Lehallgatásbiztos adatátvitel fény segítségével

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom a fény is nyelõdik el útközben....
Akkor meg a TCP/IP technikát használják rá, mert elterjed, és jó!
Hoppá Ez a protokoll nyugtázza az átérkezett úgynevezett csomagokat, és ami nem jött át, azt !!újrakéri!! a szervertõl, így a felsõbb szinten lévõ alkalmazások ebbõl SEMMIT nem vesznek észre. Az információ mégis akár 2-szer 3-szor elment. És lehet, hogy ebbõl 1-szer le is hallgatták, vagy bármi történhetett útközben.
Erre mit mondana a cég ? <#banplz>
How old......

A koreaiak is csináltak ilyent, a 10 éves "rejtjalezés rövid története" (vagy ilyesmi) c. könyvben is le van írva a módszer. <#nezze>

Vagy én voltam vakegér <#hawaii>

Hm, a fénynek vannak ennél sokkal különlegesebb képességei is. Honnan van ez a cikk?

Még az optikai szálon is nyelõdnek el fotonok. Ez nem biztonságos.
Persze régen a gépkocsira is ezt mondták...

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Izé, és mi van, ha fontos vállalati adatokat nem lehet továbbítani, mert valaki állandóan lehallgatja a vonalat és -> "egy fotonnak a láncból való eltávolítása is az információ sérüléséhez vezetne", nem lehetne továbbítani az adatot. Vagy még jobb: ha ez valami fénnyel kapcsolatos dolog, akkor nem lehet, "absztraktan" gondolom, olyan "üvegszerû" dolgot csinálja ami ahogy megjegyzi az anyagot azonnal tovább is küldi?

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Hmmmm....
És az SSL?
Meg a többi titkosítás? azok nem mûködnek?
Én még mindig jobban megbízok egy jó algoritmusban, mint hogy minden egyes fotont össze kell szedni...

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy