Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Hova írta le amit leírt?Kiváncsi vagyok.

Hellhammer
Az.

jaja, és csak ketten. ne kegyünk négyen a pályán

Sephi
Azt azert megneznem hogy jaccol egymas ellen egy Tv-en... split skriin?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A WiiSportsban a Tenisnél hogyan kell beállítani, hogy ne párosban játszunk, hanem egymás ellen ketten??

Csibe001
Rayman Raving Rabbids

Sephi
Mo-n jelenleg milyen Wii jatekokat lehet kapni a Zelda TP-en kivul?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nos... nekem van a Zoli haverom. A Zoli megrogzott PS2 fan. A Zoli tegnap atment a haverjahoz Wii-zni. A Zoli ma megy veni Wii-t 😄 A Zoli tartozik nekem egy bocsanatkeressel 😄DDD

Sephi
Szal messze nem olyan amilyennek Daniel leirta ?😄D

EndreMan
Már nem 😊
Én is a tesztelõk között voltam DanielT-nél tegnap este, és úgy néz ki hogy átveszem tõle.<#bohoc>

CSOCSO
Hmm... daniel ide miert nem irta amit a masikba????? mindegy... Daniel megvette. kiprobalta.. most meg elado a masina..szal lehet licitalni....
a call of duty 3-mal lehet majd az interneten keresztül játszani??

Beast Machine
jaja, ezért szeressük😄D

...vágod?

Sephi
Hiaba. Nem rosz ember de szeret szivatni 😄

Beast Machine
de azért jó lenne szólni egy modinak, hogy ugyammá bannolja egy picit, amíg eléri az iq-ja az életkorát....

...vágod?

KILLER2
Bocs, de nem bírtam ki 😄 De ígérem igyekezni fogok xD

Töltsük le az internetet!

Sephi
GAMEPARK ?😄

Sephi
Hagyad man beken ne izgasd nem latod hogy csak szorakozik 😄 Ha beken hagyod es nem veszed eszre , megunja es elmegyen innet 😄

KILLER2
Igazad van, szarni kell rá. Egyszer csak megunja. De azért tényleg szánalmas, hogy ilyen ilyen emberek vannak, akik ilyen korban ezen a szinten tartanak.

nyomingerek csak wiicre telik szar lehet😄

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

Csibe001
Erre élvez el az ilyen, hogy foglalkoztok vele, nem kell reagálni rá aztán csak megunja hamar.Kis szánalom ember, inkább sajnáljátok...

Hellhammer
Hát faszikám ha igaz az amit az adatlapodra írtál, hogy 30-35 között vagy, akkor nagyon tudlak sajnálni, hogy ilyen idõs korodra sikerült elérned a kb. 15 éves szintet. Szánalom...

KILLER2
Igazán elhúzhatnál már, kezdesz idegesíteni. Kinek hiszed magad, hogy mindenhova beszólsz? Vedd már észre, hogy hol a helyed és húzzál innen.

Beast Machine
Te, mi a francért próbálsz már itt is flémet kelteni? Vedd már észre, hol a helyed

...vágod?

Beast Machine
Ez te vagy? Mocsok máker....😄D

...vágod?

akkor csak ugráljatok mint a majmok 😊

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

kisgabo

Beast Machine
Jóvan, megint okos voltál. Szép csendben szkeccseljél tovább. Elõször a DS topikban okoskodtál, most meg átszoksz ide? 1ébként is, mit keresel te egy olyan konzol topikjában, amit utálsz? Na jóvanám...

...vágod?

Ne feszengj. Vagy fáj hogy pshez képest bõven féláron jobb játékélményt kapnak a nintendo tulajok? 😊
gp32
a 100-ezertol azért nem, 1-2 helyne kerul az anyniba, ha összeszámolod, a cuccokkal, meg ha vezsel hozzá egy értlemes gamet is, pl. Twilightot...
- de PS1-tol egy kcsiit messzebb áll, (Ds-nek van Ps1-es graf szintje 😄 )

KILLER2
Azé nem kell ám mindenbe beleszólni, ami nem tetszik. Amúgy ez azért eléggé messze áll a PS1tõl meg PICIT a 100 ezertõl is.

gp32
hmm.. elég fura hozzállás a Wii-hez ...
- ha nem teccik megveszem ..😛😛😄 -

james69holden
aki megveszi az nem a grafikája miatt veszi ^^

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

kisgabo
megkeserített az élet? <#vigyor1>

kisgabo
van ott lóvé...

senki nem nyomatja mert mindenki csalodotta ps1 szintü grafban
meg az egész egy ocska vacak 100ezerér
persze vannak azéridiota nintendo buzik , akik képesek ezt a szemetetrankonak tartani

Nyomjátok a beszámolót vazzeg!😄
NA én is egy boldog Wii tulajdonos lettem. A szolnoki Media MArktban vettem😊 van belõle bõven 😊

Sephi
Na mond ma'

Csibe001
Budapest, Westend Media Markt-ba 16 gépet vittek már el is kapkodták mindet. 😞 MÉg 2 DB zelda volt amit meg lehet venni.Árkádban, az Örsön szintén elkapkodták a gépet, s még volt vagy 5 Raving Rabbids játék ill 1 Db zelda.Viszont nem engedték Westendben kipróbálni. Grrr...

DanielT
Megvan a gépem, kezdem a tesztet 😊
Sephi
Hat jaccal vele 5 percet es azzonal nem nezed a pinzt.

kisgabo
olcsóságosság. <#worship>

Sephi
16990 a Zelda.

QuippeR
hm, holnap úgyis arrafelé leszek, lehet kipróbálom

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Igen, 69, a Zeldát nemtom:S

Risu Führer
igen ennyi a zelda nemtom de ott csak mától lehet megvenni

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

A remote-nak csak az egyik felét lehet használni, a másikat levették😄DD

Egyébként tettek a madzagra egy lopásgátló csipogót...

james69holden
zsír
ott is 69K a gép + wii sports?
zelda különben mennyi?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Sephi
Nem feltek hogy elszalad valaki a remote-al ?😄DD