijátszottad:
- Medal of Honor Heroes 2
- Red Steel
- Call of Duty 3
- Resident Evil 4
- Metroid Prime 3
- Medal of Honor Heroes 2
- Red Steel
- Call of Duty 3
- Resident Evil 4
- Metroid Prime 3
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
akarod csinálok egy jópárat :)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Valaki tud esetleg arrol, hogy a kozeljovoben jelenik e meg fps a wiire... Kicsit gaz, h ennyire le van xarva ilyen iranyitasi lehetosegek mellett. Az egyetlen megjeleno fps is egy ps2 port lesz:/
hát szvsz õ még azelõtt bent volt a játékban mint mi:) meg szerintem nem sok ember csinál Miyamoto nevû mii4:D
LAMBORGHINI THE BEST CAR
áááááá találkoztam Miyamotoval battlemodeban:D minden részletét tudom:)Peach-el voltxDDDDDDDDkék a miijének a ruhája.mi gyõztünk:D mi voltunk a pirosak, õk meg a kékek.a sütipályán mentünk pénzszedõset:D szoros volt xDDDDDDDDD
LAMBORGHINI THE BEST CAR
SSBB témában:
Wiizard féle releaset szedtem le elõször, de nem ment sem a freeloaderrel sem a pal patch-el. Van 2 féle NTSC to PAL verzió, az egyik 4.7GB-os és nincsenek benne videók, a másik full. Mindkettõ jól mûködik.
Fontos, hogy a wii optons-ban 50hz-re állítsd a TV frissítését!!!
Van update mindegyik SSBB és Mario Kart verzión, de lehet frissíteni, nem cseszi szét a gépet.
Wiizard féle releaset szedtem le elõször, de nem ment sem a freeloaderrel sem a pal patch-el. Van 2 féle NTSC to PAL verzió, az egyik 4.7GB-os és nincsenek benne videók, a másik full. Mindkettõ jól mûködik.
Fontos, hogy a wii optons-ban 50hz-re állítsd a TV frissítését!!!
Van update mindegyik SSBB és Mario Kart verzión, de lehet frissíteni, nem cseszi szét a gépet.
rossz verziód van ssbb-bõl sztem. szedd le a wiizard releaset, és van egy ntsc2pal patch. azzal birizgáld meg, írd ki jól és menni fog 1.9s-sel
hagyjad már az espal-t!!! semmi köze a pal vagy ntsc szabványhoz, egy gagyi torrentsite az egész. pal-os játékot szedjél le hamár muszáj
hi,ha nõvérem spanyolországban él és vesz ott játékot,ESPAL-ost akkor az menni fog a palos wiin?meg spanyol lesz?
Freeloader nelkul pontosan ugyanazt csinalja, mint azzal: bejon a disc channelen a jatek animja, majd az inditas utan a gep kikapcsol.
Frissitettem 1.9s-re, a helyzet egyaltalan nem valtozott, a freeloader utan betett SSBB kikapcsolja a gepet :)
elõbb sztm ne csipogjon, hanem probald ki h mijen. nekem is van wiim, és eszem ágában sincs csippelni, nemaz me kõgazdag vagyok (rohattul nincs pénzem amugy) hanem mert tisztelem ezt a konzolt és megveszem a játékait, igaz ma vettem a pecsában metroid prime3-at csak 10k volt. de semmi baja nincs tök jól megy. eddig 4 jatekom van de csomot kiprobalnek ra, csak nincs lóvé. egyébként én is csippeltettem volna, csak meggondoltam magam. nembbiztos hogy mûködne is, vagyis sok olyat halottam hogy néha nemmüködik, meg azt h tönkre is teheti a gépet. de lehet h csak én tévedek. mindenesetre ha veszel wiit, sok sikert hozzá és jó szorakozást :)
Nalam is pont ezek a verzioszamok vannak, megcsinaltam a frissitest a Kart lemezrol, sajnos csak annyit ertem el, hogy maskepp akad ki a wii, ha freeloader utan inditanam az SSBB-t :( , konkretan amogy elinditom kikapcsolja a gepet es csak az aramtalanitas segit.
Sziasztok!
Most állok Wii vásárlás elõtt, és chippelni is szeretném majd. Kíváncsi lennék rá, hogy az Argon chip mennyivel tud többet, illetve egy feleannyiba kerülõ Wiikey-nek milyen hátrányai vannak az Argonnal szemben? És ezek után megérie tobb mint a kétszeresét az Argon, mert ha lehet nem költekezném túl magam.
Most állok Wii vásárlás elõtt, és chippelni is szeretném majd. Kíváncsi lennék rá, hogy az Argon chip mennyivel tud többet, illetve egy feleannyiba kerülõ Wiikey-nek milyen hátrányai vannak az Argonnal szemben? És ezek után megérie tobb mint a kétszeresét az Argon, mert ha lehet nem költekezném túl magam.
BF3: csucsorr
nem a kerdesedre valaszolva<#smile>#smile>, erdemes a boltokat meg kerdezni az arrol, mert hamarosan wii arcsokkenes varhato. a ponttal kapcsolatosan talan pont annyi jar, amibol tudsz venni 1 bongeszot(valahol lentebb lehetett errol olvasni)
amennyire en tudom, csak pc tv tunner kartyaval lehet
Saját tapasztalat: A netrõl frissített 3.2E firm frissítés nem elég a Mario Kart Wii -nek és a SSBB -nek sem. Fekete képernyõ, és fagyás jelentkezik.
A MArio Kart Wii-rõl (mivel PAL-os) frissíteni kell a wiit, (akkor is, ha 3.2E van a gépen)innentõl már mûködni fog. (a SSBB is!!)
A SSBB-rõl nem tanácsos frissíteni mert gondot okozhat!!!
A fentiek wiikey 1.9g és wii 3.2E esetén érvényesek!
A MArio Kart Wii-rõl (mivel PAL-os) frissíteni kell a wiit, (akkor is, ha 3.2E van a gépen)innentõl már mûködni fog. (a SSBB is!!)
A SSBB-rõl
A fentiek wiikey 1.9g és wii 3.2E esetén érvényesek!
.:asChil:.
Hi ALL!
Most terbezek veni wii-t de csak azt nem tudom hogy ha beregelem a gép akkor majd kapok valamenyi wii pontot?
Most terbezek veni wii-t de csak azt nem tudom hogy ha beregelem a gép akkor majd kapok valamenyi wii pontot?
Sziasztok!
Eladó egy komplett Wii felszerelés, minden része karcmentes, kitûnõ állapotban!
Irányár: 100000FT
1db Nintendo Wii alapgép
2db Nintendo Wii Remote Control
2db Nintendo Wii Nunchuck Controller
1db Nintendo Wii Zapper
Játékok:
Madden NFL 08
Mario Strikers Charged Football
Resident Evil: The Unbrella Chronicles
Zelda: Twilight Princess
Link’s Crossbow Training
Wii Sports
Wii Play
Részletekért PM-ben, vagy email-en [email protected]
Eladó egy komplett Wii felszerelés, minden része karcmentes, kitûnõ állapotban!
Irányár: 100000FT
1db Nintendo Wii alapgép
2db Nintendo Wii Remote Control
2db Nintendo Wii Nunchuck Controller
1db Nintendo Wii Zapper
Játékok:
Madden NFL 08
Mario Strikers Charged Football
Resident Evil: The Unbrella Chronicles
Zelda: Twilight Princess
Link’s Crossbow Training
Wii Sports
Wii Play
Részletekért PM-ben, vagy email-en [email protected]
Hi all!
Monitorra rá lehet kötni a Wii-t? Ha igen akkor hogyan, és milyen eszközzel ?
Monitorra rá lehet kötni a Wii-t? Ha igen akkor hogyan, és milyen eszközzel ?
PS3 ID: SDani456
Amennyiben a legfissebb palos System upate van a gépen (via net), s berakok, egy "elvileg" palos Paper mariot, ami nem mai darab, de system updatet kér az indításhoz... lehet gáz a történetbõl... aka bricked Wii?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
nálam mûködik . Habár én Trauma Centerrel próbáltam ki. Belépsz a wiibe , be a freeloader , kétszer hullámzik a képernyõ , kiveszed a loadert be a gamet és inditod ahogy szoktad ...
Ha mar itt tartunk, az is lehet, hogy en csinaltam valamit roszul. Ketfajta leirast talatam neten, de felmentem a Datel Freeloader honlapjara is.
Szoval beizzitottam a gepet, beraktam a freeloader lemezet, megvartam, amig az effekt befejezodott, aztan az "a" esetben elinditottam a freeloadert, mig a "b" esetben csk az effektig hagytam bent (mindkettore talaltam leirast),ezek utan kivettem a lemezt, beraktam a Super Smash Bros Brawl-t es inditottam. Namost mindket lemez inditasakor elment a kep feketebe, a mote elvesztette a kapcsolatot, kialudt rajta a kek led, majd a wii-n csak az eject gomb valt hasznalhatova, azt mondanam, hogy lefagyott majdhogynem.
En benaztam, vagy igy mukodni kellett volna?
Szoval beizzitottam a gepet, beraktam a freeloader lemezet, megvartam, amig az effekt befejezodott, aztan az "a" esetben elinditottam a freeloadert, mig a "b" esetben csk az effektig hagytam bent (mindkettore talaltam leirast),ezek utan kivettem a lemezt, beraktam a Super Smash Bros Brawl-t es inditottam. Namost mindket lemez inditasakor elment a kep feketebe, a mote elvesztette a kapcsolatot, kialudt rajta a kek led, majd a wii-n csak az eject gomb valt hasznalhatova, azt mondanam, hogy lefagyott majdhogynem.
En benaztam, vagy igy mukodni kellett volna?
Epp tegnap frissitettem a gepet 3.2-re, neten keresztul. Probalgatom a freeloader (most eloszor), de nem igazan mukodik. Ugy csinaltam mindent, ahogy a neten kozzetett videokban lattam, de nem indult el vele Super Smash Bros Brawl.
Elkepzelheto, hogy a fimware frissites miatt nem megy a dolog?
Elkepzelheto, hogy a fimware frissites miatt nem megy a dolog?
banyeg :D ott voltam, elõtte 20cm-el. metroid prime 3. pénzem is volt rá, és nemvettemmeg :D mivan velem?
nem vok annyira béna azér,csak nekem is fura volt h ilyen a chip hogy elrontja a ntsc,köszi
1. nem tudok olyan chiprõl ami lejátsza az összes ntsc és pal játékot is
2. ha már letöltesz akkor megbízható forrásból tölts le, google-z és olvass hsz-eket is
3. ha még ígyis sikerül betenned ntsc játékot és updateled is vele, akkor vegyél ps2-t...
chipeket meg 8-10e között tesznek a régi gépekbe. az újakba 15 körül, alaplaptól függ
2. ha már letöltesz akkor megbízható forrásból tölts le, google-z és olvass hsz-eket is
3. ha még ígyis sikerül betenned ntsc játékot és updateled is vele, akkor vegyél ps2-t...
ohh bocsánat,ment privi
Bocs de már azzal a hsz el is tulléptem a hatáskört :)
és akkor hol lehet olyan chipet és olcsóbban?
HÁt kurvára drága ráadásul a chipek nagy része tolja az ntsc seket is de 10-15 ezer az szerintem rengeteg...
hi!van 1 wii-m,és 1 ismerõsöm aki meg tudná chippelni,alaplaptól függõen 10-15ezerér,de azt mondta h olyan a chip hogy csak palos játékokat jáccik le,ami nem is lenne gond,de azt is mondta ha másik fajtát teszek bele akkor meg is hal az egész,és persze direkt ilyet nem csinálnék de véletlen lehet,meg az is lehet hogy egy játék palosnak van irva véletlen azt mégsem az,tehát az a kérdésem hogy minden chip ilyen?meg hogy ez az ár mennyire jó,meg hogy hol lehetne máshol és mennyiért?köszi
:D :D
Nekem errõl a játékról a Crash Team Racing jut mindig az eszembe... sajna még nem tudtam kipróbálni :( Biztos jó játék lehet.
Nekem errõl a játékról a Crash Team Racing jut mindig az eszembe... sajna még nem tudtam kipróbálni :( Biztos jó játék lehet.
én is nyomtam már a Japókkal, basszus kicseszett egy szerencsejáték az egész...néha már földhöz vágnám a wiimote-t, mikor a célegyenes elõtt lezúznak...