Érettségi 2005 - avagy miből lesz a szenzáció

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jogos.

Hmm. Azon nem gondolkodott el senki, hogy az eddig majdhogynem évtizedek óta szinte 99,9%-os biztonsággal mûködõ, jól bejáratott rendszer (tv-ben, rádióban olvassák be) miért nem volt jó? Miért kell közpénzekbõl papírra nyomtatni (nyomdaköltség), szállítani, raktározni, õrzés, megint szállítás, postázás stb-re költeni???? Rááadásul sokkal több kézen megy keresztül a dolog. Innentõl kezdve a biztonság az konvergál a nullához. Szóval most politikától függetlenül, aki ezt kitalálta és bevezette annak szépen önként és dalolva, mint kulturált demokratikus államokban szokás, le kellene mondania és bocsánatot kérni: - Sajnálom, elszámítottam magam, rossz 5let volt.
SoDI---
Miért nem az a szenzáció, hogy a digitális technika korában a tételsorokat még mindig nyomdában nyomják, raktározzák, õrzik, majd szállítják

Elmondom.

Azért
mert
ez
Magyarország.

:-)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

PsyhoApu
Egy biztos. Az sg.hu-nak szerintem sosem volt olyan látogatottsága mint hétfõ este 😊 Ugyebár a negatív reklám is reklám...

http://kutyuszoba.blog.hu/

Korrekt cikk.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

IMYke2.0.0.0
Az egész botrány + média úgy ahogy van: S Z Á N A L M A S!

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SG.hu === A valódi hír. <<<< pontosan!
#6-nak
Nekem jövõre lesz érettségi, akkor vajon mit fognak csinálni?

Ezt a cikket remélem a TV-ben is bemutatják, legalább mindenki megtudja mit mûveltek. Az egész hírverés csak az SG-t tette azok számára akik nem ismerik valami bûnbarlanggá. Pedig tényleg a DC-n terjedtek a linkek. Az viszont érdekes, hogy honnan volt a riporternek teljes tételsora? Õ volt a tolvaj<#integet2>

pascal
Média. Ez többes szám. Az egyes száma médium. A médiák szó helytelen.

Bocs, hogy kötekszem, de most néhány hiperaktív kisköcsög miatt fogom újraírni a matekot... no comment.

Várj, legújabban az OM szerverét törték fel, és onnan töltötték le a tételeket... Sok mindentudófõokos meg kanyar nélkül beveszi, és nyomja a hülyeségét, elhiteti másokkal. (ma már 6 emberkének magyaráztam el, hogy nem kéne mindent elhinni, amit a tévében mondanak...) Hát nem aranyosak? Jah, és a net az tényleg minden rossz forrása, abban nem gondolkodnak, hogy nekem spec jó volt amikor nem másztam be 7re a suliba, és bambultam ott volna 3 órát a többiekkel... Vagy épp kiselõadásra készültem, és találtam nagyon jó kis oldalakat táptalajnak... Erre mondják, hogy vaskalaposok?
artschiatwork
Tipikusan az így-kell-bolhából-elefántot-csinálni... magyar média suxxxxxxxxx <#mf3>
király a cikk <#eljen>

TothLaci
Hát igen, ilyen a média! Nem a igazi tényeket mondják, csak azt, amire felfigyelnek az emberek!

TV2 Tények - Parkolóóra
RTL Klub - Ezerszel beismételték, hogy meghalt a pápa.

Ezenkívül nem is az a fontos, hogy eltemették a Pápát, hanem az, hogy melyik ismert személyiség volt ott.

MÉDIA === PLETYKA

SG.hu === A valódi hír.
Seaweed
Lets Go SG..... Lets go!
Lacc
Respect.
← ElőzőOldal 5 / 5