5387
-
n3whous3 #4427 Nem a proci órajel a lényeg!!! Hanem a memóriátok, ezenkívül a proci FSB-je. EZ alapján tudjátok a VGA adatátviteli sávszélességét kihasználni. -
#4426 Kössz. ;) -
#4425 Nagyon nem.
Illetve kihasználni kitudja, csak kihajtani nem tudja ;) (de valószínű te is erre gondoltál)
Még egy 6600GT-t sem tud kihajtani teljesen.
Nekem 2.26GHz CeleronD 3.73GH-en (220FSB) ram 1g@550MHz-en, sem tudott kihajtani teljesen egy 6600GT-t. -
#4424 Hali!
Szerintem nem hajtja ki teljesen...
mycso: komoly kis venti
ja, és szép a házad is, a pókhálós oldalú -
#4423 hali.
a 2.4-es cerka 3ghz-re húzva ki tudja használni a 7600gt-t?
(1Gb RAM mellett) -
#4422 Második kép, borda jobb sarkánál látszik is a javítás. -
#4421 Ha már off, meg nagy hűtések....
Ti4200: a nyák fel lett szakítva majd meg lett patkolva az elszakított szál, ezután működött a VGA, csak képtelenség volt hűteni --> tehát itt sem bolondultam meg, egyszerűen szükség volt rá
Ez még valamikor 2004 vége fele volt....
Ja és így patkoltan, ezzel a hűtővel elég szépet ment a vga (akik ismerték a titániumokat, azoknak mond nagyot): @325/625 3dm'03: 2211 pont ;)
KÉP1 KÉP2
Ja az egy Titan D5TB amd procihűtő rajta, 8-as ventivel... -
#4420 Pontosan.
A borda ingyen volt, a csavarok talán 30 forint körül voltak és teljesítményben is szerintem bőven ott van mint a vf700. (megkockáztatom, passzív módban is) -
zoolee #4419 Ja sry a méretér.... -
zoolee #4418 Heheh...
Egy kis off...
A gef fx5200 ami majdnem radeon 9600 szintet tudott az én gépembe..
Most tesóméba van.
Kép1
Kép2
(Csak, hogy a normális ember ne nézzen hülyének...Amúgy, nagyobb lenne az a venti...) -
pirosBoci #4417 nekem a 7800 még most nyáron sem megy tdu val vagy cs:s al 50 fok fölé a max 49 volt. -
#4416 És ha vettél volna egy zalman ventit rá?
5V-on elszaladgál 50 fok alatt, és még nem is hangos...
Vagy gondolom már nem akartál rá költeni, mert azért annyira nem olcsó...(5huf) -
#4415 Egyáltalán nem.
A gyári coolerrel néha 80 fok körüli hőmérsékletket is produkált. (terhelve)
Ezzel a bordával, meg passzívban is megáll 56-58 körül max. -
zoolee #4414 Ehh..
Nem "teccik" kicsit beteglenni???XDXD -
#4413 7300GT KÉP 1 KÉP 2 -
zoolee #4412 Hehe, a lényeg, cs ment. -
#4411 Nekem s3 Virge (2MB) pótolta az x600-amaat amíg meg bírtam venni a mostanit. StarCraft, ConterStrike ment rajta ;) -
vadmotoros #4410 Mivel pont ráfújja a levegőt egy 8 centis ventillátor igy terhelve max 60 fokos volt.. de már visszavittem a szervízbe, elvileg 2 hét múlva talán kicserélik.
Most a gépembe egy szerintem mindenki által ismert "csúcskártya" van :Geforce 4 MX 440 mondjuk az internetnek nem számít :) -
#4409 hmm bocs, tényleg bekavartam egy kicsit.
hmm te hol találtad? 2. nekifutásra sem sikerült képet találnom róla -
#4408 jah télleg,haverja vga-járól van szó ott már -
#4407 Nem erre írta, olvasd el még egyszer. :) -
#4406 meg nem vágom mért két helyet foglal el? -
#4405 vannak képek csak rossz helyen keresgélsz :D
ime:
-
#4404 Nem is vezérelni akartam... Csak megnézni, hogy rendesen működi-e és tényleg leadja-e a 400w-ot. Amúgy meglepődnél mi mindent lehet szotwaresen vezérelni, erre van az assembly.
Amúgy itt a kártyám. Ez valami új cucc, mert hiába kerstem rá nem találtam róla képet. havernak is ien kártyája van, de azon 2 oldali passzív hűtés van és 2 slotot foglal el a gép hátoldalán. -
#4403 Cseréld vissza, én is azt teszem az enyémmel... a Szervizbe azt mondták 10 kártyából 8 asus 7600 -os. Azt hiszem ez alég indok ... én is belenyultam a szarba..többen nem veszek asus-t. -
n3whous3 #4402 Hüüüllyyyyeeeee....... BIZTOS nem lehet szoftveresen vezérelni a tápot..... -
n3whous3 #4401 Nálam régen a Radeon 9600pro csinálta ezt. Kuka lett belőle. -
n3whous3 #4400 Ilyen program nincs, azonban létezik egy olyan kis kütyü, amit bedugsz a falba és azon keresztül a gépet. De így max arról kapsz képet, hogy a rendszered mennyit fogyaszt.
Amúgy nem valószínű, hogy van ilyen program, mert szoftveresen te nem tudod azt megmondani, hogy most mennyi kakaót nyomjon a gépbe a táp (vagy ha sikerül, akkor gondok lehetnek )
De biztos van valami erre is, csak ehhez én már nem értek. -
zoolee #4399 ööö, Mennyire melexik? -
vadmotoros #4398 Ja, úgylátszik hogy az kimaradt hogy a win is újra lett telepítve. De azért megpróbálom mégegyszer leszedni és felrakni az újat. -
#4397 szedd le az illesztőprogramot, és tedd fel újra a drivert. nekem is ez volt a bajom 2 hete -
vadmotoros #4396 Helló!
Nekem egy Asus 7600GS Silenc kártyám van, és az a probléma hogy pl játékok el sem indulnak mert szétesik a kép, a 3dmark alatt meg hol eltünnek a textúrák, hol meg össze-vissza szinűek. Próbáltam letölteni hozzá másik drivert az Asus és az Nvidia honlapjáról is de nem hajlandó feltelepülni (Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel.) hibaüzenettel kilép. a Win is újra lett telepítve. amiket próbáltam feltelepíteni drivereket:
84.21_forceware_winxp2k_international_whql
93.71_forceware_winxp2k_english_whql
97.94_forceware_winxp_international_whql
Esetleg van valakinek ötlete vagy hasonló problémája? -
zoolee #4395 Terheled a gépet, és ha pci expresses a cucc akkor ahhol van a karin a csati, odanyomod a 2 tűt...(csak oszt nehogy zárlatos legyen.) -
#4394 Nincs valamilyen program, amivel meg lehet nézni a táp leadott feszültségét? Kimértem multiméterrel, dehát úgyis csak terhelés alatt látszik a bibi... -
zoolee #4393 Igen, akor tök mind1 ha a 2 csati ugyan olyan.
Mert asszem dvi bol is van több. -
n3whous3 #4392 Télleg, az tök mindegy, hogy melyik DVI csatlakozóba dugom a monitort? A kártyámon 2 is van és nem tudom, hogy számít-e valamit. -
n3whous3 #4391 Azért mégse ajánlatos "nem márkás" tápot venni. Már csak azért is, mert az, hogy pl. 450 W, úgy hívják, hogy névleges teljesítmény. És (sajnos) csak a márkásabbak tudják leadni a névleges teljesítményt (még ők se teljesen), egy gagyi cucc pedig még az alá is megy.
-
zoolee #4390 No meg, majd a piruló gépére..
De mind1, vannak ilyenek, nem fárasztom magam... -
#4389 hagyd felesleges... ő tipikusan az az ember akinek naphosszat beszélhetsz, de csak a saját hangját hallja meg -
zoolee #4388 Na jóvan, ezt holtanultad??
Hehe, csodállom, hogy még nem sírsz nekünk, hogy szénkocka lett a gépedből...
A ködkén tápokró annyit, hogy, van a dual 400 as változat, ami elvileg 800 w -t kéne, hogy produkáljon, namármost, haver ujj gépéhez kipróbálta (Ilyet) és 1, a felső az 2 nap utánn kisült, de úgy, hogy előtte se ment astailan a gép, pedíg állítólag 800 w .
a a haver gépe (p5b delux wifi ap,c2d e6400,asus 7600 gs sli verzio,1 gb kingmax ram 667)..
És nagy szerencse, semmit sem vitt el.
Visszavitte, adtak neki egy 500 as fsp -t meg vissza a pénzét.
Akkor, hogy is van ez a biztos 800 w???
Ezen gondolkodj el, jobb lesz ha minnél hamarabb lecseréled.
és ne állítsd senkinek, hogy jó a ködgén, mert amien laikusok is vannak itt az egyik elhiszi, és kisül a cucc, és nem lesz akkora szerencséje akkor mi van vele??Le van szarva??és akkor még a gari sem érvényes mert a táp hibája lesz...