5387
-
#4307 LoL. Az én 7800GTX-em sem hoz ennyit, pedig egy 2700MHz-re húzott Core 2 Duo dohog alatta, ami megeszi a procidat reggelire (a 7800GTX meg a videokaridat). -
#4306 35k, nagyon jó volt, és újonnan. :) -
#4305 HI! -
#4304 Gúnyolódni én is tudok. :))
Nekem meg a 60 fok komcsi azért lenne gáz mert még a 40-se éri el.
Eddig a max. olyan 37-38 fok volt és nem több.
De ti tudjátok. Na mindegy.
-
#4303 ha feltűnt volna, Landren nem komolyan gondolja amit írt, és mycsonak ad igazat, nem 10 fok az a 10 fok, csak pojénból írta, ahogy a többit is... szép hogy te meg azt írod hogy hiszel neki... loál... jahm meg van egy olyan mondás, hogy hiszem ha látom, nah erre céloz ő is...
nem értem miért dobnád ki a másodikról a kártyádat ha 60 fokos lenne?? az teljesen normális. általában 7600gtnél 115fok a maglassulási küszöb, azaz addig nem olyan gáz... nem tudom miért zavarna téged az a 60 fok... -
#4302 Én hiszek neked eredmények nélkül is.
De vannak emberek akiknek az a lényeg mit látnak. Eleinte csak mondják a magukét utána meg néznek egy nagyot. Nem fogok senkinek se magyarázkodni meg bizonyítgatni. Én és még egy páran tudjuk mi az eredmény a többi meg nem érdekel. Nekem azt se hiszik el hogy a karim 35 fokos, nem pedig 45 meg 60 mint ahogy írják hogy az a normális.
Hát ha nekem 60 fokos lenne a karim géppel együtt már úgy szállna a 2-ról mint a huzat.
A te 10 fokodra pedig azt fogják irni mint az én 35 fokomra.
Rosszul mér a szenzorod vagy hűtőházban laksz. :))
Ezután pedig majd rakosgatják be már eredményeit. :) -
#4301 -
#4300 Felesleges tovább ragozni a dolgot... Látod, képet nem akar betenni róla, innentől kezdve meg a továbbiakban nincs miről beszélni. Tudod, az én x1950pro-m meg 15000 pontot csinál 3dmark05-ben, a haverjaim is látták tehát így van. Képet nem rakok be róla, de mindenki hülye aki nem hiszi el... Jah, azt majd elfelejtettem, hogy terhelten sem melegszik 10c foknál melegebbre, pedig már a hűtőt is leszedtem róla, csak hogy ne deresedjen már annyira szegény. -
Inquisitor #4299 Egészségedre :)
Sok örömöt lelj benne, meg ilyenek.
Jó áron volt? -
#4298 Hi, képzeld vettem egy 7800GTX 256MB-t. Egy időre búcsút mondtam az ATI-nak. -
Inquisitor #4297 Öööö, szóval izé, tehát a képen egy Galaxy 7900GS-AGP van :) -
Inquisitor #4296 XFX GeForce 7900GS Zalman AGP(!!!) képek ...
Úgy látszik nem csak 7950GT-t gyártják AGP-vel :) -
Inquisitor #4295 http://overclockers.ru/hardnews/25115.shtml]XFX GeForce 7900GS Zalman AGP(!!!) képek ...
Úgy látszik nem csak 7950GT-t gyártják AGP-vel :) -
#4294 Én se használom csak azzal is megnéztem. :)) -
#4293 Nemtom, 3dm'03-at már régóta nem használok, így eredményeim sincsenek.
De a többit fenntartom --> és látod megint csak okoskodsz, még mindíg nem látom az eredményeid... -
#4292 Mindenki azt hisz amit akar.
Nem vagyok egyedüli ember aki látta az eredményt.
És pl. a 03-as 3D Markhoz van esetleg hozzáfűznivalód, mert gondolom ezután már csak ez jöhet.
17000 körüli eredmény.
Tegnap este több helyen is megnéztem és hasonló eredményeket láttam.
Akkor ez se igaz ugye? Vagy csak én látok roszul?
Én meg nem vitatkozok veled ... -
#4291 Lassan egy hete vitatkozunk a nagy semmin.
Konklúzió:
-te beírtál számokat
-én és még rajtam kívül 1-2 ember nem hittük el, és screent kértünk /illetve hivatalos eredményt/
-te aztmondtad, hogy majd raksz fel és tovább fújtad a hülyeséged
-én több tesztet és eredményt is belinkeltem, mivel a saját tapasztalatommal nem tudtalak meggyőzni, hogy hülyeséget írsz
-tőled még mindíg nem jött hitelesített eredmény és csak fújod a magadét
Magyarán ebből mindenki vonja le a következtetéseit.
-
#4290 A 3-as ponthoz hozzáfűzném hogy egy hónapja raktam ösze a gépem. zután Csináltam a tesztet és körülbelül 15x ültem azóta mellette.
Azért csak tudom hogy húztam-e.
De lehet hogy amikor épp nem voltam otthon a 8 éves hugom csinált rajta egy kemény tuningot. :)) -
#4289 1,
Hát pont ezaz, ezzel is kezdtük, hogy gépfüggő. /Egyébként van mindegyikről screen is/
Tehát ha durvább procid van, akkor több pontot kapsz illetve driver függő is.
Tehát megnézed, hogy a 3700+sandi/7600GT páros mennyit csinál és a tiednek is annak a környékén kell csinálnia.
Mint látod egy e6600-al csinál 6.5k pont körül és spéci galaxy, tehát a te 8k feletti eredményed még tuningolva is erős lenne.
ITT vannak tuningolt eredmények.
Tehát nem a levegőbe beszélek és nem azért nem hiszem el, mert ezen én jól szórakozok, hanem azért mert LEHETETLEN!!!
2,
Ok, hogy jackson77 csak elmondta a véleményét nem ez a baj.
Az a baj, hogy nem a témához tartozik és ahogyan elmondta.
3,
3Dm'06 eredmények alapon 7600GT-vel és tuningolva--> magyarán a 3700pont körüli eredményedből arra következtetek, hogy túl volt húzva a procid és a vga-d is.
Hát haverod extrém 7900GT-jére meg a kicsivel 4000 feletti pontjára azt tudom mondani, hogy teljesen normális (gondolom neki sem valami bika proci van mellette --> ez egyértelműen mutatkozik a 4000 körüli pontból, ellenkező esetben driver,win esetleg táp probléma okozhatja a kis eredményt)
Ja még 1, ez egy 7900GTX vagy csak egy sima 7900GT extrém kiadása, ha GTX akkor viszont nagyon kevés a 4000 körüli pont.
Ja és a 7900GT/GTX alapórajeles eredmények. -
#4288 Ez a 3D Mark 2006 volt.
-
#4287 Először is attól hogy 7-es topik attól miért ne mondhatná el ő is a véleményét.
Másodszor.: A 7800 Gs-nél meg az a 60 fok egy kicsit durva, legalábbis nekem.
Ja és megnéztem azt amit belinkeltél.
Az már hülyeség. Hogy lehet az hogy az egyik 7600Gt 6000 körül produkál a másik csak 5000 körül, és a 7800Gt ugyanilyen eredményeket csinál.
Na ez is furi. Ahány gép annyi féle eredmény.
Nem tudom miért hihetetlen amit írtam.
nyugodtan elhiheted mert szórakozásból biztos nem fogok ide írkálni.
-
#4286 OFF
Mivel msi 6600GT-ről nemtudok konkrétumokat mondani, ezért utánanéztem.
Idézek egy nívósabb informatikai oldal 6600GT fórumáról:
(van 6600GT vel is tapasztalatom, csak konkrétan msi6600gt-m még nem volt, de a tapasztalatom általában: elég rosszak a gyári coolerek és idle 40 körüli hőfok)
"Rövid ismertető a legismertebb márkákról(képekkel, adatokkal): [link]
MSI: [link]
- alapórajele 500/900MHz(AGP), 500/1000MHz(PCI-E);
- hőmérséklete 2D-ben 40-45°C, 3D-ben 60-65°C körül alakul, kijelzéséhez viszont a gyári BIOS cseréjére van szükség: [link] by gaboooka [link]
- gyenge gyári hűtés;
- részben a VIVO-funkció miatt, de az egyik legdrágább kártya a piacon;"
Ja és a LINK
no comment....
OFF
-
#4285 És melyik 3d mark volt ez???
-
#4284 Nézzél szét a hozzászólásaim között és okulj.
Nem okoskodom, hanem elmondom a tapasztalataimat és általában érvekkel támasztom alá.
Ha valaki ezeket nem bírja feldolgozni akkor szoktam kicsit nyomatékosabban elmagyarázni.
Szerintem nem 6600GT-ről beszélünk, tehát nemtom ezt miért kevered bele.
Ja és neked is azt tudom mondani, hogy mutasd meg azt, ahol hülyeségeket/nevetséges dolgokat írtam.
És képzeld el értek hozzá, azért "okoskodom" --> amihez nem értek, arra nem válaszolok, vagy csak útbaigazítást adok (lásd pl.: 7800gs).
Szerintem ez így természetes.
TCelica: visszább volt az a link, de látom át siklottál felette, de ITT van még 1x. (jó olvasgatást) -
#4283 Ja azt el is felejtettem írni hogy pl. havernak valami 7900GT Extreme karija van és neki azzal a karival a 3D Mark épphogy 4000 fölött csinált nekem meg a 7600GT 3700 fölött. Ne ehhez mit szólsz.
A két kártya közt azért van egy csepp különbség.
Jacksonnak meg igaza van. Csak csinálod hogy te értesz hozzá, közbe meg semmi közöd az egészhez. :)) -
#4282 Elnéztem ide, csak itt véletlenül 7800 Gs-el találkoztam. :))
-
#4281 Mycso te meg csak a sok hülyeséget írod állandóan. Fikázol mindenkit okoskodsz mindenhez pedig nem kéne mert nevetséges amiket írsz. Nem hiszed el az eredményeket csak okoskodsz itt mintha annyira értenél mindenhez. Nekem egy MSI nx 6600 GT van a gépemben de ha akkora hőfokokat érne el amiket te helyesnek tartasz kihajítanám a géppel együtt mert nekem alapból 30-32 fok, húzva (játék után) max 38 fokos! De ezt se hidd el mint ahogy szoktad!!! Lehet hogy félremér a senzor? Nem hinném!!! -
#4280 Hát még mindíg nem kaptunk képeket.
Venti ide vagy oda, terhelve a VGA-d GPU-ja tuti, hogy nem 35 fokos.
Nemrég linkeltem egy oldalt, de már írtam is, hogy a te prociddal mennyi pontot kéne kapni --> csodák meg nincsenek: ~2000 pont eltérés LoL
Én a továbbiakban nem válaszolok a hülyeségeidre --> világosan útba lettél igazítva, le írtuk többen is, hogy mi miért van és mennyinek kellene lennie, erre te nem erősítetted meg az állításodat hiteles screen-ekkel, így a továbbiakban is azt állítom, hogy hülyeségeket írtál!!!
Segíteni próbáltam/tunk, mert valamit félrenéztél, de látom hiába. :(
Ja és még1: légyszives mutasd meg, hogy hol és mikor írkáltam én hülyeségeket! -
#4279 Lehet hogy azért 35 fokos a kártyám hőmérséklete mert a házban nekem van 4 db 12 cm es hűtőventillátor. Egy elől egy hátul és kettő pedig oldalt. Gondolom ezért van ezen a hőfokon. A 3DMark pedig nem csak a videókártyától függ szerintem. Hülyeségeket pedig te szoktál írni nem én!!! -
ZÓÓÓcsi #4278 Kösz a segítséget! -
#4277 Esetleg ITT kérdezz utána a hőmérsékleteknek.
Mivel ilyen VGA-m még nem volt, nem szeretnék hülyeséget írni. -
ZÓÓÓcsi #4276 Akkor lehetséges, hogy rossz értékeket kapok, vagy valami nagyon extrém tuning kártyám van? Driverből nézem az értékeket, ami megegyezik az everesttel mértekkel, ugyanis ezzel monitoroztattam! -
#4275 Sziasztok!
Van olyan aki DirectX-10-hez AGP-s videókártyát akar venni? Rajtam kívül?
Mert állítólag lesz 8600GT kártya ami AGP-vel is megjelenik.
-
#4274 Hát a 7800gs-t nem igazán ismerem, így nemtom annak milyen hőfokon kellene üzemelni.
Most gyorsan utánanézegettem, és terhelt 7800gs-ek gyári coolerrel olyan 60 fok környékén produkálnak. -
ZÓÓÓcsi #4273 Látom itt többen vágjátok a 7000-res szériát.
Akkor egy kérdés: hogy tudom megállapítani, ha félremér a kártya szenzora?
7800GS - 100MHz-et húzom a magot és a mem-et, így terhelve is 44-45 fokot produkál. Ha nincs terhelve, akkor 38-39.
Ezek szerint itt valami gond van?
(Bár elég termetes hűtő van rajta és gyári) -
#4272 Nekem ugyvan a kari ahogy volt a dobozban, nemálitotam rajt semitse, gyári innos hütö van rajta, meg házamban egy 8cm házhütö igy van 50 -55 fok körül. -
#4271 Ja biztos valami hibrid karija van, sufnituning :) -
#4270 érdkes az a 35 fok, nekem 7600gt 560/1400mhz-ről húzva 700/1676mhz-re, terhelés nélkül 44-47 fok között mozog. terhelve 55-60 fok körül. nekem a gépem oldalán van még egy venti ami hűti a kártyát... csak összehasonlítás képpen mondom... ha nincs húzva a kártyám akkor se tud 35fokot... akkor is kb ugyan ezek a hőfokok jellemzőek... -
#4269 Ez teljesen normális. -
#4268 Mint a linken is láttad, alapjáraton nem csinálnak a 7600GT-k 8000 pont felett. /lehet akármilyen spéci széria, a 8000 pöttyhöz már komolyabb tuning szükséges/
Tehát ez nem arról szól, hogy fikázlak vagy nem hiszem el neked, hanem ilyen NINCSEN/NEM LEHETSÉGES!!!
A hőfokra azt írtam, ha figyelmesen visszaolvasol, hogy valószínűleg félremér a szenzorod. /no meg poénként a hűtőházat/
Egyébként, ha oltári nagy baromságokat írsz, ne csodálkozz rajta, hogy lefikáznak.
Ja továbbra is várom a hitelesített, 3dm'05 eredményedet /kép+link+órajelek --> cpuz, everest, stb../ illetve a rivatunerrel monitorozzvégig egy tesztet, és arról is csinálj képet.
Mivel csak irogatsz a levegőbe, így természetes, hogy nem hisszük el neked a hőfokot /pláne hogy még ismerem/jük is a 7600GT-ket/