Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pár napot késtek csak a hírrel. 😊

Sly06
vagy mégsem..mind1 ha valakit érdekel az megtalálja a képet a cikben.
Bocs mindenki..

Sly06
itt a kép....

Sly06
Szállítják a Nintendo Wii chipjeit.

teljes cikk.
Szállítják a Nintendo Wii chipjeit.

Sephi
Eleg nagy gaz mert akkortajt jon a FFXII is... es hat vegulis nalam N > ALL

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zola2000
Nemtom, de remélem, hogy 60 000 alatt lesz a wii zelda tp csomagban (biztos lesz olyan (szerintem))

A

KiDracula
Tudsz valamit ajánlani ? 😄

Super DANTE
Már egy ideje nem! De van helyette több más konzolos honlap is!

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

576 online nem hírforras?
.......Lehet hogy mos nem lattok egy idejig, oruljetek😊!
KiDracula
Valami azért van benne, végülis az 576 már nem funkcionál naprakész hirforrásként....azt kilötték az ûrbe....

ez mos valami vicc?😄
mer akkor nagyon vicces😊
😄
Az 576 mióta számít hírforrásnak?
akkor ne irjanak olyanokat amik nem igazak ne kezdjenek el hisztizni egy rumoron hogy jaj de draga september 14-en minden kiderul es az Leipzig GamesC-Nintendo conferencian mondtak hogy less than 250 euro akkor nem lesz 280
legjobb nintendo hirforras a gonintendo es ott egy szo sem esett arrol
meg az 576-on sem

http://gonintendo.com/?p=5467#comments
Super DANTE

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

te csak ne küldjél el senkit sehova <#ejnye1>

mer nehany tenyezo eleg idegesito
peldaul mindenki ezt beveszi😊
varjatok sept 14-ig
es ha igazatok lesz akkor megkovezhettek, ha nem akkor mindenkit kegyetlenul el fogok kuldeni a picsaba😊
DanielT
Mi igen. Te viszont úgy írsz mint valami idegbeteg.
ti jol vagytoK?
DanielT
Jól vagy? <#wilting>
less than 250 eu confirmed , gonintendon meg nem raktak ki hirnek es a 576on sem, azert mer valaki talalt egy sitetot ahol ezt kiirtak nem biztos hogy igaz majd ha ignen latom akkorXI!
HA ez igaz lenne akkor sztem mindenhol kinn lenne hirkent de baszottul nincs es vajon mier
sztem nem lesz 280 eu ha megis akkor megkovezhettek😊sok kocsof ezt beveszi pffff
A NINTENDO SEPT 14-EN FOGJA KIIHIRDETNI AZ ART ES A LAUNCHOT EMEBEREK
EZ RUMOR VAZZKI
DanielT
Játék nélkül szerintem már az is sok.
Ezek úgyis csak találgatások,én egy tegnapi hírt olvastam ami azt írta hogy Angliában 150font lesz,ami nálunk nagyjából 60ezer. Jövõ héten úgyis kiderül minden.De szerintem kb. 60lesz a WII
Cheap és Csabi. Bocs, a shiftemet lassan vinni kell gariztatni 😄

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Feldob ez a dolog. cheap meg Zehy, már kérdeztem kétszer, mi most az álláspont? Konzolium elõrendelés árat nem kell pl. igazítani? csabi, te foglalkozol a WII-vel egyáltalán ilyen szinten? (olcsóbban adás, behozás stb.)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

DanielT
Hmmm... érdekes. Na mindegy, egyre inkább bebizonyosodik számomra, hogy az olcsó (40-50 ezer) árat elfelejthetjük.
Ezzel a probléma az, hogy a 280USD az Európai ára, és valószinüleg azért van ilyen furán megadva, mert USA-ban csak 250 lesz vagy kevesebb.

DanielT
A 280 dollárra is rájön még az áfa, mert USA ban minden államban saját hatáskörbe tartozik az áfa mértéke és emiatt mindig minden nettó ár amit közölnek.
Aggodalmaokat osztom, de azt te se gondolod komolyan, hogy a magyar boltok kinti kiskerbõl behozzák, és úgy tesznek rá hasznot meg áfát. 😊

Ez az 1USD=1Euro baromság engem is idegesít, de angol fontban is megadták, 149 font lesz. Ez pillanatnyilag 60.333Ft, és angliában elvileg drágábbak a konzolok, mint máshol az EU-ban.

edios
Engem is ez aggaszt, h mindig minden uannyi euróban, mint dollárban! Nem jó ez így.. És még csodálkoznak, hogy Európában fogy a legkevésbé a konzol..<#ejnye1>
Régebben úgy volt, hogy 4-50.000forint lesz átszámítva, hát ez egy kicsit pofáraesés!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

moon08
Na az bebaszna.<#rinya>
DanielT
280 dolcsi az európában 280 euró, tehát kb 77,000 Ft +áfa 20%. Végül 92,500 Ft szerepel a számlán. Nem drága? Dehogynem. K*vára az.
Mondjuk ahhoz képest nem is távoli a dátum, hogy csak tegnap szállították le az elsõ Brodway procikat a gépekhez. Bátor a Nintendo ...

nem draga
60 ezer FT
xbxo360 75 Ft core ami sztem egy fos nem az xbox360 hanem az hogy zsinor kontroller nem wirlesses
plusz nehany dolgot kulon kel hozza megvenni
majd ha egy premium 60 ezer be fog kerulni akkor majd mondhatod hoogy draga na csasztok
edios
280 dolcsi nem drága egy kicsit egy ilyen konfigért? Ez szinte 360-as árkategória, de a kettõ azért mégse egy kategória..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Olybá tûnik a Sony töketlenkedése miatt késöbb jön, és drágább is lesz EU-ban a Wii. <#falbav>
Nintendo's Wii May Launch in EU November 24th
Szóval November 24-én jön Európában és 280USD áron. És ez hivatalos, nem valószínû, hogy változna.

KILLER2
Na akkor az dönti el nálam, hogy X360 vagy Wii (szerintem elõbb Wii)

Töltsük le az internetet!

A fene se tudja követni, azt hiszem lesz Németországban valami 14-én, meg Japánban is 13-14-én, de lesz több sajtókonferencia is Nintendo ügyben. Elvileg (mondom elvileg) kapunk végre végleges infókt is, ha a géprõl nem is, az ár és megjelenés, meg egyébb dolgok biztos. Meg egy halom marketing az arcunkba ...

miért, mi lesz jövõ hét végén? ( TGS? )

Sony-t jelenlegi felállásban nehéz lenne überelni. Jövõ hétvégén minden kiderül 😊

Super Mario
Nem biztos, hogy ebbõl olyan rosszul fognak kijönni, ha tényleg errõl van szó, amit hallottam...

https://supermario4ever.wordpress.com

nem lesz sokkal jobb
es akinek nem tetszik az dogoljon agyon😊
amugy Tpnek zsir grafikaja lesz
QuippeR
és ezzel a világ legszarabb marketingstratégiája címre utaznának, vagy mi?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Super Mario
Az 1000. hsz. csakazértis az enyém lesz :-P

Super Mario
Már, ha igazak azok a hírek, miszerint a Nintendo titkolja a WII valódi képességét, és sokkal jobbat kapunk majd, mint várnánk.

Csibe001
De rossz májúúúú 😊

ja, mire megjelenik az UT3 fog rajta futkározni 150 fps-el

KILLER2
De azért ennyi anyag már árulkodik. De rendben, nem ítélkezek.

Töltsük le az internetet!