35
-
forgoszek66 #35 Nekem is már az elején kiírja, hogy TEXTURE NOT ASSIGNED még a játék betöltéskor!!! Ha lenterezem akkor meg kilép a játékból!!!!!!!!!! -
#34 #30-ben már leírták, na mind1:P -
#33 "A játékban Saul Myers-t irányíthatjuk, aki egy nap hívást kap attól a magazintól, ahol a húga dolgozik."
Nem is a húga hanem a lánya... -
tyukol #32 nekem már a legelső töltésnél azt írja ki hogy TEXTURE NOT ASSIGNED és valami hibát írki a widows ez miért van? -
Gabesssz #31 Iszonyat jo game én most kezdtem el nemrég . De patch kel hozzá állitolag mert buglik annélkül. Amugy ha valaki véletlen a nem Magyar verziót vete volna meg :
- telepítsd a játékot
- telepítsd fel az 1.1-es patch-et
- telepítsd fel a 2.0-ás patch-et
A 2.0-ás patch-ben benne vannak a magyar nyelvi fájlok (csak szöveg), amit úgy tudsz előcsalogatni, hogy a patch-ek telepítése után a "skin/inventory" mappában található mappák mellé létrehozol egy "10"-re elnevezett mappát és belemásolod a "0" nevű mappa tartalmát.
Aztán a "textures\hud" mappában is az ott található mappák mellé létrehozol egy "10"-re elnevezett mappát és belemásolod az ottani "0" nevű mappa tartalmát.
Ezután megkeresed a "GAME.INI" fájlt, amit megnyitsz egy szövegszerkesztővel (pl. Notepad) és a "Language" értékét "0"-ról írd át "10"-re (Language=10).
Ezután már többnyire magyar nyelven indul el a játék.
A megoldás szépséghibái:
- a fömenü továbbra is angol marad, mert ott grafikus elemek vannak, de a menü pontjain belül már magyar szöveg van
- pályabetöltéskor a folyamatjelző grafikája helyén egy "TEXTURE NOT ASSIGNED" feliratot fogsz látni, de nem kell foglalkozni vele. -
#30 Nem is a hugát kell megkeresni hanem a lányát.
sister=lánytestvér
daugther=lánya (valakinek) -
SirLord #29 najonem -
SirLord #28 szar -
#27 Nem tudja valaki, hogy az első maffiás küldetést hogyan kell megoldani?
Azt amikor a főnök elküld egy dossziéért a katonai bázisra, de ha elemelem, lőni kezdenek a katonák, ha megölöm amelyk bent van, akkor is lőnek, valahogy halkan nem lehet megoldani? Vagy mindenképpen lövöldözés lesz belőle? -
#26 mé nem szép?
aszittem tetszik -
#25 Meg van már valakinek a játék, nem nagyon szaggat még a minimum konfiguráción is, leirhatná valaki, hogy neki hogy fut a gépén, meg hogy milyen gépe van.
Amúgy a game elég fasza, azt csinálsz amit akarsz, csak az a problem, hogy nekem úgy szaggat, hogy semmit sem tudok csinálni, mondjuk egyszer nekifutottam és leszartam a szaggatást, beáltam buszsoförnek :), aztán meg lehúztam 3 üveg vodkát a csávó meg sík részeg lett, nagyon cool a cucc, csak fel kéne tunkolnom hozzá a gépem, ahhoz meg sok cache kell :( -
#24 Há akkó jáccá fekete-fehír játíkokkaa! -
#23 Hát láttam a gameből képet nem is szép :( -
#21 LoL, jaja én is szívesen játszanék Far Cry grafikájú "nyaralós, kirándulós" játékkal... :)))))))))))))))) -
#20 http://www.ag.ru/files/videos/12050
pár videó -
#19 -
#18 ilyen? :)
-
#17 Nekem túl színes. Kicsit olyan Barbie commando. -
#16 jah sztem sem azért a graf a közelében sem lesz, de ha interaktivitás elég jó lesz, akkor nekem is be fog jönni.
remélem rendesebb fizika lesz benne mint az év végi videókban, mert akkor nagyon gáz lesz. -
Tiby #15 Elég jónak néz ki -
#14 Pedig nagyon nem Far Cry:)
Kamion lesz, ha minden bejön. -
M2 #13 Szeretem az ilyen egzotikus helyeken zajló játékokat (Vietkong, FarCry), néha meg-meg állok bennük a tájban gyönyörködni.
Hát ahogy elnézem itt is visszasétálgatok majd a pályák végéről, hogy nyugiban is megcsodálhassam a látványt.
Tényleg, miért nem készítenek ilyen enginnel egy csak sétálgatós játékot, ahol cél a tájékozódás és gyors célbaérés? Esetleg közben gombaszedés vagy virággyűjtés.
Tudom, húzzak ki az erdőbe (csak ne lenne innen másfél órányira). -
#12 Nagyon ígéretes!!! Külön tetszik, hogy simán párbeszédek is vannak a játékban. A grafika meg csodálatosan szép, főleg a tájképeknél! -
#11 nemrossz:D nagyon Far Cry, de ha továbbviszik azt a hangulatot megspékelve még néhány újdonsággal akkor simán le a kalappal! Gépigényről tud vki bővebb infot?:) -
#10 igaz, először én is Xenus-nak írtam reflexből, aztán mondom , nem is Xenus volt, hanem Nexus, persze az egy űrstratégia volt, sorry ott a pont :) -
#9 már alig várom! -
#8 hát én nem gyakran mondok ilyet, de ez a játék eszméletlenül jónak ígérkezik -
Zolyy #7 fasza -
Mr. Perfect #6 "Azonnal neki is kezdtek egy új játék fejlesztésének, amelynek a Nexus munkacímet adták. Pár év után ebből lett a Boiling Point: Road to Hell.
" Egy kis kiegészítés: a játék munkacíme nem nexus, hanem XENUS volt... -
#5 A 8. képre azt hittem, hogy valami fénykép, aztán csak ennyit mondtam: ANYÁD! Akkor esett le bennem, hogy ez a játékból van :D -
#4 szerintem a hangulata marha jó lesz, a grafika se rossz sazl kell! :) -
jefferson83 #3 Az itteni beharangozó bíztatóan hangzik. -
#2 kiváncsian várom, milyen lesz. -
#1 nem rossz, nem rossz.