GeForce 7 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ALien
ALien
ALien
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Vagy akkor nem értem hogyan lehet 10k-val olcsobb ugyan az a termék.
Azon kívül h a GST gpu órajele 60mhz-el lasabb nincs semmi lényegi különbség. Csak az ára, mivel jóval olcsóbb. Tuningpotenciálja is teljesen rendben van a GST-nek... Jó vételnek számít.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Szoval Mi a különbség a 3 vga között?A 7600GS, 7600GT és a 7600GST .
Mert egy két oldalon láttam hogy a GS az elég gyenge a maga 460/540-es értékével az 560/1400-hez képest.De a GST-röl nem tudok semmit.Lenne valahol egy összehasonlito teszt.Mert itt egész mást mutat az eredmény és most elbizonytalanodtam hogy melyik a jobb.
Mivel kanadai cegrol es annak az arairol van szo.
Nem veletlenul irtam, hogy can$.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Es kifog kerekedni a szemed, ha megmondom milyet lehet kint kapni ennyiert.
Ui:
Dehogy ne kelljen tippelned.
Itthon egy X600as AIW 50-70k kozott van uzlettol fuggoen.
Akkor most nezd meg ezt: LINK
53200Ft atszamitva.
De nem is ez itt a hagyjan, hanem X1900 chip van rajta ami a tesztje alapjan ket SLI-be kotott 6600GT-nel jo 15%al gyorsabb.
Itthon lehetne ennyiert kapni most vennem meg gondolkodas nelkul.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Es akkor meg nem is beszeltem a videki boltokrol.
Azok meg ratesznek a pesti arakra plusz 10-15%-ot.
Na es persze, ha valami gondod van a termekkel es visszaviszed, akkor meg majdhogynem le is anyaznak ugy, hogy dragabbak 25-30%-al a kinti arakhoz kepest es a szolgaltatasuk a beka hatsoja alatt van.
Ha ilyen szemetek a magyar boltok, hogy a gagyi bérezés, gagyi választék, gagyi garancia melett még ennyire drágák is, akkor rohadjon rájuk és pont.
XFX Geforce 7600 GT 256MB PCI-E XXX Edition (590MHz) w/ Dual DVI, HDTV-Out Can$189.95=36100Ft
Naluk a legolcsobb az Inno 40k, aztan 46-50 korul vannak a Brand gyartoke.
Raadasul ami kint kaphato 36K-ert meg nem is alaporajelen 560MHzen, hanem 590en megy gyarilag, mikozben olcsobb 10-14k-val azaz legalabb 30%-al.
Amennyiert itt lehet kapni 7600GT-t, azert kint mar lehet kapni egy 7900GS-t.
eVGA e-GeForce 7900 GS 256MB PCI-E w/ Dual DVI, HDTV-Out Can$239.95=45600Ft
Ami kartyaval egy kis tunningal elhagyhato egy 7900GT sebessege.
45k-ert kint kaphato, mig itt egy szaros 7600GT kerul annyiba.
Pl a mostani Nvidias gepemen a 91.31es drivernel sokkal elesebbek szinek es melyebbek a szinek tonusai mint az elotte feltett 8x.xx drivereknek.
Ugyanez volt a helyzet nem egy ATI drivernel is.
Tehat a VGA-k kepminoseg osszehasonlitasa teljesen szubjektiv ezek a befolyasolo tenyezok miatt.
A másik meg olyasmi, mint ha az NVidián be lenne kapcsolva élsimítás és/vagy erõsebb élsimítás lenne bekapcsolva. A textúra különbség ellenben olyan, mint ah az ATI-n jobbb Anisotropicus szûrés lenne beállítva.
Véletlen nem automatára voltak egyes dolgok a driverben állítva?
Raadasul gondolom a gyari driver beallitasok is kulonbozhetnek.
Ezt többször hallottam már, de nem tudok róla, hogy valaki ténylegesen letesztelte.
A szitu az, hogy DVI-on ugye már nem számít, viszont sima analóg csatlakozás esetén nem fogja a legszuperebb GPU se kompenzálni a fentnevezett régiségeken található hardveres zavarszûrést szerintem. 😊
(Egyszer volt a hírben, hogy az eVGA gyártott fadobozos GF kártyákat, már nem tudom melyik sorozatból, amiket atomdrágán árultak és hasonló szûrés volt az analóg kiemeneten ...)
Mar a Matrox-al szemben is minimalis a lemaradas kepminoseg teren.
Regen persze mas volt a helyzet, de manapsag mar nincs olyan nagy kulonbseg.
(Megjegyzés: Mindkét kártyánál szebb képet ad egy õskövületi Matrox vagy akár régi FireGL is, ami még 3D Labs chipekkel készült.)
Ha 3d-ben sokkal 'elmosodottabb', az lehet azert is pl, mert a 9800-on be van nyomva az anisotropic filter, mig a 7600-on nem. Mindenkepp erdemes bekapcsolni: alig lassit, es mar egy 4x-es setting is eg es fold a semmihez kepest.
Amugy ha osszehasonlitod a kepuket, csak ugyanazzal a monitorral tedd.
Tudom, hiszen volt illetve van mindketto VGA-m tobb eve.
http://flickr.com/photos/zolika90/
http://news.mydrivers.com/pages/20060910123340_56359.htm
A link csak a letöltésre mutat.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nekem az Ati nem nagyon jött be.
PCI-E-re meg 1elõre nem akarok váltani,az a 3000 A64 még jó lesz 1-2 évig.