5387
-
#105 tökmindegy!
mindegyik kártyán jól fognak futni a játékok! -
#104 -
#103 Mégiscsak lesz 7800 ultra de váratja az ATI csúcskártya kijöveteléig és annak függvényében lesz belőve a végleges teljesítmény...
""Az Athlon 64 FX-55 processzorral és két 904 MHz-en hajtott Radeon X850 XT PE-vel beállított 15 498 pontos 3DMark05 rekordot már biztosan megdöntötte az XtremeSystems fórumán két hasonló processzor társaságában 534 MHz-en járatott GeForce 7800 GTX, de a különbség alig több, mint 3 százalék. Mivel a CrossFire-t kiveséző tesztekre még úgyszintén várnunk kell, nagyon kíváncsian lessük, hogy hasonlóan extrém körülmények között mire képes az NVIDIA új zászlóshajója.
Mint ahogy az is nagy kérdés, hogy igazak-e a pletykák, miszerint a GeForce 7800 Ultra csak az ATI R520 megjelenése utáni napokban indul útjára, és pont úgy állítja be az értékeket a gyártó, hogy még éppen túlteljesítse ellenfelét. Mindenképpen nagyon izgalmasnak ígérkeznek az elkövetkezendő hetek, és a holnapi napon már hivatalos GTX-eredményekkel is szolgálhatunk.""
-
#102 Hát kiváncsi vagyok már nagyon ki nyeri majd meg ezt a fordulót. -
#101 Geforce 7 hír és képek a Hardwireden -
#100 arnyosnak néz ki! biztos jó a hűtése! -
#99 Leadtek 7800GTX
-
#98 Szerdától már kapható a 7800GTX -
#97 nem biztos! de előfordulhat
de lehet jobb lesz -
#96 egy 7200 kb egy 6600 gt vel fog felerni nem? : -
#95 bocs rosszul fogalmaztam!nem olyn lesz mint a 6600-os azaz olyan teljesítménye hanem mint számilag!
6800,6600,6200 és most gondolom lesz megint 7600,7200!
hát a teljesítménye a Geforce7-es széria középkategóriás kártyájának biztos 6800-as szintű lesz -
#94 szerinted!
Lesz v.mi 7600 vagy 7700 de 6800 körülre írják a teljesítményt -
#93 ja -
#92 nem hinném!inkább lesz egy 7600-os középkategóriás ami biztos olyan lesz mint a 6600-os -
#91 6800Gt-nek?
ennek csak örülni lehet -
Akuma #90 majd jövő karácsonyra :) még akkor is nagyon jó vétel lesz, bár lehet lesz jobb :)) -
#89 Mármint a kiadásnak -
#88 Na eljött ez az idő is!A kareszom ára akkor most lemegy a pics@ba....
-
#87 itthon még karácsonykor se lesz megfizethető kategória :( -
#86 meg inkább azt hogy forgalomba legyen! -
#85 talán 5 nap múlva bemutatják! már várom -
#84 Jaja vágom, ezt mondtam énis! -
#83 azért nem nagy szám mert sok ember ugyse vesz két VGA-t. -
#82 hát ugy tudom hogy nem a Pci-exes foglalaton komunikálnak hanem a monitorkábelon keresztül!ime:
azaz jobban mondva a SuperTiling cuccos a lényeg!
Narancs!
A korábbi állítások szerint csak Ati chipsetes alaplapokon működne...de ez már nem igazán így van:
"A heise online gyártói forrásokra hivatkozva arról adott hírt, hogy az ATI néhány napja bemutatott, két videokártya párhuzamos működtetését lehetővé tevő CrossFire technológiájának használatához – a korábbi információkkal ellentétben – nem feltétlenül szükséges a vállalat saját Radeon Xpress 200 chipsetje köré épülő alaplap alkalmazása."
link -
#81 Ja, sztem se nagy szám ez a kártya kötögetősdi, viszont arra a készülgető fizikai procira kíváncsi vagyok... -
Borg #80 2 pcie slot kell hozzá, alaplap oldalról valóban csak ennyi a követelmény.
Viszont kell egy crossfire-s vga, ami mellé már egy simát tehetsz be. Az összeköttetési számításokat a crossfires vga végzi, és a pcie-n keresztül kommunikálnak, nem sli hídon át mint a geforce6.
Sokkal nem okosabb, meg nem is szebb megoldás, de kétségtelenül fejlettebb meg újabb.
Én az SLItől sem estem hanyatt, meg ettől se. -
#79 Rosszul tudtad. ATI crossfire okosabb mint SLI, nem is kell hozzá chipset támogatás, de feltétlen 2 ugyanolyan kártya... -
Akuma #78 "Lásd a konkurenciát annál mindent be lehet már kötni azaz az x800-as szériától majd az új szériáig... " mondanál konkrétabbat? én úgy tudtam eddíg, hogy semmi konkrétat nem tudni a konkurenciáról
csakhogy próbálkoznak, több-kevesebb, inkább kevesebb sikerrel -
#77 szerintem meg valami új fejlesztés lehet!
olyan nem fordulhat elő hogy csak GTX-et lehetne SLI-be kötni ez nekik csak szar lenne.Lásd a konkurenciát annál mindent be lehet már kötni azaz az x800-as szériától majd az új szériáig... -
Akuma #76 sztem meg 1 okkal több lenne, hogy extradrágán adják el... illetve kölcséghatékonyabb, ha a többi kártyát nem kell SLI-re felkészíteni -
#75 lefordítva olyasmi de nem hinném,h meglépi ezt a hibát az nvidia,h csak a gtx-et lehet sli-be kötni! -
Akuma #74 sztem csupán annyit jelent, hogy csak a GTX modelleket lehet SLI-be kötni -
#73 NVIDIA SLI Ready (7800 GTX only) ez valami új technologia? -
#72 hmm érdekes :) jo kártya lesz ez -
#71 TheCage.com has posted the following specs for the 7800GTX:
0.11 micron process TSMC
430Mhz core / 1.2GHz 256MB GDDR3 memory
256-bit memory interface
38.4GB/s memory bandwidth
24 pixels per clock
10.32Bps Fill Rate
8 Vertex Pipes
860M vertices/second
400MHz RAMDACs
NVIDIA CineFX 4.0 engine
Intellisample 4.0 technology
64-bit FP texture filtering & blending
NVIDIA SLI Ready (7800 GTX only)
DX 9.0 / SM 3.0 & OpenGL 2.0 supported
G70 comes with 3 models; GTX, GT and Standard
Single Slot solution
Single card requires min. 400W PSU with 12V rating of 26A
SLI configuration requires min. 500W PSU with 12V rating of 34A
""----Launch : 21st of June----""
-
#70 jaja en is remelem -
#69 Ne igyunk előre azért a medve bőrére!
Remélem jó VGA lesz a G70! -
#68 :) -
Akuma #67 "ideg" :DD =ideig -
Akuma #66 "R580 will have all 32 pipelines enabled" sztem ez a lényeg benne
szal az r520 24 pipeos lesz, az 580 meg 32
ezzel szemben a 24 pipeos kártyájával is gond van az ATI-nak, szal még nem adják ki egy ideg, nincs fixálva semmilyen időpont
egyébkéntm meg nem kell álmodozni, nem a 24 pipeos kártya csinálja a 10000 pontot! hanem a 32