Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem fogom a bankkártyámat, felmegyek egy olyan jap honlapra, ahol szállítanak ide is, és onnan rendelek (az ilyen cuccok menüjét általában át lehet állítani angolra, és így vámmal együtt sem lesz több 250 dollárnál nekem. A gc-met is meg a ds emet is japból rendeltem, mert ott olcsóbb.
A
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
rayman
bleach
red steel
traume center
resident evil
zelda
metroid 3
pff.. lesz mire kolteni
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
juuuuuuuuuj.. be is pisilnek ha lehetne onlinba tolni a turok 2-t😄😄😄😄 ahh. azokat tuti nem alakitjak at ilyenre..
Töltsük le az internetet!
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
ez a video kamu azéé ilyen technologia még nincs😄
volt nehany beteg ember ezen a forumon akik olyan osszegeket mondtak amik amik valojaban nincsenek
es mondtam nekik hogy elkuldom oket a picsaba ha igazam lesz
ES TELLEG AZ LETT IGAZAM
Nem tudom mennyire tuti jezadolog de remelem tuti.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Nintendo konzolja 250 dollárért lesz kapható az Egyesült Államokban - ez nem kis felháborodást váltott ki, korábban ugyanis a japán cég 200 dolláros összeget lebegtetett, és Japánban is nagyjából ennyi (25000 jen, azaz 213 dollár) lesz a Wii ára. Igaz, a 250 dolláros csomag játékokat is tartalmaz (a japán változat nem), a további játékok ára 50 dollár körül alakul majd. A konzol kétrészes kontrollere, a Wiimote és a rajongók által csak "nuncsakunak" nevezett, térbeli mozgást követõ toldalék is drágább lesz Amerikában. A Wiimote 40, a nuncsaku 20 dollárba kerül majd - a japán piacon ugyanezekért 3800, illetve 1800 jent (32, illetve 15 dollár) kell fizetni. Mivel a konzolhoz csak egyetlen Wiimote-ot csomagol a gyártó, a kétszemélyes játékhoz még egy kontrollert kell majd venniük a vásárlóknak, ami azt jelenti, hogy egy alapgép és egy további nuncsakus Wiimote ára (310 dollár) több lesz, mint a legolcsóbb Xbox 360 alapgépé.
Ezek szerint a japán verzióban nem lesz benne a Wii Sport, az USA verzióban igen (annak dobozán volt is szép kék WiiSport logó), az EU verziót meg a fene se tudja?
Viszont egyik híroldalon most jutott eszébe valakinek kiszámolni, hogy az Európaiak milyen szarul járnak, és azt, hogy japánban meg milyen olcsó lesz. Ehhez sok IQ kellett ...
nem 280 eu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Wii Sports
- Forever Blue
- Mario Strikers Charged (Nintendo)
- Excite Truck (Nintendo)
- Dragon Quest Swords : The Masked Queen and The Tower of Mirrors (Square Enix)
- Samurai Warriors Wave (Koei)
- Red Steel (Ubisoft)
- Fire Emblem (Nintendo)
- Super Swing Golf Pangya (Tecmo)
- Super Mario Galaxy (Nintendo)
- Necro Nesia (Spike)
- Trauma Center : Second Opinion (Atlus)
- Sonic and the Secret Rings (SEGA)
- Wing Island (Hudson)
- Pokémon Battle Revolution (Nintendo)
- Bleach (SEGA)
- One Piece : Unlimited Adventure (Bandai Namco)
- Dragon Ball Z : Budokai Tenkaichi 2 (Bandai Namco)
- SD Gundam Revolution (Bandai Namco)
- Crayon Shinchan (Banpresto)
- Tamagotchi (Bandai Namco)
- Hajimete no Wii
- Elebits (Konami)
- Rayman contre les Lapins Crétins (Ubisoft)
- Super Monkey Ball : Banana Blitz (SEGA)
- Tsuri Master
- Variety Game (Bandai Namco)
- Variety Game (Taito)
- Harvest Moon Heroes (Marvelous)
- The Legend of Zelda : Twilight Princess (Nintendo)
- Kororinba (Hudson)
- Metroid Prime 3 : Corruption (Nintendo)
- Wario Ware : Smooth Moves (Nintendo)
- Battalion Wars 2 (Nintendo)
- Bomberman Land (Hudson)
- The Dog Island (Yukes)
- Wii Music (Nintendo)
- Wii Brain Training (Nintendo)
- Machi Kuru Domino (Success)
- Compile Puzzle (Compile)
- Cooking Mama (Taito)
- Project H.A.M.M.E.R. (Nintendo)
- Biohazard Umbrella Chronicles (Capcom)
- Dragon Quest Swords : The Masked Queen and The Tower of Mirrors : printemps 2007
- Super Mario Paper : 2007
- Wii Music : 2007
- Dragon Ball Z : Budokai Tenkaichi 2 : janvier 2007
- Bleach : décembre 2006
- Excite Truck : janvier 2007
- Project H.A.M.M.E.R. : 2007
- Sonic and the Secret Rings : 2007
- Metroid Prime 3 : Corruption : 2007
- Mario Party 8 : 2007
- Super Mario Galaxy : 2007
Így ha jól értem egy 1800 jenes Classic Controllerért kapsz 5000 pontot, amin 5-10 darab régebbi játékot letölthetsz a Virtual Consolhoz.
(Nem vagyok hülye, tudom, hogy Xbox Live-on is van hasonló)
Direkt nem akartam megnézni a Pokemon Battle Revolution videót, mert egyrészt utálok mindent ami Pokemon, másrészt elõre tudtam, hogy gagyi a GFX (és tényleg!), de a támadások vizualizálásától letettem a hajamat. Valami jeges szörny támad, erre bezuzmarásodik a kamera, meg ilyesmik 😄
Egyébként a net hogyan fog mûködni a wii-ben(wireless talán?)?Bocs a láma kérdésért.
Képek rendezése jópofa.
Viszont a böngészés fantasztikus, tisztára mintha teletextet néznél a TV-n 😛
Elég érdekes ahogy átrendezi a képeket, amikor a képernyõn látható képek számát átállítják, 8-ik oldalon van az idõjárási és hírolvasó program, meg a beépített Opera. Hírolvasónál mikor bezoomol a hírekbe, a betükkel is azt a fura effektet játsza, mint képeknél. 😊
Itt van eddig 14 oldalnyi, ámde japán nyelvû, összefoglaló a mai sajtókonferenciáról. KB. 5-ik oldaltól vannak kis darabokra vágott Nintendo Wii menü prezentáció videók ... meg egyebek. Bár ha valaki perfekt nyomja a Nyihongo-t. 😊
In Japan the console will sell for 25,000 Yen ($212 USD) and will be available on December 2, 2006.
Virtual Console games, titles that are downloaded rather than purchased on disc, will cost under $10 as originally stated by Iwata in a June 2006 press conference. Iwata specifically claimed during the conference that Virtual Console games the for the Nintendo 64 will be priced at approximately 1000 Yen ($8.50 USD) while Nintendo and Super Nintendo games will be less than 800 Yen ($6.80 USD). As many as 60 of these "classic" Virtual Console titles will be available at launch. Like the Microsoft XBOX Live marketplace, "credits" can be purchased for use towards new VC games.
However, users are going to buy the Nintendo Wii to just play Virtual Console games. Pricing for games in the US will be between $40 and $57 per new title. Iwata promises that at least 25 Wii titles will be available by the end of the year, including new Mario and Zelda series games that were very thoroughly showcased during the E3 convention. A "Wii Sport" package will be bundled together (but not included with the console), including a Tennis game to demonstrate the Wii nunchaku controller.
In addition to the launch info, Iwata also announced some new details about the functionality of Wii. Specifically, the company plans to use Wii Connect24 to not just browse the internet, but also to bring some TV functionality to its users.
Tehát Nintendo 64 játékok 1000 jenért, NES/SNES játékok 800 jenért tölthetõek le, induláskor legalább 25 játék lesz a kontolra, az irányító külön pedig 40USD áron szerezhetõ be (Multiplayer rrulez!), a Wii játékok 40 és 57USD közötti áron lesznek, a gépen Opera böngészõ lesz, és a Wii Connect24 nem csak letöltésre kész 😊
(Megint csak Multimóka és MMORPG okán ...)