5387
-
#465 régebben pedig az MSI-nek pakolták teli cumóval... -
LBandi #464 1: MSI naygon drága és semmivel nem jobb mint a többiek, söt még plusz gamek sincsenek hozzéá csaka ridick..... tehát eggyáltalán nem mondanám jónak.... -
the Godfather #463 Vazee, nem rosszabb a kari, csak nem adnak hozzá sok csili-vili cuccot. Általában követik az elöírásokat, csak a gyártók tesznek-vesznek aq cuccok bol hogy elönyösebb, illetve olcsobban tudják adni a megfelelö kareszt. Az egy másik dolog hogy a kiskereskedö milyen áron adja. Az hogy most egy spéci bios-t illetve egy jobb hütöt kapsz, nem azt jelenti hogy gyengébb a cucc....temagad is megtudod csinálni és talán meg is sporolsz egy kis LÉ-t. -
LBandi #462 A LEADTEK IS magasabb órajelen megy alapból de az asus kicsit magasabban és ugye ott a artic coling az asusokon! -
#461 az asus csak azé mert fel van tépve? vagy mééé?
a leadtek is tuti kidob egy olyat...
-
#460 Nem akarok én semmit huzogatni hamarabb tönkremegy vagy nem? -
LBandi #459 Leadtek nekem si bejött de azért a mostani 7-series karik:
1.EVGA
1.GAINWARD
3.ASUS
4.LEADTEK
és a legalján a Club 3d :D -
#458 nem érdekel
akkor is inkább msi-t vennék ha nincs feltépve ha felvan!
de az elsőszámú VGA az a leadtek! -
LBandi #457 HÁT MÁR NEMAZÉRT DE AZ MSI nek rosszab a karija mint az asus,:
-semmi jó ajándék
-gyári cooler
-alap órajelek
mig az asus nem gyári clock-on megy!!!! -
#456 hát inkább MSI,mint hogy Asus!
igaz ha lecseréled a hűtöt akkor mindegy! -
LBandi #455 Jah akkor jól jártál én tölük leadteket rendeltem madj hivtak hogy nem jött meg és lehet jövöhéten sem lesz ...... akkor mondtam nekik szevaszt :D -
atttika #454 Ja igen, de ha veszel egy 6800GT ami pedig, biztossan olcsobb lesz joval mint a 7800GT, es felhuzod ultrara, akkor az lehet, hogy jobb vetel mint a 7800GT. -
#453 Itt kaptam ASUS kártyát.
Úgy hogy MSI 7800GTX rendeltem tőlük de aznap jelezték, hogy csak ASUS-t tudnak beszerezni... mit mondjak nem utasítottam vissza az ajánlatott.
-
LBandi #452 hát de ez csak a cooler hol vettél asus 7800 GTX-et az volt a kérdésem! -
#451 Inkább az ATi hütlen hozzám -
#450 Itt van és azon belül -> Arctic -> NV Silencer 5 Rev.2 -
#449 Mert nem a kártyát veszi meg hanem a leirt hűtőt rá és olyan van ott. -
LBandi #448 már nemazért de én nem látom az árlistában :D -
the Godfather #447 Offtopic: Illene az ATI-s avatarod lecserélni, ha már hütlen vagy hozzá. -
fatallerror #446 ha lesz AGP-s meghálálom az NV-nek -
#445 Itt veszem meg, kb. 7.5e forint. -
#444 Geforce 7800GT ~ 90 ezer forint körül lesz.
"Az első becslések szerint ugyan a GeForce 7800 GT valamivel elmarad nagyobb testvérétől, teljesítményben még mindig egy szinten, vagy valamivel jobban áll, mint az előző generációt vezető GeForce 6800 Ultra, illetve Radeon X850 XT Platinum Edition. "
Akkor ez frankó vételnek mondható ha igaz hogy kicsit jobb a teljesitménye mert a X850XT és 6800Ultra ára 115-ezer felett van.
Sőt mire én új gépet veszek 2006 március környéke ez szerintem lemegy mármint a 7800GT ára 80 alá és akkor ilyenem lesz :D -
LBandi #443 hol? -
#442 Holnap veszem meg az ASUS 7800GTX-re a Artic Cooling NV Silencer 5 Rev.2 hűtőt és teljesen ugyanilyen lesz. -
#441 Oké oké -
fatallerror #440 nemvagyok az a haragtartó típus szal no problem -
#439 Azért érdekelne, hogy a folyékony fém menniyvel jobb megoldás mint a hőcső. Mert nekem nem tűnt sokkal jobbnak az előzetes hírek alapján...persze lehet hogy tévedek... -
#438 Neharagudj, másnaposan morcos az ember... -
#437 extra kártyákra extra hűtés. Zalman, AC, most a folyékony fém...... -
fatallerror #436 nem de akkorse kell szegény gyereknek beugatni (nekem):P -
#435 Mondtam én hogy nem rakhatja rá?
-
#434 Azt hittem Zafír csak zalman cuccokat aggat, de télleg. Ok, nem volt igazam mások is rátették már... -
#433 Igazad van, hogy nagyon jó hűtő, egyhez nekem is szerencsém volt még az oldskoolabb verzióból. Csak kicsit fura volt úgy olvasni, hogy mekkora király ezaz asus, hogy kitalálta ezt a nagyszerű megoldást. Miközben HIS évek óta nyomja az ICEQ cuccokat. Mondjuk igaz, hogy csak radeonra... -
fatallerror #432 moderáljad már magad!Bármelyik gyártó rárakhatja a kártyájára mivel ez nem HIS hűtő csak ők rakták rá elöször -
LBandi #431 NEM A HIS_É A hütörendszer szal bárki használhatja és szerintem jó lépés az asus-tól, amugy a galaxy-nál is láttam gyári AC-set. Jobban tenné a többi gyártó is hogyha ilyet tenne fel.... és nem fikázni kéne. -
#430 Sapphire X700 toxic? -
#429 Mintha nem tudnám bazzmeg...és szerinted ez nem koppintás?
Mellesleg HIS -en kívül senki nem tett Silencert soha a kártyáira. HIS nem bejött, és Asusnak jobb ötlete nem támadt, ők is megcsinálták. Persze lehet, de azért mégiscsak gáz szerintem.
Legközelebb az Inno által használt coolerMaster hűtőket is ráteszik majd a cuccaikra? -
fatallerror #428 ez 1 Artic Cooling NV Silencer 5 hűtő amit boltban is megkapsz csak ezt a gyártó rakta rá a kártyára a saját dizájnában -
LBandi #427 tudod nem his kopintás hanem pld a hsi meg egykét gyártó egykét karira artic coolingo-t tesz alapból, miért lenne ez szerinted koppintás?
Inkább örülni kéne hogy nem az alap túró coolerrel adják. -
#426 hát ez szánalmas