5387
10645648441119966253.jpg\"
  • Gabesz amd64
    letelt a büntid
  • Gabesz amd64
    jah az igaz! :)
  • LBandi
    nekem igy jobbanó tetszik mint ha hosszan irogatnám (amugy igy is épphogy kifér az aláirásom). Ne lámulj mivel 4800, 4400, 4200, 4000 is kapható magyarországon. Egyébként meg jókat röhögök itt a görcsös szenvedéseiteken :D
    Normális embereknem nem eza reakciója (csak egy két nagy pengének). Szóval jobb lenne ha nem irogatnál több hülyeséget mert max a tudadlanságodat tudod bemutatni a területen.....
  • Narancs
    Egyértelműen? Boltban nem vehettél 4200+ -t?
    Csak azt nem értem, mi a csöcsért nem lehet ezt odaírni? Ez égő neked? Vagy ezzel már nem leszel menő?
  • LBandi
    eggyértelmüen tuningolt csak ezen a forumon egy két gyik kötekszik... máshol csak néha egy ember megkérdi mennyi alapból. és 3200+@2700 MHZ a cpu.......
  • LBandi
    Tökéletesen jó eza maxtor és semmivel nem jobb amit irsz....
    pld sandra:
    12899 MipS :D
    31sec PI 1M
    ezekm eléggé elárulják mit tud :D
  • fatallerror
    én a bolti debütálásra gondoltam
  • Gabesz amd64
    ezen már volt valamelyik topicba vita! röhögtem magamba! mit összeírtak hogy az akkor is nem 4200+ hanem 3x00!
  • Gabesz amd64
    meg a kisebb gyártástechnologia kiforrása
  • Gabesz amd64
    tévedsz a Geforce 6-al kapcsolatba mert azt tavaly tavaszzal mutatták be!

na de ez nem olyan lényeges :)
  • Narancs
    Kösz
  • fatallerror
    te mindig a kommentedhez igencsak illő smile-t választasz grat :)
  • Narancs
    Ja, én se értem. Dehát ő tudja...
  • Punker
    de igen.
  • fatallerror
    ha tuningolva van így jelölik nem? xyz@xyz
  • Punker
    hogy ez miért jó neki az már más kérdés :)
  • Narancs
    Elárulom nincs neki 4200+ procija. 3000akárhány+ van fölhúzva, de ezt nem képes odaírni. Ebből már régen is sok balhéja volt...
  • fatallerror
    nem azt állítom h nemhiszem el h ilyen gépe van (amúgy nemnagyszám az egész csak a VGA emelkedik ki),csak én az a típus vagyok aki a kézzel fogható dolgoknak hisz.
  • the Godfather
    Az Athlon64-es mellet.
  • the Godfather
    Jól van, nem érdekes.....ha tényleg olyan szuper a konfig, cseréld le azt a Maxtort, mert az a gyenge pontja a konfignak. Tennél mondjuk 2 db.120gb Seagate SATA2-est raid0-ban meglátnád mekkorát dob a géped teljesitményében. Árban asszem ugyanannyi sacc/kb. Engem föleg az A64 4200+-ed érdekel egy-két proci benchmarkal.
  • grebber
    Az csak jobb mert akkor még olcsobb lesz a 7800GT-m.
    De előbb megnézem az ATI jővendő kinálatát is.
  • Punkerwork
    hát most eléggé felgyorsult a fejlődés, de lassulni fog, hiszen még a 6-os szériából se nyertek ki minden pénzt a fejlesztők/gyártók, a következő nagy dobás valszeg a Dx10 lesz.
  • B@dsector
    majd én csinálok a sajátomról
  • fatallerror
    és hol van a GF7-edről a foto?
  • deep
    Mi a nyavajának évente új kártya?
    Mikorra fogják kihasználni a 7800-ast?
    Még a 6800 sincs egyáltalán kiaknázva...
  • Punkerwork
    2.-3. negyedévre szokták időzíteni, ahogy a játék gyártók is.
  • fatallerror
    GF6 nyár,GF7 nyár,GF8 is nyár lesz szvsz
  • Gabesz amd64
    igen lesz geforce 8 széria azaz minden évbe adnak ki vga-t de nem hiszem hogy márciusba adnák ki...
  • ZaJanga
    Jövő márciusra szerintem már új vga lesz az nVidiánal is.
    Valahol olvastam egy útitervet.Asszem G80 series...
  • grebber
    Nekem nem lesz baj ráérek még a gép upgrade-el csak jövö márciusban veszek full új konfigot addirga olcsobb is lesz remélem.
  • Gabesz amd64
    de így eltünik a 6800Gt is! :(
  • fatallerror
    90k körül lesz mivel a 6800GT-t váltja fel a 6800U meg szépen elfog tűnni idővel
  • LBandi
    szeritnem meg az elején 100 körül lehet majd aztán 90 körülira csökkenhet. de uygebár a gépcserével eggyütt nem lesz olcsó.
  • grebber
    90ezer körül mondják de szerintem nem lesz annyi mivel jobb lesz mint a 6800Ultra.
  • ZaJanga
    Én is erre várok.
    Szerintem az első szériákat lehet majd eredményesen modd-olni gtx-re.
  • LBandi
    a hwteszteken kint vannak a eredméyneim )nem a legujjabbak de már a 7800 GTX-el. egyszerüen meló mellett nem volt idöm a weblapomra most meg már nincsis kedvem :(
  • B@dsector
    IT support mérnök munkakörben dolgozom + Számtech Kft.-k van 5 éve a bátyámékkal.
  • Gabesz amd64
    nekem se és most végeztem a sulival! szal amit nyáron összekotortam lovét mindig abból vetttem gépet!
  • the Godfather
    De akkor is hasbol írtad az aláírásod, mert ha nem, már régen kitetted volna az uj cuccaid a bencsekkel együtt.
  • Narancs
    Mi a melód? én is azt akarom csinálni