5387
10645648441119966253.jpg\"
  • Landren
    Sokkal: link
  • Dévids
    Menyivel jobb egy 7600Gt a 6600GT-hez képest?
  • ZaJanga
    kiskerarak.hu
  • Sam16
    hi azt szeretném kérdezni hogy most menyibe kerül a 7-es széria 7600 miondjuk vagy valamelyik 60 körüli van?
  • tugyiti
    Helyes!
    Szerintem jól fogunk járni vele :D
    kb. 2 hét aztán megyek érte,utána meg nyomom ezerrel :):):):)
  • obe
    én is erre a kártyára gyüjtögetek(de én az evga modelljét választom), pedig évek óta ati vásárló vagyok, de most a 7900 gt miatt váltok...tehát lassan eladó lesz egy ati 9700 pro:)
  • tugyiti
    Ok!Prohardver 7900 teszt meggyőzött.
    Leadtek 7900 Gt extreme-et veszek ha összegyűlik rá a pénz:D
  • Zsoldos
    A 2 rohadt erosen osszefugg, nem gondolod? :)
  • ZaJanga
    inkább 7900 GT!!!!
  • tugyiti
    Ja!
    VF700-ra sajnos 2 slot kell :(
    nekem is az van 6600 Gt-n.PCI-E-re feltudod rakni még a memória hűtő bordákat is:)
  • tugyiti
    Bocs!
    Valamiről lemaradtam.Miért is kérsz tőlem elnézést?Nem tudom hogy melyik "interpellációmra" (hogy aktuális legyek:D) reagáltál.Ha a burzsujságra akkor elkell mondjam édesapám 6 éves koromba elhagyott minket,azóta édesanyámmal élek aki sajnos azóta rokkant nyugdijas lett ,valamint magamnak fizetem az egyetemet ami mellett dolgozom is.
  • CzGobe
    Nem irigykedek, én elfogadom kinek milyen van. Nem sz*rok a szomszéd kertjébe. Mind1.
    ÉS elnézést kérek © tugyiti -tól (#1675), csak nem tudtam már visszafogni magam.
    Témeváltás: Zalman VF700 belefér 1 slotba, vagy kell neki 2 helyet hagyni?
  • Zsoltika 007
    Hát én anno annyiért vettem a gt-met. Szted?
  • ati2002
  • Sgtfathi
    Srácok Club3d 7800GTX 256-os meg ér 80000-ezer Ft-ot?
  • Zsoltika 007
    "de úgy nézem valaki szeret azzal hencegni, hogy apuci megveszi neki, vagy h apuci kifizette neki az egyetemet és jólfizető állást dugott a segge alá."

Tipikus magyar mentalitás. Ha a szomszédnak szebb a gyepe akkor oda sz*rok.
  • Punker
    el vagy tévedve, 630-as Intelem és 6600Gt-m van de a 2 giga az alap mondjuk ha ennyire érdekel hog ymiből közlöm hogy azt még sulinetben vettem féláron, nem irígykedni kéne hanem az észérvekre figyelni.
  • MacrosTheBlack
    Nem a gyorsulás a lényeg hanem hogy mennyit akadozik.
  • tehen_m
  • Anotino
    Azoknak a jatekoknak 1 gb eppen eleg a tokeletes futashoz (tudom, mert pl a farcry-t, source-t jatszottam 512-768-1gb -val is). A riddick meg 512-vel is jol megy ha jol remlik. Viszont egy oblivion vagy fear teszt mar mashogy nezne ki.. De akkor is teny, hogy a jatekok tulnyomo reszehez eleg az 1 gb.
  • MacrosTheBlack
    ehh, voglio >> vuoi
  • MacrosTheBlack
    Voglio tradurre tutto in ungherese? :P
  • grebber
    Lol nagyon ez az 1gb vs 2gb szinte alig vagy semmivel sem gyorsabbak a gamek amiket teszteltek.
  • Zsoltika 007
    Jó teszt, csak kár hogy pont azok a játékok maradtak ki belőle amik a legjobban igénylik a + ramot. (pl F.E.A.R)
  • Zsoltika 007
    Csak azért írtam közbe hogy legyen már vége ennek a rohadt ram vitának. Full detail-hoz igenis kell a 1.5-2gb. Engem különösen nem izgat nekem is 1gb-van.

Amúgy meg ezt miért nekem címezted??
  • CzGobe
    Most olvastam végig vissza, véleményem:
    Ez nem GeForce 7900GTX 512MB + Intel EE/AMD X2 + 8 GB + burzsuj topic, de úgy nézem valaki szeret azzal hencegni, hogy apuci megveszi neki, vagy h apuci kifizette neki az egyetemet és jólfizető állást dugott a segge alá. Azoknak a 2GB az alap, ők ebben nőnek fel, nem kell velük ennyire foglalkozni.
    Mindenkinek annyi az alap, amennyit meg tud fizetni. Köszcsá
  • tehen_m
    FX57
  • CzGobe
    Hány Hz-es a proci, nem találtam meg a cikkben?
  • NeoMaN
    LOL köszi. :)))
  • tehen_m
    1GB vs 2GB
  • tugyiti
    Szerintem egy valamivel tisztába kell lenni.
    A játék vga igénye és a játék memória igénye két külön dolog.Az hogy egy játék sokkal gyorsabb egy erősebb karin annak nem az az oka hogy töb ram-ot teszel a gépbe,persze forditva is igaz 256 rammal hiába van 7900 GTX 1gb-od akkor sem fog menni pl. az act of war.:)
  • Punker
  • NeoMaN
    Ok, lépjünk túl. Csak annyit tennék még hozzá, hogy punki kijelentette, hogy 2giga az alap. 2giga a maxra kell, meg az extrém mmorpghoz, ezt alá is írom, de nem alap na.
    Téma lezárva. :)
  • Zsoltika 007
    A geforce 7 széria topikjában nem fog senkit izgatni hogy mi kell a natúr winnek/office-nak. Itt játékosok vannak. Egyszerűen aki a mai modern játékokkal akar játszani legjobb minőségen, annak 1.5-2Gb ram kell. Office-ra elég 512Mb. De itt nem ez a téma. Lépjünk már túl ezen!
  • obe
    hát persze mert újdonság, de annakidején a 4mb-os videokártyákra csodálkoztunk nagy szemekkel, pedig ez a jövő, az ati és az nvidia is ha jól tudom megpróbálja a későbbi kártyáiba integrálni...
  • izb
    ok
    ezen nem veszünk össze.
    az én esetemben,mivel alig játszom,igy elég az 1GB.
    Ha majd lesz olyan alkalmazás,ami megkívánja a nagyobb memória mennyiséget,akkor majd veszek még bele.egyenlőre nem kell
  • NeoMaN
    Inqu írja, hogy most bővített 1 gigára. Eddig 512 ramja volt. De szerinte is 2 giga az alap. Akkor eddig az alap egynegyedével rendelkezett? :PPPPPPPPP
  • NeoMaN
    Jajmá. JÓ A 2 GIGA RAM, DE NEHOGYMÁ AZT MONDJÁTOK, HOGY AZ AZ ALAP HÉ!
    :)
    Kockák :P

#1656->hülyeség, a 2 giga az nem alap
  • Inquisitor
    Miért lenne luxus a 2GB? Ha jól emlékszem a FarCry és a Doom3 is szépen skálázható volt, DE mindkettő jobban szerette az 1GB+ ramot. A FEAR szintén. A WoW állítólag nagy csatáknál 1,5Gb-al nem szaggat. A vicc az, hogy most bővítettem 1GB-ra a gépem, erre sokkal gyorsabb lett a Diablo2, pedig az se mai játék :D
  • Punker
    szerintem egyre alapabb dolog a 2 giga ram ha az ember játszik.