5387
10645648441119966253.jpg\"
  • BiG G
    azt néztem már énis köszi. mondjuk a galaxy-t is meghuzigálták a PH-sok, de tapasztalati véleményre lennék kiváncsi, ha esetleg vkinek van ilyen kártyája
  • Landren
    itt láthatod mi a különbség a két kari közt
  • BiG G
    szervbusztok:)

jelenleg egy AGP-s Inno3D-s 6600GT boldog tulaja vagyok, egy zalman vf700-cu csücsül a tetején. Nézegettem vala az árlistákat, és ráakadtam egy igen finom AGP-s karira, névszerint a Galaxy 7600GT Premium Editionra, amely azért premium, mert vf700-al hűtő van rajt.

mennyivel gyorsabb a 6600gt-nél a 7600gt, és megéri-e váltani? (PCI-E váltás kilőve, a pénzem egy videókarit enged meg sajnos csak...)
  • scorpeeon
    Hehe, ugyanilyenem van, csak a végére nem PCX, hanem AGP van írva :)
  • mycso
    De a legegyszerűbb, hogy veszel kb. 600ft-ért egy 8cm-es ventillátort /vagy valami márkásabbat 1500ft körül/, rácsavarozod/ráfogatod a giga gyári passzív bordájára, természetesen 5v-on járatva, hogy hangja se legyen és kész is a jó hűtés.
    Nekem a passzív msi-n van egy Zalman OP1 venti, 5v-on --> idle ~40, terhelt ~50.
  • zoolee
    Persze....
  • zsolesz78
    és az jo a gigabyte geforce 7600gs karira?az nem a 6600gt-hez jo?
  • zoolee
    ZALMAN VF 700
  • zsolesz78
    s milyen ventit ajánlotok a karihoz?ha jol tudom lehet rátenni a karira is nagyobb hűtést.elöre is köszi a segitséget!!
  • zsolesz78
    sziasztok! gigabyte geforce 7600gs és passzivhűtésű. most veszek bele ventit hátha használ.köszönöm a segitségeteket!!
  • bcrics
    nah vége a fűrésznek jócccakát just cause rulez
  • zoolee
    szép cucc....
  • bcrics

ilyen van most,próbálgassuk
  • bcrics
    rohadt rég volt már nvdia nálam azt még nem vagyok képbe milyen catalystok vannak vagy forceware vagy mi,
  • zoolee
    Tudtommal nem az.
  • bcrics
    kösz,
    Version ForceWare 93.71 WHQL ,,jó ez nem beta mi?
  • zoolee
    válogass
  • bcrics
    7600 gthez melyek a legoptimálisabb ilessztők?link van?
  • hykao #3889
    Milyen márka? Nekem Club3D-m volt, de még nyáron sem nagyon ment 50 fölé folyamatos igénybevétel mellett.
  • mycso
    Még belefér a tűréshatárba, de már soknak mondható.

Egyébként aktív vagy passzív hűtésű????
    Nekem a passzív msi 7600gs nem produkált ilyen hőfokokat.
  • zolo
    Veszélyesnek még nem veszélyes, de jó lenne egy 10 fokkal lentebb vinni.A házba tegyél be egy ventillátort , ami kiszívja hátrafele a levegőt.
    Meghát szerintem köze van a processzorodnak is a magas hőmérséklethez, a prescott magos pentiumok nagyon melegek, ez ellen sokat nem tudsz tenni, max veszel rá jó hűtőt.
  • zsolesz78
    köszi elöre is a segitséget!
  • zsolesz78
    sziasztok!nekem geforce 7600gs karim van és hömérséklet felmegy 75 fokra az jo?vagy lehet betenni plussz ventit?a driver forceware 93.81.a gépem intel pentium 4 3000mhz,768memoria,asrock775i65g az alaplapom. a vidkártya nincs tuningolva.
  • Ramore
    Köszi előre is.
  • hykao #3883
    OFF

Venti ügyben nem tudok tanácsot adni, én nem szoktam lecserélni a gyári hűtést! Gari időt csak holnap tudom megmondani, mert csak bent tudja megnézni a srác a céges gépen!

ON
  • Ramore
    Azt hittem, legalábbis megnézve az nvidia honalpját, hogy a 7800-7900-as szériának másik forceware-t készítenek, de időközben rájöttem, hogy jó lesz az alap (93.71) is. :) A ventije egy picit hangosabb, mint a 6600Gt-m Zalmanja, erre elvileg rárakható a Zalman vf700-as, vagy ha nem melyik típus ajánlott? Tényleg, megtudtál valamit a gari idejéről? Egyelőre prímán muzsikál, köszi! :)
  • hykao #3881
    Én mindig az aktuális legújabbat használtam hozzá. Nem volt gondom egyik játékkal sem, bár hozzáteszem, hogy elég kevés játékkal foglalkozom... :)
  • Ramore
    7800GS kártyához pontosan hányas a legjobb forceware driver?
  • izb
    gabesz gabesz...:)
    a 1950pro nak jelenleg ebben a szegmensben nincs párja..jó kis karesz..
    olcsó,nagy tudású és miegymás...
  • Gabesz amd64
    mért valami gond van?
  • Anotino
    Olvastad mar vissza, amit leirsz?
  • zoolee
    CSak az atinak több...
  • hykao #3875
    "Ati csak hónapokkal később kidobni egy jó középkategóriás VGA-t,mint az NV...vicc és az is butitott..." - na most ez a másik véglet... :)

Mindkét gyártónak voltak jó és rossz sorozatai. :)
  • Gabesz amd64
    Maszka wazze
    nemismerlek :DDD

hát a volt x700-ad az egy vicc volt akkor is amikor megvetted :)
    nem volt ellenfele egy 6600Gt-nek.

meg jobban teszed ha nem egy NV topicban flémelsz hehe
    meg minek %-olsz itt? mi értelme?

ebből látszik h fanatikus Ati-s vagy.
    Ati csak hónapokkal később kidobni egy jó középkategóriás VGA-t,mint az NV...vicc
    és az is butitott...
  • MaSzKa
    lehet neked nem is olyan egyszerű:-)

azért így láthatatlanba ne ítéld meg az inteligenciámat mert én se ítéltam ok
  • MaSzKa
    azért mert nincs netem és van egy kis időm haweroknál tudod nem olyan könnyű megfogalmazni 5 perc alatt mikor több helyre beírok egy szerre

lesz sok időm meg saját netem akkor majd biztos színvonalasabb hosszászólásokat fogok írni

én csak a véleményemet írtam le

itt különben ha jól megfigyeled gigabyte 3év garos karit vettem a szirszar inno3d 1év garos helyett (fene se akart visszaszaladgálni a boltba)
  • MaSzKa
    azért is írtam a végére
    csak azért hátha valakinek kicsit felnyilik a szeme

de külön ben egyenlőre akinek sok pénze van (az biztos nem hülye de azért vannak kivételek pl. paris hilton) jól jár felső kat.-ban a 8800gts/x seres--sel már láttam 90e-Ft prohardver.hu piac
  • mycso
    Te mondtad egyszerű matek, tehát aki erősebb kártyát akar, az többet fizet érte.

aki hülye az meg vehyen nvidiát
    Ez a mondatod pedig nagymértékben tükrözi a hozzáértésed és intelligenciádat.

Köszönjük, hogy hozzászóltál a témához.
  • hykao #3869
    "aki hülye az meg vegyen nvidiát" - ilyen megnyilvánulások feleslegesek szvsz...
  • MaSzKa
    7900gs galaxy 1 hónapja már láttam 38000 ft-ért ami annyit se ér

x1950pro+10%=7950gt
    42e<65e Ft

akárhogy is nézzük aki rendelkezik valami kis matek tudással az ati a jobb
    így vettem annak idején az x700pro-t is
    gigabytex700pro+15%inno6600gt
    32e<42e

most használtan 18e-ért ment el az inno6600ft-ért se kaptam volna többet
    így kevesebbet fizettem és kevesebbet is buktam

aki hülye az meg vehyen nvidiát