GeForce 7 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elnézve a Splinter Cell 4 és R6 Vegas "sebességét" bármilyen kártyán, beleértve a GF8-at, csodálkoznék ha bármin futna full beállításoknál, kivéve ha annyira visszabutítják az eddigi képeken látható minõséget, mint azt tették az UT2003 esetén 😊
Hát sztem ahoz már nem lesz, nincs rá NV support a továbbiakban tudtommal.
sose nyomd fullba a kretént
szeretném meg kérdezni hogy szerintetek a GeForce 7900 GTX milyen ?
és hogy hol lehet megvenni és menyiért? mert én csak a GS-t találtam a boltokban milyen tapasztalatok van róla?
Ja és hogy szerintetek az Unreal Tournament 2007 fullon elfograjta futni????
A venti attól függetlenûl ment tovább mint azt megtudtam de a kari nem...
Xal öööö...
Csak is innot vennék...(az is van most)
Tehát mindenképpen a DDR3-as gs a nyerõ.
A DDR2-esek általában az 500/900-as órajeleket még szokták tudni, felette már szerencse kérdése.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Nem írtad, mit kívánsz lecserélni. Ha 6600GT-d van, nem hiszem, hogy látványos gyorsulásban lenne részed, de az említett tuninglehetõséggel vagy egy 7600GT-vel már talán. De ha a 6600GT épp az egyik vásárolandó alternatíva lenne, akkor inkább a 7600GS-t venném.
Jól vettem észre?
De most nekifogok! :|
egykis off :
CS:S el jáccik valaki?! Ilyen 40-50fps eket kapok (átlag 60-70) benne, lenti géppel. Ennyire optimizálatlan gépevõ dög lenne?!
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
2005 vagy 06-ot kellene futtatnod.
Amúûgy DDR3-as 7300 elég jó, megtépve majdnem 7600GT szint.
Decemberben vettem 1 Leadtek px7300GT-t (ddr3 alap 525/1400)
Az lenne a kérdésem, hogy alap hütéssel kb. meddig lehet húzni?
Amugy 3dmark03 ban 1024/default beállítással alapon 9960 pont, 600/1500
11053 pontot kaptam.
Ez milyennek számít?
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Én egy GEF7600GS-t szeretnék Win98 alatt használni, de a legutóbbi hivatalos driverben nincs benne a 7-es sorozat. Létezik valami megoldás?
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
http://flickr.com/photos/zolika90/
sose nyomd fullba a kretént
Szerintetek jo választás?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
szerintetek megéri ezt a kártyát veni vagy inkább msáfajtát vegyek?
És érdekelne még az is hogy mekkora tápot igényel.
köszi elõre is a segitséget
Asus EN7900gs/2DHT --> (valószínûleg ez van neked) ez egy full referencia kártya
Asus EN7900GS/TOP/2DHT --> ez a TOP Edition, neki 590/720(1440)MHz az órajelei.
Egyébként pl.: everest is kírja a vga órajeleit.
Vagy ha felrakod a coolbits.reg-et akkor a driverben is megtudod nézni.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Elvileg a Galaxy gyártott hazai piacra 80 nanosat már november óta 7600GE és 7600GT néven. Nem tudom, hogy amit itthon lehet kapni Galaxy 7600GS DDR3 kártyákat, azok azonosak vele vagy sem, de nem lehetetlen.
A kártyához adott progi(Smartdoctor) szerint 1300 MHz-en megy a memória benne. Ez nem tûnik nekem valami reális értéknek, annak ellenére hogy erõteljes overclockolást végeztek rajta az Asus-osok.
Tudtok valami más progit amivel ez ellenõrizhetõ lenne?
Egyébként nagyon menõ kis kártya, csak ajánlani tudom. Baromira gyors, alapjáraton csöndes, csak akkor hangos kicsit amikor be kell durvulnia.
PCI-E-ben amúgy ha megnézed ezt a listát: PCI-E-sek már a 2000MHz-et ostromolják memóban (persze agyon vannak vmoddolva 😄), de alapon is elmennek 1700-némelyik 1800-ig is.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az XFX gyárt iy gyárilag ilyen 680-700/1700-es kártyát vele.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
érdemes a kártyát húzni?
eddig radeonom volt 9600xt::az elég jól bírta
ezt vajon húzzam vagy ne, tapasztalat akinek van ilyen kártyája?!!

nos ha még mindíg ugyanaz a kérdés és ilyen kártyád van (vagy hasonló) mint ez akkor a válasz: elég 1 is :-)
HP+