227
  • Supergamer_real
    Hagyjad, Ő még ezekután is elhiszi azt a maszlagot amit a szájába adnak.
  • Trade
    Ne mar szegeny partiarc akkor dutyiba kerul.
    Pedig jo ember volt.
  • Dynamic
    Sztem már kurva unalmas ez az egész téma.
  • majmoca
    lager mi a szar ez???

csak azért mert bálintkának jobban esik aljas terrortámadásról beszélni, meg az jobban hangzik,hogy politikai támadás, mint az, hogy b@lf@szok mind mert 2 hónappal előre kinyomtatják mikor mailben is el lehetett volna küldeni titkosítva stb... az emberek tisztességére meg nem lehet semmit sem alapozni.., ezt mindenki tudja
  • majmoca
    hedgehunter támogatom az elképzelést :)
  • Lager
    http://wrgap.fw.hu
  • Borton
    szánalmas, és egyben kiábrándító h még mindig sokan komolyan is veszik a tvben leadott híreket.
    ezért nem haladunk előre mert a média képes marhaságokat beleültetni az emberek fejébe akik igy nem tudnak önállóan gondolkodni. a média jelszava: halál, cici, botrány, stb amit még el lehet adni.
    lassan megyek tvtornyokat robbantani....
  • CSOCSO
    azert mondjuk a datum elegge jol kiolvashato a lapon.. 2005 majus 9...
  • CSOCSO
    az egesz vilag ilyen baratom...
  • norti
    Ádám gratulálok a cikkhez ;) Végre valaki nyilvánosan is ki meri jelenteni, hogy nem az egyénben - értsd TPF, meg az internetezők - van a hiba hanem a rendszerben - értsd fantasztikus új érettségi rendszer, a kitalálójával együtt... De sajnos holnap úgysem ez a cikk fog megjelenni egyik újság címoldalán sem :(
  • CSOCSO
    Elolvastam a cikket!! fasza lett!!! es SG rulez!!!
    most elgondolkodtam mi lenne ha moderator lennek... hisz en leginkabb akkor vagyok fent amikor minden moderator alszik... node mindegy...
    amugy amediarol annyit hogy edesanyam koze volt 1-2 evig a mediahoz es megtapasztalt ezt azt.. a MEDIA TENYLEG NEVETSEGES!!!!
    Tudom sokan nem kedvelitek az altalatok mumianak meg masmindennek is szolitgatott michael jackson.. de ha utanna neznetek hogy mizu vele akkor nem csak az jonne le 28 gyereket molesztalt meg dobaltak a gyerekekkel a sajat oroszlanjukat meg ilyenek... de a valosagban ugyanigy megvan az a resz amit a media rohadtul nem ir le.. mert csak buzditjak az embereket a szarsagokkal.. pont mint a jelen esetben.. es ez mindenhol igy van...!!!!
    amugy akit erdekel a sok nevetseges dolog michael jackson korul az menjen fel a michaeljackson.hu-ra
    en annyit mondanek hogy a vad mar nevetseges es mindent embert akit beszolitanak az mar bortontoltelek valamiert vagy nevetseges barom.. ennyit errol
  • Hedgehunter #43
    Atom kene bazzeg..... Rendet raknek egy perc alatt.......
  • pemga
    Ti úgy írjátok, hogy thörülköző, vagy hogy thörülköző? :). Bocs. Ez nem a magyar média sajátja, bármely amerikai media-ra is elmondható (fox, cnn, akármi). A spanyol robbantásnál is vicces volt, hogy a blogokból lehetett a legautentikusabb infokhoz hozzájutni, a sajtóban (beleértve az internetes újságokat is) ment a ködösítés keményen. Nem véletlenül támadják most a cégek a blogok íróit... Kontrollálhatatlan tömeges info-áramlás... Szervezzünk anarchiát? :)
  • Zoldalma
    Nemtom mi a bajod, haladunk az amcsi pelda fele :) Lassan ma'r csak teszt lesz az erettsegi...
    Ugyis kovetni akarjuk a nagy alma'ban eloket :D
  • pemga
    Javaslom az elnök emberei c. filmet megnézésre, de a Farok csóválja se rossz :). Érdekes, hogy van még, aki szerint a média valós információkat közöl :)).
  • Caro
    SG rula' ebben egyetértünk.
    Ezek a barmok meg azt kapták amit megérdeleltek. Ezt akarták: bürokráciát. Akkor ne csodálkozzanak, ha a millió bürokratikus szinten mire átmegy valami, hogy esetleg kiszivárog.
    Az meg valami kegyetlenség, ahogy itthon kezelik a digitális információt.
    Ha papír kell nekik kapjanak papírt! De ne parázzanak, ha kikerül!
  • Rafaelo
    dejo hogy nem most érettségiztem huh
  • Hedgehunter #37
    Az orszaggal semmi baj valoban (jo a foldrajzi elhelyezkedese, idojarasa is kellemes) a baj az hogy a media iranyitja mint az osszes tobbi orszagot... Ami otthol a mediabol jon az elkepeszto... Amikor otthol jarok a tv kozelebe se megyek, ujsagot is csak kihozzuk magunkkal es egyutt rohogunk miket irnak.....
  • Athlon64
    Az az igazság, hogy az internetes média attól jobb a TV, Rádió, újság stb. -nél mert ha a cikk esetleg kételyeket kelt az emberbe vagy más véleménye van akkor azt megírhatja a cikkhez tartozó fórumba!
    Persze ez csak akkor igaz ha van fórum!
    Én ezért is szeretem az SG-t!

• Majadi
    Magyarország+szar keresetek+sok sok létminimum+sok sok barom a t.. házban=Tétellopásos szappanopera
    A média a kezeit dörzsölgeti.
    Szegény srácok meg azt se tudják mit csináljanak. Végül is CSAK az érettségiről van szó.
    Ja és Bálintkám
  • threeman
    na végre vki megírta a témát normálisan
    már napok óta röhögök, hogy miket találnak ki
    még az a tv2-s tomcates cucc is mekkora flash volt, ugyanis - ha még nem tudnátok - tomcat csak poénkodott
  • Sadist
    Szép cikk lett, már kellett is, hogy helyrerakja a dolgokat.
    És köszi a bíztatást!
  • majmoca
    szánalom ez az egész ország... gusztustalan... erre nem is lehet mást mondani... tv suxx...

ajánlom figyelmetekbe:
    http://index.hu/velemeny/jegyzet/mb050509/
  • ooorrrsss
    lol
  • Yv@n
    Nagyon jó kis összefoglaló!

"Miért nem az a szenzáció, hogy a digitális technika korában a tételsorokat még mindig nyomdában nyomják, raktározzák, őrzik, majd szállítják, ahelyett hogy végre használnák az internet előnyeit? Vajon mennyibe került ez a logisztika és mennyibe kerülne felszerelni az iskolákat olyan nagyteljesítményű fénymásolókkal, amellyel helyben lehetne sokszorosítani a feladatlapokat?"

Ez különösképpen tetszik, nekem is az első gondolatom volt, amikor meghallottam az ügy mikéntjét.
  • SoDI---
    Igaza volt reggel Pálinkás Józsefnek.

Ha valaki a nyugati téri aluljáruban hagyja a pénztárcáját, akkor ne legyen felháborodva, ha fél óra múltva már nem találja ott.
    A minisztérium ott mérgelődik az aluljáróban. Pedig nem kéne.
  • Gabyee
    Nevetséges az egész,csak nincs kedvem nevetniRossz országba születtünk,persze ez a médiastílus is külföldröl zúdúlt be
    A cikk tényleg fa**a,stílustanulmány lehet a köv.érettségire:D
  • SoDI---
    De mivel most ketszintu az erettsegi

Nagyon szükség rá. Meg a káoszra, ami vele járt :)
    Én hónapok óta mondom, hogy ez szar lesz.

Bár hogy ENNYIRE, arra még én se mertem gondolni se :)
  • SoDI---
    Nagyon nevetseges az orszag gyerekek, aki teheti huzzon el onnan amilyen gyorsan csak tud, semmi jora ne szamitsatok...

Az országgal semmi baj.
    Biztonságtechnikai alaptétel, hogy mindenkitől alapból a legrosszabbat kell feltételezni, és akkor maximum kellemesen csalódunk.

Az Index elemző cikkének igaza van. Egyszerűen KIZÁRT VOLT a jelenlegi rendszerben, hogy ez ne történjen meg. Ennyi ember között, ahány találkozhatott a tételekkel legalább egy erkölcstelen tolvajnak mindenképpen kellett akadnia!!!
  • Shodan
  • Pyx #24
    Big up, ez szép volt.
  • Zoldalma
    Meg talan mert hosszan tartott volna lediktalni az abrakat illetve a tizenxakarhany tetelt....
    Anno magyarbol volt harom cim, aztan allj neki amelyik tetszett, leadtak reggel a TVben, es irhattad. De mivel most ketszintu az erettsegi, ezert csavartak egyet rajta. Nem is lett volna gond, ha nem honapokkal ezelott nyomjak le. Erdekes, az uj tori teteleket le tudtak nyomni hamar es reggel 6-tol mar fel lehetett venni a PM-ekben...igy kellett volna az elejen is csinalni.

A problema az lesz majd ha megismeteltetik, ami jogos is, hiszen aki nem jutott hozza de felkeszult, esetleg lecsuszhat a tovabbtanulasrol egy olyan intezmenyben, ahova ele' bekerult egy, a tetelt mar elore tudo, de tudasban szerenyebb diak.
  • Narcotic Syntax
    big riszpekt:)
  • DigitalPunk
    Sajnos a cikk súlyosan igaz, sőt. Emlékszik rá mindenki, hogy a jenki sajtó kb. félévente talál egy gyilkosságot, amit MEGINT ÖLTEK A JÁTÉKPROGRAM MIATT szalagcímmel belenyomják a zombik fejébe. Sokkal egyszerűbb egy a., az újságírók által nem ismert, de gyűlölt b., a közember által is alig ismert jelenséget fantomizálni. Ha bementek egy hazai szerkesztőségbe, emberek tucatjainak több órás bonyolult feladat Wordben, esetleg Outlookban valamit megcsinálni, nem értik a számítástechnikát, de félnek tőle, mert tudják, hogy eljön a napja, amikor már a gondnoknak is értenie kell hozzá, pláne egy újságírónak.

Hogy a GTA-gyilkosságos ügyekben hol a szülő és a tanár felelőssége, hol a gyereket körülvevő civil szféra felelőssége, az szóba sem kerül. Hogy miért nem? Mert a saját olvasóikat kellene ezzel kritizálni. Akkor már egyszerűbb egy fantomot..

Pascal: ez sokáig így volt, de a rosszul használt szó sajnos úgy beleivódott az arcokba, hogy mára sajnos ez az írási forma is elfogadott. Azt hiszem, pár éve már a helyesírási szótárba is bekerült, mint helyes forma.
  • Hedgehunter #20
    Nagyon nevetseges az orszag gyerekek, aki teheti huzzon el onnan amilyen gyorsan csak tud, semmi jora ne szamitsatok.....
  • _Atti_
    "Az elmúlt három napban több mint 30 interjút adtam televízióknak, rádióknak és újságoknak. Mára világossá vált számomra, hogy a magyar tömegmédia kedves munkatársai - tisztelet a kivételnek - semmi erőfeszítést nem tesznek annak érdekében, hogy megismerjék a tényeket."

Bizony...és big respect hogy ezt szépen ki is tettétek főoldalra
  • Supergamer_real
    "SG.hu === A valódi hír."

Na ez azért enyhe túlzás. Az SG is megéri a pénzét néha. Nyilvánvaló, hogy jelen esetben az SGnek érdeke az "igazság" tisztázása. De volt itt is egy jónéhány szenzáció hajhász cikk (hangsúlyozom) EGYÉB témákban... a médiák már csak ilyenek. Ha valamit jól fel lehet fújni és úgy jobban eladni, akkor ezt fogják tenni. Ezalól EZ AZ OLDAL SEM kivétel. Csak most éppen rajtuk csattant az ostor.

Kíváncsi vagyok, ezekután jelennek-e még meg itt hasonló (szenzáció hajhász) cikkek... Ne értsétek félre, nagyon sajnálom ami a legtöbb országban zajlik a médiákban, azt is ami az SGvel történt, de ezekből le kell vonni a megfelelő konzekvenciát és továbblépni.
  • DarkJedi
  • PyRex
    Szerintem az a szánalmas, hogy az egy mondatos hozzászólásodhoz hozzászerkeszted a 11 soros aláírásodat is...
  • SoDI---
    évtizedek óta (...) működő, jól bejáratott rendszer (...) miért nem volt jó?

Mert az maradi, és nem fér bele a lendületbe.