5387
10645648441119966253.jpg\"
  • Marko001
    Akkor csak celeron. Köszi hogy kioktattál...
  • tmisi
    Ennyi erővel AMD Sempron XP. :D

És én tudom mi az az aláírás, DUAL-CPU! xD egy P4 és egy Core2 ereje egyben!
  • czky
    Azért, hogy könnyebben bekategorizálhassuk. :)
    Amúgy ez semmi. Valakinek az aláírásában ez szerepel: P4 2.4GHzCore2Duo
    Na erre varrjál gombot! :DDDDDD
  • tmisi
    A celeron mióta p4? -_-
  • Marko001
    Köszi a válaszokat.
  • czky
    Akkor tényleg a proci a hunyó és reális a pontszám.
    Nekem anno A64 3200+ és 7600gt-vel 06-ban 2887pontom volt, 05-ben 5867 pont.
  • Eagle16
    Akkor az a pontszám reális...
  • Marko001
    Azt hiszem p4 celeron. Nem az én gépem.
  • czky
    De milyen a proci? Addig ok h 2400-as.
  • Marko001
    Sziasztok!
    Van valakinek ötlete mitől lehet az, hogy egy Leadtek 7600gt, ami 3dmark06-ban 2800 pontot produkált egy 2400-as procival, mitől kaphatott 3dmark05-ben 4400-at? Friss windows, több driverrel kipróbálva, mindig ilyen szar eredmény lett.
    Üdv!
  • BiG G
    ezt komolyan mondod??? omg O_O
  • zoolee
    Nah, ott azért már javult az inno, de 6-7 es széria alég gyatra volt:S
  • zoolee
    Pff..nekem hajlik mint a gumi:S
    Nem is mertem csavar nélkül beraknia gépbe.
  • skyli991
    Nvidia vezérlőpultban a rendszerhangolásnál a finomhangolás nem teheti tönkre a gépet?
  • NeoMaN
    tudtommal minden nyák 8 rétegű.....
  • skyli991
    úgy látszik nem megy:( felraktam de nem változott semmi, nem látom hol lehetne bekapcsolni.
  • skyli991
    Találtam ilyen stereo drivereket az nvidia oldalán, csak abból a legújabb 2006-os. Ha azt rárakom a mostani driverre menni fog? Mondjuk még meg kell találnom vhol a piros-kék szemüveget :D
  • Eagle16
    Én a 7600GS GDDR3 Zalman-os verziót mondom. Azon van full Alu Vf-700.
    Vékony, hajlékony nyák? Az én Inno 8600GT-m stabil, mint a beton.
  • zoolee
    inno 7900 gs en nem utánzat van..-.- azon eredeti vf900 as van...-.-

Igazából az összeszerelés minőségében van külömbség..
    Pl régebben 6600 as korban a 6600 GT ken rendre szar volt a hűtés az innonál..mert a gyártósor szarul volt beállítva, és a hővezető paszte felét a gpu mellé nem rá nyomta..
    Meg az inno PL spórol a nyállak, nagyon végony, és hajlékony, vigyázni kell.Én majdnem eltörtem az én 7600 gs emet.
  • Eagle16
    Egyik sem. Az Inno is jó, ha nem akarsz sokat költeni, viszont az a Zalman utánzat a karikon eléggé megéri. De semmiképpen sem +10 ezret...
  • BiG G
    aha... és ha rádobok egy zalmant, mert épp van itthon egy, akkor is megéri a +10 ezret? miben minőségibb? ezeket sose értettem... elfüstöl, lefagyaszt, vagy pestises lesz tőle a gép?
  • zoolee
    Az inno az olcsó jól húzható, a galaxy meg a leg jobban gyárituningolt karikat gyártó cég...
    Meg azért galaxy jóval minőségibb, mint az inno.
  • BiG G
    üdv!

van érdemi különbség egy inno3D-s és egy Galaxy-s 7600GT között? A galaxy-s verzióhoz adnak egy full aluminium zalman hűtőt, de ez szerintem nem éri meg a helyenként 10-14 ezer forintos többletet... vagy szerintetek annyival jobb (ha igen akkor miben??) a galaxy?
  • Aramir
    http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=711&model2=855&chart=275
  • zoolee
    Ha 1 ideig nem akarsz váltani akokr 8600 ha viszont csak most kell a cucc míg jön a 8700 akkor 7900, igaz, kicsit drágább 1-2 k val(a GS) de sokkal gyorsabb.
  • mikiking
    ezt az egyet még meg lehet mondani,amugy meg keresgettem,és a kettőt nem hasonlitják öcce
  • NeoMaN
    mondjuk túlmelegszik az alaplapi chip?
  • NeoMaN
    jó, ezt játszd el az összes vga-val és véletlenül se nézz meg önmagadtól teszteket...
  • mikiking
    o.k. és a 7900 vagy 8600 gt ?
  • zoolee
    nyócezer haccász gété!
  • pirosBoci
    8600
  • mikiking
    a 8600 Gt vagy a 7800 Gt a jobb ?
  • zoolee
    Mikori a win?
    Régi drivert leszedted, vagy csak rátoltad az újat?

Hát, lehet megoldja...1 próbát megér..
  • xmark2
    Segítsetek!

Most vettem egy 7900GTO-t, ha bekapcsolom a gépet gyorsan lefutatok egy 3dmark06-ot...ok...elindítok egy játékot..ok
    DE ha bekapcsolás után kb. másfél/ két óra után indítok egy játékot vagy 3dmark-ot, kifagy a gép vagy kitesz asztalra :(
    162.18as drivert felraktam, meg xp-t is újraraktam már.

A kártya 40-45fok körül van,tehát nem melegszik túl.
    Hibának az alaplapra gondolok, mert az alaplapi BIOS 2005ös évjárat (az adatokat az Everest mondta)
    Asus P5ND2-Sli alaplapom van.CPU 2,6Ghz es D805, táp 450W Chieftech,2x512mb Kingmax DDR2.

Alaplapi frissítés megoldja a problémám?
    vagy vmi javaslat miért nem működik rendesen másfél órás használat után a gép?
  • zoolee
    300 wattos kódgányt nagyonhamar számüzesd!!!!
    Vegyél helyette 1. 400 as chieftech et 9200 ft + áfá ért..
    Pff..én visszamennék reklamálni, hogy azért ez milyen dolog már...És megnézetném, hogy müxik e....ottani gépekben.
    Vagy haverodhoz elvihetnéd kipróbálni.
  • Fonixxx
    Kezdek azon lenni,hogy eladom a karit és veszek új karit meg pcieos alaplapot újat!A tök kivan vele!Jah meg akkor vmi új tápot,minőségit...
  • Fonixxx
    A régi kari az kölcsönbe van,tnt 2es,jó rég,épp megy vele!Nem raktam fel drivert hozzá...7600é van fent azzal megy!Most újra rakni a Xp macerás,most volt nemrég vazzeg...
    Plusz táp be van,már ment a gépem vele,azóta szar mióta elküldtem javításra és visszakaptam!Táp elég,bár nem minőségi 300W Codegen,de eddig is elég volt neki,pont most ne lenne...
    Szóval nem értem mi a baj vele!Amugy a dobozát se adták a karinak vissza,elég szomorú azért!
    Ahol vettem az Ipon bolt,pesten!
  • tmisi
    Nem írtad, hogy milyen volt a régi kari. Mert ha ATI-s akkor a fenn maradt driver(részek) bezavarhatnak. Javaslok egy újratelepítést.
    Továbbá ha AGP-s nézd meg, hogy bedugtad-e a plusz tápcsatlakozó a kártyába, illetve elegendő-e a tápod teljesítménye (min. 300w MINŐSÉGI táp).
  • Fonixxx
    Hy!

Olyan gondom lett,hogy a Vga karim azt hittem,hogy elbaszódott mert játék alatt széttesett a grafika!Visszaküldtem mert garis még 2 év,most vettem új még 7600GS...Kiderült semmi baj,tesztelték...mind1
    Míg nem volt itt,egy régi kari volt bent,amugy AGPs...Mikor megkaptam,visszaraktam,csakhogy a gép mindig újra indult,a Win Xp töltő kép bejön,utánna vmi kék háttér szöveggel beugrik és folyton újra indul,aztán kiírja,hogy a gépben hardver változás történt,Normál v Csökkentett módban indítom el...stb!
    Mi lehet a baj??Eddig nem volt ilyen!Az új karival nem indul el a gép eccerüen!:(

Vki tudja a megoldást,annak kösy,vagy tipp!
  • NeoMaN
    Nincs olyan driver aminek nincs hibája. Folyamatosan fejlesztik őket.

A béta meg csak azért béta, mert nem veszik meg rá a mikrofosttól a whql minősítést, ugyanis nem kis pénz....
    Mellesleg bétákban általában hotfixek vannak. Főleg a megjelenő NAGY jáékokhoz tartalmaznak egy kis optimalizációt. Lásd legutóbb bIOSHOCK ILL. et qw DEMO.