Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösdd rá az SDTV-re és örülj neki: tényleg olcsó volt...
A
A
Mint már említettem: egy kicsit én is félek tõle, de valószínû, hogy csak a sok károgás kelti bennem a feszültséget.
Ha azt veszed, hogy ha õ neki csak játékra kell, akkor nem nagyon érdekli az, hogy dvd-t meg mp3-at is játszik le (pláne úgy, hogy már fillérekért lehet kapni dvd játékost amik 99%-a kezeli az mp3-at is, így az jó eséllyel ott figyel már a tv-je alatt).
Ezt az egészet kicsit olyannak érzem, mint ha mondjuk csinálnak egy mosogatógépet, de mekkora flash az, hogy lehet benne kenyeret is pirítani meg kávét fõzni, pláne úgy, hogy ez miatt 25%-al többe kerül és fél évvel tovább tart a fejlesztése. Jól mutat papíron, de a vásárlók nem emiatt fogják ezt-vagy azt választani, hanem hogy ténylegesen milyen tisztára mosogat, hisz azért veszik.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De mi lesz ha a MS kihoz egy wii-éhez hasonló kontrollert 360-hoz??? o_O
A Sony ugye már koppintott... ~_~
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nezd meg a PSP vs. DS -t. Utobbira tele van jobbnal jobb jatekokkal mig PSP-re ha van 3-4 ami elviselheto 😄 Es mar miota kint vannak 😄
Sztem most abban van nagy elõnye a Wii-nek a PS3-al szemben, hogy nagyobb eséllyel lehet kapni (több legyártott db, nem akadozik a gyártás), jelenleg több játék van hozzá, az irányító kezelés nem bonyolult viszont mókás (legalábbis a cikkek és a videók alapján), és jóval olcsóbban hozzá lehet jutni (250 vs 600 dodó). Az a kérdés, hogy ezt az elõnyt meg tudja-e tartani mondjuk a jövõ év során. Sztem jelen állás szerint nem kellene több idõt kihúznia, mert ha a Sony jövõ karácsonyig nem veszi fel a lépést/nem húz el, akkor becsukhatja a boltot, mert a befektetõk nem annyira elnézõek, mint a fanatikus gémerek.
Amúgy ha a 70e-es árra azt mondod, hogy sok, akkor mit szólsz mondjuk az X360 árához vagy a PS3 várható árához?
A kérdés csupán annyi: a konzolok jövõjét a hardcore konzolosok döntik el (akkor a Nintendo sztem bukott) vagy azok a tömegek akik 18 ezer forintos teszkó tévé mellé kicsengetnek 70 ropit Wii-re. Szerintem a 70 pénz nagyon nagyon sok, függetlenül a gép képességeitõl. Ezzel nem lehet a "tömegeket" megfogni. Legalábbis felénk nem... ~_~ Minimum felezni kell az árat...
Btw szívesen látnék egy olyan tesztet ahol ojan gamecube játék fut wii-n ami kockán akadozott... ^_^ Abból kiderül mennyivel több a wii, sztem semmivel...
Nem tudom hogy mondjam el de a Wii jeleleg az a kibzol ami arat. Es nem feltetlenul a Zelda miatt az. Bat az osszes konzol kozul erdekesen csak a N jott elo egy olyan jatekkal amiert erdemes is megvenni az uj konzolukat.
K BYE
Aki végigtekinti a konzolok történetét, tudhatná, hogy a messze nem a hw fejletsége az elsõdleges ok, ami az árat és a sikerességet megszabná!
Töltsük le az internetet!
A Wii ára valóban kicsit sok, de nem akkora lehúzás, mint pl. a PC vonalon történik. Ha én ma úgy döntenék, hogy a PC-met hozom fel olyan szintre, hogy mondjuk a jelenlegi és jövõre megjelenõ játékokat élvezhetõ szinten tudja futtatni, akkor alaphangon kerülne annyiba, mint a Wii. Ha kicsit jobbat szeretnék, akkor már inkább kétszer annyi. És akkor nincs ott a garancia, hogy 1 év múlva esetleg kenhetem a hajamra az egészet, mert "elavult" lesz, ami ugye a konzoloknál nem jellemzõ, mert ettõl jóval hosszabb idõre terveznek velük.
Ha valakinek sok ez a jelenlegi ár, várjon fél évet és vegye meg akkor, tutira kevesebbõl meg fogja úszni, hiszen minden új termék bevezetõ ára magas szokott lenni (fõleg elektronikai területen).
nahde mindegy.. engem ;eginkabb az boritott ki hogy kiderul hogy nem alien technologia van a wii ben es egybol mindenki sir.. meg akkor draga meg nem tobb mint egy gc kiegeszito😄😄😄😄 lol... ennyi erobol eddig sem szolt tobbrol a wiimote.. szal nem ertelek titeket...
"tesztektõl és próbáktól nem nagyon vannak elájulva az emberek. Höhö, mókás. 1x-2x. Ennyi."
ezzel kb en is igy vagyok.. de azert 10 jatekbol ne vonjunk mar le kovetkezteteseket.... n64 elejen is volt mario 64 oszt jott a perfect dark.. eg es fold...
jott gc re luigis mansion majd jott resi 4...... eg es fold.. ezenkivul a red sztil el lett baszva... IGN en is irjak hogy mig a red szar addig a far cry-t gyonyoruen lehet iranyitani, szinte mint egerrel es billel.. ..
ui: azert az ign es videoktol se vagyok elajulva szal azert nem latszik az a hu akarkit lelovok fel tized mp alatt mint a fatality gyerek...
Ha esetleg lemaradtál volna róla, akkor 1 évig ilyen 150-170 dolcsis árról beszélt mindenki és ennyiért azt mondták sokan, köztük én is, hogy "rendben, szar a grafika, elavult a hardver, de az új irányítás ilyen baráti áron megér egy próbát" Namost 1 játékkal nem áll meg 85,000 Ft alatt és az még csak 1 kontroller... Amivel egybõl ki is zártuk a csoportos szórakozás lehetõségét. +1 és már 100,000 Ft. Aha.
Még mindig várom persze, hogy kipróbáljam, mert még nem volt alkalmam, aztán lehet, hogy gyökeresen megváltozik a véleményem, de az eddigi tesztektõl és próbáktól nem nagyon vannak elájulva az emberek. Höhö, mókás. 1x-2x. Ennyi.
Ajánlom OLVASD el a 1570-et, és utána mondd azt, hogy totál lehúzás. Mivel szerinted, csak egy rém egyszerû kiegészítõ, nyilván semmi egyéb extra hardware és programozási fejlesztés nem kell ahhoz, hogy ezt megoldják. És nyilván ezért van az, hogy kifejezetten a kontroller-hez fejlesztik a játékokat hozzá.
Amúgy nagyon egyszerû: ha sok a 70e neked érte, akkor ne vedd meg. Ennyi. De akkor ne vegyél mondjuk újabb fejlesztésû autót se több pénzért mint az elõzõ szériák, mert végül is abban csak gagyi kiegészítõk az olyasmik, mint abs, változó szelepvezérlés, kanyarkövetõ világítás, menetstabilizátor és még lehetne sorolni oldalakon át.
Mondjuk én is csak röhögni tudok azon, hogy valaki azért "csalódik" valamiben, mert kiderül, hogy totálisan egyszerû, hatékony és kvázi hibamentes megoldást talál ki.
Ha infra az érzékelõ, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy bármilyen hõforrás jelét képes érzékelni ha az elég erõs ahhoz, hogy a jele átlépje az érzékelõ küszöbértékét. Örüljetek inkább annak, hogy ezek szerint a Nintendo sziguróan titkos hadiipari technológiát hoz az otthonokba 😛
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
mire vartatok hogy a sensor bar majd kavet foz nektek meg kimossa a szaros gatyatokat??
emiatt leszarozni meg lefikazni a wii-t😄😄😄😄 LOL!! mi lenne ezen neked atbaszas? miert azt igertek neked hogy az alienek technologiajat hasznaljak fel neked a wii kifejlesztesere vagy mi????
gyonyoruen megoldottak azt hogy minden tv-n menjen a kurva celozas.. rear projektor... kivetito.. 100 hz tv... plazma, lcd.. stb... ha neked a kurva gyertya kenyelmesebb akkor add el a sensor bart es orulj neki......