183
Chat szerelem...bánat..szomorúság...vidámság...öröm....
 • sz4bolcs
  #183
  "Még februárban poénból elküdtem egy kötekedős üzenetet kb 30 csajnak a csajok és pasikban."

  -Tanulság: Ne köss bele nőbe, mert szerelmes leszel. :)
 • gabe paul logan
  #182
  A mai hétig nem gondoltam, hogy lehetnek érzéseim is...sőt, hogy létezik jófej csaj (igen így gondoltam). Még februárban poénból elküdtem egy kötekedős üzenetet kb 30 csajnak a csajok és pasikban. Kb mindegyiknek ugyanaz volt a válasza...hát negatív persze, ezekre mind ugyanazt válaszoltam, valami félvállról vevős poént, mire az egyik megadta az msn címét. Nem igazán érdekelt, de azért felvettem, hátha megfektethetem, ha ilyen könnyű befolyásolni. Dumáltunk párszor mielőtt kiderült, hogy van barátja, de elég rossz kapcsolat volt, bonyolult is...nem is írom le mi volt a baj. Már eltelt 3 hét...és kb minden héten beszéltünk 3 napot és 2 órát legalább ...amikor kiderült, hogy ő csak a hosszútávú kapcsolatokban hisz. Én meg mivel csak el akartam veszíteni a szüzességem valakivel, ez kicsit elkeserített. Egyszer azzal jelent meg, hogy éppen munkában van...és megadta a számát, hogy hívjam fel. Én meg viccesen az orra alá dörgöltem, hogy...akkor tetszem, igaz és eddig csak talonban voltam? Még vagy 3 alkalommal megkért ezután, hogy hívjam fel, de nem tettem, nem akartam kapcsolatot, meg talonban is voltam ugye :)
  Aztán 2 hét után valami nagyon fura történt....hiányzott, hogy nem beszélhetek vele. Erre írtam egy üzenetet neki, amiben levetkőztem a nagyképű, flegma álarcomat és megírtam, hogy szar hogy nem beszélünk és az egész szűz dolgot és hogy mit is akartam valójában...de ha most kérne, felhívnám.
  Másnap már beszéltünk is...fura volt megnyílni, megnyílni egy lánynak...de tetszett, nagyon türelmes volt és megértő, egyáltalán nem nevetett ki...de még mindig nem akartam kapcsolatot...azt mondtam neki, hogy kedvelem és félek, hogy megcsalom, ha nem élem ki magam előtte. És...megértette, azt mondta vár rám...mást elküldene a faszba, de velem nem bírja megtenni. ??? Még 1 hónap eltelt csak msn-ezéssel...és néhány telefonbeszélgetéssel, kezdtük megszokni....vagy igazán megkedvelni egymást, azután valahogy ...odajutottam, hogy elhívom valahova, egy közös időtöltésre, nem bírtam kimondtani a randi szót:) Kb 5-ödjére megtörtént, fel is jött hozzám, de nem feküdtünk le egymással, csak nálam aludt, nem mondom, hogy nem történt semmi, szikrázott a levegő, de tetszett, hogy nem csinált magából ribancot, még úgy is megállta, hogy 4 hónapja nem volt férfival. Nagyon jól éreztük magunkat, másnap délig nálam volt. Annyira...biztonságban éreztem magam vele. Sokat beszéltünk ezekután és nem értette, miért nem nyílok meg neki. Elmondtam, hogy rettegek, hogy meg fok bántani...mert lássuk be a csajok néha megbolondulnak, jót nevetett ezen, ezután 2 hétig nem találkozutnk mert nem bírtam összeegyeztetni a szabadidőmet, vizsgáimat vele,de felhívtam azért többször.
  És kezdtem rájönni mi is történt...ezt akartam mindig is, nem idegen lányokat meghúzni, elmondtam neki is, azt mondta olyan vagyok mint egy angyal a vállán. xD
  Egy nap este hazaértem melóbol, beléptem facebookra és láttam, hogy...kapcsolatban van, mi a...? Nem is sokkal rá láttam, hogy letiltott az oldalon, hogy ne lássam. Hát gondolhatjátok, hogy szép éjszakám volt. Másnap felhívtam,...de nem kérdeztem rá, hátha elmondja, de nem. ...ezért arra gondoltam először, hogy harcolok érte, nagy nehezen megmondtam, hogy hiányzik...és van egy érzés kialakulóban bennem, és akarom őt...nem tudtam megfogalmazni és nem akartam kimondani a szót...inkább azt mondtam, hogy iszonyú lenne, ha elveszíteném és még mindig félek, hogy meg fog bántani. Még ezzel se bírtam rá, hogy színt valljon. Viszont elmondta, hogy hiányzom neki és ilyen barátot akart mindig is. Így már teljesen összezavarodtam, de legalább tudtam, ha nem engem választ az orra alá dörgölhetem, ezeket, amiket most nekem hazudott, miután randizott mással... megbeszéltem vele egy randit...igen ki mertem mondani már...vasárnapra, de nem vette fel az nap a telefont. Másnap hétfőn már betelt a pohár nálam, felhívtam és mondtam találkozzunk ha már nem dolgozik, legalább egy félórára, mert beszélnem kéne vele személyesen, azután rávett valahogy azzal, hogy idáig is meg tudtunk beszélni mindent, még telefonon is. Hát rákérdeztem. Azt mondta felhívta az ex pasija és elment vele randira, smároltak stb...de nem akar vele lenni, mert alkesz volt és ez neki nem kell, nem jelentett neki semmit és azért tiltott le facebookon, hogy ne lássam mi van, amíg elrendezi a dolgot...és az most lesz, ahogy elmegy hozzá. Beszélgettünk és a végén kilyukadt oda azért, hogy az is lehet, hogy elcsábul, mert a srácot jobban ismeri, közös múltjuk van, tudja a pali hogy mi a gyengéje...stb, ekkor már tudtam, hogy végem van. És amikor megkérdezte, hogy hogy tudtam meg, meg minden...kicsit elképedt, hogy bírtam ki és miért nem szóltam rögtön. Kurva szar volt arra várni, hogy a lány akibe beleestem éppen más faszihoz megy áttárgyalni a kapcsolatukat...de mit tehettem volna, vártam. Másnap felhívtam és kaptam az egyszerű választ, hogy nem engem választott, sorry....és akkor mindent kiadtam, hogy miután elment vele randizni, engem miért áltatott azzal, hogy hiányzom stb, és egyébként is miért kellett ki csalogatnia az odumból és jól tökön rúgni...nem tudta a választ...azt mondta, le akarja tenni a telefont, elbúcsúztunk egymástól. Ez történt a héten kedden és belegondolni is szörnyű, hogy akár soha nem beszélhetek vele, mert nem csak beleestem, nem csak azért mert nem engem választott, hanem mert kedvelem is, nagyon.

  Tegnapra azért már megnyugodtam, írtam neki egy hosszabb sms-t, hogy kicsit elborult az agyam, sajnálom, hogy meg akartam bántani, pedig nem is akarnék ilyet tenni soha és igaza volt, simán randizhatott mással is, nem jártunk. Meg azt, hogy milyen is volt számomra ez az egész, és szerintem már barátok is voltunk, még ha átléptük is valamennyire a határt, hogy nem haragszom és hogy számíthat rám mindezek ellenére, ha kellenék.

  Persze legbelül...érzem, hogy elnyomom az érzést, hogy beleszerettem, de ha boldog azzal az emberrel, akkor legyen az. Aztán néha más érzés önt el...szerelmesnek lenni önző dolog, bárki bármit mond, nem csak a másik boldogsága számít, hanem az enyém is és néha arra gondolok, hogy elmegyek a munkahelyére, amikor végez és elmondom, hogy érzek, még ha nem is változtatna ez a történteken, legalább tudná. Viszont ha ezt megtenném, akkor ha véletlenül még összefutunk a városban...akkor már egy őrültnek fog tartani és nem is merne szóba állni velem, ha ilyet tennék most. Mi a fa**t kéne tennem? Mert tudom, hogy ez most nem az a helyzet, hogy az kell, ami nem az enyém hirtelen és hogy fasz voltam hogy 3-4 hónapot vártam az első randiig és nem láttam tisztán, mit is akarok.

  ...a legrosszabb persze az lenne, ha igazából nem is ment volna vissza barátjához...csak akkora féreg voltam, hogy az előző héten azzal a megnyílós telefonálással, hogy az akkori mondanivalóját a képébe akartam dörgölni, ha nem engem választ, hogy...lehet engem se választott. Senkit se...és él bennem ez a gyanú, mert mióta a másikat választotta, azóta nincsenek kapcsolatban a facebook szerint.

  Lehet valaki ezt tisztábban látja nálam, fiúk, lányok? Mit kéne tennem?
 • kevaszeva
  #181
  hali én már letöltöttem a samp.exe-t utána bele megyek aztán az intertet belépek 1 20/50 es terembe vagy bármibe elinditja és aztán rámegyek az ujj játékra és aztán 1 edül vok benn és ha 1*megölöm magam akkor lessz jó a kamera valaki segitsen!!!!!!!!!!!!KÉREM!!!!ha fájlt kell letölteni az se [email protected] ra küld ha esetleg nem lennék fönn.köszi
 • szasza_1
  #180
  Sziasztok!

  Megkérnélek titeket, hogy töltsétek ki a következő kérdővet: kerdoiv.tx.hu
  LINK
  Egy szakdolgozathoz kellene. Előre is köszi!
 • saimonsed
  #179
  Nézd meg sztem egész jó..
  http://grandmaster.blog.hu/
 • banok
  #178
  hát én akkor se hiszek benne. Chaten keresztül nem lehet megfogni a másik kezét....
 • lapaly
  #177
  Sziasztok!
  Engem nagy öröm érne, ha valaki tudna mutatni egy NOLF végigjátszást! Jelenleg ez majdnem a legnagyobb bánatom! (Mármint hogy nincs!)
 • Axl Rose
  #176
  Chates ismerkedés után 4 évig voltunk együtt.
  Most van egy újabb ami 1 éve tart
 • Bucser
  #175
  1 éves chates kapcsolatból 4 éve vagyunk együtt úgyhogy tényleg nem veszett ügy^^
 • SlayR
  #174
  Nekem chates ismerettségből 2,5éves kapcsolat lett szval sztem nem veszett ügy :)
 • hmhm
  #173
  tanulmány a chates és a valódi személyiség közti különbségekről
 • krisztike
  #172
  Miért vagy tiszta ideg ?

  De én jól vagyok és szerencsére úgy alakulnak most már a dolgok is ,ahogy szerettem volna ... :)
  Csak nem szabad átesnem a ló túlsó oldalára azzal ,hogy sokat gép előtt vagyok .
  Te mivel foglalkozol ?
 • SRobert
  #171
  Tudod, én kérdeztem előbb. :)
  Egyébként szarul vagyok és tiszta ideg. :D
 • krisztike
  #170
  Mégis mi újság nálad és hogy vagy ?
 • krisztike
  #169
  Csak túl sok privi jön nekem és már néha összekeverem a neveket is ... ő 20 éves és határőrnek tanul és vizsga időszak van ...csak sokan vannak ,akiknek most van vizsga idő ...
  Szóval bocsi ...
 • krisztike
  #168
  Bocs , igazad van az Állj le Bobby -val kevertelek össze ...
 • SRobert
  #167
  :D
  valakivel keversz, de remélem kedveled az illetőt. :D
 • SRobert
  #166
  Írtam én oda valaha? :D
 • krisztike
  #165
  És veled mi újság ? Hogy vagy ?
  Sulival mi van ? Vizsga mikor lesz ?
 • krisztike
  #164
  Szia !
  Semmi különös csak sosem jársz már a Mitől szexi fiú topicban és így nem tudunk beszélni ...
  Mégy vhová nyaralni ?
 • SRobert
  #163
  Nekem meg...
  Amúgy mi van veled mostanság?
 • krisztike
  #162
  Megfelel ?
 • krisztike
  #161
  Szeva ,én nő vagyok ...
 • bolyhosbali
  #160
  irjon má vaaaalllaaakkkiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • bolyhosbali
  #159
  haho
 • bolyhosbali
  #158
  csaj???
 • bolyhosbali
  #157
  abonyitomz te csal vagy
 • bolyhosbali
  #156
  aki csaj az irjon
 • bolyhosbali
  #155
  hali
 • abonyitomz
  #154
  hosszú beszélgetés volt :)
 • SRobert
  #153
  bazzeg... :D
 • krisztike
  #152
  Istenem ... :)
 • sz4bolcs
  #151
  tudom, tudom...
 • Breki33
  #150
  tevagy a hibás P
 • sz4bolcs
  #149
  ...az élet egy paradoxon.
  Éhes vagyok, de nem eszem, mert le akarok fogyni, pedig nem vagyok kövér, de azért írok neked, mert nem akarok ilyen hülye emberekkel foglalkozni.
 • BEAST #148
 • Breki33
  #147
  aki végig nagybetűvel ir az már kapásból.......
 • sz4bolcs
  #146
  Témába vág:

  [cics+macska] MIT CSINÁLSZ
  [cics+macska] MI VAN HOGY NEM IRSZ
  [Sz4bolcs] szia
  [Sz4bolcs] ebédeltem
  [cics+macska] DE JÓ ÉN MEG KAJÁS VOK
  [Sz4bolcs] egyél
  [cics+macska] DEMIT FOGYIZOK
  [Sz4bolcs] aham
  [Sz4bolcs] dagi vagy?
  [cics+macska] ANYÁD TE HÜLYE 65KG SZOLGÁLOK 170CM
  cics+macska kilépett...

  Ez szerelem az első karakterre...:-)
 • Vlala #145
  ez igaz, de vannak, akiknek az önismeret helyére a nagyarcot telepítették fel... bár fordítva is igaz: ha túl kicsik az igényeid, arra is ráfázhatsz, mert "ennek is mindegy, csak lyuk legyen alattta" lesz Rólad a véleményük.
 • abonyitomz
  #144