Boiling Point - indulhatunk a pokolba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem is a húga hanem a lánya...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
- telepítsd a játékot
- telepítsd fel az 1.1-es patch-et
- telepítsd fel a 2.0-ás patch-et
A 2.0-ás patch-ben benne vannak a magyar nyelvi fájlok (csak szöveg), amit úgy tudsz elõcsalogatni, hogy a patch-ek telepítése után a "skin/inventory" mappában található mappák mellé létrehozol egy "10"-re elnevezett mappát és belemásolod a "0" nevû mappa tartalmát.
Aztán a "textures\hud" mappában is az ott található mappák mellé létrehozol egy "10"-re elnevezett mappát és belemásolod az ottani "0" nevû mappa tartalmát.
Ezután megkeresed a "GAME.INI" fájlt, amit megnyitsz egy szövegszerkesztõvel (pl. Notepad) és a "Language" értékét "0"-ról írd át "10"-re (Language=10).
Ezután már többnyire magyar nyelven indul el a játék.
A megoldás szépséghibái:
- a fömenü továbbra is angol marad, mert ott grafikus elemek vannak, de a menü pontjain belül már magyar szöveg van
- pályabetöltéskor a folyamatjelzõ grafikája helyén egy "TEXTURE NOT ASSIGNED" feliratot fogsz látni, de nem kell foglalkozni vele.
Azt amikor a fõnök elküld egy dossziéért a katonai bázisra, de ha elemelem, lõni kezdenek a katonák, ha megölöm amelyk bent van, akkor is lõnek, valahogy halkan nem lehet megoldani? Vagy mindenképpen lövöldözés lesz belõle?
Amúgy a game elég fasza, azt csinálsz amit akarsz, csak az a problem, hogy nekem úgy szaggat, hogy semmit sem tudok csinálni, mondjuk egyszer nekifutottam és leszartam a szaggatást, beáltam buszsoförnek 😊, aztán meg lehúztam 3 üveg vodkát a csávó meg sík részeg lett, nagyon cool a cucc, csak fel kéne tunkolnom hozzá a gépem, ahhoz meg sok cache kell 😞
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
remélem rendesebb fizika lesz benne mint az év végi videókban, mert akkor nagyon gáz lesz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hát ahogy elnézem itt is visszasétálgatok majd a pályák végérõl, hogy nyugiban is megcsodálhassam a látványt.
Tényleg, miért nem készítenek ilyen enginnel egy csak sétálgatós játékot, ahol cél a tájékozódás és gyors célbaérés? Esetleg közben gombaszedés vagy virággyûjtés.
Tudom, húzzak ki az erdõbe (csak ne lenne innen másfél órányira).<#szomoru2>#szomoru2>
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
" Egy kis kiegészítés: a játék munkacíme nem nexus, hanem XENUS volt...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.