2409
-
#2409 Na jól megszívtam a nagykövetséges pályán ahogy elérek a nagy tér széléhez kapom az üzenetet, hogy térjek vissza a küldetési zónába, aha frankó, de akkor mégis, hogy jussak el a célhoz, már az eredeti játékokban sem lehet megbízni, régen a törttel nem volt ilyen gondom és átengedett a téren simán. -
#2408 hali meg van eredetiben a jatek es amikor fel rakom akkor faszan mukodik.
De utan a patcheltem az 1.35os utolso patcel, na utan viszont nem indul el. Belyon ez a hulye SECuromos vedel, es keri a lemezt. Pedig az bent van. Mit tudnak csinalni a mukodesert? Ha cracket szedek le akkor jo lesz?
(A jatek es a vistam is eredeti.) -
mester1987 #2407 De csak akkor jön elő a CRASH ablak, hogyha a "feddezz/terület fedezés" parancsot adom ki a társaimnak. -
mester1987 #2406 A 8. pályán:
Crash in application version: grpcrc1.35
data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(-1): Unexpected type in variant call.
SCRIPT STACK
data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(0)
data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission08\mission08.dsf(0) -
mester1987 #2405 Pl. a 4. pályán:
Crash in application version: grpcrc1.35
data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(-1): Unexpected type in variant call.
SCRIPT STACK
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission04\mission04.dsf(0) -
mester1987 #2404 Csáó! Valaki nem tudja hogyan lehet kiküszöbölni azt a hibát hogy amikor parancsot adok ki, 70 %-ban a játék Crash ablakkal bezárul. Szerintem ez a Diesel Engine hibája de ha tévednék és van rá megoldás akkor várom.
THX -
mester1987 #2403 Csáó! Valaki nem tudja hogyan lehet kiküszöbölni azt a hibát hogy amikor parancsot adok ki, 70 %-ban a játék Carsh ablakkal bezárul. Szerintem ez a Diesel Engine hibája de ha tévednék és van rá megoldás akkor várom.
THX -
#2402 sziasztok! Vki tudna segíteni?? Hogyan lehet a játékban beállitani a külső nézetet?? Aki tudja az segítsen pls!!! Előre is köszi a segítséget!!!! -
sz4bee #2401 Lenne még egy kérdésem és remélem az utolso problémámat kell megoldani a játékkal kapcsolatba: amikor kiadom egy katonámnak azt a parancsot,hogy fedezzd a területet mindig kilép a játék és bejön egy ablak amibe valami data-s irományok vannak...Aki tud az légyszi segitsen.köszi -
sz4bee #2400 Megoldottam.sorry -
sz4bee #2399 Az mért van, hogy felteszem az 1.35ös patch-et és a játékba 1.02-t ir ki? -
sz4bee #2398 Oké akkor felrakom a 1.35 patch-et ugy is frissebb mint a 1.06 és akkor még magyarositást is feltehetem vele együtt.köszi -
#2397 Nem. A magyarítás 1.35-höz van, az alatt nem lesznek olvasható ékezeteid.
Van uninstall. -
sz4bee #2396 1.06os verziom van és az lenne a kérdésem ha felteszem a 1.35ös verziohoz készült magyarositást akkor fog-e müködni az én 1.06os játékomon?Tudom kiprobálhattam volna de nemtudom biztosan h van-e a magyarositásnak uninstallja.Ha valaki ért hozzá irjon.Köszi -
#2395 ah... megvan köszi Nem tudtam hogy az az üres terület az egy 3. fegyver ablaka :-(
Szerintem ez az első játék a sok közül, ahol ilyenen akadtam el, és magamtól vszínűleg nem is jöttem volna rá. -
#2394 A 3. ablak a fegyverválasztásnál azt tod, hogy van!?
;) -
#2393 akkor küldi ujrakezd és viszel Zeus-t :)
gondolom ujratölteni is csak akkor lehet, ha van nálad -
#2392 Ott vagyok fennt a helinél, a GL -t is a heliből vettem ki már. Nincs ott zeusz, sem rpg :S -
#2391 Felkell menni a helihez RPG-t felvenni!;) -
#2390 Parancsot kellene kiadni a helinek? Hát azt meg hogy ? C: -
#2389 Remek, nem tudok továbbmenni a második pályán. Egy tankot kellene kilőni, de egyszerűen nincs mivel :/ GL-el meg gránátokkal próbálkozok, de már vagy 100-at belelőttem (mert ugye ott a heli ott fel is lehet tölteni). Mögé nem lehet menni az már pályán kívül van...
Töltőképernyőt írt olyat, hogy Zeus -al kéne kilőni. De nincs, nem lehet választani
Visszaolvastam, láttam másnak is volt problémája a tankal, de megoldást nem nagyon írtak rá :|
-
#2388 Jah már látom, nincs :-( -
#2387 Ennek a résznek van campaign-coop módja? Ha van, nincs kedve valakinek végigjátszani velem? :-) -
#2386 megadhatnád a cimet pm-ben! -
#2385 ez engem is erdekelne ugyanis most játszom ujra a játékot!az egyík kedvencem! -
#2384 Nem tudja valaki, a GRAW 1-nek(ennek) van valahol valami multiplayer közössége, vagy már mindenki csak a 2-t játssza? -
#2383 Original dvd tokos (nem az ubisoft exclusive) graw 1-et keresek pc-re.
Használt is lehet :)
venomkukacindexponthu -
#2382 rádbízom -
#2381 megegyeztünk
milyen kiszerelésű legyen a maci:DDDDD? -
#2380 egy plüssmaciért -
#2379 mennyiért adod:)? -
#2378 Kell valakinek egy eredeti dvd? -
#2377 Ez szerintem a GRAW1 topik.
-
#2376 ez most GRAW2 topik lenne? :o
methát gr3 van kiírva :o -
lenta #2375 Most kezdtem vele játszani, felraktam az 1.35 pachot+ magyarítás, de amikor a vipet kell kimenteni a követség romjai alól akkor hibával kilép :-( Valakinek volt ilyen gondja? -
szergely8 #2374 Áhh köszi:):D Akkor azt is leszedem új vidikarim van és áhh... imádom a Ghost Recont:) Köszi a segítséget:) -
#2373 Igen, a 2. pálya végén nemlehet a 3.-ra továbbmenni (nálam pl. jo volt), de a forumba valaki belinkelt egy mentést a 3. pályátol! Keresd majd meg, ha ottjársz!
Ja! A követségböl, ahol elakadtál, ott jo kis war lesz, én napokat, RT szintén baromi sokidöt öltünk arra a részre, mert nemkönnyü!
(Vagy mivagyunk olyan bénák!):) -
szergely8 #2372 Aha köszi sikerült:):D Most mégnehezebb részhez jutottam:D de csak megoldom^^ Am a 2-t is szeretném tolni csakhát úgy hallottam, h első pályáról nem lehet tovább lépni:S:( -
#2371 Ez is egy kisebbfajta hiba lehet nem? A graw2 azért jobban televan bugokkal!
Lehet ujrakéne kezdened a pályát! -
szergely8 #2370 http://www.speedyshare.com/996597421.html
http://www.speedyshare.com/698782480.html
Bocsi, de csak ide tudtam feltenni:S