Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi,lenne egy olyan problémám,hogy valamiért a játékba nem tudom beállitani az élsimitást,hiába állitok bármit nem változik. Probáltam már a windowsbol is de ugyse csinál semmit. Nem találkozott ilyennel valaki? Vagy nincs rá mod,hogy esteleg cfg-be vagy valahol átirni,mert nagyon zavar. <#help><#help><#help>

karim: 8600 gts Gainward

Köszi! Próbálkozom!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

arty
hát, erre aligha fogunk tudni válaszolni 😊 driver gond?
probáld meg leszedni az ageia driverét, aztán rakd fel, amit a graw1 felrakna ...

nameg, pecseld 1.35-re a játékot, bár ez alap, gondolom megvan 😉

Forza.

Látom az utóbbi hozzászólások a GRAW2 re vonatkoznak, én az 1. vel kapcsolatban kérdezném, miért akad pöcs beállításon is? A 2-t most vittem végig, gondoltam nekiállok az 1 nek, erre az meg vadul akadozik!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

ajem kisa
Igen, az a legujabb, pont elötted linkeltem be a topikját!:S

azt tudja vki hogy ez most vmi új ? :

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 vagy a sima második rész

ajem kisa
Háj!
Asszem te a graw2-röl beszélsz, itt leirják mit kell csinálni!

Sziasztok. Nekem az a problémám hogy miközben játszok a játék kilép és egy ablakban ezt irja ki:

Crash in application version: 30292.2673

Could not load geometry because IDirect3D9::CreateVertexBuffer failed.
This device does not support the queried technique.

Renderer: threaded
Physics : threaded

Patch 1.00-rõl 1.02,Ageia felrakva.
Van valami ötlet,találkozott már ezzel valaki?
arty
hja, a grafika h szebb boxon ... nekem Pc-n is elég szép 😊 sõt, nagyon tetszik!

Forza.

arty
na, asszem az, hogy x-en nem lehet felvenni az ellen fegyoit, el is döntötte 😊 THX! az elsõ részben is utáltam, h csak a saját fegyverrel mehettem, a hullák mellõl se lehetett felvenni a fegyvert! a pc-s ben fel lehet, ezexerint az X-esben nem 😞

Forza.

ajem kisa
Inkább igy mutatom!

ajem kisa
Az X-es verzio csak szebb, de nézd meg a képeket, és majd te eldöntöd...😉

arty
nemtom ez a bárhol mentek mennyire jo ... az elsõbe a checkpointok miatt azért volt értéke az életnek... a 2-ben ha bárhol menthetek max visszatöltöm a sarok után 😞

mind1, lehet h a végén az x360 verziot tolom (graw2) és nem a PC-st 😊 azt mondják az "jobb" 😊 de persze ezt az x360 topikban mondták, szal nemtom 😊

Forza.

oszitheace
üzsezs vazs<#vigyor>

ajem kisa
A graw 2-ben is lesz pár kinlodás, nekem az utsonál olyan, mint a konzulátus vip mentös akcio, már 1 hete sz***xom vele!😊
Normálban veretem, de könnyünek tünik, csak azok a béna társak, van, hogy csak néznek ki, szolnak, és mikor fedezékbe küldöm öket és mire megmozdul, vége!
De ebben lehet végre (majdnem) mindenhol menteni!😄

arty
nna, végigvittem 😊

utolso ember lelõtte egyik társamat, mielõtt szétszaggatta két sorozat a társaimtól 😄 és mi a vége? a nagy büdös semmi 😞 se egy végeanim, semmi 😞 GRIN kapja be 😞 nemigaz h valamit nem tudtak kitalálni a végére... akár a játék engine-jével 😞 csalodás.

viszont a játék nagyon bejött! ez és a vegas az idei két csucs nálam 😊 és persze most jön a GRAW2 😊

Forza.

arty
tudom ... ezért is vesztettem el a motiváciot: minden haver és forumtárs már tulment rajta... 😊 és én még mindig azon szenvedtem 😄 mind1, sztem pár nap és végigtolom a játékot, bár ez már a 3. pálya, amit az utolsónak vélek 😄 (oliverda a hirhedt nagykövetségen van a footballal, azt rohamozom ... )

Forza.

sziasztok!
tudna valaki segíteni abban, hol lehet letölteni az 1.20. meg az 1.35. patch-eket? köszi

köszi!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

oszitheace
egy világ dõlt össze bennem.<#rinya>
egybként nektek vmi nehezített verzió jutott? sztem én vmi láma vok köztetek, de én max 2órát töltök egy pályával<#confused>

mike0013
uhh😊
nekem kb 20×-adszorra sikerült, de sikerült😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ajem kisa
Jaaa! Azaz!😉

arty
by google:
töröld le ezt: C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime\0701 - majd probáld meg ujra az installt.

Forza.

arty
apacsnak! erre tuti emlékszem, mivel 1 teljes évig játszottam a pályát 😄

Forza.

Sziasztok, megszereztem a játékot és mikor telepiteném ez az ablak jön elõ:

- Bezártam minden programot, csak az explorer.exe maradt
- Kitöröltem mindent a Temp mappából
- Tuti hogy jó az internetkapcsolatom

Mi lehet a probléma? Ti is találkoztatok már ezzel?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

ajem kisa
A 2. pálya a konzulátusnál? Amikor jön a tank, meg egy halom ember? Megkell védeni a VIP-t? Ott a parancsot kell kiadni a blekhóknak, hogy löje ki!

ajem kisa
Olyan nincs, de ez xboxos video (amugy mindegy), söt, füstgránát sincs benne! 😉
Amugy zeus-t is tudsz választani akármelyik pályára, meg gránátokat...

oszitheace
ezt tudom, de nézz erre rá:http://www.youtube.com/watch?v=DKZjxoJyI8g
na 1:16 nál ott az infrás cucc. olyan nincs is?

a bulldog nál vok (8-9.pálya) de nem tom hogy kell a roadblock okat kinyírni. a hülye kirkland beragadt a temetõbe, lehet hogy ez a baj?

ajem kisa
Mielött elkezded a küldetést, választhatsz 3 fegyvert, ha ráklikkelsz az ablakra (ami vizszintesen van, 3db), ott a 3. ablak a zeus, gránát, tár...ilyesmik vannak benne!
HA esetleg nemfogadja el, akkor valoszinü, hogy tulsulyos a tatyod, valamit vagy lecserélsz könnyebre, vagy nemviszed magaddal!
A sulyt mutatja valahol, már nememléxem hogy, de megtalálod...

Hello!

Elakadtam a 2-ik pályán a játékban a végén már. Le kellene lõni a tankot, felveszem a tankelhárítót csak az a baj hogy nem löbi ki. Mit kell csinálni???

oszitheace
ja, az m99 el én nem tok célozni. a narancssárgát kell sasolni?

oszitheace
de az introban van vmi infrás cucc
zeust én az elején nem kattam

arty
mesterlövészt mesterlövész puskával lehet elháritani 😊

zeust pedig felrakhatsz akármikor magadra, társakra

Forza.

oszitheace
csõ
nem rég óta jáccom a gammával, és ugye az introban van vmi infrás fegyó, ami naon bejön. az a mesterlövész elhárító? a 7. pályán vok, azt megkapom vmikor? mert a zeust is asszem a 4. pályán kaptam meg. egybként hány pálya van?
bocsa sokk hülye kérdésért

ajem kisa
gabesz752
A graw 2nek van valahol topikja, mert nem találom?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

jerome
Köszönöm szépen.

arty
patch 1.01 feltesz
patch 1.01-rõl 1.02-re felmenõ feltesz

játszik

😄

ez még amugy mindig a GRAW1 topik .......

Forza.

jerome
Sziasztok. Nekem az a problémám lenne hogy játék közben kilépek és egy ablakban ezt irja ki:

Crash in application version: 29980.2562

Unhandled exception - access violation

C STACK:
PhysXCore (???) : NxCreateCoreSDK

Renderer: normal
Physics : threaded

Ehhez köze van annak az átkozott Ageia proginak?
Mit tegyek?
Obi wan Kenobi te vagy az utolsó reményem.

arty
1.01es peccset fel kell tenned, de akkor ujra is kezdheted a pályát ...

ez amugy a graw1 topik 😉 😛

Forza.

Sziasztok!

Leszedtem a "Ghost.Recon.Advanced.Warfighter.2-SKIDROW"-t, de valamiért nem akar továbbmenni a 2. pályánál. Lehetséges hogy ez vmi demo verzió? Megvan még vkinek esetleg?

\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"

arty
persze, nálam is leszedtük sima lõszerrel (ami nemtom mennyire reális, h egy páncélozott heli esetén), csak akkor mi értelme felszerelgetni az embereimet ???

az egyik helit lelõttem, de ugye 1 embernél 1 zeusz lehet 😞 mind1, végülis az a küldi megvan, csak idegesitõ az AI töketlensége ...

amugy pályánként változik, mennyire ostoba az AI... itt az elnök ellen a beakadáson kivül nagyon hasznosak, nélkülük esélyem sem lenne, sok elbujt ellent lekapnak, megmentik az életem, stb ...

sok pálya van még vagy ez az elnökös az utolso?

Forza.

ajem kisa
Én probálgatom a graw2-t, ott amikor volt 1 heli (én hülye) az egész csapatnak kiadtam az attack parancsot rá, és mindgyik zeusz kiürült!😊
A következö fordulora már senkinél nemvolt!😉
De legalább ott ha kiadod a parancsot, megis teszik majdnem azonnal!😊

Azért nem kell oda zeus, nálam se használta a társam akinél volt, és nálam sem volt, ráadásul én az egyik leggyengébb fegyót választottam a misszióra, azt az 5milis lövedékeket szórtam a helikre, még szerencse hogy az MG-s emberkém lõtte õket rendesen 😊, pár kört tettek, én meg bujkáltam a rakéták elõl de végül lepottyantak 😊 (azóta már ki is vittem a gamét és ugy összességében 1etértek, ennél már csak jobb lehet a graw2 AI-ja, fõleg a csapattársaké <#shakehead>, jöv héten ki is prószálom, hátha nem csalódok... nagyot 😄)

Köszönöm a segitséget mindazoknak akik megtették vagy csak gondoltak rám😊
(hogy mennyire rossz érzés nem játszani vele)
Ráakadtam egy forumra amin olvastam hogy az fs-pad összeakad az egérrel.
Mostmar csak ezt kell megoldani és mehet!!!

2. missio-> A helikopternél fel tudsz venni egy rakétavetõt vagy embereidet tudod felszerelni vele. A fegyverlistaba megtalálod ha nem akkor neked vmi nehezebb kiadás jutott😊
Törölt felhasználó
Hali valaki tudna segíteni a második misszióba mit kell csinálni a tankkal elmentem a helikopterhez de ott csak Gv -t vagy mit tudtam rakni a fegyóra azzal meg hiába lövöm 😞 !
arty
átvittem 😊 meg a tank kísérõst is (ez volt eddig az egyik legsimább misszio), bár ujra kellett kezdenem, mert a két heli ellen vettem észre hogy az anti air emberem begaradt a legelsõ checkpointnál .... visszamenni nem tudtam érte, mert akkor a pálya elhagyásáért kinyirnak 😄

kezdhettem elõrõl ... de akkor már magamnak is bepakoltam egy Zeuszt, és milyen jol tettem ... a zeuszos társ nem lõtt a helire, csak a sima fegyverrel 😞 nekem kellett leszedni a sajátommal 😞

van valami parancs, h a zeusszal lõje a helit ??? vagy ennyire ostoba a gép ???

na, megyek, megmentem az elnököt 😉

Forza.

ajem kisa
Én nemrég cseréltem egeret, és ez valahogy nem akart müködni mint neked, de átirtam a space-ra igy most jo!
Meg a graw2 is ilyen!:S