GeForce 7 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meghát szerintem köze van a processzorodnak is a magas hõmérséklethez, a prescott magos pentiumok nagyon melegek, ez ellen sokat nem tudsz tenni, max veszel rá jó hûtõt.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Venti ügyben nem tudok tanácsot adni, én nem szoktam lecserélni a gyári hûtést! Gari idõt csak holnap tudom megmondani, mert csak bent tudja megnézni a srác a céges gépen!
ON
a 1950pro nak jelenleg ebben a szegmensben nincs párja..jó kis karesz..
olcsó,nagy tudású és miegymás...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Mindkét gyártónak voltak jó és rossz sorozatai. :)
nemismerlek :DDD
hát a volt x700-ad az egy vicc volt akkor is amikor megvetted :)
nem volt ellenfele egy 6600Gt-nek.
meg jobban teszed ha nem egy NV topicban flémelsz hehe
meg minek %-olsz itt? mi értelme?
ebbõl látszik h fanatikus Ati-s vagy.
Ati csak hónapokkal késõbb kidobni egy jó középkategóriás VGA-t,mint az NV...vicc
és az is butitott...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
azért így láthatatlanba ne ítéld meg az inteligenciámat mert én se ítéltam ok
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
lesz sok idõm meg saját netem akkor majd biztos színvonalasabb hosszászólásokat fogok írni
én csak a véleményemet írtam le
itt különben ha jól megfigyeled gigabyte 3év garos karit vettem a szirszar inno3d 1év garos helyett (fene se akart visszaszaladgálni a boltba)
csak azért hátha valakinek kicsit felnyilik a szeme
de külön ben egyenlõre akinek sok pénze van (az biztos nem hülye de azért vannak kivételek pl. paris hilton) jól jár felsõ kat.-ban a 8800gts/x seres--sel már láttam 90e-Ft prohardver.hu piac
aki hülye az meg vehyen nvidiát
Ez a mondatod pedig nagymértékben tükrözi a hozzáértésed és intelligenciádat.
Köszönjük, hogy hozzászóltál a témához.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
x1950pro+10%=7950gt
42e<65e Ft
akárhogy is nézzük aki rendelkezik valami kis matek tudással az ati a jobb
így vettem annak idején az x700pro-t is
gigabytex700pro+15%inno6600gt
32e<42e
most használtan 18e-ért ment el az inno6600ft-ért se kaptam volna többet
így kevesebbet fizettem és kevesebbet is buktam
aki hülye az meg vehyen nvidiát
de gari van
meg ati no1 gyártó
sose nyomd fullba a kretént
Az x1950 se teljesítményét tekintve, se árát tekintve nem fér el egy kategóriában a 7600GS-el.
sose nyomd fullba a kretént
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
1-2 helyen már 30 alatt hozzájuk lehet jutni.
Legjobb választás a Galaxy DDR3-as GS-e, esetleg a zalmanos kiadása /és akkor a hûtés is elvan intézve, mehetnek is a GT órajelek/ ill. az inno 7600 GST-je.
Lenne egy kis problémám. Van egy MSI NX7900GT-m(VT2D256E) és egyes játékoknál becsíkozódik a képernyõm, de teljesen. Különbözõ játékoknál különbözõ hatásokra jelentkezik a probléma. Az rFactor-nál akkor jelentkezik a probléma, ha bekapcsolom a 8X-os vonalsimítást (antialias filter), A Tomb Raider: Legend esetében akkor jelentkezik a probléma, ha bekapcsolom a Next Gen funkciót, a Rainbow Six: Vegas-nál, pedig majdnem mindíg, de általában sikerül úgy elhárítani, úgy hogy ALT+TAB-al asztalra teszem a játékot, majd vissza teljesképernyõssé, bár most beállítottam az nVidia driverben a szûréseket alkalmazásvezéreltre, és most az ALT+TAB-os módzer sem jön be, mert folyamatosan csíkos marad a monitor. A 93.71-es driver van felrakva. A jelenség a következõ féle képpen néz ki:

1.7 ghz celeron 512mb ram... a gépre mostanába nem költök úgyhogy marad a videó kari eladása
ASUS,inno3d???