7
-
#7 Most vettem telót, se symbian, se blútúrsz nincs rajta. :)) -
#6 Jóhogy nem már azt kérdezi hogy hogy fogadod-e a vírust, meg telepíted-e... -
irkab1rka #5 Lefordítom, jó?
"4 olyan vírust tartanak számon, amelyek képesek lehetnek mobiltelefonokat megtámadni, ám ezek többsége is jóindulatú."
Tehát VAN rosszindulatú.
"a kártevők ugyanis csak a telefonok egy szűk részhalmazán működnek,"
A kártevő MŰKÖDIK. A jelenledi 589 millió (vagy kevesebb vagy több :) telefon töredékén működik, ami kb. 1 millio készüléket érint. (fantomszámok)
A kép tanulsága szerint ha valaki bluetoothon próbálkozik igenis hogy bezavar a kocsimba (a térkép helyett a hibaüzenetet látod).
--------------------------------------------------------------------
Az egyetlen jó hír: a PC-s vírusirtó is felismeri, tehát ha a programot a PC-ről, kábelen keresztül teszed fel, előtte tudod vírusellenőrizni. Ezért viszont megérte végigolvasni a cikket. :)
-
FTeR #4 ezt te sem hiszed el igaz?
ugyan már mér kéne ugyan annak a os-nek vezérelnie a autót, ami a médiacenter a konzolon? És ugyan mér kéne, h akármilyen összeköttetésben legyen... -
#3 Elég gáz, hogyha egy-két éven belül már az összes kocsiban op-rendszerek is futtni fognak, amivel netezni is lehet! Gondoljunk csak bele, hogy egy kemény vírus akkor még életekbe is kerülhet! Nem ismerem ki magamat, de ha az op-rendszeren keresztül el tudnak juttni a kocsi fedélzeti computeréig, és ott mondjuk egy-két értéket megváltoztatni... akkor bizony már elég nagy a fenyegetés! Full mechanical car Rulez! (nem kell leoltani, ha hülyeséget írtam, mondom nem látok rá a dolgokra!) -
pgergo #2 Marhára nem felesleges, csak én már nem egy olyan levelet kaptam túlságosan is jóindulatú ismerőseimtől, hogy "van egy új vírus, ami sms-ben terjed, és törli a telefonkönyvet, az üzeneteket, aztán tönkremegy a telefon" Ez a cikk talán ezen kedves, de a tárgykörben kissé alulinformált egyéneknek a megnyugtatását hivatott szolgálni. Remélem sikerrel. :) -
ddfg #1 hmm, es amig nem hasznalnak ki "rosszindulatuan" egy hibat, addig folosleges beszelni rola?