5387
-
#425 Pff...HIS -ről koppintani apám... -
#424 Asus: erősebb GeForce 7800 GTX erősebb hűtővel
""Az eredeti megoldásnál terjedelmesebb, s így a szomszédos bővítőhelyet is elfoglaló bordának köszönhetően a GPU gyári órajele 486 MHz-en, a GDDR3 típusú (a bordával ugyancsak közvetlenül érintkező) memóriachipeké pedig 675 (effektíve 1350) MHz-en állapodott meg. Természetesen itt is 256 MB, 256 bites buszra kapcsolódó RAM-ról van szó, s nincs változás a kártya más fontos paramétereiben sem: két DVI-I és egy VIVO-csatlakozó található rajta""
Eredeti full hír
Érdekesség az ASUS-tól, hogy más gyártó hűtőjét szereli.. -
#423 és ott többet is keresel!
pl Svájcban a minimálbér 300k!
szal amcsiba se lehet gyengébb :) -
#422 még ki se adták AGP-s akkor hol van?
az egyik ATI R520 fejlesztő kisagybán :)))) -
fatallerror #421 de ha lesz ATI-ból AGP-s akkor idővel kényzelen az NV is kiadni az AGP-s kártyáit is de idővel úgyis kiderül minden :) -
fatallerror #420 ígyvan ne csak le legyen írva hanem mostmár az ATI is kiadhatna vmi kézzel foghatót h aztán megkaphassuk a csúcs NV karit -
LBandi #419 nem nagy cucc alapból ennyit megy bármelyik 7800GTX. -
#418 Miért nem amcsiba születtem ott poton 90-ezerért megvehetném.:(
Nálunk meg pff.
-
#417 Ha így lesz ahogyan leírják akkor király , de inkább várjuk meg a végét... -
fatallerror #416 http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20050601075612.html én itt olvastam h lesz AGP-s is szal ne engem szidj nem én találtam ki -
#415 Ezt elég rosszul tudod, mert az R520 csak PCIe csatolóval jelenik meg. -
fatallerror #414 de amúgy én voltam a hülye mert sulinetben vettem a dolgokat...van előnye is emg hátránya is.. -
fatallerror #413 nagyon cuki kari -
fatallerror #412 R520-ból lesz AGP-s és pl én veszek AGP-set mert nekem még az van sajna :( -
#411 Az eVGA kiadta az "enyhén" tuningolt 7800GTX-ét KO néven:
Performance
NVIDIA GeForce 7800 GTX
490 MHz GPU
24 Pixel Pipelines
400 MHz RAMDAC
Memory
256 MB, 256 bit DDR3
1300 MHz (effective)
41.6 GB/s Memory Bandwidt
eVGA 7800GTX KO -
#410 Szerintem ezt nem kell elmagyaráznom, az ATi-nak az R520-al gyártási problémái vannak… -
#409 Nem az nem én vagyok... de ezt már sokan kérdezték -
#408 manapság ki vesz már AGP-set?
szal nekem nem AGP-s kell -
fatallerror #407 hwtbolt.hu-n 74 rugó a leadtek 6800GT -
izb #406 Max pénzszaró:)) -
#405 Én is megvárom...de lehet hogy csak 6800gt lesz belöle.
attól függ mennyi pénzem lesz -
#404 Na már ha 160-ezer akkor 60-at viszakapsz már megérte.
De a GT vel akkor mégjobb lesz :)
Ugyis megvárom az ATI-t mit produkál. -
#403 hát nem hinném,de arra várhatsz egy kicsit.
de az is előfordulhat hogy csak 7800gt lesz sulinetben -
#402 160-ezernél csak nem lesz drágább vagy igen? -
#401 hát jah,de az piszok drága lesz -
#400 Remélem lesz ilyen jó kis frankó sulinettel és akkor visszakapom a lovém nagyából felét :D -
#399 ahhoz képest hogy két héttel ezelőtt azt mondtad hogy csak októberben lesz 7800GTX-ed elég jól haladsz ...
amúgy mi történt hogy ati-ról egyből Nvidiára váltottál? -
#398 ha már átírtad a láblécedben a vga-dat akkor villámgyorsan véssed ki a logodból az ati feliratott -
#397 sokan vannak így!
valaki meg leordítja azt a csákót aki fx5700-et akar venni!
holott csak arra van pénze!
de egyszer kidobok rá annyi pénzt én is,hogy legyen egy csúcskártyám,de azt évekig nem fogom eladni! -
#396 Én is így voltam vele...régen....
Én a GT-t várom mert sztem lehet moddolni majd GTX-é! -
#395 Csak a sárga irígység beszél belőlem.Sosem lesz annyi pénzem, hogy egy videókariért ennyit adjak -
Davidsned #394 Badsector, te az a gémszaros csávó vagy?? :) Ha igen sry! -
#393 Thx, ez igazán rosszul esett... hogyan fogom így tesztelni a kártyát -
Axl Rose #392 De sajnállak... -
#391 Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt az örömhírt, s ezzel messzemenő irígységünket sikerült kiváltanod.Remélem, mikor megérkezik a kártya, kóros mély álomba zuhansz és napokig aludni fogsz -
#390 Jövő héten érkezik az MSI 7800GTX kártyám, alig bírok aludni -
#389 rosszul látod mivel az Ati meg az Nvidia se fogja már erőltetni az AGP-t!
max a középkategóriás kártyáinál! -
fatallerror #388 hát mert tudjuk nagyon erőltetik az új gyártási technológiát már szerintem jobban járnának ha minél elöbb legyártanák a jól beváltal -
#387 Mondtak már mindent...elvben már rég meg kellett volna jelennie, de sehol semmi, és úgytűnik egy darabig nem is lesz... -
fatallerror #386 hát még régebben mondták h mind2 csatólófelülettel megjelennek a köv kártyái vagy én emléxem rosszul