5387
-
#1705 Sokkal: link -
Dévids #1704 Menyivel jobb egy 7600Gt a 6600GT-hez képest? -
#1703 kiskerarak.hu -
Sam16 #1702 hi azt szeretném kérdezni hogy most menyibe kerül a 7-es széria 7600 miondjuk vagy valamelyik 60 körüli van? -
#1701 Helyes!
Szerintem jól fogunk járni vele :D
kb. 2 hét aztán megyek érte,utána meg nyomom ezerrel :):):):)
-
obe #1700 én is erre a kártyára gyüjtögetek(de én az evga modelljét választom), pedig évek óta ati vásárló vagyok, de most a 7900 gt miatt váltok...tehát lassan eladó lesz egy ati 9700 pro:) -
#1699 Ok!Prohardver 7900 teszt meggyőzött.
Leadtek 7900 Gt extreme-et veszek ha összegyűlik rá a pénz:D
-
Zsoldos #1698 A 2 rohadt erosen osszefugg, nem gondolod? :) -
#1697 inkább 7900 GT!!!! -
#1696 Ja!
VF700-ra sajnos 2 slot kell :(
nekem is az van 6600 Gt-n.PCI-E-re feltudod rakni még a memória hűtő bordákat is:) -
#1695 Bocs!
Valamiről lemaradtam.Miért is kérsz tőlem elnézést?Nem tudom hogy melyik "interpellációmra" (hogy aktuális legyek:D) reagáltál.Ha a burzsujságra akkor elkell mondjam édesapám 6 éves koromba elhagyott minket,azóta édesanyámmal élek aki sajnos azóta rokkant nyugdijas lett ,valamint magamnak fizetem az egyetemet ami mellett dolgozom is. -
#1694 Nem irigykedek, én elfogadom kinek milyen van. Nem sz*rok a szomszéd kertjébe. Mind1.
ÉS elnézést kérek © tugyiti -tól (#1675), csak nem tudtam már visszafogni magam.
Témeváltás: Zalman VF700 belefér 1 slotba, vagy kell neki 2 helyet hagyni? -
#1693 Hát én anno annyiért vettem a gt-met. Szted? -
#1692 -
#1691 Srácok Club3d 7800GTX 256-os meg ér 80000-ezer Ft-ot? -
#1690 "de úgy nézem valaki szeret azzal hencegni, hogy apuci megveszi neki, vagy h apuci kifizette neki az egyetemet és jólfizető állást dugott a segge alá."
Tipikus magyar mentalitás. Ha a szomszédnak szebb a gyepe akkor oda sz*rok. -
#1689 el vagy tévedve, 630-as Intelem és 6600Gt-m van de a 2 giga az alap mondjuk ha ennyire érdekel hog ymiből közlöm hogy azt még sulinetben vettem féláron, nem irígykedni kéne hanem az észérvekre figyelni. -
MacrosTheBlack #1688 Nem a gyorsulás a lényeg hanem hogy mennyit akadozik. -
tehen_m #1687 -
Anotino #1686 Azoknak a jatekoknak 1 gb eppen eleg a tokeletes futashoz (tudom, mert pl a farcry-t, source-t jatszottam 512-768-1gb -val is). A riddick meg 512-vel is jol megy ha jol remlik. Viszont egy oblivion vagy fear teszt mar mashogy nezne ki.. De akkor is teny, hogy a jatekok tulnyomo reszehez eleg az 1 gb. -
MacrosTheBlack #1685 ehh, voglio >> vuoi -
MacrosTheBlack #1684 Voglio tradurre tutto in ungherese? :P -
#1683 Lol nagyon ez az 1gb vs 2gb szinte alig vagy semmivel sem gyorsabbak a gamek amiket teszteltek. -
#1682 Jó teszt, csak kár hogy pont azok a játékok maradtak ki belőle amik a legjobban igénylik a + ramot. (pl F.E.A.R) -
#1681 Csak azért írtam közbe hogy legyen már vége ennek a rohadt ram vitának. Full detail-hoz igenis kell a 1.5-2gb. Engem különösen nem izgat nekem is 1gb-van.
Amúgy meg ezt miért nekem címezted?? -
#1680 Most olvastam végig vissza, véleményem:
Ez nem GeForce 7900GTX 512MB + Intel EE/AMD X2 + 8 GB + burzsuj topic, de úgy nézem valaki szeret azzal hencegni, hogy apuci megveszi neki, vagy h apuci kifizette neki az egyetemet és jólfizető állást dugott a segge alá. Azoknak a 2GB az alap, ők ebben nőnek fel, nem kell velük ennyire foglalkozni.
Mindenkinek annyi az alap, amennyit meg tud fizetni. Köszcsá -
tehen_m #1679 FX57 -
#1678 Hány Hz-es a proci, nem találtam meg a cikkben? -
#1677 LOL köszi. :))) -
tehen_m #1676 1GB vs 2GB -
#1675 Szerintem egy valamivel tisztába kell lenni.
A játék vga igénye és a játék memória igénye két külön dolog.Az hogy egy játék sokkal gyorsabb egy erősebb karin annak nem az az oka hogy töb ram-ot teszel a gépbe,persze forditva is igaz 256 rammal hiába van 7900 GTX 1gb-od akkor sem fog menni pl. az act of war.:)
-
#1674 #1666 -
#1673 Ok, lépjünk túl. Csak annyit tennék még hozzá, hogy punki kijelentette, hogy 2giga az alap. 2giga a maxra kell, meg az extrém mmorpghoz, ezt alá is írom, de nem alap na.
Téma lezárva. :)
-
#1672 A geforce 7 széria topikjában nem fog senkit izgatni hogy mi kell a natúr winnek/office-nak. Itt játékosok vannak. Egyszerűen aki a mai modern játékokkal akar játszani legjobb minőségen, annak 1.5-2Gb ram kell. Office-ra elég 512Mb. De itt nem ez a téma. Lépjünk már túl ezen! -
obe #1671 hát persze mert újdonság, de annakidején a 4mb-os videokártyákra csodálkoztunk nagy szemekkel, pedig ez a jövő, az ati és az nvidia is ha jól tudom megpróbálja a későbbi kártyáiba integrálni... -
izb #1670 ok
ezen nem veszünk össze.
az én esetemben,mivel alig játszom,igy elég az 1GB.
Ha majd lesz olyan alkalmazás,ami megkívánja a nagyobb memória mennyiséget,akkor majd veszek még bele.egyenlőre nem kell
-
#1669 Inqu írja, hogy most bővített 1 gigára. Eddig 512 ramja volt. De szerinte is 2 giga az alap. Akkor eddig az alap egynegyedével rendelkezett? :PPPPPPPPP
-
#1668 Jajmá. JÓ A 2 GIGA RAM, DE NEHOGYMÁ AZT MONDJÁTOK, HOGY AZ AZ ALAP HÉ!
:)
Kockák :P
#1656->hülyeség, a 2 giga az nem alap -
Inquisitor #1667 Miért lenne luxus a 2GB? Ha jól emlékszem a FarCry és a Doom3 is szépen skálázható volt, DE mindkettő jobban szerette az 1GB+ ramot. A FEAR szintén. A WoW állítólag nagy csatáknál 1,5Gb-al nem szaggat. A vicc az, hogy most bővítettem 1GB-ra a gépem, erre sokkal gyorsabb lett a Diablo2, pedig az se mai játék :D -
#1666 szerintem egyre alapabb dolog a 2 giga ram ha az ember játszik.