2409
  • szergely8
    http://www.speedyshare.com/996597421.html
    http://www.speedyshare.com/698782480.html
  • arty
    dobsz egy képet?
  • szergely8
    Hello! Remélem valaki tud segíteni, mert elakadtam a játékban:S Vip Down 2 küldetésben miutána megkaptam a supliet fellszállt a helikopter 5-ös mentés utána a követségre kéne menni elvileg de nemtudok, mert ha elindulok felé kiírja, h elhagyom a pályát forduljak vissza. Valaki tud segíteni?:S
  • arty
    1. ati radeon x550
    2. nem pecselted (1.04 van már!)
  • peetee76
    Szasztok!
    Segítsetek.
    1 - A játék grafikájával van gondom. A növényzetből az egész plane látszik, nem használja az alpha map-et. Miért? ATI Radeon X550
    2 - A GRAW2 végigvittem az első 2 pályát, de nem tudok tovább menni.
  • simonl #2364
    Sziasztok,

Letöltöttem egy bizonyos Jason's mod -ot, kérdésem hogyan tudom telepíteni? kicsit hiányos az angol tudásom.......

Köszi
  • arty
    van topikja ;) olvass vissza, be is van linkelve - vagy kereső
  • Gauge
    Egy kicsit elvesztem asok GR verzió között. A kérdésem: GR Advanced fighter 2 új játék? Ha igen, multizni lehet vele? Érdemes csak multi miatt megszerezni?
  • Punker
    dettó ez van nekem is, megoldottad?
  • Punker
    2. map-on a tankot hogy lehet elinttézni?
  • priluki
    Hi,lenne egy olyan problémám,hogy valamiért a játékba nem tudom beállitani az élsimitást,hiába állitok bármit nem változik. Probáltam már a windowsbol is de ugyse csinál semmit. Nem találkozott ilyennel valaki? Vagy nincs rá mod,hogy esteleg cfg-be vagy valahol átirni,mert nagyon zavar.

karim: 8600 gts Gainward
  • zozox333
    Köszi! Próbálkozom!
  • arty
    hát, erre aligha fogunk tudni válaszolni :) driver gond?
    probáld meg leszedni az ageia driverét, aztán rakd fel, amit a graw1 felrakna ...

nameg, pecseld 1.35-re a játékot, bár ez alap, gondolom megvan ;)
  • zozox333
    Látom az utóbbi hozzászólások a GRAW2 re vonatkoznak, én az 1. vel kapcsolatban kérdezném, miért akad pöcs beállításon is? A 2-t most vittem végig, gondoltam nekiállok az 1 nek, erre az meg vadul akadozik!
  • ajem kisa
    Igen, az a legujabb, pont elötted linkeltem be a topikját!:S
  • steweee
    azt tudja vki hogy ez most vmi új ? :

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 vagy a sima második rész
  • ajem kisa
    Háj!
    Asszem te a graw2-röl beszélsz, itt leirják mit kell csinálni!
  • isur
    Sziasztok. Nekem az a problémám hogy miközben játszok a játék kilép és egy ablakban ezt irja ki:

Crash in application version: 30292.2673

Could not load geometry because IDirect3D9::CreateVertexBuffer failed.
    This device does not support the queried technique.

Renderer: threaded
    Physics : threaded

Patch 1.00-ről 1.02,Ageia felrakva.
    Van valami ötlet,találkozott már ezzel valaki?
  • arty
    hja, a grafika h szebb boxon ... nekem Pc-n is elég szép :) sőt, nagyon tetszik!
  • arty
    na, asszem az, hogy x-en nem lehet felvenni az ellen fegyoit, el is döntötte :) THX! az első részben is utáltam, h csak a saját fegyverrel mehettem, a hullák mellől se lehetett felvenni a fegyvert! a pc-s ben fel lehet, ezexerint az X-esben nem :(
  • ajem kisa
    Inkább igy mutatom!
  • ajem kisa
    Az X-es verzio csak szebb, de nézd meg a képeket, és majd te eldöntöd...;)
  • arty
    nemtom ez a bárhol mentek mennyire jo ... az elsőbe a checkpointok miatt azért volt értéke az életnek... a 2-ben ha bárhol menthetek max visszatöltöm a sarok után :(

mind1, lehet h a végén az x360 verziot tolom (graw2) és nem a PC-st :) azt mondják az "jobb" :) de persze ezt az x360 topikban mondták, szal nemtom :)
  • oszitheace
    üzsezs vazs
  • ajem kisa
    A graw 2-ben is lesz pár kinlodás, nekem az utsonál olyan, mint a konzulátus vip mentös akcio, már 1 hete sz***xom vele!:)
    Normálban veretem, de könnyünek tünik, csak azok a béna társak, van, hogy csak néznek ki, szolnak, és mikor fedezékbe küldöm öket és mire megmozdul, vége!
    De ebben lehet végre (majdnem) mindenhol menteni!:D
  • arty
    nna, végigvittem :)

utolso ember lelőtte egyik társamat, mielőtt szétszaggatta két sorozat a társaimtól :D és mi a vége? a nagy büdös semmi :( se egy végeanim, semmi :( GRIN kapja be :( nemigaz h valamit nem tudtak kitalálni a végére... akár a játék engine-jével :( csalodás.

viszont a játék nagyon bejött! ez és a vegas az idei két csucs nálam :) és persze most jön a GRAW2 :)
  • arty
    tudom ... ezért is vesztettem el a motiváciot: minden haver és forumtárs már tulment rajta... :) és én még mindig azon szenvedtem :D mind1, sztem pár nap és végigtolom a játékot, bár ez már a 3. pálya, amit az utolsónak vélek :D (oliverda a hirhedt nagykövetségen van a footballal, azt rohamozom ... )
  • ajem kisa
    Csak mert gyereknapra nem kaptál semmit...:)
  • zotya64
    sziasztok!
    tudna valaki segíteni abban, hol lehet letölteni az 1.20. meg az 1.35. patch-eket? köszi
  • tzsoltika
    köszi!
  • oszitheace
    egy világ dőlt össze bennem.
    egybként nektek vmi nehezített verzió jutott? sztem én vmi láma vok köztetek, de én max 2órát töltök egy pályával
  • mike0013
    uhh:)
    nekem kb 20×-adszorra sikerült, de sikerült:D
  • ajem kisa
    Jaaa! Azaz!;)
  • arty
    by google:
    töröld le ezt: C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime\0701 - majd probáld meg ujra az installt.
  • arty
    apacsnak! erre tuti emlékszem, mivel 1 teljes évig játszottam a pályát :D
  • tzsoltika
    Sziasztok, megszereztem a játékot és mikor telepiteném ez az ablak jön elő:

- Bezártam minden programot, csak az explorer.exe maradt
    - Kitöröltem mindent a Temp mappából
    - Tuti hogy jó az internetkapcsolatom

Mi lehet a probléma? Ti is találkoztatok már ezzel?
  • ajem kisa
    A 2. pálya a konzulátusnál? Amikor jön a tank, meg egy halom ember? Megkell védeni a VIP-t? Ott a parancsot kell kiadni a blekhóknak, hogy löje ki!
  • ajem kisa
    Olyan nincs, de ez xboxos video (amugy mindegy), söt, füstgránát sincs benne! ;)
    Amugy zeus-t is tudsz választani akármelyik pályára, meg gránátokat...
  • oszitheace
    ezt tudom, de nézz erre rá:http://www.youtube.com/watch?v=DKZjxoJyI8g
    na 1:16 nál ott az infrás cucc. olyan nincs is?

a bulldog nál vok (8-9.pálya) de nem tom hogy kell a roadblock okat kinyírni. a hülye kirkland beragadt a temetőbe, lehet hogy ez a baj?
  • ajem kisa
    Mielött elkezded a küldetést, választhatsz 3 fegyvert, ha ráklikkelsz az ablakra (ami vizszintesen van, 3db), ott a 3. ablak a zeus, gránát, tár...ilyesmik vannak benne!
    HA esetleg nemfogadja el, akkor valoszinü, hogy tulsulyos a tatyod, valamit vagy lecserélsz könnyebre, vagy nemviszed magaddal!
    A sulyt mutatja valahol, már nememléxem hogy, de megtalálod...