5387
10645648441119966253.jpg\"
  • n3whous3
    Nem a proci órajel a lényeg!!! Hanem a memóriátok, ezenkívül a proci FSB-je. EZ alapján tudjátok a VGA adatátviteli sávszélességét kihasználni.
  • mycso
    Kössz. ;)
  • mycso
    Nagyon nem.

Illetve kihasználni kitudja, csak kihajtani nem tudja ;) (de valószínű te is erre gondoltál)

Még egy 6600GT-t sem tud kihajtani teljesen.

Nekem 2.26GHz CeleronD 3.73GH-en (220FSB) ram 1g@550MHz-en, sem tudott kihajtani teljesen egy 6600GT-t.
  • Eagle16
    Hali!
    Szerintem nem hajtja ki teljesen...

mycso: komoly kis venti
    ja, és szép a házad is, a pókhálós oldalú
  • antalkrisz
    hali.
    a 2.4-es cerka 3ghz-re húzva ki tudja használni a 7600gt-t?
    (1Gb RAM mellett)
  • mycso
    Második kép, borda jobb sarkánál látszik is a javítás.
  • mycso
    Ha már off, meg nagy hűtések....

Ti4200: a nyák fel lett szakítva majd meg lett patkolva az elszakított szál, ezután működött a VGA, csak képtelenség volt hűteni --> tehát itt sem bolondultam meg, egyszerűen szükség volt rá
    Ez még valamikor 2004 vége fele volt....
    Ja és így patkoltan, ezzel a hűtővel elég szépet ment a vga (akik ismerték a titániumokat, azoknak mond nagyot): @325/625 3dm'03: 2211 pont ;)

KÉP1 KÉP2

Ja az egy Titan D5TB amd procihűtő rajta, 8-as ventivel...
  • mycso
    Pontosan.

A borda ingyen volt, a csavarok talán 30 forint körül voltak és teljesítményben is szerintem bőven ott van mint a vf700. (megkockáztatom, passzív módban is)
  • zoolee
    Ja sry a méretér....
  • zoolee
    Heheh...
    Egy kis off...
    A gef fx5200 ami majdnem radeon 9600 szintet tudott az én gépembe..
    Most tesóméba van.

Kép1
    Kép2
    (Csak, hogy a normális ember ne nézzen hülyének...Amúgy, nagyobb lenne az a venti...)
  • pirosBoci
    nekem a 7800 még most nyáron sem megy tdu val vagy cs:s al 50 fok fölé a max 49 volt.
  • Eagle16
    És ha vettél volna egy zalman ventit rá?
    5V-on elszaladgál 50 fok alatt, és még nem is hangos...
    Vagy gondolom már nem akartál rá költeni, mert azért annyira nem olcsó...(5huf)
  • mycso
    Egyáltalán nem.

A gyári coolerrel néha 80 fok körüli hőmérsékletket is produkált. (terhelve)
    Ezzel a bordával, meg passzívban is megáll 56-58 körül max.
  • zoolee
    Ehh..

Nem "teccik" kicsit beteglenni???XDXD
  • mycso
    7300GT KÉP 1 KÉP 2
  • zoolee
    Hehe, a lényeg, cs ment.
  • LSL
    Nekem s3 Virge (2MB) pótolta az x600-amaat amíg meg bírtam venni a mostanit. StarCraft, ConterStrike ment rajta ;)
  • vadmotoros
    Mivel pont ráfújja a levegőt egy 8 centis ventillátor igy terhelve max 60 fokos volt.. de már visszavittem a szervízbe, elvileg 2 hét múlva talán kicserélik.
    Most a gépembe egy szerintem mindenki által ismert "csúcskártya" van :Geforce 4 MX 440 mondjuk az internetnek nem számít :)
  • LSL
    hmm bocs, tényleg bekavartam egy kicsit.

hmm te hol találtad? 2. nekifutásra sem sikerült képet találnom róla
  • Gabesz amd64
    jah télleg,haverja vga-járól van szó ott már
  • ollie
    Nem erre írta, olvasd el még egyszer. :)
  • Gabesz amd64
    meg nem vágom mért két helyet foglal el?
  • Gabesz amd64
    vannak képek csak rossz helyen keresgélsz :D
    ime:

• LSL
    Nem is vezérelni akartam... Csak megnézni, hogy rendesen működi-e és tényleg leadja-e a 400w-ot. Amúgy meglepődnél mi mindent lehet szotwaresen vezérelni, erre van az assembly.

Amúgy itt a kártyám. Ez valami új cucc, mert hiába kerstem rá nem találtam róla képet. havernak is ien kártyája van, de azon 2 oldali passzív hűtés van és 2 slotot foglal el a gép hátoldalán.
  • Moyko
    Cseréld vissza, én is azt teszem az enyémmel... a Szervizbe azt mondták 10 kártyából 8 asus 7600 -os. Azt hiszem ez alég indok ... én is belenyultam a szarba..többen nem veszek asus-t.
  • n3whous3
    Hüüüllyyyyeeeee....... BIZTOS nem lehet szoftveresen vezérelni a tápot.....
  • n3whous3
    Nálam régen a Radeon 9600pro csinálta ezt. Kuka lett belőle.
  • n3whous3
    Ilyen program nincs, azonban létezik egy olyan kis kütyü, amit bedugsz a falba és azon keresztül a gépet. De így max arról kapsz képet, hogy a rendszered mennyit fogyaszt.

Amúgy nem valószínű, hogy van ilyen program, mert szoftveresen te nem tudod azt megmondani, hogy most mennyi kakaót nyomjon a gépbe a táp (vagy ha sikerül, akkor gondok lehetnek )

De biztos van valami erre is, csak ehhez én már nem értek.
  • zoolee
    ööö, Mennyire melexik?
  • vadmotoros
    Ja, úgylátszik hogy az kimaradt hogy a win is újra lett telepítve. De azért megpróbálom mégegyszer leszedni és felrakni az újat.
  • LSL
    szedd le az illesztőprogramot, és tedd fel újra a drivert. nekem is ez volt a bajom 2 hete
  • vadmotoros
    Helló!

Nekem egy Asus 7600GS Silenc kártyám van, és az a probléma hogy pl játékok el sem indulnak mert szétesik a kép, a 3dmark alatt meg hol eltünnek a textúrák, hol meg össze-vissza szinűek. Próbáltam letölteni hozzá másik drivert az Asus és az Nvidia honlapjáról is de nem hajlandó feltelepülni (Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel.) hibaüzenettel kilép. a Win is újra lett telepítve. amiket próbáltam feltelepíteni drivereket:
    84.21_forceware_winxp2k_international_whql
    93.71_forceware_winxp2k_english_whql
    97.94_forceware_winxp_international_whql

Esetleg van valakinek ötlete vagy hasonló problémája?
  • zoolee
    Terheled a gépet, és ha pci expresses a cucc akkor ahhol van a karin a csati, odanyomod a 2 tűt...(csak oszt nehogy zárlatos legyen.)
  • LSL
    Nincs valamilyen program, amivel meg lehet nézni a táp leadott feszültségét? Kimértem multiméterrel, dehát úgyis csak terhelés alatt látszik a bibi...
  • zoolee
    Igen, akor tök mind1 ha a 2 csati ugyan olyan.
    Mert asszem dvi bol is van több.
  • n3whous3
    Télleg, az tök mindegy, hogy melyik DVI csatlakozóba dugom a monitort? A kártyámon 2 is van és nem tudom, hogy számít-e valamit.
  • n3whous3
    Azért mégse ajánlatos "nem márkás" tápot venni. Már csak azért is, mert az, hogy pl. 450 W, úgy hívják, hogy névleges teljesítmény. És (sajnos) csak a márkásabbak tudják leadni a névleges teljesítményt (még ők se teljesen), egy gagyi cucc pedig még az alá is megy.

• zoolee
    No meg, majd a piruló gépére..
    De mind1, vannak ilyenek, nem fárasztom magam...
  • BiG G
    hagyd felesleges... ő tipikusan az az ember akinek naphosszat beszélhetsz, de csak a saját hangját hallja meg
  • zoolee
    Na jóvan, ezt holtanultad??
    Hehe, csodállom, hogy még nem sírsz nekünk, hogy szénkocka lett a gépedből...
    A ködkén tápokró annyit, hogy, van a dual 400 as változat, ami elvileg 800 w -t kéne, hogy produkáljon, namármost, haver ujj gépéhez kipróbálta (Ilyet) és 1, a felső az 2 nap utánn kisült, de úgy, hogy előtte se ment astailan a gép, pedíg állítólag 800 w .
    a a haver gépe (p5b delux wifi ap,c2d e6400,asus 7600 gs sli verzio,1 gb kingmax ram 667)..
    És nagy szerencse, semmit sem vitt el.
    Visszavitte, adtak neki egy 500 as fsp -t meg vissza a pénzét.
    Akkor, hogy is van ez a biztos 800 w???
    Ezen gondolkodj el, jobb lesz ha minnél hamarabb lecseréled.
    és ne állítsd senkinek, hogy jó a ködgén, mert amien laikusok is vannak itt az egyik elhiszi, és kisül a cucc, és nem lesz akkora szerencséje akkor mi van vele??Le van szarva??és akkor még a gari sem érvényes mert a táp hibája lesz...