Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az miért lehet, hogy némi fotónézegetés után a menübe visszalépve újra kellett konfigurálnom a kontrollert? S az nem gáz, hogy amikor összeállítottam a gépet, akkor is konfigurálnom kellett elsõ bekapcsolás után? Azután 1 napig semmi, majd egy kis fotónézegetés után ismét szinkronizálhatok... bug? Hibás darab, vagy valamit eltolhatok? Lehet, hogy csak "túl" összevissza kattogtatok?
Ha van Wi-Fi-s routered, akkor fel tudsz menni a netre.
Az Access Point csak tovvábbküldi a jelet...nem kell, ha látja a routert a WII...értsd: nincs túl messze, vagy aceélfalon túl, stb.
Az Access Point csak tovvábbküldi a jelet...nem kell, ha látja a routert a WII...értsd: nincs túl messze, vagy aceélfalon túl, stb.
Kicsit bovebben.... par link es pontos elnevezesek? PLZ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tehát ha van egy wifi routerem és internet kapcsolatom, akkor még nemtudok netre menni a Wii-vel?
Mi az az acces point?
Mi az az acces point?
A wii kontrollerében egy deka gyroszkóp se van... ^_^
wifi routert/acces point-ot + netet 😊 tudja siman a kodolasokat is, WPA/WPA2/WEP stb.
GanXstaZolee#2709
Aruljatok mar el nekem hogy pontosan mit kell venni meg a Wii melle hogy mukodjon interneten! PLZ!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
akinek van az pls irja már le hogy szerinte mennyire jó az a kontroller valójában? 😄 mert most filozok egy xbox360 és egy wii között
Kérdés: Próbálkozott már valaki a neten fellelhetõ alt.binaries csomaggal? Ezek WII-hez letölthetõ fizetõs játékok, korábbi nintendo konzolokról. Elvileg mûködniük kéne...de a WII azt mondja, hogy nem tudja õket felmásolni.
Ötlet?
Ötlet?
Szerintem is sok lehetõség rejlik benne.
Ez még messze nem a végleges szintje,de ez engem már most meggyõzõtt hogy DanielT-tõl megvegyem.
Õ szkeptikus,ez van.Amúgy szerintem is van némi "kockázata" megvenni,de én bízom a rendszerben.
Pláne hogy a Zelda már messze egy olyan játék ami abszolut A kategóriás
cucc, és hol van ez még akár grafikailag,akár irányításilag attól a szinttõl,amit ez a gép tud.
Ez még messze nem a végleges szintje,de ez engem már most meggyõzõtt hogy DanielT-tõl megvegyem.
Õ szkeptikus,ez van.Amúgy szerintem is van némi "kockázata" megvenni,de én bízom a rendszerben.
Pláne hogy a Zelda már messze egy olyan játék ami abszolut A kategóriás
cucc, és hol van ez még akár grafikailag,akár irányításilag attól a szinttõl,amit ez a gép tud.
Ezzel én is próbálkoztam. Updatelt, de netezni nem tudok. Azt mondja, hogy a connect24 - vagy mi - nem elérhetõ. S nincs is Internet Channel a csatornák között.
Úgy értem WII warez játékokat...ez nem egy WII fórum?
Nekem a Red Steelben tökéletesen követi a mozdulataimat. Vagy legalábbis nagyon úgy látszik.
Lehet majd Interneten keresztül is játszani? Mondjuk teniszezni?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Tudom, hog ynem ide tartozik, de ez mi a fasz? Valami SONY izé. EZ ITTEN
Töltsük le az internetet!
hogy ne lenne, carbon, cod3,
mint már többen is írtuk, ha teljes szabadságú gammára vágysz, várnod kell. Sztem az eddigi, kezdeti dolgok is elég bizalomgerjesztõek Wii-téren
Komnolyan kezdek félni ettõl az egésztõl. DanielT sok negatívumot mond, de a Wii tulajdonosok meg mást mondanak és olyan gém amin ezt rendesen ki lehetne próbálni még nem igazán van. De most akkor melyik az igaz?
Csak érdeklõdve kérdezem, hogy neked van Wii-d? Vagy használtál már?
Mert ha igen, nem értem mirõl beszélsz...
Wii Play teniszben- ami nem egy komoly gém- egy elbénázott labdánál kb 3-at suhintottam(üt-vissza-üt) 1 mp (igaz nem mértem😊)alatt, a karakter is, és sikerült visszaütni a labdát. Akkor ez neked lassú...aham
Mert ha igen, nem értem mirõl beszélsz...
Wii Play teniszben- ami nem egy komoly gém- egy elbénázott labdánál kb 3-at suhintottam(üt-vissza-üt) 1 mp (igaz nem mértem😊)alatt, a karakter is, és sikerült visszaütni a labdát. Akkor ez neked lassú...aham
Izé, ide ebbe a topikba nem írtam negatívot. Direkt az általad említett ok miatt, ! Olvass csak vissza, most is csak egy technikai dolgot mondtam.
#1805 Ez az egyetlen kommentem volt. Ebbe pedig nem lehet belekötni 😊
#1805 Ez az egyetlen kommentem volt. Ebbe pedig nem lehet belekötni 😊
mondom elv...
de mindegy. Sephi,<#eljen>#eljen>
de mindegy. Sephi,<#eljen>#eljen>
Figyuz? Tudod jol hogy semmi bajom veled , sot meg birlak is de kezdem unni a negativ hozzaalasodat. Szerintem mas is csak nem meri megmondani.
Megkerdezhetlek hogy mi oromod abban hogy elrontod az emberek oromet? Ha neked nem teccet az ok , leirtad es megertettuk de nem kell fokozni.
<3
Megkerdezhetlek hogy mi oromod abban hogy elrontod az emberek oromet? Ha neked nem teccet az ok , leirtad es megertettuk de nem kell fokozni.
<3
A gond a sebességgel van. Gyors mozdulatokkal képtelen bármit kezdeni. Max az irányt tudja meghatározni, hogy merre indult és kész.
Arról nem is beszélve, hogy az vizuális, míg a Wii ben gyroszkópos megoldással megy.
Arról nem is beszélve, hogy az vizuális, míg a Wii ben gyroszkópos megoldással megy.
pc-re is van csomó progi, ami szimplán webkamerán keresztül érzékeli a mozgásodat. hasonló elv..
Láttad a weblapokat, ahol windows alá megoldották a kontroller használtatát? Na az egyiken volt egy scrrenshot egy progiról, amiben szépen látszott, hogy hogyan adja a jelet a wiimote. Na ott mind a 3 korrdinátán nagyon finoman adta át a jeleket. Szóval nem a technika alkalmatlan rá, hanem a programozók 😛
Sztem ha kint lesz már egy ideje a konzol, és lefutott az elsõ kör, akkor elkezdik az olyan progik fejlesztését, amik 100%-ban kihasználják a lehetõségeket, nem pedig csak letárolt mozdulatok triggerelése lesz.
Sztem ha kint lesz már egy ideje a konzol, és lefutott az elsõ kör, akkor elkezdik az olyan progik fejlesztését, amik 100%-ban kihasználják a lehetõségeket, nem pedig csak letárolt mozdulatok triggerelése lesz.
programfüggõ a dolog, ha úgy írják meg, akkor követi. Tuti lesz késõbb ilyen játék
majd talán a következõ részben...
nekem updatelt , de nem tortent semmi....
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Én is így tudtam csak kíváncs vótam hátha nem, emrt az azé buli lenne, ha teljesen követné.
valakinek sikerult mar updatelni neten? Wifivel pikkpakk osszekotottem, de netezni update miatt nem lehet, gondolom par szazezren akarjak mostanaban updatelni es nem birja a szerver 😄
GanXstaZolee#2709
nem követi a mozgásodat csak elõre letárolt suhintásokat lehet vele csinálni
Teljesen követi a mozgásodat vagy úgy kell hadonásznmi ahogy a csapások vannak a játékban?
Valai tud valahonnan wrz játékokat?
Teljesen.
Inkább a törést várd, emrt játékokat már most lehet találni, bár valószínûleg nagy részük nem jó.
mikorra várhatóak a warez játékok?
mert nem szívesen adnék ki 15e-ret egy játékért
mert nem szívesen adnék ki 15e-ret egy játékért
1841-re valaki?
Szevasztok.
Nekem is megvan a Wii.
Szerintem király! Tegnap haverral rommá játszottuk magunka. Elmehet a többi konzol a retekbe...itt a játékélmény a lényeg, az pedig mindent visz. Hogy ott vagy a játékban.😊
A baj az, hogy csak többen jó egyszerre...egyedül nem igazi a feeling.
Egyébként a Red Steel-t vettem még hozzá, aki teheti vegye meg. Kataná-val küzdeni iszonyatosan jó feeling....hogy az Uzi-s akciót ne is említsem.
Egyébként meg ennek elég jó a grafikája a konzol gyenge hardveréhez képest.
Nekem is megvan a Wii.
Szerintem király! Tegnap haverral rommá játszottuk magunka. Elmehet a többi konzol a retekbe...itt a játékélmény a lényeg, az pedig mindent visz. Hogy ott vagy a játékban.😊
A baj az, hogy csak többen jó egyszerre...egyedül nem igazi a feeling.
Egyébként a Red Steel-t vettem még hozzá, aki teheti vegye meg. Kataná-val küzdeni iszonyatosan jó feeling....hogy az Uzi-s akciót ne is említsem.
Egyébként meg ennek elég jó a grafikája a konzol gyenge hardveréhez képest.
Tegnap délelõtt mentünk a lefoglalt Wii-ért. Barátomnak vagy 2 hete mutattam pár videt a neten, hogy némá'! Ilyen is van!😊
Hazavittük, összedugdostuk, aztán Wii sport be.
Elõször nem lehet ám bármelyik gémmel nyomatni, szépen jáccani kell mind1ikkel pár percet, aztán lehet a kövit választani. Ennek annyi az elõnye, hogy megszokd a kontrollert. Elökörködtünk, de semmi eufória. Aztán a plusz kontrollerhez kapott Wii Play csere. Ezen vannak a box, baseball, golf stb-k. Na itt már érdekesebb dolgok történtek.
4 perc alatt kiütöttem az ellent boxban, de az egyik felütésnél belegabalyodtam a zsinórba, majdnem baleset lett belõle😊)) Aztán hullafáradtan rogytam a fotelba😊 Haver mondja tenisz 1más ellen. Mondom mehet. Egy fonáknál akkorát suhintottam hogy majdnem kiütöttem mindkét kontrollert a kezünkbõl😄 Kb 1 órát küzdöttünk, mire kifáradtunk.
De õ hogy tovább fokozza az élményt, gyorsan vett 1 COD3-at, na azóta ki se lehet robbantani elõle😄
Pc-re mag PS2-re meg csak száll a por 😊
Hazavittük, összedugdostuk, aztán Wii sport be.
Elõször nem lehet ám bármelyik gémmel nyomatni, szépen jáccani kell mind1ikkel pár percet, aztán lehet a kövit választani. Ennek annyi az elõnye, hogy megszokd a kontrollert. Elökörködtünk, de semmi eufória. Aztán a plusz kontrollerhez kapott Wii Play csere. Ezen vannak a box, baseball, golf stb-k. Na itt már érdekesebb dolgok történtek.
4 perc alatt kiütöttem az ellent boxban, de az egyik felütésnél belegabalyodtam a zsinórba, majdnem baleset lett belõle😊)) Aztán hullafáradtan rogytam a fotelba😊 Haver mondja tenisz 1más ellen. Mondom mehet. Egy fonáknál akkorát suhintottam hogy majdnem kiütöttem mindkét kontrollert a kezünkbõl😄 Kb 1 órát küzdöttünk, mire kifáradtunk.
De õ hogy tovább fokozza az élményt, gyorsan vett 1 COD3-at, na azóta ki se lehet robbantani elõle😄
Pc-re mag PS2-re meg csak száll a por 😊