5387
-
BBking #145 Inkább NVIDIA Agent! -
izb #144 Neked ez a mániád!!
Te valami PCI-E ügynök vagy?? -
#143 kicsit összezsúfolt ez a banner!
nem lehetne kinyújtani? -
#142 játékot meg sok programot!
esetleg -
#141 hát ne nagyon reménykedj benne mert a jővő a PCI-ex-es VGA-ké!
inkább átalakítót csinálnak hozzá!
De kitudja... -
#140 majd akkor lesz új tábla ha kijön az ATI új kártyája is!meg talán a középkategóriás VGA-k... -
Zsoldos #139 ugy ertettem egy cell procival mit futtatnal :) -
Borg #138 Én semmit, nekem elég a 6600GT.
De eventuell 1280-ban BF2-re is rá lehetne tolni max AA-t meg max AF-et, és még úgy is meglenne a stabil 80 minimális fps. (nem esne alá) -
#137 Jó kérdés, valószínű lesz.Szvsz:) -
izb #136 Ez a kártyasorozat csak Pci-e ben jön ki,vagy lesz belőle AGP változat?? -
Zsoldos #135 es mit futtatnal vele? -
Borg #134 Hát olvashatsz erről már bőven, a Sony PS3 bejelentésekkel kapcsolatban.
Szerintem nagy állatság lenne, ha kidobna az IBM valami fasza párprocis cell chipsetet az alaplapgyártóknak, meg hozzá procikat... -
#133 cell architekturáról hogy mitől lehetne jobb ha pc-kbe is ez lenne -
Borg #132 Mármint mit? -
#131 erről írhatnál v.mit!
Érdekesnek hangzik! -
Borg #130 Én arra leszek kiváncsi, hogy jövöre a CELL architektúrát vajon kihozzák e a PC-kbe is. Tehát alaplap+proci(k).
Egy olyannal már igencsak ütne ez a videokártya. -
-
#128 Egy két ismertető és teszt:
tweaktown
neoseeker
beyond3d
hothardware
nvnews
hexus
ixbt
tom's
xbit -
#127 Nos igen.Igazából ma már a videókártyák a PC legfejlettebb részei. A prociknak kéne utolérni a fejlődést, meg úgy az egész architektúrára ráférne már egy nagy generál. -
#126 háát ja de az még nem most lesz.
Érjen ide és legyen elérhető árú akkor már kelleni fog -
#125 hozzá az első driver is elérhető:
NVidia released Forceware 77.72
Today NVidia released their new official Forceware for Windows XP/2000.
--------------------------------------------------------------------------------
Release Highlights:
* WHQL Candidate
* Support for GeForce 7800 GTX and GeForce 6200 AGP
* Improved SLI performance and broader SLI validation and optimizations for the latest games
* Compatible with Intel and AMD dual core CPUs
* HDTV Display Setup Wizard with preview mode
* Fullscreen HDTV underscan control panel lets users optimize their high definition television for Windows desktops
* Allows end users to keep or remove old driver application profiles when the driver is updated
* Improved TurboCache™ performance
* Support for inverse 2-2 pulldown detection and correction when using the the PureVideo Decoder
* More control when creating custom timings for digital flat panels
* nView Desktop Manager support during Windows Remote Desktop sessions
* Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.0 support
* For a full list of other issues resolved, please view the driver release notes. -
#124 hamarosan át kell írni megint a táblázatot -
#123 ne feledjétek még lesz Ultra verzió is! -
Borg #122 Jah, hát izom van benne, az biztos, de nincs az a gép ami kihajtsa belőle.
1600x1200-ban 4xAA mellett még a legjobb procival is csak fej fej mellett van a 6800 ultrával.
2048x1536-ban meg kb 0 ember játszik, főleg a fixfelbontásos TFT-k korszakában.
Az meg a másik, hogy ekkora felbontás mellett már az AA is teljesen felesleges, mert úgysem rackás semmi... Szal rendkívül impressive amekkora számokat elér marhanagy felbontásban marhanagy filterezéssel, de MINEK?
Egyetlen előnyt látok benne: Kevesebbet fogyaszt, min ta 6800 ultra. Bár loadon az a pár watt már nem oszt nem szoroz... -
#121 Azért jók ezek az új generációs tesztek, mert itt is szerepelnek az előző generáció képviselői és mivel nem ők a főszereplők, így nem foglalkoznak azzal, hogy ferdítsék ide-oda az eredményeket. Ennek eredményeképp meglepett(?) hogy mennyire lemarad a 6800Ultra... A teszttel ugyanakkor sok mindent nem tudok kezdeni, mert sejthető volt, hogy gyorsabb lesz mint a régiek, majd ha az ATi is lép akkor fog mondani valamit az eredmény. -
#120 LoL....
Szóval 2048x1536 4xFSAA mellett van is értelme jelenleg... -
#119 Megjöttek az első tesztek Anandtech
-
#118 hát elég hülye az az ember aki azt megveszi! -
Akuma #117 akkor kukkants ide
Asus V9950 GeForce FX 5900 128 MB 8x PCI Express 62,400 Ft 78,000 Ft -
#116 azt hol nézted kiváncsi lennék rá!
mert amit Én láttam útoljára fx5900-et az Gigabyte volt és az 62k volt!
minek vegyek még egy fx5900-et!?? :)
nem megy SLI-be :P :DD -
Akuma #115 mindíg vannak pofátlanul magas árak! vedd meg nyugodtan! pl most néztem egy FX5900-at.... 78000Forint... ezekszerint ez pont neked való -
#114 nem a rákot nem!ne huzzál fel!
hogyne lenne drága!
amikor Én vettem az fx-emet akkor az ultra került 130k-ba...
és előtte(bő 2,5-3hónap,amikor kiadták) meg 160k volt egy Leadtek A380-as!
az MSI-ről meg nem is beszélek. -
#113 Ingyé azér jöhetne a kicsike!!! -
Akuma #112 ezért nézzek ide???? :DDDD ekkora baromságot, LOL 170ezer :DDDDD
sose került ennyibe egyik szériának még az ULTRA változata sem!!! ha lenne egy kis logika, akkor rá lehetne jönni, hogy amerikában, ahol többmint kétszer ekkora a fizetés, ott kerül 120ezerbe(Ft)! ha busás nyereséget tesznek rá és a vámot is ráteszik, akkor se lesz több 150ezernél! az ULTRA! -
#111 olvassátok el a PH!-n is!
-
#110 jah amire ideér addigra lesz 170k is -
Akuma #109 ja az a táppal szerelt az nagyon jó áron van... figyelembe véve, hogy ez debütáló ár... 120ezer forint táppal együtt -
XFX GeForce 7800 GTX 256MB PCI-Express Dual DVI/VIVO (Retail) 649 $
eVGA e-GeForce 7800 GTX 256MB PCI-Express Dual DVI/VIVO (Retail) 699$
Launch Event Special 2 GeForce 7800 GTX OC / 256MB DDR3 / PCI Express / Dual DVI / HDTV / Video Card and Ultra 600 Watt Power Supply táppal együtt!! : 599$
lottó nyertesek előnybe bár a táppal szerelt annyira nem is drága
-
#107 Hátoldal
-
#106 erről már olvastam 1-2 nappal ezelőtt a hardwareoc-n azaz hogy lesz Ultra is