5387
-
#3907 azt néztem már énis köszi. mondjuk a galaxy-t is meghuzigálták a PH-sok, de tapasztalati véleményre lennék kiváncsi, ha esetleg vkinek van ilyen kártyája -
#3906 itt láthatod mi a különbség a két kari közt -
#3905 szervbusztok:)
jelenleg egy AGP-s Inno3D-s 6600GT boldog tulaja vagyok, egy zalman vf700-cu csücsül a tetején. Nézegettem vala az árlistákat, és ráakadtam egy igen finom AGP-s karira, névszerint a Galaxy 7600GT Premium Editionra, amely azért premium, mert vf700-al hűtő van rajt.
mennyivel gyorsabb a 6600gt-nél a 7600gt, és megéri-e váltani? (PCI-E váltás kilőve, a pénzem egy videókarit enged meg sajnos csak...) -
#3904 Hehe, ugyanilyenem van, csak a végére nem PCX, hanem AGP van írva :) -
#3903 De a legegyszerűbb, hogy veszel kb. 600ft-ért egy 8cm-es ventillátort /vagy valami márkásabbat 1500ft körül/, rácsavarozod/ráfogatod a giga gyári passzív bordájára, természetesen 5v-on járatva, hogy hangja se legyen és kész is a jó hűtés.
Nekem a passzív msi-n van egy Zalman OP1 venti, 5v-on --> idle ~40, terhelt ~50. -
zoolee #3902 Persze....
-
zsolesz78 #3901 és az jo a gigabyte geforce 7600gs karira?az nem a 6600gt-hez jo? -
zoolee #3900 ZALMAN VF 700 -
zsolesz78 #3899 s milyen ventit ajánlotok a karihoz?ha jol tudom lehet rátenni a karira is nagyobb hűtést.elöre is köszi a segitséget!! -
zsolesz78 #3898 sziasztok! gigabyte geforce 7600gs és passzivhűtésű. most veszek bele ventit hátha használ.köszönöm a segitségeteket!! -
bcrics #3897 nah vége a fűrésznek jócccakát just cause rulez -
zoolee #3896 szép cucc.... -
bcrics #3895
ilyen van most,próbálgassuk -
bcrics #3894 rohadt rég volt már nvdia nálam azt még nem vagyok képbe milyen catalystok vannak vagy forceware vagy mi,
-
zoolee #3893 Tudtommal nem az. -
bcrics #3892 kösz,
Version ForceWare 93.71 WHQL ,,jó ez nem beta mi? -
zoolee #3891 válogass -
bcrics #3890 7600 gthez melyek a legoptimálisabb ilessztők?link van? -
#3889 Milyen márka? Nekem Club3D-m volt, de még nyáron sem nagyon ment 50 fölé folyamatos igénybevétel mellett. -
#3888 Még belefér a tűréshatárba, de már soknak mondható.
Egyébként aktív vagy passzív hűtésű????
Nekem a passzív msi 7600gs nem produkált ilyen hőfokokat. -
#3887 Veszélyesnek még nem veszélyes, de jó lenne egy 10 fokkal lentebb vinni.A házba tegyél be egy ventillátort , ami kiszívja hátrafele a levegőt.
Meghát szerintem köze van a processzorodnak is a magas hőmérséklethez, a prescott magos pentiumok nagyon melegek, ez ellen sokat nem tudsz tenni, max veszel rá jó hűtőt. -
zsolesz78 #3886 köszi elöre is a segitséget! -
zsolesz78 #3885 sziasztok!nekem geforce 7600gs karim van és hömérséklet felmegy 75 fokra az jo?vagy lehet betenni plussz ventit?a driver forceware 93.81.a gépem intel pentium 4 3000mhz,768memoria,asrock775i65g az alaplapom. a vidkártya nincs tuningolva. -
#3884 Köszi előre is.
-
#3883 OFF
Venti ügyben nem tudok tanácsot adni, én nem szoktam lecserélni a gyári hűtést! Gari időt csak holnap tudom megmondani, mert csak bent tudja megnézni a srác a céges gépen!
ON -
#3882 Azt hittem, legalábbis megnézve az nvidia honalpját, hogy a 7800-7900-as szériának másik forceware-t készítenek, de időközben rájöttem, hogy jó lesz az alap (93.71) is. :) A ventije egy picit hangosabb, mint a 6600Gt-m Zalmanja, erre elvileg rárakható a Zalman vf700-as, vagy ha nem melyik típus ajánlott? Tényleg, megtudtál valamit a gari idejéről? Egyelőre prímán muzsikál, köszi! :) -
#3881 Én mindig az aktuális legújabbat használtam hozzá. Nem volt gondom egyik játékkal sem, bár hozzáteszem, hogy elég kevés játékkal foglalkozom... :) -
#3880 7800GS kártyához pontosan hányas a legjobb forceware driver? -
izb #3879 gabesz gabesz...:)
a 1950pro nak jelenleg ebben a szegmensben nincs párja..jó kis karesz..
olcsó,nagy tudású és miegymás... -
#3878 mért valami gond van? -
Anotino #3877 Olvastad mar vissza, amit leirsz? -
zoolee #3876 CSak az atinak több... -
#3875 "Ati csak hónapokkal később kidobni egy jó középkategóriás VGA-t,mint az NV...vicc és az is butitott..." - na most ez a másik véglet... :)
Mindkét gyártónak voltak jó és rossz sorozatai. :) -
#3874 Maszka wazze
nemismerlek :DDD
hát a volt x700-ad az egy vicc volt akkor is amikor megvetted :)
nem volt ellenfele egy 6600Gt-nek.
meg jobban teszed ha nem egy NV topicban flémelsz hehe
meg minek %-olsz itt? mi értelme?
ebből látszik h fanatikus Ati-s vagy.
Ati csak hónapokkal később kidobni egy jó középkategóriás VGA-t,mint az NV...vicc
és az is butitott... -
#3873 lehet neked nem is olyan egyszerű:-)
azért így láthatatlanba ne ítéld meg az inteligenciámat mert én se ítéltam ok -
#3872 azért mert nincs netem és van egy kis időm haweroknál tudod nem olyan könnyű megfogalmazni 5 perc alatt mikor több helyre beírok egy szerre
lesz sok időm meg saját netem akkor majd biztos színvonalasabb hosszászólásokat fogok írni
én csak a véleményemet írtam le
itt különben ha jól megfigyeled gigabyte 3év garos karit vettem a szirszar inno3d 1év garos helyett (fene se akart visszaszaladgálni a boltba) -
#3871 azért is írtam a végére
csak azért hátha valakinek kicsit felnyilik a szeme
de külön ben egyenlőre akinek sok pénze van (az biztos nem hülye de azért vannak kivételek pl. paris hilton) jól jár felső kat.-ban a 8800gts/x seres--sel már láttam 90e-Ft prohardver.hu piac -
#3870 Te mondtad egyszerű matek, tehát aki erősebb kártyát akar, az többet fizet érte.
aki hülye az meg vehyen nvidiát
Ez a mondatod pedig nagymértékben tükrözi a hozzáértésed és intelligenciádat.
Köszönjük, hogy hozzászóltál a témához. -
#3869 "aki hülye az meg vegyen nvidiát" - ilyen megnyilvánulások feleslegesek szvsz... -
#3868 7900gs galaxy 1 hónapja már láttam 38000 ft-ért ami annyit se ér
x1950pro+10%=7950gt
42e<65e Ft
akárhogy is nézzük aki rendelkezik valami kis matek tudással az ati a jobb
így vettem annak idején az x700pro-t is
gigabytex700pro+15%inno6600gt
32e<42e
most használtan 18e-ért ment el az inno6600ft-ért se kaptam volna többet
így kevesebbet fizettem és kevesebbet is buktam
aki hülye az meg vehyen nvidiát