5387
-
ilyesmit keress -
#3586 A tápodból egy szabad kábelt kell beletenni a kártya hátuljába. Illetve nálam nem közvetlenül volt: a tápból a kábelt bele kellett tennem egy átalakítóba (ezt adták a karihoz) és az átalakító ment bele a kariba. -
#3585 és hogy néz az ki?:P hogyan rakom be?:P -
MEDVESZ #3584 Karihoz adják vagy legalábbis nekem ahoz adták. -
#3583 hogyan kell belerakni és honnan tudok szerezni külső tápegységet?:P vagy azt adnak a karihoz? -
#3582 Már írták neked, de mégegyszer leírom.A vidkártya hátulján kell , hogy legyen külső tápcsatlakozó.Ha ez sem segít, akkor olvasd el a 3572-es hozzászólást. -
#3581 -
#3580 nem tudok képet berakni nem engedi.. de azt írja ki h nemkap elegendő áramot a vidókártya.
Tápegység csere sem vált be, és a Játékok is elkezdtek szaggatni..:( pls. help! -
#3579 ezt írja ki a Videókártyám de már hiába cseréltem Tápegységet ugyanúgy kiírja h nemkap elég áramot...help pls! -
#3578 Valaki pls #3573! -
#3577 nekem 50 foknál még sosem ment feljebb, szintén 7600GT :) -
#3576 Vmi bib lesz a hűtéssel mert nekem is 7600-es karim van igaz GT de eddig játék közben is max 60fokos volt :D
Carbonozás (szép magyar szó) közbe max 55fok. -
#3575 Sziasztok!Valaki megtudná mondani hogy a 7600 gt kártyámat rácsatlakoztatom a tv-re és fekete fehér.6600 gt simán jó.Mi lehet a gond? -
#3574 Nah tutkó hogy jobb karim lesz :P
GAINWARD GEFORCE PCX 7950GT GS 256MB -
#3573 Sziasztok! Most van egy 128 MB-os GeForce 6600 GT-m, egy 3200-as Intel procim, és 1 GB RAM-om. Az lenne a kérdésem, hogy ha lecserélném a VGA kártyámat egy GeForce 7600 GT 256 MB-osra és netán még hozzá raknék fél GB RAM-ot akkor kb hány százalékkal nőne a gépem teljesítménye ?
Előre is kösz! -
#3572 http://www.club-3d.com/
baloldalon : support
bal oldalt kozepen: update 2 Geforce 7600GS agp (Power Warning) -
VTomi75 #3571 Szerintetek a Titan Nano Grease jó lesz újrapasztázni a Zalmant, mielőtt felrakom az új kártyára? A hozzáadott Zalman pasztából már nincsen, én meg nem igazán tudom, mekkora különbség van köztük. Azért a Titan se annyira noname, nem? -
gstup #3570 Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Van egy PCI-E Asus7800 GT 256mb-s kártyám!Ki lehet vlhogy kapcsolni ezt---->ASUS Splendid Video Enhancing technológiát? -
#3569 Nem lehet, hogy külső táp is kéne bele? (az én AGP-s 7600GT karimba kellett, nemtom h GS-nél is kell-e) -
#3568 helló! nekem lenne egy problémám:P
a Geforce 7600GS-em azt írja ki hogy nemkap elég áramot.
de hiába cseréltem már ki a Tápegységet, ugyanúgy kiírja..
egyszer raktak bele egy elosztót és akkor csak 1szer írta ki minden nap hogy nemkap elég áramot de ha nincs benne az elosztó akkor minden nap kb.100szor kiírja amikor belépek..
kérlek segítsetek!! -
strebacom #3567 Nem kell valakinek egy frankó VGA!! -
#3566 Akkor jó :) Nekem sima van, nekem nem ért meg +6-7et a Golden Sample. Persze ha csak Golden Sample lett volna, én is olyat vettem volna. 20% az elég erős túlzás :) Annyiban jobb, hogy nem 1,4, hanem 1,2ns ramok vannak rajta és alapból nem 560/1400-on megy, hanem 575/1500-on. De ez semmit nem számít, A sima változatot fel tudtam húzni 600/1600-ra, és még teljesen stabil maradt. -
#3565 nah megrendeltem 1 gainward 7600gt golden sample-t, elvileg bármelyik nap jöhet a futár :-))) már alig várom
poén volt, mert ahonnan rendeltem az volt fenn, hogy van belőle raktáron. megrendeltem, és kb 45 perc mulva hivott a csávó hogy a "sima" gainward 7600gt elfogyott, csak golden sample van. +kérdeztem mi a különbség, azt mondta hogy kb 20%-kal jobb a teljesítménye(sztem túlzott), de mondom üsse kavics, bajom csak nem lesz belöle. ugyhogy most már csak türelmesen várni kell (istenem de nehéz!!!)
Kösz szépen minden segítséget!
ja és isten éltesse az Andrásokat!!!(engem is :-)))) -
#3564 A DDR2 is hasonló üzlet egyébként, csak 1 fokkal jobb. Lehet h nagyobb órajelen futnak, mint a DDR2-esek, de a késleltetésük ugyanennyivel rosszabb. Emiatt van az h egy 400-as DDR és egy 400-as DDR2 közül a DDR sokkal gyorsabb. Még a 667-eseket is lenyomja a 400-as DDR. Egyedül a legteteje (800-as) gyorsabb valamivel a 400-as DDR-nél... -
#3563 Pontosan. Az egész PCI-E-re váltás egy nagy üzlet. Semmi szükség nincs rá, csak a zsebünkből így akarnak még többet kiszedni. Hála istennek én már szereztem egy AGP-s 7600GT-t, ami egyáltalán nem butított és hozza ugyanazt a teljesítményt, mint a PCI-E-s változatai, 7800GS szintjén van :) -
VTomi75 #3562 Hát ez az. Egyébként egy 7600GT-t is még simán "kihajt" az AGP. És processzor is volt bele P4 Extreme Edition 3400-ig, szóval nem olyan "döglött" platform... és még mennyi fut ezekből a gépekből... -
Inquisitor #3561 "Az MSI talán a legszimpatikusabb. Elég jól "szét vannak szórva" a RAM-jai, könnyű lenne feltenni rájuk a Zalman bordáit. Miért ír erről a gépbolt 500 MHz-et?"
Erre ment válasznak :)
Amúgy összeírtam papiron:
GF7600GS AGP-s verziók memóriasebessége:
MSI - 800, GigaByte - 800(?), Gainward - 800, Asus - 540!!!, Leadtek - 700, Inno 800/667 (régi/új kártyák)
Mondjuk az Innonál az a rejtély, hogy sokan írták mindegyik Inno megy 410MHz-en (effektív 820 ugye), akkor miért vannak lezsabályozva 667-re? Mert Asusnál valószinüleg a DDR1(!) ram a ludas például. Meg nem értem miért csökkentették? Hogy az AGP/PCIE között valójában NEM létező különbséget demonstrálja kamuval?
-
VTomi75 #3560 LEADTEK a 700, nem az MSI :) -
Inquisitor #3559 Nem tudom, aki MSI tulaj, azok nekem 800MHz-et jeleztek vissza Everest és/vagy tweak program alapján. (Persze ilyen +/- 5MHz-el, de az belefér)
Ettől lehet még kétféle belőle, mint az Inno-ból (667/800) ... -
VTomi75 #3558 Na, jó volt a megérzésem. Írtam a Leadtek techsupportjának egy e-mailt, amire most jött meg a válasz. Tehát a jelenlegi 7600GS-eken 700 MHz-es a RAM. Szomorú, pedig a Leadtek mindig is a kedvenceim közé tartozott.
Úton van a 800 MHz-es MSI :) -
VTomi75 #3557 Az MSI talán a legszimpatikusabb. Elég jól "szét vannak szórva" a RAM-jai, könnyű lenne feltenni rájuk a Zalman bordáit. Miért ír erről a gépbolt 500 MHz-et? -
VTomi75 #3556 Ez nekem magas. A Leadtek A7600GS TDH AGP kapcsán hol 700, hol 800 MHz-es RAMokról írnak. Maga a gyártó holnapja is: a főoldalon 800, a "specifications" részben 700 MHz-et hoz. Keresgéltem égen-földön, hol 700-at, hol 800-at írnak. Nincs valakinek ilyenje? Most akkor mennyi az annyi?
Gondoltam az MSI 7600GS-re is. Az ebolt.hu-n nincs leírva a memóriasebesség, a gepbolt.hu-n meg 500 MHz-et írnak. A neten 800 MHz-re találok utalásokat. A gyártó a saját holnapján nem nevezi meg a memória órajelét.
Mi lenne a biztos módszere, hogy 800 MHz-es RAMokkal jussak egy normális 7600GS-hez? -
mentos-boy #3555 jah és ezek a default értékek, de az összes 360-800 MHz-ig állítható! -
mentos-boy #3554 Gigabyte 7600GS AGP 256MB GDDRII 128bit D-SUB TV-OUT DVI-I HDTV DRIVER CD POWER DVD - ez van a dobozra írva a vonalkódhoz :P
GV-N76G256D-RH
Gigabyte honlap
Képet a kariról a honlapon is találsz, de ott van a #3520-as hsz-ban is.
Bizonyíték! nem ígéret:
-
Inquisitor #3553 Küldenél privátban egy product numbert vagy típússzámot? És konkrétan GPU/Memória órajeleit? (Pl. 400/398) -
mentos-boy #3552 Üdv a klubban...nekem is ezt csinálja, azzal a különbséggel, hogy filmikonoknál nem csinálja, viszont a villódzás után kb. 3-5 másodpercig szaggat a gép!
Nekem az első perctől kezdve ezt csinállja...
Ja és nem jön a kariból nyüszögő hang, de ezt a passzív hűtésnek tudom be! -
mentos-boy #3551 Bizony bizony!
A Gigabyte is 400-on megy!
Természetesen 2*400-on -
#3550 Hi!
inno3d 7900 gt-vel van egy olyan problémám, hogy amikor jobbklikelek egy film ikonra, vagy az nvidia controlpanel-t elinditom, 3 szor villan a képernyö és valami fura nyüszögő hang jön a kártyából, gamek közben meg belassul és szaggatni kezd 5 perc után. ezt nemrég kezdte, kb áprilisi a kártya. Zalman vf-900 van rajta, drivercsere volt.. más kártyával nem csinálja a gép. vigyem vissza (akkor le kell operálni a sok kis köcsög ramhűtőt), vagy esetleg tudtok valami megoldást. előre is köszi -
VTomi75 #3549 Na, asszem Leadtek lesz. Most jó árat kapok az Inno3D-ért, a Leadtek meg mégiscsak jobb márka. Az a pár ezer forint nem lesz akkora érvágás. -
Inquisitor #3548 Mint írtam az Inno eleinte még 800-ast gyártott, most 667-est, de az is jobb az Asus féle 540MHz-nél ugye. MSI és Gainward kártyákról küldtek nekem Everest riportot, azok a példányok tutira 800-on mentek. A GigaByte-ról meg német és japán online shopok írják, hogy 800MHz, azon országokban nem lehet büntetlenül olyan hülyeségeket írni újságban és neten, mint idehaza :)