5387
10645648441119966253.jpg\"
  • Gabesz amd64
    régebben pedig az MSI-nek pakolták teli cumóval...
  • LBandi
    1: MSI naygon drága és semmivel nem jobb mint a többiek, söt még plusz gamek sincsenek hozzéá csaka ridick..... tehát eggyáltalán nem mondanám jónak....
  • the Godfather
    Vazee, nem rosszabb a kari, csak nem adnak hozzá sok csili-vili cuccot. Általában követik az elöírásokat, csak a gyártók tesznek-vesznek aq cuccok bol hogy elönyösebb, illetve olcsobban tudják adni a megfelelö kareszt. Az egy másik dolog hogy a kiskereskedö milyen áron adja. Az hogy most egy spéci bios-t illetve egy jobb hütöt kapsz, nem azt jelenti hogy gyengébb a cucc....temagad is megtudod csinálni és talán meg is sporolsz egy kis LÉ-t.
  • LBandi
    A LEADTEK IS magasabb órajelen megy alapból de az asus kicsit magasabban és ugye ott a artic coling az asusokon!
  • Gabesz amd64
    az asus csak azé mert fel van tépve? vagy mééé?
    a leadtek is tuti kidob egy olyat...
  • grebber
    Nem akarok én semmit huzogatni hamarabb tönkremegy vagy nem?
  • LBandi
    Leadtek nekem si bejött de azért a mostani 7-series karik:
    1.EVGA
    1.GAINWARD
    3.ASUS
    4.LEADTEK

és a legalján a Club 3d :D
  • Gabesz amd64
    nem érdekel

akkor is inkább msi-t vennék ha nincs feltépve ha felvan!
    de az elsőszámú VGA az a leadtek!
  • LBandi
    HÁT MÁR NEMAZÉRT DE AZ MSI nek rosszab a karija mint az asus,:
    -semmi jó ajándék
    -gyári cooler
    -alap órajelek

mig az asus nem gyári clock-on megy!!!!
  • Gabesz amd64
    hát inkább MSI,mint hogy Asus!

igaz ha lecseréled a hűtöt akkor mindegy!
  • LBandi
    Jah akkor jól jártál én tölük leadteket rendeltem madj hivtak hogy nem jött meg és lehet jövöhéten sem lesz ...... akkor mondtam nekik szevaszt :D
  • atttika
    Ja igen, de ha veszel egy 6800GT ami pedig, biztossan olcsobb lesz joval mint a 7800GT, es felhuzod ultrara, akkor az lehet, hogy jobb vetel mint a 7800GT.
  • B@dsector
    Itt kaptam ASUS kártyát.
    Úgy hogy MSI 7800GTX rendeltem tőlük de aznap jelezték, hogy csak ASUS-t tudnak beszerezni... mit mondjak nem utasítottam vissza az ajánlatott.
  • LBandi
    hát de ez csak a cooler hol vettél asus 7800 GTX-et az volt a kérdésem!
  • B@dsector
    Inkább az ATi hütlen hozzám
  • B@dsector
    Itt van és azon belül -> Arctic -> NV Silencer 5 Rev.2
  • grebber
    Mert nem a kártyát veszi meg hanem a leirt hűtőt rá és olyan van ott.
  • LBandi
    már nemazért de én nem látom az árlistában :D
  • the Godfather
    Offtopic: Illene az ATI-s avatarod lecserélni, ha már hütlen vagy hozzá.
  • fatallerror
    ha lesz AGP-s meghálálom az NV-nek
  • B@dsector
    Itt veszem meg, kb. 7.5e forint.
  • grebber
    Geforce 7800GT ~ 90 ezer forint körül lesz.

"Az első becslések szerint ugyan a GeForce 7800 GT valamivel elmarad nagyobb testvérétől, teljesítményben még mindig egy szinten, vagy valamivel jobban áll, mint az előző generációt vezető GeForce 6800 Ultra, illetve Radeon X850 XT Platinum Edition. "

Akkor ez frankó vételnek mondható ha igaz hogy kicsit jobb a teljesitménye mert a X850XT és 6800Ultra ára 115-ezer felett van.

Sőt mire én új gépet veszek 2006 március környéke ez szerintem lemegy mármint a 7800GT ára 80 alá és akkor ilyenem lesz :D
  • LBandi
    hol?
  • B@dsector
    Holnap veszem meg az ASUS 7800GTX-re a Artic Cooling NV Silencer 5 Rev.2 hűtőt és teljesen ugyanilyen lesz.
  • Narancs
    Oké oké
  • fatallerror
    nemvagyok az a haragtartó típus szal no problem
  • Narancs
    Azért érdekelne, hogy a folyékony fém menniyvel jobb megoldás mint a hőcső. Mert nekem nem tűnt sokkal jobbnak az előzetes hírek alapján...persze lehet hogy tévedek...
  • Narancs
    Neharagudj, másnaposan morcos az ember...
  • Punkerwork
    extra kártyákra extra hűtés. Zalman, AC, most a folyékony fém......
  • fatallerror
    nem de akkorse kell szegény gyereknek beugatni (nekem):P
  • Narancs
    Mondtam én hogy nem rakhatja rá?
  • Narancs
    Azt hittem Zafír csak zalman cuccokat aggat, de télleg. Ok, nem volt igazam mások is rátették már...
  • Narancs
    Igazad van, hogy nagyon jó hűtő, egyhez nekem is szerencsém volt még az oldskoolabb verzióból. Csak kicsit fura volt úgy olvasni, hogy mekkora király ezaz asus, hogy kitalálta ezt a nagyszerű megoldást. Miközben HIS évek óta nyomja az ICEQ cuccokat. Mondjuk igaz, hogy csak radeonra...
  • fatallerror
    moderáljad már magad!Bármelyik gyártó rárakhatja a kártyájára mivel ez nem HIS hűtő csak ők rakták rá elöször
  • LBandi
    NEM A HIS_É A hütörendszer szal bárki használhatja és szerintem jó lépés az asus-tól, amugy a galaxy-nál is láttam gyári AC-set. Jobban tenné a többi gyártó is hogyha ilyet tenne fel.... és nem fikázni kéne.
  • Punkerwork
    Sapphire X700 toxic?
  • Narancs
    Mintha nem tudnám bazzmeg...és szerinted ez nem koppintás?
    Mellesleg HIS -en kívül senki nem tett Silencert soha a kártyáira. HIS nem bejött, és Asusnak jobb ötlete nem támadt, ők is megcsinálták. Persze lehet, de azért mégiscsak gáz szerintem.
    Legközelebb az Inno által használt coolerMaster hűtőket is ráteszik majd a cuccaikra?
  • fatallerror
    ez 1 Artic Cooling NV Silencer 5 hűtő amit boltban is megkapsz csak ezt a gyártó rakta rá a kártyára a saját dizájnában
  • LBandi
    tudod nem his kopintás hanem pld a hsi meg egykét gyártó egykét karira artic coolingo-t tesz alapból, miért lenne ez szerinted koppintás?
    Inkább örülni kéne hogy nem az alap túró coolerrel adják.
  • Gabesz amd64
    hát ez szánalmas