10948
color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE
color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE
WAREZ = azonnali BAN!
-
#212 Az a lényeg, hogy ne bukjon meg annyira, hogy ne legyen következő Nintendo -
#211 Igen. Csak nem mint vetélytárs, hanem mint második konzol. Ha csak minden második PS3 és X360 mellé kerül egy Revo is második konzolnak, akkor is jelentős piaci tényező lesz a Nintendo :). -
#210 Szerintetek meg fogja állni a Revo a helyét a PS3 és az XBOX 360 mellett. -
#209 Én is Nintendo párti vagyok, GCt nagyon szeretem, DS em is van, szal vágom én a N feelinget. Én csak annyit mondtam, hogy nem elhanyagolható a hardver sem. De egyébként majd akkor érdemes erről beszélni, ha láttunk is pár ingame videot.
Egyébként nekem elfér az XBox is ezek mellett.. Ps2 kevésbé tetszett -
#208 nah, azért nem neveznek egy olyan gépet jellemtelen xarnak, amire jRPG-tömkelege+FF sorozat jelenik meg... :-) Hmmm... X-et en sem ismerem nagyon; igaz h. sovany felhozatal, de ami X-en üt, az a HALO1-2...imadom a 2 részt, de csak ezért nem vennék X-et... -
#207 Viszont emlékezz arra is, hogy a Nagy N sosem az überbrutálhájtek (ez hájtek ez teccik) grafika miatt lett sikeres. Én pl. sosem szerettem a PS2-t, jellemtelen xarnak tartom, az X-re meg csak értetlenül nézek, hogy "most miva'?".
Nintendo - Mert megérdemlem -
#206 hájek = hájtek -
#205 Nem azt mondom, hogy csak az erő számít, de azért kell az is. Én csak azt mondtam, hogy ennél lehetne jobb is. Persze ezt mondtam a DS nél is, aztán mégis sokkal jobb lett mint a hájek PSP ;)
Amúgy én is a kontrollertől és a játékoktól várok inkább sokat.. -
Inquisitor #204 A GC-nél is ez volt a papírforma, de a játékok minőségén nem ez látszott szerencsére. Csak én rühellem a Nintendo marketing stratégiáját, igen is sok játék kell egy konzolhoz, hogy eladhassák.
Amúgy vagy tévedtem, vagy valaki keveri a forró kását ... Állítólag volt egy nyilatkozat, hogy nem készül az Unreal Engine 3.0 Revora, arra hivatkozva, hogy nem tud HD felbontásokat, így elég lesz rá az Unreal Engine 2.0. :(
Bár így belegondolva eléggé kamu hírnek tűnik. Bezs*rnék ha az engine csak a felbontásban különbözne. -
#203 Nem is beszélve arról, hogy az Athlon64 1800MHz-en teljesít annyit, mint az Intel procik majd' kétszer annyin, hogy a PowerPC-kről (amin a Gekko és a Broadway is alapul) már ne is beszéljünk. De arra azért fel kell készülni, hogy egyértelműen a Revo lesz a leggyengébb hardver a következő generációban. -
Inquisitor #202 Mondjuk én csak a magyar verzióját olvastam a hírnek (nem tudom mi van az eredetiben), de feltünt, hogy az órajeleket hasonlítgatják össze. Proci, GPU, stb.
Ez ugye elég nagy baromság, hiszen PC-nél is egy R9700 275MHz-en ment, egy R9600XT 500-on, aztán ugye még is sokkal lasabb volt. Vagy a Pentium-M proci 2GHz-en aláver egy 2,8-as P4 procinak, stb.
Az igazság az, hogy ez egy felpolírozott GameCube lesz, az új irányító cuccal. Igaz valamivel izmosab, nagyobb teljesítményű. A GPU-ja meg nagyságrendekkel többet tud. Kíváncsian várom az első valódi Revo screenshotokat, meg az induló árat :) -
#201 Jah, én is ki vagyok éhezve screenekre, de azért örülök, hogy a Nintendo nem szállt be a photoshop-párbajba. Sőt, igazából a félkész játékok devkitről lelopott shotjai sem érdekelnek. Majd akkor mutassanak valamit, ha az már legalább béta állapotban leledzik, és egy végleges specifikációjú hardveren fut. Remélem, már ez az idő sincs messze :) -
#200 jah, ujabban a nintendo nem a vasra helyezi a hangsulyt; és abban igazatok van h. specifikus lesz a hardver; viszont azt istudja mindenki; h. azért vmennyire szamit az erő; és annyira nem jok a szamadatok; h. örültnagy csodat lehessen vele mimelni..mondjuk; majd meglatjuk; csak lennenek mar screenshotok!!! -
#199 A specifikációk egy dolog. Ez nem PC, hogy ránézésre meg tudd mondani, milyen teljesítménye van. A specifikus hardver mindig tartogat meglepetéseket. -
#198 Én azért megvárnám az első screenshotokat, videókat mielőtt ítélkezem. A GC paramétereiben jócskán alatta maradt pl. az X-nek, a játékok kinézetén viszont ez egyáltalán nem látszott... Persze itt még nagyobbnak tűnik az erőkülönbség, de én nem is a grafikában várok elsősorban fejlődést. -
#197 Ok, hogy nem akarják túlszárnyalni azX360 és a Ps3 technikai tudását, de EZ azért így kevés. Ennél többet vár szerintem mindenki... -
#196 Revo technika specifikációk?
Röviden összefoglalva:
Az architektúr a GC-jére épül, ezért tudja majd futtatni a GC játékokat. A Broadway kódnevű IBM proci 729MHz-en ketyeg (GC: 485MHZ, XBOX: 733MHz, X360: 3.2GHz három maggal). A grafikus proci kódneve Hollywood, ATI gyártmány, 243MHz-es (GC: 162Mhz, XBOX: 233MHz). Memória összesen 88MB lesz a gépben (GC: 40MB, XBOX: 64MB, X360: 512MB). Ezek nem hivatalosan megerősített adatok, egy meg nem nevezett játékfejlesztőtől származnak.
Összességében én úgy látom, hogy az architektúrából adódan kb 2x lesz gyorsabb a Revo az XBOX-nál, de jócskán elmarad majd az X360-PS3 duótól. És ez még akkor is így lesz, ha figyelembe vesszük, hogy csak SD felbontásban kell renderelnie.
Érdekesség, hogy a Nintendo eredetileg a GC-hez szánta volna az új kontrollert, de technikai problémák miatt nem lehetett a csatolást jól megvalósítani (túl nagyok voltak a késleltetések), ez kényszerítette ki a Revo megalkotását. Az online funkciókkal, a virtual konzollal és az új irányítóval szerintem egy nagyszerű konzolt kapunk, ami viszonylag olcsó lesz, így jó alternatíva lehet kevésbé tech-mániás játékosoknak. Kb azt valósítja meg vele a Nintendo asztali konzoloknál, amit a DS-el a handheldeknél. Tekintve a DS-PSP verseny alakulását, ez akár egy jó stratégia is lehet. -
#195 Váá, Transformers és Sonic rullaaaaa! a TF miatt kicsit ideges voltam, mert csak ps2-re jött ki, de ez még jól is sülhet el!! -
#194 Szöveget lopunk? :-P Tudom, honnan van, ám :-P -
Inquisitor #193 Na nézzük csak. Működnek rajta a Revo és a Nintendo GameCube játékok. Letölthető és/vagy csomagban megvehetőek a korábbi Nintendo játékok. (NES, SNES, N64?)
Most kötöttek egy szerződést a SEGA-val, ezért valószüleg ez bővülhet még SEGA játékokkal ...
Most már csak pár ütős név kellene, és az, hogy tényleg kijöjjön hamar. -
Inquisitor #192 + készül még rá: Simpsons (EA),
Raid Over the River (TBA),
Final Fantasy: Crystal Chronicles Revolution (Square Enix),
Madagascar 2 (Activision),
Beijing 2008 (SEGA)
Pirates of the Caribbean 3 (Buena Vista Games)
TNA iMPACT! (Midway Games)
Transformers (2007) (Activision )
Teenage Mutant Ninja Turtles 2007 (Ubisoft)
Soulcalibur [next-gen sequel] 8 (Namco)
Sonic the Hedgehog Revolution (Sega)
Killing Day (Ubisoft)
Disney/Pixar's Cars (THQ)
Trauma Center Revolution (Atlus Software)
AQ Interactive Project #2 [untitled]
Midway Revolution project [untitled]
AQ Interactive Project #1 [untitled]
Sunder: Land of Divide (TBA)
No End Soon [project codename] (TBA)
Blitz Games project (TBA)
Pangya Golf Revolution (Tecmo)
Natsume Revolution Game (Natsume)
Sadness (TBA)
Battalion Wars Online (Kuju Entertainment )
és van még pár multiplatform EA, és Ubisoft fejlesztés, és Kojima, Glashoppers, a Pandemic exklusiv fejlesztés, a Capcom és az EA is fejleszt kizárólag Revo-ra
és pletykálják a Ridge Racer 6-ot is, de szerintem az nem jelenik meg Revo-ra -
Inquisitor #191 Miért nem idézed be? :)
a nagy N jelenleg ezeken a játékokon dolgozik Revo-ra: (legalábbis ennyiről tudunk, ki tudja mi van még:))
1. Mario 128
2. Mario Kart Online
3. Super Smash Bros Revolution
4. Animal Crossing Online
5. Zelda Revolution
6. Donkey Kong Revolution
7. Pikmin 3
8. Camelot RPG
9. Kid Icarus Revolution
10. new Pokemon
11. Revolution Cooking game
12 egy teljesen új és titkos N projekt -
#190 Hallottátok, hogy állítólag megváltoztatják a revo nevét? Valki tud erről többet? -
#189 Nyitócímek Az 1092-es és az 1095-ös hozzászólás -
#188 hja, gondolom sonic the hedgehog:P -
#187 És hol? -
#186 Az 576 fórumban nyitócímek vanna, kedves Kratos -
#185 Vége. -
#184 S vége is a konferenciának?
-
#183 na kiraly 0 revo info, csak annyi hogy a megadrive legjobb cimei, meg a turbografX jatekok is a virtual console reszei lesznek.
Le a kalappal szart se tudtunk meeeeg:((( -
#182 Jaj, de szééép! -
#181 Őőő...
-
#180 vegye is, mert nincsen igazaaaa:) -
#179 Elhitetni, hogy mi vagyunk az úttörők, és csakis az eredetiség és a folyamatos frissesség irányítja életünket, miközben újra csak az a maradék bőrt húzzuk le a réges-régen bevált sztárjaink megmaradt csontjairól. >:)
Nyugi-nyugi, már veszem is a kabátom. ;) -
#178 Teremteni új értékeket, nézeteket, termékeket, új szolgáltatásokat és új utakat a dolgok készítésében. -
vg #177 Mit jelent az a szó, hogy innovatív? -
#176 Mostg olvastam az 576 honlapon. Nagyon megnéztem volna, hogy néz ki egy revo játék. -
#175 576
A Nintendo három standon állít ki az idei - éppen most induló, péntekig tartó - Game Developers Conference-en, azaz a GDC-n. A konferencia sajtóanyaga szerint az egyik stand a hangzatos "Nintendo Interactive Lounge" nevet viseli. Miért érdekes ez számunkra? Mert a névből levonható következtetés szerint valami interaktívra lehet számítani, a Nintendo GDC-s szereplésének középpontjában pedig a Revolution áll. Végre láthatunk Revo játékot működés közben? -
Alblink #174 NAgyon jo kis revo reklam vagy micsoda:http://youtube.com/watch?v=z90_0fMitnU
Ahogy zeldazik a gyerek:D. -
#173 Én bízom bennük, sosem csalódtam még:)