10948

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Petyus_
    January 22, 2006 - Grasshopper Manufacturer's Gouichi Suda (aka Suda 51) has once again made reference to his support for Nintendo's Revolution console. At the "Hopper's Vol.1 25H Our Party People" event held in Tokyo's Shibuya Ward on a snowy Saturday evening, Suda confirmed that work on a Revolution project has already started at his studio. He would not reveal details beyond this.
  • Slipknot
    Castlevaniat hianyolom, GBA ra meg SNES re egyarant teccet, de asztan psen folytattak... remelem NG re kidobjak! Nameg vmi uj street fighter se artana mar a capcomtol
  • Ersiman
    Hát ez inkább valami kívánságlistának tűnik mint realitásnak, bár személyszerint nagyon örülnék a jó rpg-knek, GC-n úgysem kényeztettek el velük. Ami van az ugyan nagyon jó, de alig van.
  • Slipknot
    eszt a game listat egy NR forumon kapirgaltam ossze
  • CHEAPBOY
    Ha kilapitanank egy GCt revo vastagsagura szerintem nagyobb maradna a revoú:)
  • CHEAPBOY
    S ez vmi hivatalos lista? Vagy mi? 7 az még taláán, de 12... kizárt.
  • Super Mario
    Szerintem nem elképzelhetetlen, bár tényleg nagyon kicsi.
  • Slipknot
    Szerintem az FF7 et elirtak , 12 ot akartak en tudom De ha megse akkor erdekes lenne... lehet ebbol is kiadjak az egeszsorozatot En akkor is aszt mondom hogy 12 ot akartak irni :))
  • koryne
    Az azért már túlzás lenne :) A GC-nál viszont biztos kisebb lesz.
  • Super Mario
    Azt hallottam, hogy még a Gamecube-nál is kisebb lesz. kb. akkora, mint a GBA
  • CHEAPBOY
    bár az ff7, mgs4 en azert nevetnék egy kicsit:D

szép álom. a tobbi abszolute elképzelheto.

s nem tudom de miert irtak(hl2nél) hogy erosebb mint az egzbágz(mert ugye nem eppen a 360at irták, ha meg arra gondoltam azt is nehezen hinnem el) a revo?:D

ez akkora csodanak szamit?:)
  • CHEAPBOY
    hála az istennek, legyen csak vas abban a gépben.
  • Slipknot
    Ha a GC-t ilyen kicsire ossze tutak preselni, akkor szerintem a NR-el se lesznek gondok :)
  • koryne
    Én ezt a képet még úgy láttam néhány nappal ezelőtt, hogy a PS3 volt a nagyobb...
    szerk.: a Revo viszont tényleg aranyos lenne ilyen pirinyón :) Már majdnem handheld :)
  • Slipknot

doboz nem agya fel :)
  • Super Mario
    Mit számít a méret?
  • Super Mario
    Nem feltétlen azt jelenti, de ebben az esetben igen.
  • Slipknot
    Super Mario RPG II (in 3D w/o paper mario)
    Final Fantasy VII
    Xenosaga
    Sonic the Hedgehog (next gen Sonic game)
    Xenogears
    Far Cry Instincts
    Doom 3
    Half-life 2 (Rev is more powerful than xbox)
    Turok 6 (after Acclaim died, Disney Interactive bought it)
    Metal Gear Solid 4 Gun of the Patriot

Ezeket game neveket talaltam egy NR forumon

Es a konzol nem 99-149 $ koze fog esni sajnos :\
    "In an interview with Yahoo Japan, Nintendo's President Satoru Iwata has said the Revolution will be priced below $299."
  • Super DANTE
    Az, hogy a GC kétszer gyorsabb, még nem jelenti azt, hogy fotórealisztikus grafikát fog tudni, szvsz ez a konfig még nem elég erős az ilyenhez, bár lehet, hogy megközelíti azt. Viszont most is ez a gép lesz a legkisebb, a mostani prototípus is 15 cm magas, és lehet még kisebb lesz, de gondolom max olyan 1-2 centivel, mert azért egy 12 cm-es lemeznek bele kell férnie.
  • Slipknot
    GC grafja eddig is gyonyoru volt, de a revoje 2x akkora lesz, elnemtudom kepzelni mar komolyan lehet filmet fogunk jacani
    Azmeg a masik, egyedul kockara van meg a re sorozat 0-4 ig akkor 5 ot miert nem tuttak kidobni erre is? Nehogymar dobozt kell hogy vegyek a re 5 hoz!
  • Super Mario
    Úgy néz ki, ez lesz a végleges verzió. Várjuk szeretettel.
  • Police88
    tom de itt még nem vót...
  • Kaplan
    Lemaradtál ... :P
    Már régebbi hír.
  • Police88
    Hmmm...:
    Az IGN Revolution szekciója újabb cikket közöl a követekező generációs Nintendo konzol technikai specifikációiról. Az urak továbbra is a fejlesztőkből kifacsart információkra alapoznak, azaz semmi sem hivatalos.

>> CPU / GPU: a fejlesztők elmondása szeint a Nintendo egyszerűen ráduplázott a Cube-ban lapuló Gekko (CPU) / Flipper (GPU) páros órajelére - azaz mindkettőből nagyjából kétszer akkora teljesítményt lehet kicsikarni, mint a Kockánál.

>> RAM: 104 mega. A tegnapi infók alapján mi is hasonló következtetésre jutottunk, a Cube eredeti memóriája (40 mega) plusz egy 64 megás bővítés.

>> Adathordozó: a korábban pletykált 12 gigás lemezek helyett gyakorlatilag a standard DVD tárolókapacítását kapjuk - a Revolution 4.7 (egyrétegű) és 8.5 (kétrétegű) gigás lemezekről szipkázza magába az adatokat.

>> Árszabás: ez színtiszta találgatás, a fejlesztők a Revo-ba préselt technológia alapján maximum 149 dolláros nyitóárra tippelnek, de a 99 dolcsit sem tartják kizártnak - azaz a Revolution valószínűleg nagyon olcsó lesz.

576
  • Super Mario
    Nagyon várom!
  • Kaplan
    Ember! Megelőztél! :P
    Én is kiakartam rakni, brühühü. Ezért kapsz majd :)
  • Police88
    Revo májusban!
  • Super Mario
    Jobb megkésve, mint soha.
  • Kaplan
    Kicsit megkésve küldték :P
  • Super Mario
    Szokott nekem küldeni hírleveleket a Nintendo-Europe honlap készítői, és mellékeltek egy képet, melyen a Revolution Joystick látható (vagyishát a távirányító) nem semmi!
  • Super Mario
    Hurrá! Örüljünk Együtt!!!
  • Police88
    Enyém meg a 101edik :P (mint a kiskutyák XD)
  • Super Mario
    Ugye, mekkora hirhozó vagyok? Enyém a 100. hozzászólás!!!
  • CHEAPBOY
    nahááát:)
  • Super Mario
    Szerintem valami nagy dolgot csinál a Nintendo most.
  • Police88
    "vagy nagy szarsag vagy hatalmas lesz..."--->én is osztom ezt a véleményt.
  • Super Mario
    Olvastam róla HWSW honlapon. Akkor teljesen más lesz a Revolution.
  • CSOCSO
    nem.. eznem a joy.. a joy maga a taviranyito.. kicsit olvasgass tobbet
  • Super Mario
    Ez lenne a Revolution Joy, nem hiszem el!!! Olyan a gombelosztás, mint a Gamecube-é! Egyébként szerintem 2007-re várható a gép.
  • CSOCSO
    a joy ba illesztheto kep fake.. elvileg az IGN csinalta hogy lassuk miket lehetne csinalni a joy al...
    amugy egyre kivancsibb vagyok a revora.. vagy nagy szarsag vagy hatalmas lesz...egy miatt fogok sirni.. ha vaoban fika lesz a gep ereje