5387
10645648441119966253.jpg\"
  • B@dsector
    Persze máshogyan nem menne, nem a szülők veszik a cuccot mint egyeseknek...
  • Gabesz amd64
    okok :) gondoltam hogy volt máá azé is:)
  • LBandi
    Az lehet de ne offoljunk! (ezért is volt már)
  • Gabesz amd64
    viuccelek ember! fel ne kapd a vizet! :)

talán nagyon indulatos vagy!
  • LBandi
    Mibajod?
    Nekem tetszik ennyi hát legalább nem olyan kis buzi csillagjaim vannak mint egy szivárványos pónilónak.
  • Gabesz amd64
    Ezt ahülyét! gratula
  • Gabesz amd64
    csirke
  • Narancs
    szerinted?
  • LBandi
    néha egy kis csetepaté de néah csak uyg kérek mert jól néz ki!
  • Gabesz amd64
    téged csak eddig azaz mindig büntipontal láttlak,mit csinálsz?
  • LBandi
    Hallod énse lopom vazzeg szal hiába akaroma sP 3-at már rég óta de nem vettem meg mert csak 1-2 gammel nyomom és ez anyira nem érdekelt .... másra kellet azsé.... amuyga wateres rendszerröl itt egy két kép de még a két kari-s.
    lbandi.uw.hu
  • Gabesz amd64
    még egy kis idő az!

mennyi lesz kb?
  • grebber
    Amint valamelyik magyar boltba lehet kapni 7800GT-t szoljatok.
  • Gabesz amd64
    Én is akarok venni ütös gépet azt 3 évig kuss!

gondolom dolgozol? vagy nem?
  • B@dsector
    Azért ez nem egészen így van, de igyekszem
  • Gabesz amd64
    arra mondtam hogy mindent meg tudsz venni! :(
  • B@dsector
    ezt nem vágom
  • Gabesz amd64
    aprón miller gyerek vagy,nem?
  • fatallerror
    a vízhűtésed letudnád nekem fotozni és priviben elküldeni? érdekelne
  • fatallerror
    hát te úgy el vagy eresztve h mindent megvehetsz szal ha nemkapsz játékot mellé akkor megveszed azt boltban
  • LBandi
    Nem de most igenis segitett a választásban.
    CLUB 3D -t nem akartam MSI és leadtwek között pedig az orajel és a gamnek döntöttek!
  • B@dsector
    ezt nem ide akartam írni
  • B@dsector
    8408 score, de ezen még tudok finomítani...
  • fatallerror
    nemvolt jól fogalmazva a 466-os hsz-em úgyértettem ha VGA-hoz adott játékok miatt veszel meg 1 VGA-t?
  • LBandi
    IGEN eggyértelmüen és azért vettem most ramot is....
  • the Godfather
    Nem a topicba illö téma. Nekem se a gép határozza meg az életem.
  • fatallerror
    és ha olyan gépe van? engem nemnagyon izgat.. nema gép határozza meg elsősorban az életem
  • the Godfather
    offtopic: nincs elkényeztetve, csak a net anonimitása mögött azt mondunk amit akarunk, független a valoságtol, ugyis kevés a valoszinüsége a lebukásnak.
  • janos666 #477
    Akkor ezt nem értem. Mit érné meg átírni a BIOS-ban? A gyártót ID-jét? Annak aztán tényleg semmi értelme. Tuningolni meg kéméletesebb és egyszerűbb is szoftveresen. Viszont csináltam magamnak egy moddolt BIOS-t kis feszültségemeléssel: 1.40 -> 1.45 volt, hogy hátha tovább bírnám húzni a magot (alap órajeleken, gyari hűtő mellett mért hőfokhoz képest így most 15 fokkal hidegebb a húzott kártya), de nem akarom kapásból belesütni az editált BIOS-t, mert a Zalman hűtő miatt is necces a garancia, (megszorult és csak késsel jött le a gyári hűtő műanyagpöcke), a vgabios progi meg Checksum errort ír ki. Erre mit javasoltok?
  • fatallerror
    ő asszem tényleg így el van kényesztetve :P
  • the Godfather
    Ezzel a cuccal lehet edit-lni a BIOS-t :X-bios editor
  • the Godfather
    Persze, hogy megérné....nem érdemes másik gyártó BIOS-át belesütni, hanem a saját biosát EDIT-lni és a speckókat saját magad beállitani. Azért nem javallott másik gyártó bios-a, mert többé-kevésbé eltérnek a referencia kártyátol, tehát valszeg nem kompatibilisek.
  • the Godfather
    Te az "általában jó vételt" összetéveszted a "minőséggel"....neked nem jó a kártya ha nincs csatolva ez vagy az.....akkor megkérdem hogy az aláírásodban összeírt cumó az hasból írtad vagy valaki sugott mit kell írni?...
  • tehen_m
    Antik FX5800 :DD
    (Szerintem az a kártya később se kell senkinek :D)
  • Narancs
    Ennek mégis mi a lóf*sz értelme lenne? Attól, hogy induláskor más márkanevetírna ki, még ugyanaz kari marad...
  • Narancs
    Inno engem is meglepett. Amelett, hogy tök jó a karija, kaptam rakat játékot, szoftvert, 3dmarkot, minden lófasszal ki volt tömve a doboz...persze nem ezért vesz meg vki egy VGA -t, de azért kellemes meglepetés volt.
  • Gabesz amd64
    huh dejóóó
  • janos666 #468
    Én az előz ASUS kártyám mellé kapott játékokat mind otthagytam a dobozban (amit a garázsban porosítottam hogy antikként adjam majd el az FX5800-ast ). Viszont az Inno most meglepett, mert kaptam tőlük egy 3DMark05 CD-t eredeti kulcsal együtt, ezt használtam is.
  • janos666 #467
    Ezen már elgondolkodtam, hogy ugyan megérné-e az olcsóbb márkájú kártyába egy jobb gyártó BIOS-át tenni? (mármint ahol megegyeznek a RAM időzítések stb.)
  • fatallerror
    te a játékok miatt veszel meg 1 VGA-t?