5387
-
#2026 ja ok akkor én kérek ellnézést,bár nagyon nem úgy tünt..végül is a fórumok ezért is vannak kitalálva.. -
#2025 Senki nem vitázik csak mindenki mondja mikor vesz gépet.
Ebből is látszik mindenki más! -
#2024 sztem meg mindenkinek saját szuvenír joga hogy mikor veszi meg...nem értem mit vitáztok rajta.. -
#2023 Na és ha nem fog semmit se érni 9600-asommal is elsvoltam 2 és fél évig pedig már az új gamek igencsak nem mentek normálisan.
Nemfogok minden évebn újat venni max 2 és fél 3 évente ez a 6600GT csak átmeneti megoldás mert "olcso" volt. -
#2022 eleg hulye felfogasod van...a 6600Gt-d szart se fog erni,ha csuszik a DX10-es VGA mondjuk 2007 kozepere.(de ez kizart)
na mindegy ennyi erovel ne is fejlesztd a geped,inkabb vegyel konzolt,mert mindig ujjulni fognak a hardwarek. -
#2021 neztem pl a crysist (az ugye dx10 ha jol emlekszem), ugyanolyan gumibaba muanyag mint dx9-el). jelenleg szerintem egyaltalan nem lesz akkora oriasi valtas. persze lehet hogy nem lesz igazam -
#2020 Tuningolt GeForce 7300 GT-ket jelentett be a Biostar
GPU órajele: 350 helyett 500 MHz
Memória-órajel: 667 helyett 1000 MHz (DDR2 helyett GDDR3)
Annyiféle 7300-as lesz, hogy képtelenség lesz eligazodni közöttük.
Szerintem marhaság az egész, de amíg nem tudni az árról semmit, addig még ne ítéljük halálra. -
#2019 engem annyira nem izgat dx 10. latvanyilag semmiben sem lesz jobb
Ez egy kissé erős kijelentés. Kb. olyan, mint anno az, hogy amit SM3.0-val meg lehet valósítani, azt meg lehet SM2.0-val is... -
#2018 engem annyira nem izgat dx 10. latvanyilag semmiben sem lesz jobb, bar ketsegkivul szepek a rendervideok amiket dobalnak dx10 neven. ahhoz, hogy egy olyan jatekot, ami dx10 et hasznal olyan minosegben futtassak, hogy elvezhessem is a dx10 elonyeit, egy komplett gepujitas kene, alaplap, processzor, minden. arra nincs penzem/kedvem, igy hat veszek egy kartyat, amivel meg 1 evig elvagyok, akar 2-ig is jo esetben, aztan majd ha muszaj valtok dx10-re, bar jelenleg par techdemon kivul semmi jatek nincs amiert megerne valtani -
#2017 Bazzeg beszarás faszért nem tudott várni a DX10 még 2 évet?
66k-ért már dobálják a 7900GT VGA-t.Legszivesebben azonnal vennék dehát köcsög DX10 miatt nem veszek. -
#2016 Soha nem foglalkoztam azzal hogy mennyiért tudom eladni a használt alkatrészeimet mert olyan lámát sosem találok aki jóárat adna érte tehát leszarom amikor eladom már tökmindegy mennyit kapok érte amit én megszabok annyiért el is tudom adni.
Pénzzel nincs gondom mert mindig van mert állandó a vagyonom szerencsére tudok sporolni kurvára. :D
Honnan tudom hogy jó lesz-e a 70ezres DX10-es kari pl most a 7800GT-ből indulok ki amikkel játszok azoknál bőven elég lenne most.
-
#2015 ha maxon akarok futtatni minden jatekot akkor kell. amugy meg az agp-s kartyak akarmilyen szarok olyan arban vannak... -
#2014 Miért van szükséged 70ezres vga-ra?
-
#2013 szuksegem most is van ra de hogy 70 nel tobbet en se adnek ki egy kartyaewrt az biztos, akkor nem jatszom inkabb -
#2012 Pont azt írom neked, hogy akkor cserélj ha kell, nehogymá előre megmondd, hogy mikor veszel karit vagy cpu-t.
-akkor cserélj valamit ha duplázni tudod a teljesítményt
-akkor cserélj valamit azonnal még ha szükséged egyenlőre nincs rá akkoris, ha ha a régi hardvert nagyon jó áron el tudod adni
-sose tervezz előre, mindig akkor nézd a választékot amikor pénzed van
Szerintem.
Az meg, hogy "akkor veszek DX10 karit ha 70 ezer lesz" egy butaság. Honnét tudod milyen lesz a DX10, honnét tudod miben nyújt többet, honnét tudod, hogy egy 70 ezres kari majd megfelelő lesz neked stb.stb.
Akkor vegyél, ha szükséged lesz rá, ne akkor amikor 70 lesz. :DD -
#2011 én meg már öregnek gondolom a kártyám,és a pénzem is megvan rá -
#2010 en meg akkor ha van penzem es mar mindenem megvan a gepen kivul ami kell -
#2009 Én leszarom az akadozást nemfogok azért +ba költeni.
Majha ugyletám jónak hogy már eléggé öreg a kártyám cserélek de nem félévente. -
#2008 Én meg akkor, ha kell, mert a jó játékok már akadoznak.
:)
-
#2007 Én bőszen kivárom mig az első DX10-es kari lemegy 70 k-ra na akkor fejlsztem a gépem semmi más esetben nem! -
#2006 A Dx9-et támogató játékok kijövetelekor ki kellett dobni a Dx8-as videókártyákat? Nem. Legfeljebb nem élvezhetted teljes pompájában azt. Itt is ez lesz, vagyis lehet nyugodtan játszani Dx9-es videókártyával is őket (bár valószinüleg a GeForce 6600 / Radeon 9500-9800 széria már gyenge lesz hozzájuk), csak éppen Dx9 módban.
Ami újdonság, hogy eddig általában jó fél-egy év előnyben voltak a videókártyák. Tehát a Dx9-es videókártyák (Radeon 9700) például 2002-ben jelentek meg, és jó egy évig (amikor a 9500/9700 szériát már elkezdte váltani a 9600/9800 széria) a techdemókon kívűl nem igazán volt semmi, ahol a Dx9 támogatást ki lehetett használni.
A Dx10 esetén most úgy néz ki, ez megváltozik. Jelenleg még a Dx10-es kártyák megjelenésének időpontja sincs meg. Valószinüleg idén év vége. Viszont ez azért mókás, mert a Dx10-es játékok is ekkor fognak megjelenni, tehát ha valaki a Dx10-es játékokat ki akarja élvezni grafikai szempontból, akkor annak rohannia kell megvenni a frissen megjelent és méregdrága videókártyákat... -
#2005 1 kérdés! a Dx10-es gamék megjelenése vészesen közeledik,ha ez megtörtént a mai videókártyákat ki lehet majd dobni? vagy lesz valami megoldás? Persze lehet hogy most hülyeséget kérdeztem.. -
#2004 Naccerű. Dx10-es videókártya is lesz hozzá? :) -
#2003 Játék hír de Nvidia is bennevan:
Hellgate London - A démonok is DirectX 10-ben!!!
[2006. május 11. @ 22:49 - Forcecaster]
A Crysis bemutatása után az NVIDIA a mai napon bejelentette, hogy a Flagship Studios első alkotása a Hellgate: London is DX 10-es grafikával muzsikál majd, valamint benne lesz az elsők között, amik a Havok FX fizikai motorját használják, melyekhez bizony nagy szükség lesz az NVIDIA GPU-ira.
Elmondták, hogy még az E3 ideje alatt láthatunk valamit az NVIDIA-Flagship Studios együttműködésből, vagyis megtekinthetjük, hogy mire képes a Havok FX, megspékelve a Microsoft ShaderModel 3.0-ás technológiájával, valamint a DirectX 10-zel.
Bill Roper a Flagship Studios vezérigazgatója elmondta, hogy az NVIDIA tapsztalata nagyot dob a játék minőségén. Technikáinak köszönhetően kevesebbet kell foglalkozniuk a legalapvetőbb dolgok megalkotásával, így több időt tudnak fordítani a játék valódi mivoltjára, megalkotni az effekteket és tökéletesíteni a látványt.
info: Gamestar -
#2002 Mikor értik már meg az emberek, hogy a tuning nem exact tudomány? :D
Valamelyik kártyák nagyon jól lehet tuningolni, míg mások a legkisebb tuningtól is fejreállnak. Fogod, elkezded tuningolni, mondjuk 10Mhz-enként emelve az órajelet (gpu / memória külön-külön) és próbálgatod, hogy meddig bírja. Ha a 3DMarkban vagy a játékok alatt elkezd csúnya pöttyösödést vagy villogást, széteső képet mutatni, akkor elérted a kártya határait, egy lépést vegyél vissza. -
#2001 tud mar vki vmit az agp-s valtozatrol? -
#2000 hát igen -
virs lee #1999 Az van, de nem tuningolom, ilyen karcsú hűtővel sztem nem érdemes, csak elpárologtatod. -
#1998 na ez engem is érdekelne -
#1997 Sziasztok!
Akinek Gainward 7900 Gt-je van és húzva is van megtenné nekem hogy
leírja meddig tudta húzni hogy stabil maradjon.
köszi mindenkinek -
Zsoldos #1996 annal mindenkepp, nagyobb freki + 2x gyorsabb ram.. 13e -ert siman jo low jatekkartyanak. -
#1995 8 PIPA -
Inquisitor #1994 A megadott adatok alapján alapból picit gyorsabb lesz a GF6600-nál. -
Zsoldos #1993 A specifikacioi alapjan inkabb egy radeon9800 -hoz all kozelebb, mint 9600xt -hoz.. Ha jol tuningolhato -mondjuk 450 kornyekere- meg egy 6600gt -t is megszorongathat. -
#1992 ez a kártya nem is erre való. -
#1991 Hát leginkább semennyire, vagy csak minimális részletesség mellett kis felbontásban. Így látatlanban kb. egy Radeon 9600XT sebesség körülire saccolnám a hírek alapján. -
#1990 ez a kártya mennyire lehet alkalmas olyan játékokhoz, mint pl. NFS Most wanted, Oblivion, Heroes 5, Age of empires 3? -
#1989 7300 GT G73-as maggal: Új királyt avat belépőszinten az NVIDIA (PH!) -
#1988 köszi meg van már át is irtam -
#1987 Ghost Recon Advanced Warfighter\Data\settings\render settings.xml fájl az.