Star Wars III. rész - A sith-ek bosszúja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézzétek meg több mint 500 letölthetõ videóval! Sulis cuccokal !
Rengeteg képpel! sok érdekességgel! Írjatok a Vendégkönybe , regiztráljatok!
ÉS GYERTEK VISSZA MÁSKOR IS MIVEL A HONLAP FOLYAMATOS SZERKESZTÉS ALATT ÁLL!
Nézzétek meg több mint 500 letölthetõ videóval! Sulis cuccokal !
Rengeteg képpel! sok érdekességgel! Írjatok a Vendégkönybe , regiztráljatok!
ÉS GYERTEK VISSZA MÁSKOR IS MIVEL A HONLAP FOLYAMATOS SZERKESZTÉS ALATT ÁLL!
Nem is olyan rossz játék, így 1280/1024-ben;)
A hétvégéken nyomatják a elsõ 3 epizódot valamelyik kereskedelmin, 30 másodperceket tudok belõlük "élvezni", nagyon veszélyesek.
Az origit valahogy mindíg megtudom nézni 250X is. Ez van.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
[url=http://www.sg.hu[/apro]Válasz 'hokotro' üzenetére[/url]
Ezt most marhára elbuktad.
Én pluralizmus párti vagyok!
A SW ep1-3-ig viszont filmes szempontból egy *ð@&€$³ß¤!!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szóval az tény, hogy elmehetnének tanulni az ILM-esek másoktól is (pl nekem és még szerintem sokaknak máig etalon a Weta :D), hogy hogy kell karaktereket csinálni, illetve profin kompozitálni... Az FF valóban nyomós dolog volt CG terén, máig gyönyörû... Pedig nagyon nem mostani film. Ez van számomra az SW3 és a Gyûrûk Ura 1 közt is... Van köztük nem kis idõ, mégis az utóbbi a grafikailag jobb... Mellesleg számomra történetileg is, de nem akarom minden vonulatát összehasonlítani, mivel nem is lehet... :D Az a lényeg, hogy nem érzem a lelkesedést Lucas munkájában, mikor megcsinálta ezt a filmet... Ilyen tipikus nyissunk a kicsik felé továbbra is (Jarjar után), tegyük viccessé a filmet, mert ki akar manapság gondolkodni... Amúgy sem tud a jónép... Mellesleg csináljuk ugyanazt, mint az elõzõ részek alatt, mert úgyis jó volt. Szóval nem lett látványosabb sem...Bár ami tetszett a filmben (szerintem mindent felsorolok :D):
-A csata kezdete az elején (az a dob alatta naaaagyon jó :D)
-Volt egy szép mondat (mint az ep2-ben is volt egy :D):Valami ilyesmi volt:
Lám így hal meg a szabadság... Tapsvihar közepette (Ez egy olyan mondat, ami szerintem a legtöbbet ér az egész filmben :D)
-Jó volt egy-két nézése Anakinnak
-Grievus tábornok l nézett ki
-A városok távoli képe jó volt ugyan, de már láttuk ezt sokszor...
-Akármennyire is sablonos volt, amikor összecsaptak Anakinék a láva mellett, és akkor felcsapott a láva, az jó volt...
-ÉS A TRAILER... Hogy lehet ilyen filmbõl ennyire jó elõzetest csinálni? :D Az többet ért :D
Ja és ezúton szeretném megjegyezni, hogy szerintem mennyire rosszul játszottak alapvetõen a színészek, fõleg Natalie Portman... Meg a szerepe is jó szar volt (ennyire nem lehet naiv és hülye valaki, aki ráadásul szenátus tag)
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Amikor kiderült, hogy az Erõ gyakorlatilag valami fertõzéses betegség eredménye, amit a vérben hemzsegõ paraziták okoznak, na azóta én megvontam a bizalmat ettõl az egész cirkusztól.
Amúgy a számítógépes grafikán szereplõ alakok mozgása kriminális, és ez az utóbbi 10 évben, mióta Lucas azzal szórakozik, hogy az eredeti anyagot tódozza foldozza, semmit sem javult.
Ennél még a Starship Troopers is sokkal állatabb volt, A Final Fantasy-ról nem is beszélve.
Az ûrbeli csatajelenet az ep3-ban elérte/meghaladta ugyan az ep6 illetve a Starship Troopers szintjét, de az egészet 10 perc alatt letudták, amúgy a történethez sem kapcsolódott szorosabban.
Ja és ez a tarzanos ráugrás tudom, hogy volt a 6-ban is, de konkrétan az Ep3-ról beszéltem, mert ott vettem észre...
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Az az Ep. VI. ostobaságai közé tartozik, sajnos a klasszikus triológia befejezése e téren nem sikerült túl fényesre... :(
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kiadták a kódot a katonáknak, azok meg már nyomták is le õket.
Azér is érdekes a dolog, mert ha csak kódra hivatkoznak, azzal ugye egy parancs szerint járnak el, amit már jó elõre kiadtak. Ezek szerint annak ellenére, hogy õk vezették a seregeket, nem sok közük volt hozzá.
Persze egy pár milkós /milliárdos/ hadsereget elrejteni elõlük, az se semmi.
Pedig Yoda valami olyasmire tanitotta Lukeot, hogy az erõ épp a megismerés eszköze.
Ez a Lucas gyerek se harcolt Vietnamban.
Szal, ha télleg õk voltak a köztársaság legfõbb õrei, akkor nem csoda, hogy összeomlott.
Most néztem meg 105x a Birodalom visszavágot, bár most elõször eredeti hanggal.
Bakker, hogy ez mekkora film!!!!!!!!
A magyar szinkron elment egy meseszerû irányba. A szereplõknek is sokkal szinezettebb mesterkéltebb hangot adtak, mint az eredeti.
És rájöttem mit sikerült Lucas bátyónak kiirtani a filmjeibõl. Azt az érzést, hogy habár a film úgy kezdõdik, hogy: régesrég... valójában ez nem egy mese, hanem egy olyan történet amiben tök olyan emberek szerepelnek mint mi.
Ezt erõsítette pl a névválasztás. Skywalker, Jensen, Biggs, ma használatos amcsi nevek, amivel azért mindenki tud azonosulni.
A Jedi visszatértõl bejöttek a sokmássalhangzós kitalált nevek, ekor az egész teljesen átcsúszott a szürreális tartományba, és elveszett az erõs jelenlét érzet.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
majd ha idõsebb leszel másképp látod ezt. Pattanásos tinik között sikknek számít fikázni az érzelmes jeleneteket.
sok az áttûnés ezt azé lukasz bácsi jobban is megoldhatta volna.
zzz
Igazán engem egyetlen dolog zavart nagyon... mégpedi a Jedi tanács bénázása, tudták mi történik mégis lemészárolták õket mint a birkákat, Anakint küldik kémkedni (mi a fa****nak ha a biztonsági kamerán keresztül látnak mindent meg egyéb logikai hibák:P)
A hab a tortán Yoda volt a jedi templomba amikor beszólt obi-wanak, hogy igy fájdalom úgy fájdalom... Ha tudta elõre (yoda meg a jedi nagy mester, windu? vagy ki) akkor miért nem tettek ellene semmit, jó persze film legyen de ennél vmivel komolyabb cselszövés kellett volna.
zzz
Egyébként csak egyetlen kérdést szeretnék feltenni: Nem tudja valaki, hol lehet ilyen fasza kis tûzálló jedi köpenyt/bõrt szerezni?
Ha még egy új Vin Diesel film lenne, akkor azt mondanám, egy ilyen film elvárásainak megfelel...
Nem tudom, ha beülök egy SW-re a moziba... tudom, hogy lesz egy fénykard-párbaj, egy ûrcsata és egy földi csata. Ez meg is volt. De én nem csak ezt várom. Azért... az elsõ részek mellett is reménykedtem, hogy ez egy kiforrottabb alkotás lesz... mondjuk olyannyira, mint amennyire az eredeti trilógia kiforrott volt.
Amit sajnálok... egyrészt az erdõket, mert ezlért kár volt fát kivágni.
Másrészt élve egy korábban szóló0szavaival, ne butítsuk már el ennyire a gyerekeket. És tudod, mi a félelmetes? Hogy már most ez megy. Mi lesz itt akkor, amikor az én kislányom megszületik, Pedig nem sok idõ már, de... annyira féltem. Mert én nem fogom beszorítani koprlátok közé, s még az is rendben, hogy ha kiskorában ilyeneket néz, de ha húsz év múlva is tartalmas filmnek fog EZ számítani, akkor... sikítok.
A film ugyan még javában megy a mozikban, de már senkit nem nagyon érdekel a téma.
Ennyit errõl a szuper alkotásról.
Miért kéne hasraesni ettõl az egésztõl, asszem nyilvánvaló, hogy ez a film önmagában nem állja meg a helyét, csak ha az ember többé-kevésbé ismeri a számítógépes játékokban, könyvekben és filmekben leírt SW univerzumot.
Csak éppen ez az univerzum már nem egyedülálló!!!!
Gyakorlatilag bármelyik sikeres játék rendelkezik egy hasonlóan összetett univerzummal.
És ráadásul, ami nekem pl elég fontos, hogy némelyik játékban a karakterek is sokkal kidolgozottabbak, mint itt, nem beszélve a MMORPG-okról, ahova beviszi mindenki a saját kis életét!!!!!
Szal a XXi. szd-ban egy ilyen filmmel kiszúrni az emberek szemét az enyhén szólva pofátlanság.
Persze akinek teccett az magánügy, de majd csak figyeljétek meg milyen gyorsan el fog ûlni, az "Univerzum legjobb SciFi filmje" körüli mesterségesen keltett õrület!
Ha gyerekeknek csinálom, nem rakok bele gyerekmészárlást, megcsonkításos-összeégetéses rondaságokat, ha meg idõsebbeknek, akkor nem rakok ilyen mondatokat gyógydroid szájába, hogy " A hercegnõ teljesen egészséges, meg fog halni!" De biztos én voltam figyelmetlen a 12-es sárga karikánál, mert valszeg azt írták: "12 éven felüliek csak kiskorú felügyelete mellett nézzék!"
Annyira gagyi volt, hogy a 15. percnél ki akartam jönni a moziból, mikor R2 nekiállt bohóckodni a két "izomagyú" beszélgetõ (!) droiddal.
Drake1984: Kérdés még: Mi a francért nem rádión kommunikáltak azok a droidok, akiket R2 legyalázott? Miért kellett hangosan? Nagyon poénos volt... Majdnem sírva is fakadtam...
Sajnálom, skacok, nem tudom miért pazarlom az idõmet ilyen értelmetlen fikázásra. Aki szereti, az szereti, aki nem, az nem. kész. ennyi. pont.
Csak a gyerekeket ne hagyjuk már teljesen elhülyülni, könyörgöm!!
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Na az egy jó film!
Kicsit durvábban öregszik, mint a SW trilógia, de nem annyira dúrván mint monnyuk a Total recall.;)))
Nos visszatérve a SW-re, taoizmus zen meg a többi.
Hát szerintem az eredeti trilógia alulról érintett egy jó zen buddhista pédázatot (pl "tedd, vagy ne tedd de ne própáld")
A most készült trilógia meg alulról érinti monnyuk az ertéel klub fókusz címû mûsorát, abban vannak ilyen színvonalú max 2 perc terjedelmû szösszenetek akár a csan-buddhizmusról is, meg a dzsedista vallásról, a családi konfliktusokról vagy akármirõl.
Szerintem a sw univerzum 90%-át nem is Lucas alkotta, szal teljesen felesleges minden hülyeséget belemagyarázni a dolgokba. Ha összehasonlítod ki, melyik szereplõ miket mondott a különbözõ részekben, akkor akkora bakikat láthatsz és hidd el nem valami rejtett mondanivaló miatt.
A médiát meg azért kell szídni, mert igen is manipulál, mint az már elhangzott Graves-tõl. Viszont mivel a médiát is emberek csinálják, vissza is tudsz rájuk hatni.
Ez a rendszer folyamatosan formálódik, ha te visszatükrözöd a média felé valamilyen formában azt a szemetet amit feléd nyomatnak, akkor az ott levõ emberkék egy némelyike azért elgondolkodik.
Nem egy mindenkitõl független rendszer uralkodik az emberek fölött, -csak akkor ha a visszacsatolást kiiktatod!!- azok az emeberek akik ma még a tv-t, mozit, újságot stb nyomatják, ezeknek a mûfajoknak a fõguruaik, lassan szivárognak át az új mûfajok, a net, az számítógépes programok felé.
De ez már nem tömegmédia!!!!
Majd megérted hogy miért.
Ha viszont nem veszed észre, hogy már más szelek fújnak, és egy ilyen fejlõdés képtelen Lucas dinoszaurusz meg akar etetni valami szarral, akkor kérlek ne engem szídjál, hogy szóltam, hogy a terméknek már lejárt a szavatossága.
A dzsedi-kólára viszont vevõ vagyok, gondolom THC lesz benne. Lehet hogy attól vannak neked is ilyen gondolataid?;)))
Próbáld meg úgy végignézni a filmet, hogy elõzetes pozitív elfogultság nélkül kezdesz neki. Bár, mivel azt hiszem két teljesen különbözõ nézõpontból vizsgáljuk a témát, nincs értelme errõl vitatkozni.
A "ha már Tao, meg Zen meg miegymás" témához viszont magam is hozzáfûznék annyit, hogy nyugaton egészen másképpen értékelik és úgymond fordítják ezket a nézeteket. Rengeteg "utcai Tao-árust" lehet találni, és megannyi baromságot, amiket szánédkos avagy véletlen félreértések révén hoznak össze. Már csak azon kijelentésedet hallva, hogy minden különnállóként kéne vizsgálni, khm... hallottál te arról, mi az a ciklikusság?
Az átlátásról pár szóban: átláthatnál azon, amit a célközönség elvétésénél írtam, ahelyett, hogy meglovagolnád. Ez egy általánosítás, bogaram.
A tömegmédia nem csak igényeget elégít ki, igen nagy százalékban befolyásolja, formálja is az igényeket, ha ez nem tûnt fel, vagy nem figyelsz, vagy még túl fiatal vagy.
No mindegy, ha már így is látom, milyen hiperaktív kedvedben vagy, nem akarok belemélyedni. Ismételni csak a negyedik soromat tudnám.
A lézerkardok mennyire hegyesek? Meret ha nagyon azok, akkor nehéz lehetett összenyomni a két kard hegyét Jodának és Palpatinnak :DD
Bakker, lehet volt lézerkardhegyezõje minden jedinek a templombéli irodájuk íroasztalára csavarozva :))
Olyan tekerõs, benyomod és megtekered :)
De az is lehet hogy körbejártak a kardhegyezõk ott is mint itt a kés és ollófenõ kisiparosok a lépcsõházakban... Ezt talán George-tól kéne megérdeklõdni.
Kérdés még! :)
Ha akkorákat tudnak ugrani, akkor nyilván az erõ telekinetikus erejét magukra alkalmazva is tudják irányítani. Akkor miért pottyannak olyan durvákat lefelé? Pl Joda a szenátusban, vagy Obi-Wan a vízbe?? Hmmm?
Van még pár ilyen, ha eszembe jut megkérdem :)
Addig is érdeklõdéssel várom az ötleteket.
Nem értem ezt a korlátoltságot, amikor egy olyan jelenséget kritizál valaki, aminek õ maga is aktív gerjesztõje.
Ez a világ így mûködik, ha nem tetszik fanyaloghatsz életed végéig s ha már unod, fogsz egy pisztolyt azt oroszrulettezel egyet.
Már a hatodik kezelésnél garantáltan minden problémád megoldódik ;) :DDD
Az uralkodó milyen durva tripla-hátraszaltót nyomott bele az íróasztalába, kissé kemény érkezéssel :))
És a szegénynek hogy lekonyultak a fülei mikor szerinte "kudarcot vallott" :))
Júúj de szánalmas olvasni titeket. Taoista filozófiákról papoltok és közben egymást túlszárnyalni próbálva fikáztok egy filmet, amit mint mindent a világon, (ha már Tao, meg Zen meg miegymást említettetek) önállóként kellene szemlélnetek. Az hiányzik talán, hogy Joda buddhista filozófiát "olvasson fel" Luke nyakából? (nem mintha kifogásom lett volna ellene)
De miért vagytok annyira vakok??
A régi részekben nyilván sokkal több mély gondolatot tol az orrunk elé Obi-Wan és Joda, hisz mást már nem nagyon tehetnek, minthogy átadják tudásukat Luke-gazdának :)).
Szerintem Lucas igen jól oldotta meg azt, hogy a korosztályok közötti híd átjárhatóvá váljon. Ugyanis aki nem csak a személyije alapján felnõtt, észreveszi azokat a mélyebb gondolatokat, amik nincsenek kimondva, mint az istenített régi részekben. Pl. Joda nem mondja, hanem teszi azt amit késõbb Luke-nak tanít...
Én azt hiszem, hogy nálatok bevált a vakítás, amit a gyerekeknek szántak, amin átláthatnátok, ha már olyan mélyértelmû mondanivalót kerestek a filmben.
Bambuló ovisként néztétek végig és csalódott rajongóként jöttetek ki a moziból :DD Viccesek lehettetek, ez nem is kérdés :)).
Pl. csak egy dolog, ami biztos nem az ovisoknak szól, mert talán fel sem tûnik nekik, hogy Anakin, rémálmát ezuttal önmaga ez ellen az álom ellen vívott eszelõs harcával teljesíti be. És az a tény, hogy a valós életben 10-bõl legalább 9 ember belelép egy hasonló csapdába. És kimondott formában is feltûnik azért jópár értelmes és mély gondolat, pl hogy önként mondj le mindarról amit fájna elvesztened, (persze szellemi értelemben)... Ez is olyasmi ami szent igaz, de eddig csak egy embert ismertem aki élni is tudott ezzel.
Szóval: Egyrészt baromság, hogy csak gyerekeknek van mondanivalója, másrészt meg "divat??"-ból fikáz, aki azt mondja hogy a film látványvilága nem tudta tökéletes illuzióba ringatni (vagy nincs fantáziája:))
Ja igen, és ha már valaki olyan hülye hogy nem vesz észre semmi értelmeset egy fimben, nem nagy bûn az hogy gyerekként élvezni tudja, és beleéli magát, hisz leginkább ez a "mozi" célja, hogy kiragadjon a valóságból abba a képzelt világba.
Aki ezt csak akkor hagyja, ha egyben szellemi kielégülést is átélhet :))) az inkább maszturbáljon miközben Kant-ot olvas és ne járjon moziba :P.
uuui.: Ha tudnak mûkezet, mûlábat, egy idegrendszerre robotot építeni (Robotzsaru X feeling :)), akkor miért nem hallottak a szülés elötti császármetszésrõl illetve a csecsemõk további fejlõdésének mesterséges környezetben történõ megvalósításáról ???
Ez mondjuk tényleg röhej...
Az Erõ legyen veletek és segítsen abban, hogy ne csak a szart lássátok meg mindenben... Szükségetek van rá :))
Loll, a kevetekért szabadalmaztatni fogom a Star Wars emblémás, magas midiklorian tartalmú
The FORCE energiaitalt. "Az ERÕ mindig legyen veled!!" szlogennel. :DDDDDDD
Aki ellopja az ötletem annak aszteroidaférget a seggébe!! (Igen, azt a bazinagyot amilyenben leszállt a Millenium Falcon ;))
Ja és még valami, csak azért mert valaki nem képes 2-3 órára "gyerek" lenni, az ne higgye már magát olyan hû de választékos izlésû filmínyencnek. Boááá, hánynom kell tõlük.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AKINEK NEM INGE...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De vannak itt páran nem csak ing nélkül ;)
Akik válogatás nélkül bekajálnak mindent, sosem csalódnak.
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Az egészben az a röhely, hogy az egész mögött most sincs semmi sem, csak egy a pozitívumokat is figyelembe véve éppen hogy közepes akciófilm.
De ha téged sért ez a kritika akkor ne olvasd a fórumot.;))))
Én beültem rá, elengedtem magam és élveztem minden percét.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez jó;)
Az alapítvány sorozatra gondolsz, vagy Lem valamelyik regényére, esetleg Halden Örök háborújára, vagy Phol Átjárójára?
Jó pár éve olvastam a Metagalaktika7-et, ami egy svéd szakember összefoglaló mûvét tartalmazta, amit a SciFi mûfajról írt. Akkor nem értettem miért fikázza a sztárwársz frencsájzot. Monnyuk nálunk akkor még csak a trilógia volt meg belõle, gumibabák, poszterek, gyerekkönyvek, video és kvarcjátékokmég nem voltak illetve fanklubbok sem olyan nagy számban mûködtek.
De aztán ide is elért!
Asszem mégiscsak igazad van, a sztárvársz univerzum a világ legnagyobb sci-fi alkotása, mint ahogy a mekdonelc a világ legnagyobb élelmiszeripari hálózata.
Csak éppen ma már a SW-nek pont annyi köze van a sci-fi-hez, mint a hamburgernek a kajához.
De ne feledjük: azok, akik nyílt szemmel nézik a dolgokat sosem csalódnak!
===============================
.:i2k:. melóból
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.