5387
10645648441119966253.jpg\"
  • Inquisitor
    SZedd le a driver(eket!) egy drivercleanerrel és tedd fell újra, úgy néz ki mint ha fent maradt volna pár "szemét" az MX driveréből. Ha szűzinstallos a rendszered, akkor én kérek elnézést!
  • zoolee
    Próbálj meg egy fejlesztős drivert.
    Ha ez sem jó akkor vidd vissza.
  • GyPeter
    amikor power dvd zek vagy valami grafikus dolgot néha kapok kékhalált hogy valami nincs rendesen telepítve és próbáljam meg a vidokártya cserélyét
    újratelepítettem az egész gépet és frissítettem mindent de továbbra is ez a helyzet
    megpróbáltam húzni de újabb kékhalál, ezúttal az hogy a driver végtelen ciklust hajt végre és a hiba okozója a "nv4_disp.dll" nevű fájl
    egyébként is gyanús volt hogy a celeron 2,6ghz, 512mb, geforse mx 440 is gyorsabban bootol, és a játékokat is gyorsabban kezeli és azon a cod nem szaggat (az enyémen is csak az elején)
    van erre megoldás vagy vegyek egy másikat?
    ha nincs akkor egy gigabyte 7900gt re gondoltam
  • mycso

A 7600GS ugyanolyan, mint a 7600GT, csak gyengébbek az órajelek, természetesen a DDR2-esnél gyengébb ramok.
    Tehát a DDR3-as GS, 60MHz Gpu órajellel gyengébb egy GT-nél. /magyarán ez éri meg a legjobban, hiszen olcsó, és simán tudja a gt szintet, sőt../
    A 7300GT DDR3, kb egy DDR2-es 7600GS-el van egy szinten!!!!
    Nálam azonos konfigban:
    7300GT DDR3 alap 3dm'05: 42xx pont
    7600gs DDR2 alap 3dm'05: 39xx pont

Ez meg ugye simán betudható a "nagy" órajelkülönbségnek egyébként játékok alatt sem veszek észre semmilyen különbséget, sőt inkább a 7600gs-t mondanám a gyorsabbnak.
  • BiG G
    nemtudom mire célzol, de világossá teszem a tényeket, és egyúttal részemről befejeztem a vitát:

Ugyanabban a gépben, ugyanolyan hűtéssel gyorsabb a (GDDR3-as) 7300 GT, mint a (GDDR2-es) 7600 GS. Ugyanannyira tungingolhatóak, de mivel eleve gyorsabb a 7300 GT, ezért tuningban is tovább mész vele. Ezek a tények, se több se kevesebb.
  • zoolee
    Na de ezért van a zalman hűtés ...Vagy a vízhűtés...
  • BiG G
    az a te bajod ha ezekután is kételyeid vannak :))) ott vannak a tesztek, és nem hiába egy jó tizessel olcsóbb a GS...

és igen, a GS pontosan ugyanazt tudja, csak lassabban. nem sokkal, max 15-20%-kal.
  • zoolee
    Háátt....nemm is tudom...
    Vennak kételyeim, de sztem 7600 gs nem sokkal tud kevesebet mint a gt...
  • BiG G
    annyira simán nem, maximum VPU órajelben. a GDDR2-es ramok miatt soha nem fogja utolérni... ellenben a 7300 GT VPU és ram órajelben is húzható 7600 GT-ig, sőt kis szerencsével tovább is...

rettentő jól eltalált széria, nem hiába sikertermék egész nyugat-európában, lassan meg már nálunk is...

ha nekem meg nem hisztek, akkor nekik talán. általános teszt by PH!, teszt1 by Reac, teszt2 by Atesz
  • zoolee
    De ne felejtsd, a 7600 gs állítolag simán húzható gt szintre.
  • BiG G
    Inkább egy Galaxy, vagy inno3D féle 7300 GT-t vegyél, az általad irt mindhárom kártyánál erősebb.

A 7600 GS parasztvakítás sok okból, hisz egy erősen butított 7600 GT (többekközt GDDR3 helyett GDDR2-es ramok vannak rajt, a feldolgozó egységek száma is kevesebb, alacsonyabb órajel... soroljam még?)

A fentebb említett két gyártó által gyártott 7300 GT-k nagyon (értsd: nagyon nagyon) jól tuningolhatóak, de alapjáraton is gyorsabbak mint a 7600 GS, és ellenfelei az X1600 és X1650, hisz ultragyors 1,2 ns-os Samsung GDDR3-as ramokkal szerelik őket.

Ráadásul még olcsóbb is :)
  • Landren
    GDDR2-es memoriával nem szabad már kártyát venni, 128Mb is kevéske már, ezek közül mindenképpen x1650pro
  • CzGobe
    Aszem 1650Pro eléggé el lett találva, de nem tom, h jobb-e, mint a GS (én azt sejtem h igen)
  • grebber
    Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni?Magyarán melyik a jobb?

MSI NX7600GS (GF7600GS, 256MB GDDR2, DualDVI)
    Sapphire Radeon X1600Pro (128MB GDDR3, Tv/DVI, Full Retail)
    Sapphire Radeon X1650Pro (256MB GDDR3 TVO!Dual-DVI)
  • BiG G
    hmm.... :D milyen drivert szedtél le hozzá? :DDDD

ajánlanám EZT leszedni :-|:DDd
  • báttyó02
    dikkk most meg csak próbaképp benyomtam a pes-t,erre elindul O_O
    benyomom a splinter cell:ch-t,az is elindul gond nélkül....
    de viszont a driver-t nem akarja feltenni :Dddd érdekes
  • BiG G
    magad ne, a gépet nyugodtan, majd bepereljük az nvidiát :DDd take it easy, csak megoldódik^^
  • báttyó02
    ja vagyis nem azt teszi ki amit belinkleltem,hanem kiirja h nem talál oylan eszközt amire felteheti..
  • báttyó02
    hát próbálkoztam a bios állítgatásával,mondjuk azzal h 256mb-ra teszem az agp akármit :|:DD
    csak éppen ez a baj h kurvára nem értek hozzá,meg fosok h elbaszok vmit...de érdekes módon eszközkezelőből próbálom telepiteni,be is másolja a fájlokat a system-be,utána képernyőt beállítgatja...ekkor már ki is irkálja a vidkari adatait,de érdekes módon mikor rá akarnám ezekután tenni a vidkari driver-ét,azt irja ki amit lejebb képen belinkeltem O_O

ja amugy falat már vertem ne aggódj....gépet azér MÉG nem,de lassan szétmarcangolom magam :\:D
  • BiG G
    lehet hogy csak állítani kell vmit... AGP sebességet alaplapi bios-ban próbáld visszavenni kisebbre (mondjuk 4x-re, vagy 2x-re), ha tudod, AGP Aperture méretével is játsz, másra nem tudok gondolni... ha ígyse akkor vagy a géped nem szereti, vagy a kari nem frankó

mindenestre riszpekt h igy birod.. én már falnakmentem volna
  • báttyó02
    jah,holnap elviszem haverhoz,megnézzük....de sajna én kajak ilyen szerencsétlen vagyok,mindig ez van :\ na mind1
  • BiG G
    :CCCCc
    mielőtt végleg biztosra vennéd h szar a kari, próbáld bele másnak a gépébe is, hátha mégsem

ha mégis az tényleg full szopó :(
  • báttyó02
    ujratettem a windozt...de csak szopakodik
    asszem tényleg a vidkari szar :\
    persze pestről rendeltem meg,ugyhogy szopóka lesz kicseréltetnem vagy vmi ...ez az én formám :|
  • mycso
    bobbacsi.uw.hu innen letöltheted és leis van írva a használata ;)
  • BiG G
    jaja akartam mondani. regadatbázisból is pucolj ki mindent, meg driver cleanerrel mindent le, restart, és utána elvileg faszán kell mennie

ha úgysem jó, akkor a karival lesz a gáz
  • báttyó02
    köszi,megpróbálom
  • báttyó02
    dvd író havernál,másik vinyóm meg nincs :S
  • mycso
    Esetleg win reinstall helyett próbáld meg a drivercleanert.
  • zoolee
    Amíg itt írogatsz addíg elkezdessz minednt kiírni dvd re vagy másik hdd re.
    Azt annyi...
  • báttyó02
    ja azért probaképpen elinditottam a pes-t,de mikor bejönne a meccs,kibasz a windowsba
  • báttyó02
    aha,ezen mondjuk gondolkodtam csak hát akkro elvesznek a gémek meg mittomén...:\
    ja maugy újabb fejlemény: a driver-t fel tudtam tenni,de miután feltette,ezt rakja ki: katt
    ilyenkor mivan? :D vagy akkor probáljam meg ujratenni a windowst,és úgy?
  • BiG G
    mivel ati-ról cseréltél ezért egy windows reinstall után egészségesebb lenne a dolog, szvsz ez a gond
  • báttyó02
    ehh hát mégse sikerült megoldani....egyszerüen mintha nem ismerné fel a vidkarit a gép
    ilyeneket irkál ki

Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)

Az illesztőprogramok újratelepítéséhez kattintson az Illesztőprogram újratelepítése lehetőségre.

stb...
  • báttyó02
    jajj jolvan megvan a hiba oka,csak én lámáskodtam :)
  • báttyó02
    sziasztok,ma vettem egy 7600gs-t,de mikor feltenném a driver-ét,akkor azt írja ki hogy nem talált olyan illesztőprogramokat,amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel....most ilyenkor mivan?? plz help :S
  • mycso
    Nézd meg a driverben vagy a kártyán, hogy a tv-out mire vanállítva: ne NTSC-n legyen, hanem PAL-on.
    Felvenni tv-ről sehogy nem tudsz.
    Max, ha vivos a kártyád és a video-in-re csatlakoztatod a tv-t, aztán keresel valami softot, ami így tud felvenni.
  • ozgid
    Sziasztok!
    Galaxy 7600Gs 256 DDR3 -om van.
    A tv out-n fekete fehér a kép, Svideó-Scart kábelt használok.MIÉRT?
    A gyári cd-n, a legfrissebb drivert tettem fel!Hogyan tudok vele tvből felvenni?
    S.O.S

Előre is köszi!!!

email: [email protected]
    msn: [email protected]
  • BiG G
    értem köszi szépen
  • mycso
    Nekem egyszer volt 6600gt után 7600gt --> amely játékok kb közepes részletességgel elfutottak 1024*768-ban a 6600-ason, azok a 7600-on maxx full beállításokkal simán futottak.
    Nagyjából ennyi a tapasztalatom vele.
  • Landren
    értem, akkor sorry, nekem nem volt egyik sem...