2409
-
szergely8 #2369 http://www.speedyshare.com/996597421.html
http://www.speedyshare.com/698782480.html -
#2368 dobsz egy képet? -
szergely8 #2367 Hello! Remélem valaki tud segíteni, mert elakadtam a játékban:S Vip Down 2 küldetésben miutána megkaptam a supliet fellszállt a helikopter 5-ös mentés utána a követségre kéne menni elvileg de nemtudok, mert ha elindulok felé kiírja, h elhagyom a pályát forduljak vissza. Valaki tud segíteni?:S -
#2366 1. ati radeon x550
2. nem pecselted (1.04 van már!) -
peetee76 #2365 Szasztok!
Segítsetek.
1 - A játék grafikájával van gondom. A növényzetből az egész plane látszik, nem használja az alpha map-et. Miért? ATI Radeon X550
2 - A GRAW2 végigvittem az első 2 pályát, de nem tudok tovább menni. -
simonl #2364 Sziasztok,
Letöltöttem egy bizonyos Jason's mod -ot, kérdésem hogyan tudom telepíteni? kicsit hiányos az angol tudásom.......
Köszi -
#2363 van topikja ;) olvass vissza, be is van linkelve - vagy kereső -
Gauge #2362 Egy kicsit elvesztem asok GR verzió között. A kérdésem: GR Advanced fighter 2 új játék? Ha igen, multizni lehet vele? Érdemes csak multi miatt megszerezni? -
#2361 dettó ez van nekem is, megoldottad? -
#2360 2. map-on a tankot hogy lehet elinttézni? -
priluki #2359 Hi,lenne egy olyan problémám,hogy valamiért a játékba nem tudom beállitani az élsimitást,hiába állitok bármit nem változik. Probáltam már a windowsbol is de ugyse csinál semmit. Nem találkozott ilyennel valaki? Vagy nincs rá mod,hogy esteleg cfg-be vagy valahol átirni,mert nagyon zavar.
karim: 8600 gts Gainward -
zozox333 #2358 Köszi! Próbálkozom! -
#2357 hát, erre aligha fogunk tudni válaszolni :) driver gond?
probáld meg leszedni az ageia driverét, aztán rakd fel, amit a graw1 felrakna ...
nameg, pecseld 1.35-re a játékot, bár ez alap, gondolom megvan ;) -
zozox333 #2356 Látom az utóbbi hozzászólások a GRAW2 re vonatkoznak, én az 1. vel kapcsolatban kérdezném, miért akad pöcs beállításon is? A 2-t most vittem végig, gondoltam nekiállok az 1 nek, erre az meg vadul akadozik! -
#2355 Igen, az a legujabb, pont elötted linkeltem be a topikját!:S -
steweee #2354 azt tudja vki hogy ez most vmi új ? :
Ghost Recon Advanced Warfighter 2 vagy a sima második rész -
#2353 Háj!
Asszem te a graw2-röl beszélsz, itt leirják mit kell csinálni! -
isur #2352 Sziasztok. Nekem az a problémám hogy miközben játszok a játék kilép és egy ablakban ezt irja ki:
Crash in application version: 30292.2673
Could not load geometry because IDirect3D9::CreateVertexBuffer failed.
This device does not support the queried technique.
Renderer: threaded
Physics : threaded
Patch 1.00-ről 1.02,Ageia felrakva.
Van valami ötlet,találkozott már ezzel valaki? -
#2351 hja, a grafika h szebb boxon ... nekem Pc-n is elég szép :) sőt, nagyon tetszik! -
#2350 na, asszem az, hogy x-en nem lehet felvenni az ellen fegyoit, el is döntötte :) THX! az első részben is utáltam, h csak a saját fegyverrel mehettem, a hullák mellől se lehetett felvenni a fegyvert! a pc-s ben fel lehet, ezexerint az X-esben nem :( -
#2349 Inkább igy mutatom!
-
#2348 Az X-es verzio csak szebb, de nézd meg a képeket, és majd te eldöntöd...;) -
#2347 nemtom ez a bárhol mentek mennyire jo ... az elsőbe a checkpointok miatt azért volt értéke az életnek... a 2-ben ha bárhol menthetek max visszatöltöm a sarok után :(
mind1, lehet h a végén az x360 verziot tolom (graw2) és nem a PC-st :) azt mondják az "jobb" :) de persze ezt az x360 topikban mondták, szal nemtom :) -
#2346 üzsezs vazs -
#2345 A graw 2-ben is lesz pár kinlodás, nekem az utsonál olyan, mint a konzulátus vip mentös akcio, már 1 hete sz***xom vele!:)
Normálban veretem, de könnyünek tünik, csak azok a béna társak, van, hogy csak néznek ki, szolnak, és mikor fedezékbe küldöm öket és mire megmozdul, vége!
De ebben lehet végre (majdnem) mindenhol menteni!:D -
#2344 nna, végigvittem :)
utolso ember lelőtte egyik társamat, mielőtt szétszaggatta két sorozat a társaimtól :D és mi a vége? a nagy büdös semmi :( se egy végeanim, semmi :( GRIN kapja be :( nemigaz h valamit nem tudtak kitalálni a végére... akár a játék engine-jével :( csalodás.
viszont a játék nagyon bejött! ez és a vegas az idei két csucs nálam :) és persze most jön a GRAW2 :) -
#2343 tudom ... ezért is vesztettem el a motiváciot: minden haver és forumtárs már tulment rajta... :) és én még mindig azon szenvedtem :D mind1, sztem pár nap és végigtolom a játékot, bár ez már a 3. pálya, amit az utolsónak vélek :D (oliverda a hirhedt nagykövetségen van a footballal, azt rohamozom ... ) -
#2342 Csak mert gyereknapra nem kaptál semmit...:) -
zotya64 #2341 sziasztok!
tudna valaki segíteni abban, hol lehet letölteni az 1.20. meg az 1.35. patch-eket? köszi -
tzsoltika #2340 köszi! -
#2339 egy világ dőlt össze bennem.
egybként nektek vmi nehezített verzió jutott? sztem én vmi láma vok köztetek, de én max 2órát töltök egy pályával -
#2338 uhh:)
nekem kb 20×-adszorra sikerült, de sikerült:D -
#2337 Jaaa! Azaz!;) -
#2336 by google:
töröld le ezt: C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime\0701 - majd probáld meg ujra az installt. -
#2335 apacsnak! erre tuti emlékszem, mivel 1 teljes évig játszottam a pályát :D -
tzsoltika #2334 Sziasztok, megszereztem a játékot és mikor telepiteném ez az ablak jön elő:
- Bezártam minden programot, csak az explorer.exe maradt
- Kitöröltem mindent a Temp mappából
- Tuti hogy jó az internetkapcsolatom
Mi lehet a probléma? Ti is találkoztatok már ezzel? -
#2333 A 2. pálya a konzulátusnál? Amikor jön a tank, meg egy halom ember? Megkell védeni a VIP-t? Ott a parancsot kell kiadni a blekhóknak, hogy löje ki! -
#2332 Olyan nincs, de ez xboxos video (amugy mindegy), söt, füstgránát sincs benne! ;)
Amugy zeus-t is tudsz választani akármelyik pályára, meg gránátokat... -
#2331 ezt tudom, de nézz erre rá:http://www.youtube.com/watch?v=DKZjxoJyI8g
na 1:16 nál ott az infrás cucc. olyan nincs is?
a bulldog nál vok (8-9.pálya) de nem tom hogy kell a roadblock okat kinyírni. a hülye kirkland beragadt a temetőbe, lehet hogy ez a baj?
-
#2330 Mielött elkezded a küldetést, választhatsz 3 fegyvert, ha ráklikkelsz az ablakra (ami vizszintesen van, 3db), ott a 3. ablak a zeus, gránát, tár...ilyesmik vannak benne!
HA esetleg nemfogadja el, akkor valoszinü, hogy tulsulyos a tatyod, valamit vagy lecserélsz könnyebre, vagy nemviszed magaddal!
A sulyt mutatja valahol, már nememléxem hogy, de megtalálod...