2409
-
Varga10 #2329 Hello!
Elakadtam a 2-ik pályán a játékban a végén már. Le kellene lőni a tankot, felveszem a tankelhárítót csak az a baj hogy nem löbi ki. Mit kell csinálni??? -
#2328 ja, az m99 el én nem tok célozni. a narancssárgát kell sasolni? -
#2327 de az introban van vmi infrás cucc
zeust én az elején nem kattam -
#2326 mesterlövészt mesterlövész puskával lehet elháritani :)
zeust pedig felrakhatsz akármikor magadra, társakra -
#2325 cső
nem rég óta jáccom a gammával, és ugye az introban van vmi infrás fegyó, ami naon bejön. az a mesterlövész elhárító? a 7. pályán vok, azt megkapom vmikor? mert a zeust is asszem a 4. pályán kaptam meg. egybként hány pálya van?
bocsa sokk hülye kérdésért -
#2324 Itt! -
#2323 A graw 2nek van valahol topikja, mert nem találom? -
#2322 Köszönöm szépen. -
#2321 patch 1.01 feltesz
patch 1.01-ről 1.02-re felmenő feltesz
játszik
:D
ez még amugy mindig a GRAW1 topik ....... -
#2320 Sziasztok. Nekem az a problémám lenne hogy játék közben kilépek és egy ablakban ezt irja ki:
Crash in application version: 29980.2562
Unhandled exception - access violation
C STACK:
PhysXCore (???) : NxCreateCoreSDK
Renderer: normal
Physics : threaded
Ehhez köze van annak az átkozott Ageia proginak?
Mit tegyek?
Obi wan Kenobi te vagy az utolsó reményem. -
#2319 1.01es peccset fel kell tenned, de akkor ujra is kezdheted a pályát ...
ez amugy a graw1 topik ;) :P -
dscholtz #2318 Sziasztok!
Leszedtem a "Ghost.Recon.Advanced.Warfighter.2-SKIDROW"-t, de valamiért nem akar továbbmenni a 2. pályánál. Lehetséges hogy ez vmi demo verzió? Megvan még vkinek esetleg? -
#2317 persze, nálam is leszedtük sima lőszerrel (ami nemtom mennyire reális, h egy páncélozott heli esetén), csak akkor mi értelme felszerelgetni az embereimet ???
az egyik helit lelőttem, de ugye 1 embernél 1 zeusz lehet :( mind1, végülis az a küldi megvan, csak idegesitő az AI töketlensége ...
amugy pályánként változik, mennyire ostoba az AI... itt az elnök ellen a beakadáson kivül nagyon hasznosak, nélkülük esélyem sem lenne, sok elbujt ellent lekapnak, megmentik az életem, stb ...
sok pálya van még vagy ez az elnökös az utolso? -
#2316 Én probálgatom a graw2-t, ott amikor volt 1 heli (én hülye) az egész csapatnak kiadtam az attack parancsot rá, és mindgyik zeusz kiürült!:)
A következö fordulora már senkinél nemvolt!;)
De legalább ott ha kiadod a parancsot, megis teszik majdnem azonnal!:) -
lee56 #2315 Azért nem kell oda zeus, nálam se használta a társam akinél volt, és nálam sem volt, ráadásul én az egyik leggyengébb fegyót választottam a misszióra, azt az 5milis lövedékeket szórtam a helikre, még szerencse hogy az MG-s emberkém lőtte őket rendesen :), pár kört tettek, én meg bujkáltam a rakéták elől de végül lepottyantak :) (azóta már ki is vittem a gamét és ugy összességében 1etértek, ennél már csak jobb lehet a graw2 AI-ja, főleg a csapattársaké , jöv héten ki is prószálom, hátha nem csalódok... nagyot :D) -
powertom #2314 Köszönöm a segitséget mindazoknak akik megtették vagy csak gondoltak rám:)
(hogy mennyire rossz érzés nem játszani vele) -
powertom #2313 Ráakadtam egy forumra amin olvastam hogy az fs-pad összeakad az egérrel.
Mostmar csak ezt kell megoldani és mehet!!!
2. missio-> A helikopternél fel tudsz venni egy rakétavetőt vagy embereidet tudod felszerelni vele. A fegyverlistaba megtalálod ha nem akkor neked vmi nehezebb kiadás jutott:) -
#2312 Hali valaki tudna segíteni a második misszióba mit kell csinálni a tankkal elmentem a helikopterhez de ott csak Gv -t vagy mit tudtam rakni a fegyóra azzal meg hiába lövöm :( ! -
#2311 átvittem :) meg a tank kísérőst is (ez volt eddig az egyik legsimább misszio), bár ujra kellett kezdenem, mert a két heli ellen vettem észre hogy az anti air emberem begaradt a legelső checkpointnál .... visszamenni nem tudtam érte, mert akkor a pálya elhagyásáért kinyirnak :D
kezdhettem előről ... de akkor már magamnak is bepakoltam egy Zeuszt, és milyen jol tettem ... a zeuszos társ nem lőtt a helire, csak a sima fegyverrel :( nekem kellett leszedni a sajátommal :(
van valami parancs, h a zeusszal lője a helit ??? vagy ennyire ostoba a gép ???
na, megyek, megmentem az elnököt ;) -
#2310 Én nemrég cseréltem egeret, és ez valahogy nem akart müködni mint neked, de átirtam a space-ra igy most jo!
Meg a graw2 is ilyen!:S -
kokos #2309 Jó a játék!Csak a csapat társak lófajt nem csinálnak!Tipikus: old meg a dolgokat egyedűl az a biztos!Már az elején kinyiratom őket sok hasznom nics belölük! -
n003 #2308 csinálj egy új accountot -
powertom #2307 Sziasztok!
Probaltam mar a DEFAULT-ot is semmi. Már szinte az összes gombbal probaltam. A touchpad-om kétgombos. Ami érdekes hogy beállításnál be tuom állítani és kiirja hogy egér2(gomb) de játékban semmi. Sztem a játék hibája. Lehet le kéne lőni az FSPAD-ot? Probáltam de nem engedi letiltani. -
#2306 na a játék átváltott szánalmasba :( éjszakai pálya, 600+ ellenség ... nem tudok annyi lőszer magammal vinni, h mindenkinek jusson :( tiszta quake... taktikázni nem lehet, mert nincs beosonási lehetőség, csak szemből a teljes hadsereg ellen :( az éjjellátótól pedig már jojozik a szemem.
miért csak ilyen gagyi modon tudják "neheziteni" a játékot? -
#2305 jaja, elite is sux :(
várok. hátha lesz árcsökkentés, vagy kijön gyorsan az uj változat ... a "komolyabb" videokártyámat mindenesetre eladtam, pech hogy pont most kattantam rá enynire a GRAW-ra :D (a 2. rész apropoján)
az r6vegas után nagyon fura, h az AI társaim gyak. nem érnek SEMMIT :( feladatokra alkalmatlanok, megvédeni sem magukat sem engem nem tudnak ... néha a sniper lelő 1-1 embert, de ennyi. két blokk után kinyiratják magukat egy ovatlanabb fedezz vagy move parancs után :( -
#2304 Sajnos, az elitben nem lesz jobb hűtés. Semmivel nem jobb, mint a sima 360. Annyival rosszabb, hogy a 3 led ellen itt ráragaszttották a GPUt az alaplapra, ami lehet, hogy segít valamit, de ha mégis 3 ledes lesz a gép, akkor javíthatatlan, mivel nem lehet leszedni a GPUt, így ha nem garis, akkor vehetsz új gépet. -
#2303 :)
Gratu!
Vettél x360 at?
Én megvárom az elitet, hátha jobb hütéssel lesz szerelve, akkor majd live-ba verethetnénk néha!;) -
#2302 és ha más funkciot raksz rá, az megy a középső gombbal? nem lehet h nem is kezeli a középső egérgombod? laptop touchpadje 3 gombos? az sem megy?
nekem a graw2-ben jött elő, de egelőre az első részt akarom végivinni :)
hja, és jelentem, ma megvolt a szokásos heti "VIP megmentése a felrobbantott követségről" missziókisérletem ... 2006-09-XX -i mentést szoktam betölteni. és ma SIKERÜLT !!!!! ÁTVITTEM A PÁLYÁT!!!! 2007-07-12-i mostantol a legfrissebb mentésem :D
és jött abunkerrobantos pálya... ezt már Kisáékkal anno coop csináltuk soxor, ameddig anno eljutottunk, addig most is megy, de utána kész ... az erőműhöz felvezető úton leszednek :( csapatesók rég halottak, magányos farkasként tolom :D legfeljebb ezt a checkpointot tolom 2008-07-XX -ig :D kitartó vagyok :D ebben. -
n003 #2301 próbáld meg visszaállítani default bill kiosztásra és akkor elvileg az egér középső gombjára mán fog működni :)
...remélem -
powertom #2300 Sziasztok!
Van egy nagy problémám! A célkeresztnél megjelenő parancsokat nem tudom kiadni így a légitámogatási parancsot sem ami nélkül nem lehet tovább játszani. A játékot próbáltam 1.35 patch-el meg anélkül. Hiába állítottam át a controls-ba ugy se müködött. Semmit sem tuok vele kezdeni mar 1000X letöröltem ujraraktam de semmi. Notebook-on jétszom lehet az lenne a baj?
Bezavarna az FS Pad???
Ha valaki tudna megoldást megkösszöném. -
#2299 akkor az ékezet lesz a gáz kösz :) -
#2298 ez az első rész topikja ;)
Tewe junior: kevés a videokaridon a ram, vszeg az lesz - 128 megás?
Shortstop: legyél rencergazdaként belépve és/vagy ne legyel nékezetes könyvtárnév a game elérési utvonalában ( pl. D:\játékok\graw2 totál helytelen!!! ) -
#2297 nekem meg az a bajom az AW2-vel hogy elindulna és jön valami hibaüzenet hogy nincs joga vmelyik file megnyitásához. ilyenkor mi van? -
Tewe junior #2296 Sziasztok!
Van egy kis gondom az Advanced Warfighter 2-vel.A gépem minden tekintetben megfelel a játék igényeinek,de nem engedi,hogy a környezet részletességét megnöveljem,nem engedi 0.00-ról feljebb vinni.Tudja valaki mi a gond?Előre is köszi!!! -
#2295 Oké, de nekem csak ma este, vagy holnap valamikor jo, a többi nap melozom...A többit privátban jo?! -
levi19711023 #2294 Kisa a lemezem eredeti úgyhogy játszhatunk valamikor.
-
ricsa008 #2293 szasztok! melyik patch javítja a vonalsimitásokat?
-
HammeRed #2292 Nekem az első pályák egyikén volt olyan gondom hogy mentem a kijelőlt ponthoz nyílegyenesen erre aztmondta hogy húzzak vissza a helyemre és ha mentem tovább akkor mission failed lett a vége.Hiába töltöttem vissza az utolsó mentést mindig ua lett az eredmény.Újrakezdtem az egész pályát és akkor lett jó...A waypointos mentés miatt szar elölről kezdeni de ha nincs más megoldás akkor kénytelen az ember. -
#2291 JUUUHHHIIIII!!!
-
#2290 A ghost recon adwanced warfighter-t