Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Én ezt a gyertya dolgot nem értem.

Töltsük le az internetet!

baggins
Én sem igazán értem, ez a videó mit változtat a dolgokon....bár az is igaz, hogy nagy lutri az egész...bár félmillió elõrendelõ nem tévedhet...vagy mégis?? Áhhhh....<#wow3>

najó de ha már 70k akkor legalább vmi bíztatób, XXI. századi technika lenne benne😛 ami helyetesíthetõ 2 gyertyával nekem nem egy megbízható dolognak tûnik... bár ki tudja, néha az egyszerûbb a jobb!! Én sokat nézem az állítólag címú mûsort, én már csak tudom<#buck>
guardian hero
Nem hiszem, hogy ez a videó bármit is levonna a Wii értékébõl...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Azta rohadt😄 pont most gondolkodtam egy wii-n merthogy (na szinte semmivel) olcsóbb mint az xbox, és bejön az irányítója... aztán megnéztem a videót😄 OMFG<#mf1>
Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi
baggins
Kösz, de most nem errõl van szó, ráadásul azt kérdeztem, akitõl elõrendeltem.

elvileg nem, mert én amikor 2 éverendeltem netrõl egy polot 1500 ft ért telefonáltak rám hogy én rendeltem-e
és cska ugy külték ki, sztem max honap hivniuk ekll, met õkse egyblõl hivtak

baggins
Csípboj, ha már itt vagy, súgva és offolva: nem lettem még visszahívva az elõrendelés miatt, ez normális? <#zavart2>

Csibe001
Nem, attól, hogy ennyit nem ér meg, legalábbis nekem.

Kaplan
70k és december 8.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Forintban kb. mennyi lesz az ára,és mikor jelenik meg magyarországon?

Forintban kb. mennyi lesz az ára,és mikor jelenik meg magyarországon?

CHEAPBOY
egy gyertya dologtol?😊

Hmm érdekes😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
naná, mert azon is lehetett kiprobalni eddig is😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Csibe001
Nekem is most csökkent a lelkesedésem. 😞
Akkor várok majd kb 25-30-ért veszek. 😊

baggins
Egyébként egyre jobban félek ettõl a koszos Wii-tõl. Lehet, hogy jól bevásárolunk a pénzünkért???<#gonosz2>

baggins
Elolvastam, vettem. Magyarul: mûködni fog LCD TV-n.

KILLER2
Koszos kézzel játszott. 😄

Kaplan
Para, mik nem derûlnek ki. Apropó miért fekete a Wiimote-ja a csávesznek? ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Akkor ezt kurva rosszul tudtam. beismerem férfiasan. Így már tényleg átbaszás 😞

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

deep
Jóvanna jó lesz az Hertz-nek is. Szabira ment a t😄
DanielT
A Herz az a szalámi 😄
deep
Ahha, szóval 100 herz-ez, vagy lcd tévéhez kell a sensor bar...
guardian hero
(lassú voltam... 😊)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Úgy látom van itt egy kis zavar a fejekben, javaslom mindenkinek a wikipedia tanulmányozását.

Röviden összefoglalvan: a wiimote-ban 3 gyorsulásmérõ érzékeli az elmozdulást a tér három irányába, ezen kívül van az elején egy optikai szenzor, ami célzásra szolgál (menüpontok kiválasztása, FPS célzás, stb...), és hasonló elven mûködik, mint a fénypisztolyok. A fénypisztoly mûködési elvérõl itt már írtam, akit érdekel, olvassa el. A technológiából adódóan ez nem mûködik képcsövestõl eltérõ technológiájú tévéken, sõt, a 100Hz-es képcsövesek is bekavarhatnak. Ezért kellett kifejleszteni a sensor bar-t, aminek az infravörös ledjeit érzékel a Wiimote 1 megapixeles optikai érzékelõje.

DanielT
Hupsz. A szenzorokban csak pár infraled van. Olyan primitív az egész cucc, hogy 2 gyertya lángjával helyettesíthetõ.

Tessék videó

Akkora átbaszás ez a gép ennyi pénzért, hogy elmondhatatlan. Nekem óriási csalódás. Max 40 ért kéne. Talán.
KILLER2
Gondoltam. 😄 Dehát én már csak ilyen vagyok.

deep
Na látod ez a baj😊
Nagyfrekvenciás rádióhullámos követés (kb. wifi). Azért van hozzá a szenzorléc. Képes minden irányban elmozdulást érzékelni. (Az baszott volna be ha optikai 😄DDDDD)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

KILLER2
Most csak megijedtem, nem állt szándékomban utánanézni.

baggins
OK, vettem. És köszönöm a segítséget. Csak lenne már jövõ hét péntek...<#pardon1>

deep
na ezt nem tudom hogy oldják meg, de ilyesfajta hagyományos fénypisztoly basz nincs rajta tudtommal.
baggins
Nem. A PS3 miatt😊)))

baggins
😄 Oké, ezt én is tudtam. Most konkrétan a kontroller fénypisztoly-alkalmazására gondoltam, ahol ugye a találatokat a színek alapján érzékeli, és ami (pl. a PS1-es Time Crisis esetében) 100 Hz-es TV-ken nem mûködött. Szóval akkor itt ilyen gond nincs, ugye?

DanielT
Csak nem a Wii miatt veszel HDTV-t?
deep
Kicsit utánanézhetnél. Van egy sensor bar amit a gép elé ki kell pakolni a földre, vagy ahova akarod. Ez érzékeli a Wiimote térbeli mozgását minden irányban.
KILLER2
Remélem nem így ledsz. DE azzal szerintem nem is nagyon elehtne megoldani azt a mozgást, amit a wiimote érzékel.

deep
Elég nagy baj lenne, ha a Wii kontrollere azon az elven mûködne mint a fénypisztolyok...
megy lcd-n is meg plazmán is

megy lcd-n is meg plazmán is

baggins
Van egy nagyon fontos és sürgõs kérdésem, aki tud, válaszoljon rá minél elõbb!!!
Elõrendeltem egy Wii-re, ami ugye jövõ héten megérkezik. Ma szeretnék HD TV-t venni (80-as Samsung), de aggályaim vannak: a Wii mûködik rendesen ezeken a TV-ken? Ne nézzetek hülyének az aggályaim miatt, amiért felmerültek: a fénypisztolyos játékok sem mûködtek rendesen bizonyos TV-ken, a Wii kontrollere pedig ugyanezen az elven alapul ha jól tudom. Szóval?

A Zelda szériánál nincsen jobb. Wii-re meg azt mondják, hogy ez az eddigi legjobb rész!!!
Hmmm... nagyon gondolkozok egy ilyen wii-n. Pénzt elõ is tudnám kaparni... de milyen játékot vegyek hozzá?? A zeldát mindenki isteníti.. de így volt a DS-s mario64 -s, és azt meg untam.. aki zeldázik, az mondja már el, hogy milyen, mi a jó benne és hogy mennyire használja ki a távirányítót?

Ja és tényleg : aki már látta : red steel tényleg olyan rossz, ahogy írják a netes lapok?

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Csibe001
Én Silent Hill-t akarok Wii-re!!!Meg persze Sadness-t.

Még 1 horror game wii-re?
Necro-Nesia

Egyébként red meg cod 3 nál se lesz irányitás gáz csak szokni kell mint anno az egeret.
( legalábis fórum beszámolokon ezt írják)

jah acsak elég gázul sikerült a grafja a többihez képest 😄

CSOCSO
most olvasom az IGn es tesztet a Far Cry rol!!!!!!!

jo hir: az iranyitas ebben ajatekban lett a legjobb!!! nincsenek hibak, nincsen szarakodas.. teljesen kiralysagos az iranyitas a wiimoteval ellentetben a COD 3 al es a red steellel.

a masik dolog hogy ha az A-t benyomod akkor ugy tudsz celozni a wiimoteval hogy nem forditja el a kamerat a gep.

es ez az eddigi legveresebb jatek wii re

nincs gc m meg nemis használtam életbe sohasem, wii könnyû kis eszköz picike