5387
-
#185 ez igen!
durva lenne a megvalósítása -
#184 de durva -
#183 egy Év múlva tehát 2006 tavaszán nyarán megint adnak ki egyet szal nem kell izgulni! -
#182 oksa csinálok de csak hétfőn tudok mert addig melózok 12 órázok minden nap! -
#181 Jo akkor mindjart veszunk egyszerre 2 7800GTX-et es ha lehet akkor meg varunk hozza egy FX-57-et.
A velemenyem amugyis az SLI-rol, hogy ugyanugy elfog tunni, mint a Voodoonal.
-
#180 A procit felesleges volt húzni... -
#179 ismét rekorddöntés....
hardwareoc: "A processzor egy -90 fokra hűtött AMD FX-55 3640 MHz-en járatva. A két NVIDIA GeForce 7800 GTX kártya pedig SLI-be kötve 536 MHz-es grafikus mag és 1411 MHz-es memória órajelen futott.
Különállóan természetesen sikerült jobban is túlhajtani a videokártyát: a mag 550 MHz-en és a memória 1450 MHz-en is stabilan működött " -
#178 -
#177 Na jó, doom 3-ban nem volt fsaa:) -
#176 Hát azért megnézem, hogy Lock-On-al vagy Doom3-ban Ultra High-on, 4xFSAA-val játszol. -
#175 Úgy tűnik tévedtem:)
De nincs kizárva a későbbiekben AGP-s verzió. -
Zsoldos #174 Jo akkor ugy kerdem, milyen oprendszert, es milyen jatekot ? :) -
#173 Eddig nem kötöttem kompromisszumot egy játékban se.Minden a legjobb beállítások mellett anti-aliasingal fut, kiválóan. -
#172 háát ja ha kompromisszumokkal játszol akkor tényleg nem kell lecserélni! -
#171 Hát azért van különbség életciklus és életciklus közt:)Az 5700 már akkor elavult volt, amikor megvetted:)
Én 15 hónapja vettem a 9800 pro-mat és egy darabig még nem kell lecserélni:D -
#170 mikor tobb mint 1 eve megvettem az FX5700at azt hittem kibirja egy kicsit, most meg ez - jo fejlodes de legalabb a 7800as fogja birni egy kis darabig, vagy lesz megint 8800as rogton utana??? -
#169 nincs ilyen betűm azért lett csak a gtx rátéve
a 7 seriest szerettem volna -
#168 csinálj egy pár verziót és majd itt kiválasztjuk közösen! -
#167 jah Te voltál?!
azt hittem valami láma
de finomíthatnál rajta...vagy majd megcsináljam Én? ha ráérek?! -
#166 nem fikázni!
gyorsba dobtam össze és photoshop "tudásom" gyakorlatilag nulla -
izb #165 Nem ártana.....nekem is jó lenne..... -
#164 mivel csak azt tudná megvenni a nép! szal azért lesz előbb szerintem AGP-s -
izb #163 Ez elég szar lenne......... -
#162 jah!
de térjünk inkább vissza a eforce 7 szériához mert igen eltértünk a topictól!
szerintem lesz AGP-s de csak középkategóriásban... -
izb #161 De az a két mag igazából alkalmazás függő(hardver).Föleg sebesség terén éreznek külömbséget.
-
#160 csak annak aki kétmagos procit fog venni!mivel alaplap csere is lesz neki :) -
izb #159 Húúúúú de nagy változások lesznek.gyakorlatilag semmi. -
#158 hát nem sokáig mivel betör a piacra a kétmagos procik! aztán lesz nemulass :) -
izb #157 Jó lenne ha kitartana,bár leszarom -
izb #156 Ennek nem kéne
Föleg nem Intel fronton.
Ugyanis ott ez a max most kb 5 hónapig,mostantól számítva és a 2 procis megoldásokat nem számba véve -
#155 a konfig
egy kis idő múlva minden sz@r lesz -
izb #154 milyen milyen???????????
Szar -
#153 mi? -
#152 milyen ilyen?
jah a prescott melegszik mint állat -
izb #151 Egy nagy rakás szar az egész. -
izb #150 Nekem ilyen gépem van munkahelyen,de semmi változás semmi terén,pedig egy 3.2 prescott magos proci duruzsol a maga 60 fokával alatta. -
#149 nem vagyok!
De majd egyszer nektek is lesz PCI-ex-es VGA-tok!
És az Nvidia meg az ATI se olyan hülye hogy megint AGP-vel vicceljen!majd ha kifort a 7800GTX akkor majd talán előrukkol az AGP-ssel -
izb #148 De most komolyan..........Naaaaaaaaaaaa -
#147 akár -
izb #146 Borzasztó:))