Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
és cska ugy külték ki, sztem max honap hivniuk ekll, met õkse egyblõl hivtak
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hmm érdekes😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Röviden összefoglalvan: a wiimote-ban 3 gyorsulásmérõ érzékeli az elmozdulást a tér három irányába, ezen kívül van az elején egy optikai szenzor, ami célzásra szolgál (menüpontok kiválasztása, FPS célzás, stb...), és hasonló elven mûködik, mint a fénypisztolyok. A fénypisztoly mûködési elvérõl itt már írtam, akit érdekel, olvassa el. A technológiából adódóan ez nem mûködik képcsövestõl eltérõ technológiájú tévéken, sõt, a 100Hz-es képcsövesek is bekavarhatnak. Ezért kellett kifejleszteni a sensor bar-t, aminek az infravörös ledjeit érzékel a Wiimote 1 megapixeles optikai érzékelõje.
Tessék videó
Akkora átbaszás ez a gép ennyi pénzért, hogy elmondhatatlan. Nekem óriási csalódás. Max 40 ért kéne. Talán.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Töltsük le az internetet!
Elõrendeltem egy Wii-re, ami ugye jövõ héten megérkezik. Ma szeretnék HD TV-t venni (80-as Samsung), de aggályaim vannak: a Wii mûködik rendesen ezeken a TV-ken? Ne nézzetek hülyének az aggályaim miatt, amiért felmerültek: a fénypisztolyos játékok sem mûködtek rendesen bizonyos TV-ken, a Wii kontrollere pedig ugyanezen az elven alapul ha jól tudom. Szóval?
Ja és tényleg : aki már látta : red steel tényleg olyan rossz, ahogy írják a netes lapok?
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Necro-Nesia
( legalábis fórum beszámolokon ezt írják)
jo hir: az iranyitas ebben ajatekban lett a legjobb!!! nincsenek hibak, nincsen szarakodas.. teljesen kiralysagos az iranyitas a wiimoteval ellentetben a COD 3 al es a red steellel.
a masik dolog hogy ha az A-t benyomod akkor ugy tudsz celozni a wiimoteval hogy nem forditja el a kamerat a gep.
es ez az eddigi legveresebb jatek wii re